Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Svar på frågorna...

Men kan du inte svara på frågestunden än så länge så att bloggen inte står tom? Tycker tyvärr att uppdateringen har försämrats de här dagarna… men hoppas det blir bättre igen :)
Svar: Klart jag kan svara på dem. Och anledningen till att uppdateringen har blivit dålig, (vilket jag inte håller med om, har aldrig varit med om att man har fått runt 2-4 inlägg om dagen.) btw, men det är för att min rygg dödar mig. Jag kan inte sitta någonstans med datorn utan att ryggen går av på mig. Och min rygg är viktigare än er, tyvärr. Jag har bara en sådan.

 

Är du oskuld? :D
Svar: Nej, det är jag inte.

 

Har du något djur?
Svar: Nej, det har jag inte. Jag tål inte pälsdjur, men jag har haft en ödla och två sköldpaddor.


Har du pojkvän?
Svar: Nej, det har jag inte. Då skulle jag garanterat inte ha tid med en novell. Plus att jag ser på saker och ting som ingen annan gör. Jag anser att kärlek är ett bevis från folk som är rädda att leva ensamma.


Har du någon favorit Justin Bieber novell blogg som du läser? Isf vilken?
Svar: Jag läser närmare 40 st. Men dem jag gillar mest finns i spalten till vänster. :)


Gillar du One Direction? Isf vilken låt är din favorit? Och vem av killarna är din favorit? Svårt att välja någon för alla är lika underbara.
Svar: Det finns bara en låt som jag tycker är OKEJ, och inte mer. Och det är What Makes You Beautiful.


Studerar du? Om du gör det så vad är det du vill bli?
Svar: Jag studerar inte. Men när jag var yngre gjorde jag det mesta för att kunna söka till polishögskolan, läste alla kurser på gymnasiet så att jag bara behövde göra ett högskoleprov för att kunna söka, men det blev aldrig av. Sedan hittade jag kameran, så jag skulle vilja bli fotograf.


Varför skriver du Last Chapter på alla delarna i novellen?
Svar: För att just den delen är från kapitlet innan, så att ni slipper bläddra ned för att minnas.


Hur många kapitel har du skrivit på HITRISA 2? Kan du tipsa om någon bra JB novell som uppdaterar nästan varje dag? Och en vanlig tonårs novell som inte har med kändisar att göra?
Svar: Jag har börjat på kapitel 6, så inte har jag kommit långt. Men jag funderar på att ta en liten paus när TE är slut, och skriva lite på HITRISA, så att uppdateringen inte bleknar ibland. Jag vet faktiskt ingen novellblogg om JB som uppdaterar bra. Det finns säkert många, men ingen som jag har hittat.


Varför har du slutat med att lägga upp bilder i kapitlen?
Svar: För att jag tycker att det tar sådan fruktansvärt lång tid att hitta bilder som passar. Visst är det roligare med bilder, men då hade jag lika gärna kunnat göra en bildbok, om det är bilder ni vill ha.


Helt ärligt, jag har varit en trogen läsare genom dina 2 första noveller och jag vill inte göra dig ledsen men helt ärligt var Twinkling Eyes ingen hit enligt mig. Jag längtar grymt mycket till HITRISA 2 börjar.
Svar: Jag blir inte ledsen när jag får höra sådant, jag vill ha kritik. Men jag kan förstå varför du inte gillar den, jag gör det inte jag heller. Jag saknar också HITRISA. Det var min bebis, och den tog slut. Därför valde jag att börja på en 2, men den kommer göra er besvikna, jag känner det på mig. Folk säger att man ska lägga av när man är på topp. Jag kanske skulle ha gjort det, och inte gett er en del 2 på den.


Har du några syskon? Har du kompisar i din ålder som är JB fans?
Svar: Jag har inga syskon, men när jag var yngre ville jag ha en storebror av någon konstig anledning. ^ Dem är kanske inga fans av honom som jag är. Men dem har inget ont att säga om honom.


Hur många kapitel är det på TE? När kommer HITRISA 2 ut? Varför har du slutat med bilder?
Svar: Om jag själv hade vart smartare från början hade jag aldrig startat den. Jag hatar den, och vill inget annat än att den ska ta slut. Men har jag skrivit 42 kapitel, kan jag lika gärna göra allt för att den ska sluta ”bra” också. Jag har förstört den från början, så jag vet inte. Den är väl slut snart skulle jag tro. Blir absolut inte fler än 60 kapitel i alla fall. Jag kommer ta en liten paus när denna novell är över, för att skriva på HITRISA, så att den kan börja och komma med bra uppdatering. Anledningen till att jag slutat med bilder är för att det tar längre tid att hitta dem perfekta, än att skriva ett helt kapitel.


Hejar du på något lag i någon sport?
Svar: Jag är gnagare ända in i själen, så i fotboll och hockey är det AIK som gäller.


Hur gammal är du och går du i skolan? Vart bor du? Har du en personlig blogg?
Svar: Jag är 23 år, fyller den 15 augusti. Jag bor i Ludvika, en liten stad i Dalarna. Klart jag har en personlig blogg - http://mariellesjelin.blogg.se/

 

Vilka bloggar följer du?
Svar: Dem är alldelens för många, men dem jag gillar finns i menyn till vänster. :)


På videon du la ut när du och din kompis sjunger, var du den som började sjunga eller den andra? Du skriver sjukt bra och samma med sin sång.
Svar: Sara är hon som sjunger Jessicas del i låten, och jag sjunger Justin’s. Tack så hemskt mycket för dina komplimanger.


När du räknade dina 300 inlägg, räknade du bara de inlägg angående berättelserna eller också när du typ skriver varför inte ett kapitel kommer komma upp ikväll typ?
Svar: Det är alla inläggen, inklusive skiten som hamnar på sidan om då jag skriver varför jag älskar er så mycket. Eller varför inget kapitel kommer. ^


Har du flyttat hemifrån? Har inte fattat om du har det. Hur kommer asså idéerna upp liksom, du har skrivit 3 noveller, vart får du allt ifrån? Vad var ditt favorit ämne i skolan?
Svar: Nej, jag bor hemma tillsammans med min mamma. Jadu, jag vet faktiskt inte vart jag får alla mina idéer ifrån. Jag tror att både Rebecka och Clar är baserade på en vän till mig, hon har många sidor och det är därifrån jag har tagit deras personlighet. Mitt favorit ämne i skolan var nog, bilden och musiken. Allt annat var bara döden för mig. Jag har inget läshuvud, eller skriv huvud, så allt sket sig.


Kommentarer
Alice biebah säger:

Jag mår inte bra av att folk säger att du uppdaterar sämre för tro mig det är inte sant! Du är den bästa på att uppdatera av alla noveller jag läser! Jag avgudar dig för din talang! Och själv måste jag säga att jag är ett stort fann av 'twinkling eyes' :)

Skrivet: | Bloggadress: http://justinmallettenovell.blogg.se/

Anonym säger:

på dom första kapitlena trodde jag inte att `twinkling eyes´ skulle bli sådär super bra, men nu så kan jag inte annat än älska den!:D den är helt awesome och jag kan inte fatta att du själv inte gillar den! :)

Skrivet: |

Anonym säger:

på dom första kapitlena på `twinkling eyes´ trodde jag inte att den skulle bli sådär jätte bra, men nu kan jag inte annat än älska den! och jag kan inte fatta att du själv inte gillar den, den är ju helt awesome ju!:D

Skrivet: |

rt säger:

Alice biebah tog orden ifrån mig :)

Skrivet: |

lisa säger:

hur kan du inte tycka om TE, jag tycker den är grym! :)

Skrivet: |

Anonym säger:

Jag gillar TE jättemkt och har int läst dem andra så jag tror att dem kommer äga stort eftersom att du gillar dem mer:-)

Skrivet: |

Isabella säger:

jag läste fram till kapitel 14-15 typ på TE och det var lixsom inget som fastna som gjorde att jag ville ha mer, jag går dagligen in och tittar på din blogg endå. Och jag ser hur många som kommenterar om att TE är grymt bra! Jag ska försöka läsa igenom de senaste 20 kapitlena jag missat och återkomma med synpunkt :) Kanske den är grymt bra enligt mig också,vem vet :)

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback