Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 121.

 

23 december. Meddelandet jag fick av Ryan två månader tidigare snurrade fortfarande runt i mitt huvud. Jag visste genom att läsa det att det kom direkt från hans hjärta, och att Justin inte hade en enda aning om att Ryan skickade mig det. ”Jag trodde seriöst att du var den sista människan som skulle göra Justin illa. Hur kan du som mamma till hans barn bete dig som den billigaste horan på denna jord? Trodde Justin betydde mer för dig, men ack så fel jag hade. Hade det inte varit så att du ska föda hans barn, hade jag hoppats på att aldrig få se dig igen.” Han hade rätt, varje litet ord satte sig rakt i hjärtat på mig, och han hade rätt. Jag hade betett mig illa, och det fick jag leva med varje dag. Magen fortsatte växa, och det var något tidningarna nu hade fått syn på. Vilket fick dem att undra om det var Justin eller Alex som var pappan. Det var väl egentligen då jag insåg att jag måste se ut som en slampa för resten av världen. Det var i alla fall så tidningarna fick mig att framstå.

 

Både mamma och jag höll till inne i köket, då hon höll på att förbereda inför julafton och jag satt vid köksbordet och skådade henne tillsammans med en varm choklad framför mig. Det var en mysig stämning med massa levande ljus och julmusik i bakgrunden. Både mamma och pappa hade tisslat och tasslat kring mig när Justin kom på tal, och jag visste långt inom mig att jag hade förstört deras drömmar om massa barnbarn med en och samma grabb, eller man. Mamma var nog den som det drabbade mest, då jag vetat hur länge som helst att hon sett fram emot massa barnbarn att ta hand om, gulla med, och älska precis lika mycket som hon älskade mig. ”Gumman, hur mår du egentligen?” Jag var trött på att mamma hela tiden frågade hur jag mådde, när jag hade svarat henne samma sak i flera månader. ”Sluta fråga mig det. Du vet att jag mår skit, och det finns inget jag kan göra för att få mig att må bättre heller.”

 

Mamma förstod min vink och återgick till skinkan hon hade framför sig. Bara doften i huset fick mig lugn, då det doftade pepparkakor och glögg så långt näsan räckte. Vi hade bakat tillsammans under dagen och det var en trevlig stund, till och med pappa hade varit med, och det kan jag inte minnas att han varit sedan jag var liten. Allt kändes så fruktansvärt meningslöst, när det kom till att sitta och tycka synd om sig själv. Jag hade skapat denna röra, jag hade sårat Justin så fruktansvärt mycket att jag nästan mådde illa av mig själv. Han var mitt allt, mitt liv. Jag hade ingen rätt att lägga mig i hans liv, eller ens visa mig levande för honom, men jag kunde inte hindra mig själv när jag satt med mobilen i handen. Det var så enkelt att skriva tre ord, som betydde allt för mig. ”Jag älskar dig.” Jag skickade det enkla meddelandet till honom i hopp om att han skulle förstå att jag faktiskt var ärlig. Det hade dock gått över två månader sedan jag såg honom, så jag visste egentligen inte ens om han hade hittat någon ny, och jag hade ingen rätt att kliva in i hans liv igen.

 

 

 

Jag satt i min säng och kom genast på att jag faktiskt inte hade föreviga min graviditet med bilder, så jag plockade fram min systemkamera och riggade upp den så den stod mot sängen. Jag tvekade inte en enda sekund innan jag klädde av mig vartenda klädesplagg och satte mig på sängen, jag var redan en slampa för resten av världen, då kunde jag lika gärna vara en för mig själv också. Jag ville ha kvar dem bilderna, som ett minne resten av livet. Jag höll en självutlösare i handen och ställde mig på knä i sängen för att sedan trycka av några gånger. Jag blev riktigt nöjd med bilderna och kunde för en gångs skull känna riktig glädje, och inte framtvingad. Dock varade den känslan inte allt för länge då min mobil blinkade till och visade att jag hade fått ett sms. Jag slängde mig efter den och såg att det var från Justin. Mitt hjärta slog i tvåhundra innan jag svalde och öppnade det. ”Vem är du?” Dem bokstäverna stod på skärmen, och jag hamnade i chock. Han hade glömt mig, raderat mig ur sitt liv.

 

Jag drog på mig min morgonrock och snubblade mig ned ör trappen och in till köket. Mamma hörde mig komma så hon vände sig om precis innan jag kastade mig i hennes famn och grät, så mycket jag bara orkade. Hon försökte hela tiden hyscha mig, men inget fungerade, och tillslut orkade jag inte ens hålla mig upp på mina ben. Jag föll ur mammas armar och rakt ned på golvet. ”Fred, kom hit. Fort.” Jag kunde höra hur mamma ropade på pappa och hur han sedan kom springandes. ”Men herregud, vad är det som har hänt?” Jag hade ingen styrka till att förklara för dem vad det var som hade fått mig att tappa fotfästet helt. Pappa bar upp mig och placerade min kropp i soffan. ”Gumman, du måste öppna upp dig. Prata om vad det är som är fel.” Både mamma och pappa satte sig på sidan av mig i soffan, så gott dem fick plats. ”Han har glömt bort mig.” Mer behövde jag inte säga för att båda två skulle förstå bakgrunden till mitt utbrott.

 

Det tog ett bra tag innan jag kom tillbaka till verkligheten och insåg att jag skulle få leva ett liv som ensam mamma. Pappan till mitt barn ville inte veta av mig, och hade verkligen glömt bort mig. Pappa hade burit upp mig till mitt rum och bäddat ned mig, samt satt på en av mina favorit filmer, Avatar. Jag ville också leva i en sådan fantasivärld. Min mobil vibrerade till precis när mamma klev in i mitt rum, och den låg precis bredvid dörren så hon var den som såg vem det var som ringde först. ”Hallå.” Hon svarade utan att det var helt okej med mig, och innan jag ens visste vem det var. Hon stod ett tag med personen i luren utan att säga speciellt mycket förutom massa mm:ande och korta svar tillbaka. Hon gav mig inte en enda liten ledtråd om vem det kunde vara, förrän hon gav mig luren och jag kunde se vem det var. ”Jag vill inte prata med honom. Säg åt honom att lämna mig ifred.” Tårarna började återigen rinna på mig, och jag kunde inte hindra dem.

 

Hon gav sig inte, och inte heller Justin som fortfarande befann sig på andra sidan luren och hörde hur jag grät. Han gottade sig säkert i mina tårar, och jag förstod inte varför han hade ringt upp mig, om han inte ens visste vem jag var. Tillslut fick mamma mig i alla fall att ta luren, och allt jag kunde höra var hur Justin grät. ”Hej?” Jag fick fram ett litet ord utan att brista helt igen. ”Förlåt. Jag visste inte att det var ditt nummer fören mamma gav det till mig. Min mobil blev stulen så var tvungen att köpa en ny, och alla mina nummer försvann. Det var inte meningen att verka så kall mot dig.” Jag hörde hans ånger, men förstod inte hur mycket han ångrade sig. Och det skrämde mig en aning. Flera gånger frågade jag mig själv om han bara ångrade det lilla meddelandet, eller om det var mer han grät över. Jag visste inte vad jag skulle svara honom, så jag var helt tyst. Mamma lämnade mitt rum efter att ha pussat mig i pannan. ”Är du kvar?” Justin snörvlade till vilket fick mig att må värre. ”Jag skulle aldrig glömma bort dig.”  


 

 

Där höll hon på att tappa allt ett tag. ^ 

Hur tror ni att det kommer gå mellan dem? 


Kommentarer
Elin säger:

Men gaah! Så frustrerande att se att båda vill ha tillbaka varandra men ingen fattar det! Så sjukt bra!
Jag vet att du inte vill fortsätta skriva, men snälla, ta inte bort bloggen i alla fall. Vill kunna läsa dina underbara noveller om och om igen! (hehe, är faktiskt ingen stalker...) <3

Skrivet: |

Anna säger:

Super bra! MER!

Skrivet: |

Sofia säger:

Blev lite rädd där i början :o trodde verkligen han hade raderat henne och glömt henne.. Men tur att det inte var så.. Dom måste bli tillsammans :( hon ångrar sig och är ledsen.. :( bra skrivit! Väntar spänt på nästa!

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!
Hoppas verkligen att det slutar bra för dom!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

Sara säger:

åh gud :( jag hoppas du planerat att denna novell ska sluta braaaa hahaha ^^

och vad arg jag bli att du inte får några kommentarer o: jävla puckon..haha <3 du är värd kommentarer !
love ya <3

Skrivet: |

Nella säger:

Jag började gråta :/ Men jag hoppas vekligen att Pearl lugnar ner sig, så mycket gråt är inte bra för barnet !

Skrivet: | Bloggadress: http://www.biebstory.blogg.se/

Ebba säger:

Hoppas på att dom blir tillsammans igen :) grymt bra kapitel!

Skrivet: | Bloggadress: http://twitter.com/JerrysBitch

Evelina säger:

Super bra!! Meer!!!

Skrivet: |

Anonym säger:

GAAAH SÅ BRAAA!!!!!!! DU ÄR BÄST, INGA KAPITEL BLIR DÅLIGA ÄVEN OM DU KANSKE TYCKER DET!! DOM ÄR BÄST ALLIHOPA OAVSETT! :D:D MEEER

Skrivet: |

Ewweh säger:

GASSh har en jävla stor klump i halsen :OO de är så sorgligt... De är ju typ perfekta för varandra!! ;O <3

Skrivet: | Bloggadress: http://justbiebzz.blogg.se

Mickan - / My Life In My Words säger:

Du fick ju ihop ett bra meddelande från Ryan, helt utan min hjälp, I told u so! :) Och att hon förstod att det var enbart från honom och att Justin inte visste om det var ju ännu bättre, för hon kanske kommer lite mer till insikt där även fast hon mår dåligt över det som det är, efter det som hände på ön. Men att det framstår som att Alex är en eventuell pappa, det måste ju göra ännu ondare, pressen suger på det sättet, det viktiga är ju att dem vet sanningen, och att hon inte låter det get in her head, vilket hon kanske har låtit det göra med tanke på att hon tror att världen ser henne som en slampa. =/ Och att det tisslas och tasslas runt om henne när det gäller Justin kan jag förstå, bara det att hon märker det kanske gör lite ondare än tanken bakom det. Men dem bryr sig ju om henne. Och efter min lilla sneak peak igår så tappade jag ju hakan rejält, och med helheten så vart jag lite sentimental, okej att han var arg på henne, och sviken, men att han hade glömt henne, raderat henne, det gjorde lite ont. =/ Så jag förstår att hon bröt ihop, och att tanken att hon skulle få leva som ensamstående tog över, iaf efter det där. Men det är ju tur att hon har sina föräldrar, att dem finns där, och jag vart ju livrädd där att hon skulle falla ihop och vara tvungen att åka in till sjukhuset, så jag andades ut lite där. :) Jag är glad att han ringde, och att det visade sig att han inte hade glömt henne, att det vara var ett enda stor missförstånd. Klart han är ledsen och ångrar sig, men som hon tänkte så vet man ju inte om det endast är meddelandet han visar ånger för, och om det bara är därför han gråter. Och att han aldrig skulle glömma bort henne, det förstår jag, för trots allt som har hänt den senaste tiden så har dem något gemensamt, och det är barnet hon bär på. Jag vill gärna veta hur detta går, :) Så ett nytt kapitel inom en snar framtid hade ju inte varit fel :D ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

elin säger:

Jag hoppas på att det blir bra snart, jag saknar de tillsammans. Men det är ändå så bra när de inte är sams, åhh kan inte beskriva med ord hur mycket jag tycker om novellen!! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

Emelie säger:

As bra!
Jag hoppas det kommer bli bra mellan dom och att
dom blir ihop igen!! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstrorys.blogg.se

Felicia säger:

omg omg omg, hoppas dem typ bestämmer träff så att dem kan prata ut om allting ^^ herreguuud, ne nu vill jag att dem ska bli sams igen (fast en del vill nog ändå att dem ska vara osams, så kanske novellen håller på längre haha).. Har börjat läsa om från början igen också, och om man jämför pearl då, och sedan nu, så är det som om hon är en heelt annan person, det är verkligen jättekul att se hur mycket hon förändras :)

Skrivet: |

rt säger:

Fan. Justin ska verkligen inte gråta över henne. Han ska VERKLIGEN inte förlåta henne än även om det har gått två månader. Han ska ta tid på sig som Pearl får när hon är sur. Åhhh mer drama. Det här är så sjukligtbra :)

Skrivet: |

elena säger:

du vad bra. super bra

Skrivet: |

Felicia säger:

Shit vad jag grät under detta kapitlet!! Sjukt bra!!!! Nu måste det ändå bli bra mellan dom igen. Justin och Pearl kan träffas och prata ut om allt och så kan allting lösa sig igen.
Jag säger dock detta efter varje kapitel, haha, men jag vill verkligen att dom ska bli tillsammans igen! :)

RIP Avalanna ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbiebernovells.blogg.se

Ida säger:

Justin får bara inte förlåta henne direkt nu!!:) men det är bra att dom börjar prata med varandra igen:):):):)

Skrivet: |

Felicia säger:

Jag tror att det kommer lösa sig mellan dom. Jag tror att Justin kommer på Julafton och då blir dom typ tsm igen, eller något liknande.

ps. hoppas nästa ddl kommmer snart!!!! vill få reda på vad som kommer hända!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://schonnings.blogg.se

Cajsa säger:

Åh vad jag gråter nu! Helt fantastiskt! Hoppas verkligen allt blir bra mellan dem.. Ååh vad jag vill läsa mer! Skulle du släppa typ en bok eller något så skulle jag vara typ bland de första som köpte den! Fan vad du skriver bra!!:)

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se

Emma säger:

Ååååååh! Hoppas det löser sig! ;)

Skrivet: |

Felicia säger:

Väldigt bra kapitel längtar till nästa . Läste detta med tårar i ögonen . Hoppas det blir bra i mellan dom snart .

Skrivet: |

Erika säger:

riktigt bra kapitel !
hoppas allting blir bra mellan dom igen !
& jag vill bara säg att den finns ingen som skriver så bra som dig , INGEN !
jag har läst fruktansvärt många noveller & ingen har varit så bra som den här , visade min kompis dina noveller för någon vecka sen & älskar dom också !
hoppas kapitlet kommer ut snart , längtar redan !
kram <3

Skrivet: |

tova säger:

aammmaaagggaadd! guu va braaa! när kmmer näästa ? :))

Skrivet: |

Julia säger:

Har läst alla dina noveller nu och tycker dom är grymt bra! När jag läst det här kapitlet och skulle gå ner och trycka på nästa sida så märkte jag att det inte fanns mer :( men jag längtar till nästa kapitel! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://Juliapalveus.blogg.se

Alizzdream säger:

Älskar den!! Den här novellen är bäst! Du är så grym på att skriva!

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback