Skrivet:
Kategori: √ 2. HITRISA - Part 1

Chapter ninety-nine.

 

Dagarna blev till veckor och veckor gick över till att bli två månader. Magen har växt och blivit lite större, inte något som stör mig speciellt mycket just nu, den kommer bli större, precis som allt annat. Brösten har börjat växa och ingen BH passar mig längre, så jag är tvungen ut på jakt efter nya, samt mamma tröjor, och byxor, som jag vet att jag en dag kommer behöva. Justin befinner sig just nu i Los Angeles med Ryan och har varit där i en vecka, dem kommer hem om 2 dagar. Det har vart tufft, men vi har hållit kontakten med massa sms och telefonsamtal. Jag är faktiskt glad att vi har lyckats, visst saknar jag honom, men det kan vara en bra sak ibland, för då vet man vad man har. Tankarna drog iväg i en väldans fart under tiden som jag stod i min WIC och valde kläder att ha på mig. Jag och Alessa skulle ut på staden och kolla lite nya kläder, plus att hon skulle kolla massa baby kläder.

 

”Hej bästa vän, redo för en shopping dag?” Jag mötte Alessa utanför den stora gallerian och hon såg inte speciellt glad ut. ”Jodå, det är jag allt, men det är jobbigt med denna mage.” Jag la en hand runt hennes axel och drog med mig henne in. ”Vi gör det i din takt, säg till om du vill vila.” Vi började inne på Forever 21, det fanns mycket fint som jag skulle kunna ha köpt, men det blev enbart Bh:ar. ”Vad säger Justin om dem där melonerna som du kommer få?” Alessa satt på en stol utanför provhytten, hon hittade inget i denna affär. ”Han gillar dem, men vadå? Han är grabb, varför skulle han inte?” Jag skrattade åt mig själv och drog på min mina kläder. Jag betalade och vi fortsatte shoppingen.

 

”En fika?” Jag hade så mycket kassar i mina händer så jag viste inte vart jag skulle ta vägen. Alessa hade en hel del hon också, men jag var snäll och tog hälften av dem. ”Det låter som en bra idé.” Vi gick mot Starbucks, och slog oss ned vid ett tomt bord, hon pustade ut när hon fick vila benen och ryggen, och det kan jag förstå, för hon är inte liten. ”Vad vill du ha, jag bjuder?” Hon funderade ett tag. ”Ta en latte och en bulle.” Jag gick fram till kassan och det stod en ganska ung tjej där. Precis innan jag skulle gå stoppade hon mig. ”Skulle man kunna få din autograf?” Självklart ställde jag upp på det, och ännu en gång efter att jag försökte gå så stoppade hon mig. ”Sen måste jag få säga grattis.” Hon pekade på min mage och log, sen hjälpte hon kunderna bakom mig.

 

”Varför tog den sådan tid?” Jag ställde ned allt jag hade med mig på bordet och satte mig ned. ”För att jag blev igenkänd, hon i kassan grattade mig.” Vi började diskutera kring deras barn, och vad dem har kommit fram till för namn. ”Om det blir en pojke blir namnet Drew, och blir det en flicka blir det Melissa.” Jag kollade på henne och nickade. ”Men vänta, va?” Hon skrattade och tog en klunk av sin latte. ”Ja, vi vill att bebisen ska få ditt eller Justins namn.” Jag blev riktigt rörd av det jag hörde henne säga. ”Är du seriös? Vet Justin om det?” ”Ingen aning, men jag antar att Ryan berättar det för honom.”

 

När jag kom hem på eftermiddagen plockade jag fram min mobil och insåg att den var på ljudlöst, och Justin hade gått löst. Jag hatar att göra honom orolig, och det var absolut inte meningen, så jag ringde upp honom. ”Baby, varför har du inte svarat, jag har vart sjukt orolig.” Jag log lite för mig själv. ”Förlåt, jag måste ha kommit åt knappen. Inte meningen. Vad hade du på hjärtat gullet?” Det var så underbart att få höra honom skratta. ”Gullet, ha? Det där lät inte sexigt och farligt, mer löjligt. Jag ville bara höra din röst, jag saknar dig.” Nu var det min tur att skratta. Jag la mig ned i min säng och slappnade av, först då insåg jag att jag hade sjukt ont i dem. ”Du är löjlig, min tönt. Nejdå, sjukt sexig, men inte farlig. Jag saknar dig också, sjukt mycket. Vi ses ju snart, och då ska jag pussa sönder dig.” Vi pratade ett litet tag till, tills jag hörde både Ryan och Alfredo bråka med Justin om att han var en toffel.

 


 

Det var underbart att få höra hennes röst igen, men påminn mig att jag ska prata med henne när jag är själv, inte när jag har två idioter runt mig som aldrig kan vara tysta. ”Jag är ingen toffel, okej.” Både Alfredo och Ryan stannade upp med sitt tv spelande. ”Inte? Därför du bryter ihop direkt hon inte svarar efter första signalen.”Alfredo gav Ryan en femma och dem skrattade. Jag bara skakade på huvudet och satte mig mellan dem. Dem lirade lite xbox, medan jag satt med datorn, och kikade omkring på twitter. En tjej hade länkat till en skvallersida, så jag tryckte upp den och fick se en bild på både Clar och Alessa och det var inte lite kassar dem hade med sig.”Ryan, kolla här. När katterna är borta dansar råttorna på bordet.” Ryan släppte kontrollen och tog datorn av mig.”Haha, vad i helvete. Finns det några saker kvar i Stratford som dem inte har handlat?”

 

Jag blev inte direkt förvånad över att Clar hade handlat så mycket, hon har gnällt på alla sina kläder ett bra tag nu, hon tog väl bara tag i saken antar jag. Kenny kom in och hämtade oss, för det var dags att åka. Alla radio stationer vill ha en intervju med mig nu när det är ute att jag och Clar väntar tvillingar. Jag kan väl förstå dem, även om jag gör allt för att inte prata om mitt privatliv. Det går inte alltid så bra, men det funkar. När vi kom ut från hotellet ställde vi oss mot väggen alla tre. Alfredo i mitten biffade upp sig lite, egentligen spelar det ingen roll om han gör det eller inte, jag ser rätt liten ut bredvid honom ändå.

 

När vi lämnade byggnaden och radiointervjun bakom oss var det fullt med papps utanför, så det var bara gilla läget och försökta ta sig till bilen. När vi tillslut hade kommit in i bilen och var på väg där ifrån så plingade min mobil till, och jag var hundra på att det var Clarissa, men när jag hade låst upp mobilen och fick se att det stod Selena på skärmen vart jag riktigt chockad, det var ett bra tag sedan vi hade pratat med varandra, och jag har ingen aning om vad hon vill mig. Även om jag älskar Clar så kommer det alltid att finnas känslor för Selena, och det vet Clar om, och jag gör allt för att hålla mig ifrån Sel så att det inte ska bli några problem.

 

”Hej, hörde att du befann dig i LA, lust att ses?”

 

Hon var rak på sak och det är en av dem sakerna som jag gillar med henne. Klart jag vill träffa henne, men jag vet inte om jag borde. Jag vill inte sumpa mitt liv med Clar, och jag är livrädd att jag gör det om jag träffar Sel. Utan att jag tänkte mig för svarade jag ja på hennes fråga, och frågade sedan om vart vi skulle ses. Hennes svar kom fortare än planerat och hon sa att jag kunde komma till henne hotell. ”Kenny, kan du stanna vid hotellet som ligger före vårat?” Han kollade på mig i backspegeln och såg fundersam ut. ”Vad ska du dit och göra?” ”Träffa Sel.” Både Ryan och Alfredo slog till mig på armen, precis samtidigt. ”Dude, varför?” Dem lät oroliga och det kan dem få vara.

 

”Gud vad det var längesedan jag såg dig. Jag har saknat dig.” Hon kramade om och släppte in mig. ”Jag har saknat dig också.” Vi satte oss ned i soffan och pratade på precis som två gamla vänner gör. Jag vet att det var fel av mig att göra detta bakom ryggen på Clar, men hon kommer aldrig få reda på det, så hon tar ingen skada av det. ”Så du ska bli pappa?” Jag nickade stolt. ”Japp, till två. Vi ska ha tvillingar.” Hon kollade chockat på mig, precis som att hon inte hade läst tidningarna. Fast jag kan förstå om hon inte gör det, det står så mycket skit i dem. ”Grattis, får man väl säga då.” Efter mycket skratt och mycket prat om gamla minnen, valde jag att dra mig tillbaka. Men något hände precis innan jag skulle gå, hon kysste mig, och jag hade inte ens mage att knuffa undan henne, utan jag besvarade den.


 
Drama, och det kommer komma mer. Håll i er, för nu kör vi! ^^
Trackback