Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 141.

Efter ytterligare någon timme på sjukhuset fick vi äntligen åka hem, och jag har aldrig i hela mitt liv uppskattat en taxi resa så mycket som jag gjorde då. Justin var fortfarande inte kapabel till att köra, så det fanns inget annat allternativ. Jag var fortfarande irriterad över Justins dåliga beteende på sjukhuset, men jag var glad att han i alla fall kom. ”Hur mår du?” Han drog in mig i sin famn när vi stod i hissen på väg upp till vår lägenhet, och allt jag ville var att lägga mig ned och sova. Vår prinsessa låg och sov, men jag visste att det inte skulle dröja speciellt länge innan hon vaknade och min frid skulle vara slut. ”Trött som fan.” Han kysste min panna och hissen plingade till, så vi klev ur den tillsammans och han ställde ned barnstolen som mamma i all hast faktiskt fick med sig då vi åkte in till sjukhuset. ”Gå och sov, jag tar hand om henne.”

 

Innan jag gick in i sovrummet plockade jag undan allt från kvällen före då vi hade haft en spa kväll i vardagsrummet, men inte plockat undan det. ”Förlåt för mitt beteende. Jag ska aldrig mer dricka.” Justin stod lutad mot dörrkarmen till sovrummet och tittade på mig med lidande ögon. Han viste lika mycket som jag att jag inte kunde vara arg på honom, men jag gjorde i alla fall ett försök. ”När du klev in i mitt rum önskade jag att du inte kommit över huvud taget. Förstår du det?” Han nickade och tog några varsamma steg mot mig. ”Det var fel av mig att dricka så mycket när jag visste att du hade kunnat föda vilken minut som helst. Dock kunde inte min födelsedag sluta bättre.” Hans läppar formade ett vackert leende och jag kunde inte längre vara arg, eller ens försöka. Han hade mig som i en liten ask, vilket ibland var väldigt irriterande.

 

 

”Titta vem som ligger och sover där då.” Rösten var långt borta, men jag kunde ändå höra den klart och tydligt. Jag sneglade upp mot dörren och fick se Justin stå och hålla Mindi i famnen. Klockan på sängbordet visade att jag hade sovit i alla fall två timmar, vilket tydligen fick räcka eftersom jag vaknade. ”Kom hit med er.” Jag satte mig halvt upp och lyfte på täcket så att Justin också skulle få lite. Han la ned henne mellan oss och vi båda la oss på mage och bara tittade på henne. Hon var så vacker, min lilla prinsessa. Så söt när hon sov, men jag hade en känsla av att hon skulle få Justins humör då hon var så lik mig när hon föddes, och allt vad jag hört så var han inte speciellt lugn när han var liten. ”Kan du förstå att vi har gjort den här lilla. Hon är ett perfekt bevis av oss.” Justin kysste mig innan jag hann tänka på hans fråga, eller ens reagera över att svara. ”Jag älskar dig. Så sjukt fruktansvärt mycket.”

 

 

Vi spenderade hela den dagen i sängen, tillsammans låg vi där alla tre och bara gottade oss. Hon luktade så mycket bebis och jag kunde inte sluta lukta på henne, eller sniffa. Justin skrattade åt mig hela tiden och kysste min kind med jämna mellanrum. Mindi vaknade upp och skrek, verkligen gallskrek, så både jag och Justin förstod att hon var hungrig. Jag satte mig med ryggen mot vår exklusiva sänggavel och drog upp mitt linne samt knäppte upp min bh för att sedan hänga fram ena bröstet. Från början trodde jag att det skulle vara genant att göra så med Justin bredvid mig, men han har sett mig naken så många gånger att det kändes naturligt istället. Jag tog Mindi i min famn och hon började genast tutta. ”Ni är så vackra tillsammans. Jag avlider snart.” Justin satte sig så nära mig han bara kunde utan att komma åt henne eller störa henne i maten, sedan kysste han mina läppar passionerat. Vi satt så länge och verkligen smakade av varandra.

 

 

När jag hade matat klart henne tog Justin över henne till sig och bestämde att jag skulle hoppa in i duschen, han tyckte kanske inte att jag var så fräsch, även om jag duschade på sjukhuset. Precis när jag skulle kliva in i badrummet ringde Justins mobil som låg på bänken bredvid mig, och på skärmen lyste det Pappa. Jag svarade utan att ens fråga Justin om lov, vi döljer inget för varandra. ”Hej Jeremy.” Han skrattade till och sedan hörde jag. ”Grattis till nya tillskottet.” Jag tror att det var både Jeremy och Jazzy som skrek. Vilket faktiskt gjorde mig riktigt glad, jag älskade hela Justins familj, och speciellt hans småsyskon. ”Taack, gud vad söta ni är.” Jag började gråta, vilket fick Justin att skratta en aning. ”Vem är hon lik? Kan ni skicka ett kort på henne?” Han bara vällde frågor över mig om henne, vilket jag kunde förstå, han ville väl veta hur sitt barnbarn ser ut. ”Vi skickar en bild på henne sen, jag är precis på väg in i duschen. Du kan få prata med Justin.”

 

Att få duscha hemma i sin lägenhet var underbart, mina hårprodukter och mina handdukar, till och med vattnet var annorlunda. ”Baby, får jag göra dig sällskap?” Justin hade smugit in i duschen och stod bakom mig. Så egentligen hade han redan klivit in innan jag hann svara honom. ”Självklart.” Han placerade sina händer på mina höfter och kysste mig på axeln. Hans beröring väckte lusten inom mig, och med tanke på att vi inte hade legat på väldigt länge så kunde jag förstå att min kropp reagerade som den gjorde. ”Jag vill ha dig.” Jag visste att vi inte hade speciellt lång tid på oss då Mindi kunde vakna vilken sekund som helst. Jag vände mig mot honom och kysste hans läppar hungrigt, och lät mina händer vandra över hans mage och vidare ned för att kunna ta honom i min hand. Hans lätta stön lämnade hans läppar och gjorde mig om ens möjligt ännu mer upphetsad.

 

Känslan i kroppen när han trängde in i mig gick inte att beskriva med ord. Han tog mig hårt bakifrån mot väggen i duschen, och varje millimeter av honom i mig fick mig att vilja skrika ut min lust, men jag bet mig i läppen just för att inte väcka Mindi, eller grannarna runt om oss. Hans händer var väl placerade på mina bröst och hans fingrar lekte med mina bröstvårtor som var styva av hans beröring. ”Baby, lugna ned dig lite.” Han skrattade till och drog sig ur mig. ”Har du ont?” Jag nickade bara mot honom för att sedan lyfta upp mitt ena ben på kanten och låta honom tränga in i mig framifrån. Han kysste mig och knullade mig i en lugn takt som faktiskt var behaglig, och som jag verkligen njöt av. ”Jag älskar dig. Så fruktansvärt mycket.”


 
 
Nu är det inte långt kvar tills slutet är här. 
 
Hur känner ni för det? 
 
Och till er alla som frågat om jag ska ta bort bloggen, ALDRIG.
Den kommer att finnas kvar till blogg.se lägger ner ^ haha 
 

Kommentarer
Sara Mähler säger:

ÅH SÅ UNDERBART! vad gulligt :D

Skrivet: |

Sofia säger:

Eh, ja asså tänkte bara säga att de har sex bara några dagar efter förlossningen inte är rimligt eftersom att man brukar ha väldigt ont i minst en vecka efteråt. Visst, hon säger att hon har ont, men de som nyss förlöst brukar knappt kunna gå liksom. Tror faktiskt inte heller att en nyförlöst kvinna har speciellt mycke sexlust.
Förlåt, men jag tycker bara det inte är rimligt.

Men jag vill absolut inte vara dum med denna kommentar eller nåt, tänkte bara att jag skulle informera dig om detta om du i framtiden ska skriva om det :)
Vilket jag verkligen hoppas. Kommer kännas väldigt tomt om man inte har Din novell att läsa. De är alltid så bra!

Skrivet: |

Anonym säger:

Sjukt bra! Vill inte att novellen tar slut!! :)

Skrivet: |

Romina säger:

Så himla gulligt stycke 4 är =,D

Skrivet: |

Anna säger:

Super bra. :)

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: |

Ida&Z säger:

Länkbyte?

Skrivet: | Bloggadress: http://www.onedfanfic.webblogg

Isabelle säger:

Jag tkr att den skulle kunna sluta nu, för det är typ såhär jag vill ha ett slut. Lyckligt. Läst för många böcker som slutat olyckligt, och jag är verkligen jättenyfiken på hur din nya novell kmr bli! :-)

Skrivet: |

Anonym säger:

Asså jag vill inte att det ska sluta... :(

Skrivet: |

Evelina säger:

Super bra! Jag vill inte att det ska ta slut! Jag är typ kär i din novell! Du skriver sååå bra!

Skrivet: |

Alice säger:

Älskar den!! Du skriver så fruktansvärt bra! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se

Emelie säger:

Så sjukt bra!!! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

Anonym säger:

Kan du kolla din mejl? :)

Skrivet: |

Josefine säger:

Fina bilder på babyn ^^ grymt bra skrivet!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://Nattstad.se/josefinerosto

Elisia säger:

Aaaaaaaaaahhhhhhhhhh jag döööö! Jag kan se framför mig en liten gullig bebis som liknar Justin och Selene! Ååå Gud vad gullig den skulle vara! Dom båda är ju så snygga! Men snälla, kan du inte fortsätta skriva på novellen i evigheters evigheter!!!???!!!!??!

Skrivet: |

Anonym säger:

Tycker att det suger att novellen snart är slut och därmed ditt skrivande :( men du måste ju göra det som känns bäst för dig själv!
Jättebra kapitel, som vanligt :)

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Va skönt att allt med förlossningen gick bra, och att dem fick åka hem så snart. :) Att hon är trött är inte så konstigt. Men han är ju underbar som finns där för henne :)
Jag förstår att hon kände så, jag hade slagit honom, haha! Men det är ju bra att han verkligen ångrar det, men som han sa han födelsedag hade inte kunnat sluta bättre :) Och vem skulle egentligen kunna vara arg på honom. I know I wouldn't be able to.
Åh så fint, jag kan bara se honom framför mig när han stod där och höll i henne, jag hade nog dött, eller bölat massor. När dem låg och bara tittade på henne, hur fint som helst. Jag hade dött igen. Jag älskar hur du har skrivit allt, det gör jag verkligen, för det känns som att jag är där så fint! Allt, bara allt! Men jag skrattade till lite när han sa att han avlider. :P Jag hade mer än gärna velat se honom med henne nu, jag hade som sagt dött fler gånger om bara av synen. Så söta Jeremy och Jazzy är då, förstår att hon vart sentimental där.
Det är skönt att hennes förlossning gick så bra, så att dem kan njuta av varandra så som bara dem kan. Jag älskar det! ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback