Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 87.

 

(VARNING GROVA BILDER.) 

 

Det går inte att beskriva hur det känns när hon tar mig så långt ned i halsen hon bara klarar av, men att sedan sitta fast med händerna i sänggaveln gjorde alla känslor dubbelt så starka. I samma sekund som hon låste upp handklovarna kastade jag runt henne i sängen och ett underbart flickskratt lämnade hennes läppar. ”Trodde du verkligen att jag skulle kunna låta bli dig?” Hon nickade lite löst men ändå med ett brett leende på läpparna. ”Jag hade faktiskt hoppats på det, men du ser ut att ha en hel del idéer för oss.” Jag placerade mig mellan hennes ben, då hon korsade sina på min rygg och drog ned mitt ansikte mot hennes. Hon log hela tiden, vilket förstörde kyssen en hel del, men tillslut gick hon in för det helhjärtat och kysste mig hungrigt tillbaka. Hon försökte nå mig med sina händer, men jag lät henne inte, då jag ville ta hand om henne. Jag hade fått mitt, och ville då ge henne sitt, som jag vet hon älskar.

 

 

Jag kysste hennes läppar innan jag började min vandring ned över käkbenet och vidare mot halsen, där jag sedan lämnade små bitmärken, som jag vet att hon älskar. Hon må vara en fin flicka utåt mot resten av världen, men i sängen är hon allt annat än det. Att ha gått från oskuld till inte med samma grabb må jag säga att hon verkligen tänjt gränserna. Hon är mer en vildkatt än någon annan, och jag älskar det. Hon stönade, dem få gångerna jag bet henne i halsen, eller runt axeln. Jag smekte hennes bröst hårt så hennes bröstvårtor styvnade, även det fick henne att skrika av välbehag. Jag kysste henne på magen och vidare ned till henne ljumskar, där hon reagerade som mest genom att rysa över hela kroppen. ”Jag klarar inte av detta mer. Snälla, knulla mig.” Jag blev inte ett dugg förvånad över hennes ordval, då jag hört henne säga det många gånger. ”Snart baby, snart.” Jag hån log mot henne samtidigt som jag kysste hennes klitoris snabbt, hon kved till och drog nästan ihop sina ben, men jag var snabbare än henne genom att lägga mina armar över dem så hon inte kunde röra dem.

 

Jag fortsatte bearbeta henne med mina tunga samtidigt som hon hade svårt att ligga still, eller vara tyst för den delen. Med två fingrar töjde jag ut henne, även om det egentligen inte behövdes, då hon och jag hade haft sex ganska ofta den senaste tiden. Ett tredje finger åkte in i henne, och med en ganska jämn takt förde jag den fram och tillbaka, samtidigt som jag kysste hennes läppar. Hela hennes kropp spände sig i en båge och hon uppnådde till och med klimax totalt, då hon fick uppleva en fontänorgasm. Hela hennes kropp domnade bort, och hennes ögon slocknade för några sekunder. Det var underbart att se henne i det tillståndet. När hon kom tillbaka till verkligheten tittade hon storögt på mig en stund för att sedan ta ett djupt andetag. ”Wow, vad hände just?” Hon var nästan helt borta i skallen men ändå så jävla sexig där hon låg helt avklädd framför mig. Jag svarade henne inte, utan kysste hennes läppar och lät knappast hennes kropp lugna ned sig, då jag trängde in i henne. Hon suckade njutningsfullt och klöste mig på ryggen.

 

”Kom igen, jag vet att du kan hårdare.” Hon stod på knä framför mig, och svankade så mycket hon kunde med händerna mot väggen. Själv hade jag ena handen i ett fast tag kring hennes ena höft och smekte hennes klitoris med den andra, hon stönade inte längre, hon skrek. Och jag gav henne det hon bad mig om, man kunde klart och tydligt höra hur mitt bäcken slogs ihop med hennes rumpa. Jag tog ett stadigt tag om hennes hår och böjde henne mer uppåt, så att jag kom åt att kyssa hennes underbara läppar. Mina läppar kvävde hennes stön när hon kom, vilket kan tyckas vara bra annars hade hon dragit hela skolans uppmärksamhet mot sitt rum. Jag hade mycket kvar att ge så att hon kom gjorde mig inget, då jag hade mycket mer planer oss emellan. Hon sjönk ihop i sängen och pustade ut riktigt ordentligt. ”Hårt nog för dig?” Hon vände sig om under mig och log med hela ansiktet, samtidigt som hon nickade.

 

Vi valde båda två att ta en paus, för att dra ut på det hela. Vilket inte gjorde mig något, vi båda två var precis lika upphetsade, även om hon hade kommit flera gånger. Hon virrade in sig i ett lakan och gick ut på balkongen, hon behövde inte ens säga åt mig att komma efter då jag gjorde det i alla fall, i ett lakan jag med. Hon satte sig gränsle över mina ben och kysste mig, hennes läppar var alldelens svullna och perfekt röda efter allt kyssande. Jag kände hur hon letade efter min lem med sin hand så jag gjorde det mycket enklare för henne, då jag bara drog undan lakanet just där hon satt. Jag hann inte ens reagera fören hon gränslade mig, och började sakta rida mig på balkongen. Hon har inga hämningar, och det finns inget som skulle få henne att sluta när hon väl har börjat. ”Baby, inte här.” Det var svårt för mig att få fram dem tre orden, men jag lyckades, även om hon sakta men säkert rörde sina höfter fram och tillbaka, vilket gjorde att jag kom djupare och djupare in i henne.

 

 

Vem som helst hade både kunnat se och hört oss, men jag tror vi hade turen på vår sida. Väl inne på rummet igen lämnade hon balkongdörren öppen då det var fruktansvärt varmt i rummet. Hennes lakan föll till golvet och där stod hon lika naken som när hon föddes. Hon la sig ned på rygg i sängen, och vinkade mig till sig med hjälp av sitt pekfinger. Jag såg hur hon bet sig i underläppen vilket fick mig ännu mer upphetsad. Jag ville ha hela hennes kropp i min makt, men jag visste inte hur det skulle gå till. Jag la mig mellan hennes ben ännu en gång, och trängde in i henne innan hon hann reagera. Hon korsade sina ben på min rygg och såg till så att jag trängde längre in i henne, återigen rev hon mig på ryggen och även bröstet denna gång. ”Få mig att komma igen älskling.” Jag stötte hårt och djupt in i henne, samt ökade takten, och jag hörde hur hon stönade varje gång jag stötte in i henne. Tillsammans kom vi, hon för jag vet inte vilken gång i ordningen, och jag för första. Jag fyllde hela henne, och kände hur hennes muskler drog ihop sig om och om igen.

 

”Du kommer aldrig fatta hur mycket jag älskar dig.” Jag har fortfarande inte vant mig vid att hon säger så till mig. Då hon absolut inte gör det ofta, vilket jag tycker är underbart, hon sliter inte ut dem tre orden och det är det bästa. Hon säger det dem gångerna hon verkligen menar det med hela sitt hjärta. Hon låg på mitt bröst, helt svettig, men det gjorde mig inget då jag var minst lika svettig. Jag drog mitt finger löst över hennes ryggrad, och det gjorde så hon borrade in sitt ansikte vid halsen på mig. ”Jag älskar dig med. Tro inget annat.” Hon reste sig halvt och kysste mina läppar, för att sedan ta min hand och dra med mig in i duschen. Vi duschade snabbt och drog sedan in oss i varsin handduk och satte oss på balkongen. Den svala kvällsvinden svepte kring oss och båda två rös, av välbehag. ”Bra födelsedag?” Hon log sött mot mig för att sedan kyssa mig på kinden. ”Har svårt och tro att du kan toppa denna nästa år.” 


 

 

Jag vet att detta är något ni alla längtat efter. =P Och jag hoppas att ni gillade att det var lite grövre och hårdare än innan. :P Har redan planer för nästa sex scen, men ni måste tala om för mig vad ni tycker om denna innan jag kan börja på den. :) 


Kommentarer
Ebba säger:

Awkward :P haha... Älskade det, grymt bra! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://thatsmile.blogg.se

Myybieberstoory säger:

HAAHAHHAHAHA, OMG! FÖRLÅÅÅT! Men hahaha! :D Vilka gifs! Ohlalala girl, you going in for it ;) Haha :)
Du skriver åsum, hur gammal är du egentligen?! <3
Kram, kram!
-
BTW, länkbyte??? :D

Svar: HAHA ;) Ja, jag är inte en 14 åring iaf. ^^ Fyller 24 om en månad. Så jag vet vad jag skriver om. ^^ haha..
Jag gör inga länkbyten just nu, kanske längre fram i tiden. :)
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://www.myybieberstoory.blogg.se

josefine säger:

Pearl börjar bli en bad girl ;) hah, skitbra!

Svar: Ja, är trött på fina flickor nu. ^
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Anna säger:

Yes, bad girl Pearl!!! ;) Du är för tusan bäst på att skriva , inte vara såna här grejer utan allt. Du skriver verkligen dessa scener bra, du drar inte ner på något ( som andra novellbloggar gör) utan skriver allt. Sett att det varit snack om att du borde skaffa en sexblogg och jag stöder detta förslag. Den bloggen skulle jag följa direkt utan att tveka och jag tror att det skulle många fler också göra. Mer! Längar till nästa kapitel. ;) hehe

Svar: Det finns ingen anledning att dra ned på något. Jag tror att alla som läser min blogg förstår vad som händer när två människor har sex, så då vill jag inte hålla något åt fantasin. ^^ haha..
Ja, det har varit lite snacka om det. Vi får se hur jag gör, om jag orkar.. ^^
Marielle Sjelin

Skrivet: |

rt säger:

Damn du vet verkligen vad du skriver. LOVE IT LOVE IT LOVE IT. Tror nog att vi alla älskar hur Pearl tar för sig. Alltså jag vet verkligen inte vad jag ska säga. PERFEKT PERFEKT PERFEKT. :)

Svar: Jag blir så glad när ni älskar det ♥
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Ewweh säger:

grymt bra:D Har sätt att vissa vill att du ska skaffa en sexblogg.. Ehm ska den bara handla om sex då? xd Tycker du ska fortsätta med bieberblogg. Forever<3

Svar: Ja, det ska den. Bara sexnoveller isf.. Men jag kommer fortsätta med denna också.. Absolut.
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Ebba säger:

SJUUUUUUUKT BRA!!!!<33 UNDERBART!!!<33 LOOOVE IT!!!<3

Skrivet: |

Linnéa säger:

OMG! det var något annorlunda men ändå väldigt bra med det här kapitlet, pearl går fran good girl to naughty girl xD jätte bra skrivet verkligen :D <3

Skrivet: |

madde säger:

så sjukt bra, du skriver helt underbart!

Skrivet: | Bloggadress: http://kjellohallman.devote.se

Anonym säger:

Hahah akward! Men vi gillar det! Du är grym på att skriva noveller så jag hoppas du forsätter med det!:-)

Skrivet: |

linda säger:

Jag gillar det. Även om det är lite grovt XD

Skrivet: |

Emelie säger:

Jätte bra! <3
Älskar det ;) <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

Quinee säger:

Du är fan ingen man ska leka med... Du vet vad du gör och du gör det bäst... Detta var så jävla pinsamt när jag läste det, då jag satt i bilen med min yngre syster och min bästa kompis, jag satt och bokstavligt talat bet sönder min läpp! Haha självklart skulle dem fråga vad det var jag läste... Dem vet att jag läser noveller, men dem vet ju inte vad dem handlar om >< haha
Asså så jävla bäst! Aldrig någonsin har jag läst så bra noveller som när jag läst dina! Loads of love >< !!! Jag läste att du tänkte göra din sista novell... Kan du inte göra en limit på hur många kommentarer som måste skivas för nästa kapitel? Det kanske blir bättre då... Folk kommer kommentera bättre då... inklusive jag... <3

Svar: Jag ska inte behöva be mina läsare om kommentarer. Jag gjorde det förut, men fick bara skäll för det. Så nu har jag istället sagt att detta blir min sista novell då det känns som att det bara är ett fåtal av alla mina läsare som faktiskt uppskattar den tiden jag lägger ned på denna blogg. MINST 6 timmar om dagen sitter jag inne för att skriva åt er. =/
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Quinee säger:

Jag vet inte vart min kommentar försvann....

Skrivet: |

Ebbis säger:

Omg!!! Mållös… fan vilket bra kapitel you go girl!!! Pearl it's a naty giirl hahahah men meeeeeeeeeeeeer!!! :)))))

Skrivet: |

me säger:

jättebra!

Skrivet: |

Anonym säger:

Sjukt bra

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra! Älska dina sexscener då dom känns sjukt verkliga!

Svar: Det är lite det som är meningen också. :D
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

Josefin säger:

Åh marielle så bra, du vet att jag älskar dina sexscener va?! Och förlåt att jag är dålig på att kommentera, ska bli bättre, pinki promise! Och btw så älskad jag idén om en sexblogg, dock så borde det fortfarande vara med justin för i mitt fall iaf så känns det roligare när det är the biebs som är sådär sexig haha :D

Svar: Klart det kan vara delar med honom. Aboslut.. Men det blir ju inte en hel novell med 190 kapitel och bara sex scener.. utan då blir det ju små korta, som bara innehåller sex... :)
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://www.josefinlife.blogg.se

Fanny säger:

Jättebra! :'D
Jag vet att jag suger på att kommentera. Vet inte varför... Men jag lovar att jag ska bättra mig! :)

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Jag älskar gifsen! Haha, jag tjuvkikade ju på dem tidigare idag! ;) Det vet du! Men OH MY FUCKERY! Haha, du gör något med mig, oavsett vad du skriver, men detta slår ju allt, och som du sa, det är slut på fina flickan nu, och det är jag jävligt glad över! ;) Och jag visste att den jäkeln inte skulle kunna hålla sina händer ifrån henne ;) alltså du skriver ju det så förbannat jävla bra, så att jag vet inte vart fan jag ska ta vägen nu. Känns nästan som att jag skulle behöva ringa ett samtal efter detta, haha! Som sagt vi är inte 14 år, vi vet vad detta är och vet mycket väl hur det går till ;) Nej men seriöst, jag älskar det, och det vet du mycket väl att jag gör! Blir alldeles till mig här, i min totala ensamhet, haha! Allt du skriver är ju verklighetstroget och detta, det är som att man själv upplever det! :O Och du fick ju till Justin's perspektiv så förbannat jävla bra, du som va så osäker på just hans, då det är svårt för oss att veta hur det känns för en karl. Men du lyckades! Jag har absolut inget att klaga på, jag ligger här på mage i soffan och bara ler nöjt för mig själv, och nickar, då är jag nöjd och glad! Jag älskar denna Pearl, jag älskar badgirlfighsty-Pearl! Och jag är inte heller van med att hon säger att hon älskar honom, men jag älskar varje gång hon gör det! I LOVED IT! ❤❤❤

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Anonym säger:

OMG!! Asbra!! Du vet verkligen hur man ska skriva för att det ska bli bra!!

Skrivet: |

Julia säger:

Du är helt otrolig! Sättet du skriver på är mega bra, spelar ingen roll om du skriver sexkapitel eller inte, det är ändå helt sjukt bra!
Har följt den här bloggen sedan start och den har varit/är/och kommer alltid att vara min favorit!!
Jag kommenterar väldigt dåligt men ska bli bättre på det.
Och snacket om en sexnovell, så skulle jag absolut läsa den!
Jag ska förresten oxå stå i golden circle på konserten, om man ser dig kan man säga hej oh så?
Men kom ihåg Marielle, du är otroligt duktig!

Svar: Självklart kan man komma fram och säga hej, ingen blir gladare än jag. :)
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Cicci säger:

As bra! Meer!:)

Skrivet: |

Alizzdream säger:

Bad Girl Pearl! Älskar den!!
Du är bäst!! Du är den ända novellen jag läst som skriver om sexscenerna haha!! Men jag älskar den!!
Du är så extremt bra!!

Skrivet: |

Anonym säger:

Så jäkla bra!!

Skrivet: |

Tessla säger:

Och förresten det skulle vara kul om du hade typ tre bilder till nästa sex scen! Älskar bilderna får allt att se verkligare ut typ mycket hetare! Och mer grövre till nästa gång ! :D det var mina önskemål nu ska jag läsa om kapitlet för femte gången!!!<3 så glaf att jag hitta hit idag :))

Skrivet: |

Lizliz säger:

Hur bra som helst! Vill inte att du ska lägga ner bloggen... Men förstår dig fullt ut! Inge kul när man inte får så många kommentarer som man är värd!!! Hittade din blogg idag. Och jag ska läsa igenom hela novellen! Vill absolut att du ska skriva en till novell men som sagt förstår jag dig när du inte får så många kommentarer du förtjänar! <3<3

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback