Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 93.

”Har jag förändrats?” Kenny satt i mitt rum när jag kom tillbaka, med sin mobil i handen. Till och med jag började tvivla på mig själv, mycket för att jag ville att Pearl skulle komma tillbaka till mig. Han kollade upp på mig och la ned luren. ”Hur då menar du?” Jag hatar när folk svarar med en motfråga, det är bara ett bevis på att man är osäker på sitt svar. ”Nej, det har du väl inte. Eller har jag missat något?” Han förstod att jag inte tänkte svara innan han svarade mig. ”Pearl sa det.” Det var allt jag behövde säga för att få Kenny att sucka. ”Vägrar hon prata med dig?” Jag nickade bara innan jag kastade mig i en av fåtöljerna, och la upp fötterna på bordet. ”Hon ligger säkert med Alex.” Påståendet var något som bara slank ur mig och fick Kenny att kasta en kudde i huvudet på mig. ”Så skulle aldrig Pearl göra. Hon älskar dig.” En hög harkling lämnade min mun och han spände ögonen i mig. ”Varför är hon inte med mig nu då?” Jag satte mig upp och la huvudet i händerna. ”Hon kanske behöver en vän, och inte en pojkvän.”

 

Klockan började närma sig fyra på eftermiddagen och vi alla skulle bege oss till arenan för att förbereda allt för kvällen. Pearl stod inte med Alex som jag hade trott då jag kom ned i foajén, hon stod med mamma. ”Förlåt för tidigare, jag borde inte ha dragit bara så där.” Man hörde klart och tydligt att på henne att hon bad mamma om ursäkt. Allt jag önskade var att vi också kunde be varandra om ursäkt, eller i alla fall jag, hon hade inte gjort något. ”Det är ingen fara, men gör inte om det.” Jag ställde mig bredvid dem och helt utan förvarning tog Pearl min hand, men hon kollade inte på mig. Det var som att en pusselbit föll på plats igen, och jag kände det där välbekanta lyckoruset i kroppen. Hon strök sin tumme över min handrygg och jag tror inte att mamma märkte något då hon pratade på precis som vanligt. ”Jaha kids, ska vi åka?” Scooter, pappan i gänget hade tagit kommando och alla följde efter honom till bilarna som var framkörda. Dock var det kaos utanför hotellet, men jag gjorde mitt bästa för att skriva så många autografer som möjligt, med Pearl i min andra hand.

 

 

Alla satt samlade i ett och samma rum, för att egentligen lyssna på Scooter och hans schema för kvällen, men jag var fullt upptagen med att titta på Pearl som verkligen lyste av lycka. Dock hade jag ingen aning om varför, men brydde mig inte heller, huvudsaken var att hon log, från andra sidan rummet. Hon satt med mobilen i handen och det såg ut som att hon sms:ade, vilket jag ganska på en gång fick reda på då det pep till i min egen mobil. ”Sluta titta på mig som att du vill äta upp mig! Eller gör något åt det, ;)”  Hur i hela friden skulle jag tolka det där? Jag kollade på henne i hopp om att hon skulle kunna ge mig ett svar, vilket hon gjorde då hon bet sig löst i läppen. ”Jag går ut nu, du kommer om två minuter.” Hon nickade åt mig innan jag lämnade rummet. Jag satte mig en bit ifrån dörren, men så att jag ändå kunde se när hon kom ut, yr som en hörna. Hon kastade med blicken fram och tillbaka för att sedan möta min. Lusten brann likt två eldar i hennes ögon, när hon var nära nog ör mig att se det.

 

Hon var precis på väg att kyssa mig, och oavsett hur mycket jag ville att det skulle hända, tog jag henne i handen och drog med henne till närmsta tomma rum som lyckligtvis var min loge. Hon pressade mig mot dörren när jag hade stängt och låst den. Hennes läppar passade perfekt mot mina och jag kunde inte släppa dem även om jag ville smala på resten av henne. ”Du måste ta mig. NU!” Det kom ut likt ett stön jag kysste och bet henne på halsen. Hon hade bara en klänning på sig så allt var mycket enklare, var dock inte beredd på att hon skulle ha trosorna i handen innan jag ens fått ned henne i soffan. Vi kysstes passionerat och lekte med varandra när jag med två fingrar smekte henne. ”Wow baby, var har du tänkt på idag?” Hon log mot mig samtidigt som mina fingrar verkligen blev våta av henens safter. Tre fingrar pressade jag in i henne och som svar fick jag ett högt och utdraget stön. Att vi vilken sekund som helst hade kunnat bli påkomna gjorde mig mer upphetsad. Hon hjälpte mig av med mina byxor och runkade mig samtidigt som jag smekte henne och vi tillsammans kysstes.

 

Med en enkel stöt trängde jag in i henne och det var som stötar som gick genom min ryggrad, av ren glädje. Hon klöste mig på ryggen under min tröja och jag märkte att hennes naglar hade växt sedan sist, men det var ren njutning. ”Varför stöter du så mjukt, jag går inte sönder. Hårdare!” Hon vet vad hon vill i sängen eller i det fallet, soffan. Så det var lika bra att ge henne det, annars vet man aldrig vad som händer. Hon kom i en lång utdragen orgasm, med höga stön som även framkallade min. Jag gled ur henne men vi kysstes hela tiden med mycket tunga och händer över varandra. Att kyssa hennes hals kan ibland vara mer underbart än just hennes läppar då jag får höra hur hon njuter, precis vid mitt ena öra. Jag bet henne återigen på halsen men denna gång en aning hårdare och det lämnade även märken. Vi klädde på oss och lämnade logen, och det första vi såg utanför var Kenny, med ett brett leende på läpparna, dock inte mot oss då han inte såg oss. Pearl kysste mig och smög sedan iväg mot toaletten. ”Hey JB! Är du redo?” Jag stod med ryggen mot honom, men vände mig om. ”Självklart, nu kör vi.”

 

”Vi tänkte att vi skulle gå all in idag. Alla vet vi hur galna dina fans blir så om du tar av dig din tröja mellan två valfria låtar.” Jag höll på att smälla av när Scooter sa det. Min rygg skulle inte göra sig snygg på tusentals bilder. Det var till och med så att det sved till när Kenny slog till mig över ena skuldran. Jag svalde högt och kunde se hur Pearl log stort mot mig. ”Nej!” Det var allt jag svarade och lämnade rummet för att gå in i min loge och byta om. Kenny följde med och satte sig i soffan. ”Där skulle inte jag sitta om jag var du.” Han reste sig upp på en gång och spände blicken i mig. ”Vadå då?” Jag kunde inte hindra skrattet som lämnade mina läppar. ”Låt mig säga att hon inte legat med Alex.” Samtidigt tog jag av mig tröjan och visade honom min rygg. ”Oh, gör det ont?” Han hånlog mot mig och satte sig fåtöljen med en misstänksam blick. Precis när jag skulle svara honom kom Pearl in genom dörren med ett brett leende. ”Hej baby. Redo?” Hon kysste mig på kinden för att sedan gå till sin väska. ”Alltid.” Kenny betedde sig som ett litet barn mot oss, fnittrade och hade sig, vilket störde mig lite. Jag klädde på mig min första uppsättning av scenkläder och sedan lämnade vi alla rummet.

 

 

Det var verkligen underbart att vara tillbaka på scenen och framför allt mina älskade fans. Men det som var bäst, var att få dela det tillsammans med Pearl. Hon stod på sidan av scenen tillsammans med mamma och alla andra, och hon log mot mig samt kastade en del kyssar. Varje gång jag sjöng Boyfriend var det henne jag tänkte på, för det var henne låten var skriven till. Jag hoppades att hon gjorde lika. ”Mår ni bra?” Publiken skrek rakt ut, för allt dem var värda. ”Kan ni tända ljuset så jag ser alla vackra flickor i publiken?” Ännu en gång steg ljudnivån en aning men Scrappy gjorde som jag sa och slog på alla lysen så att arenan blev upplyst. Anna, min ena dansare kom tillsammans med Dan ut med två stolar, så han och jag slog oss ned på en varsin. Melodin till min gamla låt Never Let You Go, började spela och jag tog första tonen. Hela konserten var helt underbar och jag var alldelens full med lycka i kroppen, dock varade det inte speciellt länge, mamma mötte mig med en arg blick samtidigt som Kenny stod och hånlog mot mig. Han hade med all säkerhet talat om för henne vad jag och Pearl hade gjort.


 

 

Jag raderade det andra inlägget i ren panik, men insåg sedan att jag enbart hade missat i rubriken. ^ Det var rätt del som låg ute, men med fel rubrik. ^^ haha, aja. Sånt so händer. Så för er som läste det, det gör inget. ^^ 

 

Vad tror ni Pattie har att säga? =) 


Kommentarer
Hanna säger:

Bra :)

Skrivet: |

cajsa säger:

sjukt bra, undra varför inte Pearl är arg längre?? haha, älskar slutet! Sjukt bra;)
Kan vi få 94 idag? eller imorn bitt?
älskart'!

Skrivet: | Bloggadress: http://twodiffrentworlds.blogg.se

rt säger:

Hahha jag fick också panik.. Vet inte varför men jag ville läsa delen men jag fick hålla mig, fast det var ju ändå rätt del bara en liten miss med rubriken xD Åhh det var på tiden att dom blev tillsammans nu. hah har saknat dom tillsammans. Sexdelen var grym även om den var ganska kort. Haha kan tänka mig att Pattie kommer skälla ut dom sen. Gryyyymtbra som vanligt :))

Skrivet: |

rt säger:

Hahha jag fick också panik.. Vet inte varför men jag ville läsa delen men jag fick hålla mig, fast det var ju ändå rätt del bara en liten miss med rubriken xD Åhh det var på tiden att dom blev tillsammans nu. hah har saknat dom tillsammans. Sexdelen var grym även om den var ganska kort. Haha kan tänka mig att Pattie kommer skälla ut dom sen. Gryyyymtbra som vanligt :))

Skrivet: |

rt säger:

Hahha jag fick också panik.. Vet inte varför men jag ville läsa delen men jag fick hålla mig, fast det var ju ändå rätt del bara en liten miss med rubriken xD Åhh det var på tiden att dom blev tillsammans nu. hah har saknat dom tillsammans. Sexdelen var grym även om den var ganska kort. Haha kan tänka mig att Pattie kommer skälla ut dom sen. Gryyyymtbra som vanligt :))

Skrivet: |

C.C säger:

Jätte bra! :)

Skrivet: |

Josefin säger:

JAAA marielle du gjorde sexdelen som jag bad om wihoooo, hahah sjukt bra! What is pattie going to say?

Skrivet: | Bloggadress: http://www.josefinlife.blogg.se

jasmine säger:

sååå grymt, och spännande!!
snälla kan du inte lägga upp ett till ikväll för jag vill såååå gärna veta vad pattie kommer säääga :D bliir galen <333

Svar: Håller på och skriver på det, så det kommer inte komma ut idag, tyvärr.. Jag ligger lite efter, då min dator pajade.. =/
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Ida bieber säger:

Gud vilket bra kapitel! Tur att dem blev sams igen!!!:)

Skrivet: |

Li säger:

Det här var ju nästan lite synd, även fast jag gillar deras återförening så måste jag erkänna att jag absolut gillade Alex!

Svar: Vem har sagt att Alex är färdig? :P
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Emelie säger:

Jätte bra! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

elin säger:

haha försoningssex ;) undrar vad pattie har att säga nu heheh

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

Anonym säger:

ohhhh! ;)

Skrivet: |

V.L säger:

Hahaha sjuuuuuuukt j'vla bra!! Blir dock lite förvirrad när Pearl ena stunden är sur på Justin och nästa inte? Men ja sjuuuukt bra verkligen! Längtar till nästa :D

Skrivet: |

Anonym säger:

ohhhh ;)

Skrivet: |

Anonym säger:

grymt!!!

Skrivet: |

Anonym säger:

grymt!!!

Skrivet: |

Ebba säger:

HAHAH AS BRA!<3

Skrivet: |

Cicci säger:

Jaa! Dom blev sams! Jätte bra;) Meer!

Skrivet: |

Linn säger:

åååååååååååååh! älskar att de löst, även om det var ordlöst. ;) hahahaha! tja, jag vet inte vad hon har att säga därför borde du lägga upp nästa kapitel NU! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://juustanordinarygiirl.blogg.se

Linn säger:

oj, lite fel stavning. jag älskar att dem har löst det, menade jag. ;)

Skrivet: | Bloggadress: http://juustanordinarygiirl.blogg.se

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

Mickan - / My Life In My Words säger:

Men hallå, jag hade kunnat gett honom en fet jävla smäll rakt över käften där, vadå 'hon ligger säkert med Alex' är han dum eller, och fan Marielle om hon gör det då vet jag inte vad jag gör!:p, Kenny I love u! For real! Skönt att Pearl sa förlåt till Pattie, för hon gjorde ju fel samtidigt som jag förstod henne, och jag fick världens störtsta jävla smile i ansiktet när hon tog hans hand!! :D:D Skulle ha behövt ett större smile på gubben ;) Så jävla söt han är när han är så, alltså inte är för dum för sitt eget bästa, haha! Underbart sms från henne, och svaret, Oh lord, och resultatet, oh my fuckery! Det är precis så det ska vara, precis så jag vill läsa det, och ja jag är rätt pervig men jag står för det ;) Haha I love u Kenny! Oh my, han lär ju inte ta av sig sin tröja med dem märkena på ryggen, :P haha! älskar hur han sa det till Kenny och hur han visade ryggen, och hans reaktion, haha! Kenny I love u! :D Jag är glad igen! Men jag anar något, jag har en kall jävla kår som åker hiss på min ryggrad. :O Älskar hur han mer eller mindre sjöng Boyfriend till henne, och jag hoppas att han kommer att sjunga Never Let You Go till henne med. :) Haha Oh my, varför var han tvungen att berätta för Pattie. :O Sjukt kul! Får se hur glad hon är nu då :P ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Alizzdream säger:

Älskar den så jävla mycket! :)1

Skrivet: |

Ruth säger:

Skönt att dom är sams nu!
Haha får väl se hur Pattie reagerar!;P<3

Måste bara säga det trotts att jag bara är en i mängden som säger det men men, ÅH VAD DUKTIG DU ÄR PÅ ATT SKRIVA!!!!<3

Svar: Tack. Man kan aldrig få höra det för mycket. :)
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://Http://Storiesbyruth.blogg.se

jasmine säger:

Vet i te vart jag ska ställa frågan så gör det här;-) men kommer det något idag eller blir det inget? Vill såå gärna för har varit inne tusen ggr för jag längtar så till nästa :-D

Svar: Det kommer att komma ett nu. :)
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback