Skrivet:
Kategori: The Night ✎

14; The Other Woman

Jag och Selena gjorde ett stopp vid studion på väg hem från affären. ”Varför måste du träffa honom just idag?” Sel pustade och stönade i passagerarsätet. Hon har inget annat än gått mig på nerverna den senaste tiden. Hon gnäller när vi ska göra något som jag tycker om, skrattar och är glad när jag ger henne mitt bankomatkort. ”För att han åker iväg imorgon. Ser du ironin i det hela? Det är enda dagen som jag kan.” En suck till lämnade hennes läppar samtidigt som hon stirrade ut genom fönstret när jag körde in på parkeringen till huset. ”Jag sitter kvar i bilen.” Fnös hon när jag öppnade dörren. ”Gör det. Bryr mig inte.” Svarade jag spydigt tillbaka och gick in i byggnaden. Jag har aldrig varit något fan av hissar, men kände knappast för att gå upp för trapporna till 8de våningen. Receptionisten som satt utanför dörrarna in till studion hälsade glatt på mig och fortsatte studera sina papper. Det var skönt att känna av den musikaliska doften som strömmade genom korridoren.

 

”Hey Bieber.” Usher slog tag i min utsträckta hand och slog mig vänligt i ryggen. ”Fan vad kul att se dig.” Fortsatte han. ”Samma här. Saknat dig.” Jag saknade att vara i studion lite. Att bara slappna av och sjunga ut alla sina tankar. Scooter hade gett mig i alla fall någon månad ledigt från både att skriva och att producera musik. Turnén jag hade kommit hem från för bara någon vecka sedan hade tagit ut all sin rätt på mig, kroppen gav nog upp en aning när vi var tillbaka i Los Angeles och jag fick slappna av och andas. Selena hade varit med mig mestadels ute i världen, och hade när vi kom hem åkt direkt till sin mamma och pappa. ”Vart är din flickvän då?” Det var ingen av dem runt omkring mig som visste vad jag egentligen tyckte om mitt eget förhållande. Fast å andra sidan hade jag faktiskt ingen annan än mig själv att skylla, jag kunde avsluta det när jag ville, men hade inte gjort det. ”Hon sitter i bilen. Hon mådde inte så bra.” Ljög jag. Han nickade bara. ”Äh fan, sätt dig ner, lyssna på detta.”

 

Tankarna om att Selena faktiskt satt kvar i bilen, och att jag dessutom hade tagit med mig nycklarna så att hon inte skulle kunna åka utan mig rörde mig inte i ryggen när jag satt där i soffan och lyssnade lite på Ushers nya skiva som inte skulle komma ut i butik fören om någon månad. Klockan tickade vidare. ”Shit. Fan, Sel har suttit i bilen i en och en halv timme.” Vi alla började skratta då det faktiskt var komiskt. Vem glömmer bort sin tjej? Jo jag. ”Oj, du kommer nog inte få så mycket ikväll.” Skojade Usher och slog till mig löst på axeln med knytnäven. ”Äh, skadar inte mig.” Jag hann inte hindra mig själv fören jag kläckt ur mig den dåliga kommentaren. ”Va? Vadå? Har du någon mer?” Jag visste att det var okej att prata med honom, men kunde jag verkligen erkänna att jag träffade andra på sidan av? Jag velade med mig själv innan jag hörde mig själv svara. ”Ja, det finns i alla fall en tjej jag åker till direkt hon ringer.” ”Fan va nice. Men se till så att Selena inte får reda på det. Vi vet ju alla vilket liv det blir.”

 

Selena var så fruktansvärt arg när jag kom tillbaka till bilen att hon inte ens tittade på mig. När jag parkerade min svarta Range Rover bredvid min Fisker Karma som absolut behövde sig en tvätt, hoppade Sel ur bilen och rusade in genom dörren som även hon hade nyckel till. Jag suckade bara och skakade på huvudet åt henne. Jag förstod att hon var arg över att jag glömt henne i bilen, men hon hade kunnat följa med mig upp och då hade vi båda sluppit detta. Jag vet att jag som Justin Bieber inte ska behöva göra vissa saker för att jag har folk som kan göra det åt mig med glädje. När det kommer till mina bilar är det jag som tar hand om dem när jag kan, annars är det såklart andra som gör det. Och just den onsdagen kände jag för att tvätta min kromlackade Fisker. Den var alldeles för dammig för min smak, jag åker inte omkring i bilar som är skitiga. När jag höll på att plocka fram allt som jag behövde kom jag att tänka på Roxanna, som jag inte hade pratat med sen vi smsade med varandra på söndagskvällen.

 

”Är du snart klar eller?” Sel kom ut på uppfarten precis när jag var på väg att skölja av allt lödder på bilen. Först ignorerade jag henne men när jag hörde hur hon skrek och antog att alla mina grannar också hörde så vände jag mig mot henne. ”Va?” Hon upprepade sig med handen i sidan och blängde på mig. ”Nej, jag ska vaxa bilen också.” Det var längesedan jag hade gjort det, så jag tänkte göra det när jag ändå hade tid och ork till det. ”Men hallå, jag är hungrig. Och det var ett tag sedan som vi faktiskt hade en myskväll. Bara du och jag. Snälla.” Hon hade rätt, jag hade faktiskt inte ägnat speciellt mycket tid åt henne sedan hon kom hem igen. ”Okej, jag ska bara skölja av bilen då. Jag kommer snart, så kan vi beställa lite mat.” Hon log sockersött mot mig och gick in i huset igen. Jag älskar henne, absolut. Men ibland blir jag bara så trött på henne, för hon kan få allt att kretsa kring henne. Vattnet rann av min bil och jag plockade ihop alla saker som låg utspridda överallt över hela gården.

 

När jag kom tillbaka in i huset satt Sel vid köksbordet och kollade igenom lite olika restaurang menyer. ”Vad vill du ha att äta?” Hon viftade till med alla papper och kollade på mig. ”Du får välja.” Ett tips på hur man håller friden i huset, man låter tjejen välja. ”Kinesiskt blir det då.” Det var gott, så för mig gjorde det inget. ”Beställ åt mig, jag tar en dusch.” Ropade jag på väg upp i trappen. Jag kastade av mig alla kläder och hoppade in i duschen. Det var helt underbart efter en varm dag som denna att ta sig en svalkande dusch. Tankarna rann dock inte av mig som jag hade hoppats på. Roxanna slutade svara på mina sms, och jag ville inte verka för på så jag lät henne vara. Men att hon inte hade hört av sig på nästan tre dagar gjorde mig lite illa. Jag vet inte varför, men det kändes på något konstigt sätt. Jag stängde av duschen och tog handduken som hände på kroken precis utanför, torkade min kropp och drog handduken kring höften. När jag kom tillbaka ut i sovrummet blev jag genast att tänka på första natten jag hade med Rox. Jag var tvungen att se henne.

 

”Älskling.” Selena syntes inte till när jag kom tillbaka ner, men hörde henne snabbt svara när jag ropade på henne. ”Här är jag.” Hon kollade fram vid dörrkarmen. ”Jag går ner till grinden och tar emot maten, behöver en liten promenad. Okej?” Hon nickade bara som svar, utan att ens ifråga sätta varför jag helt plötsligt behövde röra på benen. Dörren slogs igen bakom mig när jag gick ner för gatan som skulle ta mig till Roxannas hus. Precis när jag passerade kurvan som gjorde att jag såg hennes uppfart kom en tjej gåendes över vägen och in mot Rox som stod på trappen. Jag skrek inombords, så högt att jag till och med tittade omkring mig ifall att någon skulle ha hört mina innersta tankar. Jag struntade i att tjejen skulle se mig. ”Rox.” Jag ropade och hon tittade upp på mig. Det var som att hela min värld stannade till när hon såg mig rakt i ögonen. ”Kan du komma. Jag måste prata med dig.” Tjejen som stod bredvid henne stirrade mellan oss, och jag fattade på en gång att Roxanna inte sagt att vi känner varandra. Rox sa något till den andra som sedan gick in och stängde dörren efter sig och Rox kom mig till mötes.

 

Vi gick och ställde oss precis bredvid hennes garage så att varken grannar eller den där andra tjejen skulle kunna se oss. Innan hon hann fråga vad det var jag ville pressade jag hennes kropp mot väggen och kysste henne. Jag var tvungen, egentligen hade jag kunnat knulla henne mot väggen, men det var nog något alla nyfikna grannar skulle älska att prata om och sälja som en story. Hon kysste mig tillbaka precis som jag hade hoppats på och vi stod där. När våra läppar gled isär hörde jag hur hon andades tungt utan att riktigt kolla på mig. ”Wow.” Tunga djupa andetag lämnade bådas kroppar. ”Jag var tvungen att se dig.” Hon snurrade runt oss så att jag stod med ryggen mot väggen, och sedan kysste hon mig igen. Inget svar eller ord över huvud taget. Bara rena kyssar. Dock klarade jag inte av att stå så, så jag snurrade oss igen och tog tag i hennes händer för att fläta dem tillsammans med mina och ha dom över hennes huvud. När vi återigen gled isär kollade hon på mig, hennes ögon var alldeles blanka och lusten växte inom både mig och henne.

 

”Jag såg när du kom hem. Du hade Selena med dig. Vart är hon?” Shit, jag hade helt och hållet glömt bort att jag faktiskt var på väg ner till grinden för att hämta vår mat, och jag hade ingen aning om hur länge jag hade vart borta. ”Hon är hemma. Jag sa att jag skulle hämta maten vid grinden idag. Jag var tvungen att se dig.” Hon log samtidigt som hon rodnade. Egentligen hade jag ingen aning om hur hon kände inför att vara den ’andra kvinnan’ i mitt liv. Jag hade inget emot det, just för att jag inte låg med Sel. Det var längesedan jag gjorde det, vilket egentligen borde oroa mig, för när vi träffades så var hon som en igel på mig och ville ligga väldigt ofta. ”Vad söt du är. Men är nog lika bra du springer hem till henne. Har ingen lust att grannarna ska börja prata.” Hon knuffade mig ifrån sig och började gå mot framsidan på garaget. ”Snälla Rox.” Jag tog hennes hand och drog henne tillbaka till mig, och kysste henne. ”Justin.” Stönade hon när jag lät mina läppar träffa hennes känsliga hud precis på halsen. ”Gå nu.” Skrattade hon samtidigt som vi gick fram och jag gick ner till grinden.

 

”Vilken lång tid det tog för dig.” Sel lät inte glad, men heller inte så arg som hon kan göra i vanliga fall. ”Ja, jag träffade på damen nere i hörnet och hon slutade aldrig prata, även fast jag sa att jag hade bråttom.” Det finns en riktig skvaller kärring på gatan och hon stoppar mig så fort hon får chansen. Händer det något i området som vi bor så vet hon det. ”Okej, kom nu.” Vi gick in i vardagsrummet och hon hade plockat fram tallrikar och bestick samt dricka och glas. Hon hade även tänt några ljus, mys stämningen var på max och jag mådde bra efter kyssen med Rox. Dock visste jag att jag inte skulle kunna smyga omkring med Rox så många gånger innan jag skulle bli påkommen av åskmolnet Selena. När vi hade ätit klart och plockat undan allt från bordet satte vi på en film och slog oss ner i soffan. Hon låg på mitt bröst och drog sina fingrar efter min käklinje. Som sagt så älskar jag den tjejen, men hon kan gå mig på nerverna. ”Lämna mig aldrig.” Mumlade hon innan hon slocknade, och jag skulle vara tvungen att bära upp henne till sängen.


 

Fråga; Vad tycker ni om Selena. I novellen och i verkligheten? :P 

 

Taack för alla underbara kommenterarer. Jag älskar att ni gillar novellen. ♥♥♥ 

 

Men sen måste jag få fråga, ni som ställer frågot bland kommentarerna utan att lämna varken namn, adress, eller mejl. Hur ska ni kunna veta om jag svarar? Lämnar ni mejl, så skickas svaret dit, eller iallafall att jag har svarat. ^^ Lämna gärna något, annars är risken stor att jag inte svarar. 


Kommentarer
Linnéa säger:

Ååå älskar dem!!!

Svar: jag gillar Selena i verkligheten, har gjort det länge, men i novellen är hon väldigt dryg jag gillar roxanna och justin! :)

Skrivet: |

sinn säger:

Du är fan den bösta bloggaren jah vet om!! Du äger! ❤❤❤❤

Skrivet: |

Emelie säger:

grymt bra! :)
gillar inte selena så mycket, varken i novellen eller i verkligheten. hon verkar så jobbig, o sen bara allmänt taskig mot Justin i verkligheten..

Skrivet: | Bloggadress: http://emelajzaan.blogg.se

Michelle säger:

Jag älskar det :)

I novellen tycker jag synd om henne men samtidigt tycker jag hon är irriterande

I verkligheten gillar jag henne och jag gillar hennes musik.
Men ibland hon är lite irriterande och jag tycker synd om henne eftersom många hatar henne för att hon var/ är ihop med Justin.

Skrivet: |

Emelie säger:

*ny läsare* säger bara kortfattat att jag _älskar_ novellen hehee. Vet inte varför men det är alltid intressant att läsa om Selena i noveller, för att se hur andra "tolkar" henne eller hur de gör henne. Hursomhelst älskar jag novellen! :) :)

Skrivet: | Bloggadress: http://storytimess.blogg.se

Hanna säger:

Jätte bra, älskar det! Jätte spännande novell, vill bara läsa och läsa!
Tycker inte alls om Selena i novellen, hon har ju värsta humörsvängningarna och så ska hon bestämma hela tiden. Men...han älskar henne så nått bra måste det väl finnas i henne? Haha.
Jag tror att jag inte gillar Selena så mycket irl för att jag nog är avundsjuk på henne för hon har Justin. Men samtidigt så vill jag inte hata henne för hon gör Justin lycklig men å andra sidan så krossade hon hans hjärta..., nä, jag vet inte vad jag ska tycka om henne.
Det blev lite långt...haha.

Skrivet: |

Frida säger:

Så sjukt bra! ❤️

Skrivet: |

Anonym säger:

Jätte bra!!
Svar: gillar Selena i verkligheten och tycker att hon sjunger otroligt bra, dock absolut inte bättre än Justin, och är vacker. Men i novell vill man inte riktigt ha med henne, men hon verkar vara jätte snäll men men vill ju att Rox och Justin kan hålla på med det dem gör mer och så!

Skrivet: |

Oline säger:

Så fint.
I novellen så gillar jag henne inte så mycket men mer i verkligheten så älskar jag verkligen henne.

Skrivet: |

Anonym säger:

Förlåt MEN DU ÄR EN FKN GUDINNA PÅ ATT SKRIVA , herregud så jävla bra och jag älskar din uppdatering

Skrivet: |

Emmy säger:

Åh vad bra! De här få mina måndagar lite ljusare och bättre för den här dagen var bara katastrof, men blev mycket bättre nu, :) älskar ditt skrivande och jag tycker om du du har dialogerna för det gör det bara lite skillnad från andra! :)

Svar: i novellen verkar hon spydig och blir ganska lätt arg.
I verkligheten är hon en av mina idoler då sen min barndom så det hänger i. Tycker också hon är sjukt söt! Kram

Skrivet: | Bloggadress: http://justindrewnovell.bloss.se

Anonym säger:

Jättebra!! Selena verkar vara lite jobbig, men samtidigt tycker jag lite synd om henne. (I novellen) i verkligheten har jag inte sån stor koll to be honest :/

Skrivet: |

Esanna säger:

Skit braaa!

Skrivet: | Bloggadress: http://lize.devote.se

Anonym säger:

Sjukt bra! Jag älskar hur han gick till Roxanna och blev nöjd i stället för att göra något med Selena.

Skrivet: |

Wilma säger:

Jävligt bra

Skrivet: |

Åsa säger:

Bästa boken och novellen jag läst i hella mitt liv

Skrivet: |

Teasson säger:

The night❤️❤️❤️❤️👌

Skrivet: |

Novellen säger:

Läst om din novel l 5 gånger bara den här dagen så bra

Skrivet: |

Linn säger:

Jätte bra

Skrivet: |

Nellie säger:

Perfection👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

Skrivet: |

Becca säger:

Oh you gotta love Usher. Haha, älskat att Usher, Za, Khalil och alla de där har så himla sköna personligheter. Damn, du lyckas verkligen med allt. Du är ju levande perfektion.

Har lite blandade känslor angående Sel, i novellen dvs, ibland, som nu, tycker jag att hon och Justin var jättesöta ihop när de myste. Sen var det komiskt att Justin glömde henne bilen, men vad ska man säga? Det är hennes eget fel.

Doch shippar jag Justin och Rox jättemycket. Blev jätteglad och fick fjärilar i magen när han smög iväg till Rox, gjorde kapitlet till ända, om det är så man säger, haha. Ville precis som Justin att han skulle ta henne där och då, mot väggen. Men icke sa Nicke, tji fick jag.

Tycker att det är jättebra att du valt att ha Selena med i novellen, trots att jag inte var alltför glad om det i början, för hallå!? Justin och Roxanna liksom. Men i längden är det bra, då det ger en annan karaktär till hela novellen. Bra beslut Marielle, applåder till dig, haha.

Känner att mina kommentarer börjar bli lite flum, haha, kanske dags att lägga mig. Måste dock läsa nästa kapitel dock och även kommentera den perfektionen.

Tja tja sålänge (lol) och puss och kram

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberheaven.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?Trackback