Skrivet:
Kategori: The Night ✎

29; Newport Beach

 
 

En vecka senare.

 

Det är nog inte speciellt vanligt att två olika människor gör samma saker exakt samtidigt, men det hände. Både Justin och Roxanna klev in i duschen samtidigt, men även ut. Båda två hade bestämt sig för att göra kvällen oförglömlig på ett av Los Angeles mest exklusiva hotell, som både hade nattklubb och strippklubb. Men vad dom inte visste var att båda två skulle befinna sig på exakt samma ställe, och bara 50 meter ifrån varandra. Roxanna hade känt sig så fruktansvärt liten när Justin hade talat om för Ryan att han bara var ute efter snabbisar, som han så fint sa det. När hon hade fått på sig kläderna, en tight blå kort klänning och ett par silvriga stilettklackar, som gjorde att hennes redan långa ben blev att se längre ut, gick hon ut till taxin som stod på uppfarten till sina föräldrars hus. Under hela bilresan satt hon helt tyst i baksätet och lyssnade på radion som var på ganska låg volym, knappt hörbar. När hon åkt halvvägs hörde hon hur programledaren på radion presenterade en ny låt från Justin. Även om Roxanna aldrig varit den som lyssnat på hans musik så han hon ändå älskat hans röst. ”Girl you don´t now how i feel.” Redan första meningen fick henne att lyssna vidare.

 

Justin tog sin egen bil till klubben, kastade sina bilnycklar till mannen som tog hand om bilarna och gick raka vägen in på strippklubben. 10 minuter efter att han tagit emot sin första öl för kvällen gjorde Roxanna entré fast på nattklubben, en våning över där Justin befann sig. Helt omedvetna om att dom nästan tänkte lika. Hon ville fylla sitt krossade hjärta med alkohol, och han ville glömma bort att han gjort henne ledsen. Direkt när Rox satte sig ner på en stol i baren, kom det genast fram en karl till henne och erbjöd sig att bjuda på en drink. Hon tackade artigt ja och började konversera med honom. Justin däremot, satte sig ner i en av dom ganska stora fåtöljerna precis vid scenen. Hasade sig ner så han halvlåg, och spanade in den halvnakna tjejen som dansade kring stången. Med ölglaset i handen släppte han inte henne med blicken, förutom dom få gångerna har var tvungen att blinka. Inte en enda gång hade han Selena i huvudet, Roxanna däremot verkade inte vilja ta sig därifrån. Han viftade till med en hundradollarsedel mot flickan framför honom och hon klev genast av scenen för att komma fram mot honom. Hon gned sin rumpa precis över hans kön vilket fick den att vakna till liv, efteråt stoppade han sedeln innanför bandet på hennes minimala string, klatschade till henne på rumpan och tog en klunk öl.  

 

Rox satt fortfarande kvar på stolen och pratade, men inte längre med samma man som tidigare hade bjudit henne på första drinken. Nu var hon inne på sin tredje Cosmopolitan och det började hon känna av i huvudet, men ännu var inte kvällen ung för henne. ”Vill du dansa?” Han vände glaset upp och ner för att hälla i sig det lilla han hade på botten. Roxanna däremot struntade i sin drink och följde med honom ut på dansgolvet. Dock kände hon inte samma sak som när hon dansade med Justin, när han haft sina händer på hennes höfter. ”Slappna av babe.” Viskade han i hennes öra för att sedan kyssa henne på halsen. Hon hade ingen aning om vad mannen bakom henne hette, eller hur gammal han var. Men hon lyssnade på honom och gjorde allt för att slappna av, annars skulle hon aldrig få Justin ur huvudet för kvällen, och det var ju lite det som var meningen med. Det hade gått en hel vecka sedan dom senast sågs, och hon hade talat om att hon inte ville se honom igen. Att han haft sitt roliga med henne. Hon ångrade sig, men det var inte som en ny tröja man köpt, öppet köp i 30 dagar. Aldrig i hela sitt liv hade Roxanna haft dåligt samvete, i alla fall inte över något som hade med känslor att göra, men hon mådde dåligt över det hon gjort mot Justin.

 

Kvällen för båda partners fortsatte i samma stil, Roxanna hånglade vilt med mannen hon tidigare hade dansat med. Hans händer var överallt på hennes kropp, och hon lät honom. Hon lät honom ta på henne som enbart Justin hade gjort den senaste månaden, det var fel, och hon visste om det, men hon ville inte säga åt honom att sluta, hon ville att han skulle få henne att glömma. Det spelades nästan bara äldre musik på klubben, sådan musik man dansade järnet åt för några år sedan, så när DJ’n började spela Jason Derulo – In My Head blev Roxanna inte direkt förvånad. Dock så stämde första raderna in på henne, och det skrämde henne till vettet, precis som att han visste hur hon kände sig. Hur han nästan stod och skrattade bakom hennes rygg. ”Baby, vad är det?” Mannen, vars namn hon fått lära sig var Jake, släppte taget om Roxannas midja och tittade på henne. Hon skakade bara på huvudet. ”Behöver en drink till.” Hon var inte tillräckligt full för att slappna av ordentligt. Jake följde Roxanna till baren och beställde henne en Cosmopolitan till, han betalade dessutom. Inte en enda gång under kvällen hade mobilen ringt eller plingat till, vilket bara bevisade att det var ingen som saknade henne. Milena hade inte tid att följa med ut, så det var anledningen till att Roxanna var själv.

 

 

Flickan som dansade för Justin skulle få en rejäl summa pengar om hon lyckades få honom att glömma för kvällen. Han hade inte berättat för henne varför, och det tänkte han inte göra heller. Flickan, vars namn var Vanessa, var lång och smal, med lagom stora tuttar, inte alls sådär extremt stora, och dom passade perfekt i händerna på Justin. Dom två hade gått in i ett privat rum, med lås på dörren. Vanessa drog Justins tröja över hans huvud och smekte med ena handen över hans bara bröstkorg. Silverkedjan som hängde kring Justins hals var kall och gav honom gåshud. Kepsen och glasögonen som han haft på sig kastade han iväg så dom hamnade på golvet och Vanessa tog tag i halskedjan för att dra Justins kropp närmare sin. ”Är du säker på att du verkligen vill det här?” Viskade hon mot hans läppar, så pass nära stod dom varandra. ”Betalade jag dig för att prata eller för något annat?” Spottade han ur sig, han var trött på tjejer som pratade, trött på tjejer överhuvudtaget, men han var tvungen att få känna någon kring sin lem, handen dög inte längre, inte Selena heller. Men det hade hon aldrig gjort. Vanessa satte sig på knä och knäppte upp jeansen sakta, drog ner kalsongerna med tänderna och lät Justins kön ploppa ur byxorna, han var redan hård.

 

Samtidigt i samma byggnad föregick en annan sexakt. En akt mellan Jake och Roxanna. Dom hade tillsammans tagit hissen upp till hans hotellrum, och inte ens i den kunde dom slita sina läppar från varandra. Hade Roxanna haft lite mer alkohol i kroppen hade hon ridit honom där och då. Hissen plingade till och bevisade att dom var på rätt våning, men utan att någon av dom släppte varandra gick dom mot hans dörr, han ledde henne baklänges och fiskade upp sin dörrnyckel som låg i bakfickan. Jake sparkade igen dörren med foten när båda två var inne, och ledde henne till sovrummet. Fortfarande med läpparna tätt intill varandra, det var som att ingen av dom fick nog. Roxanna gjorde allt för att det skulle kännas som Justins, precis som han några våningar under gjorde allt för att Vanessas kropp skulle kännas som Roxannas. Sängen i Jakes rum var mjuk och fylld med ett fluffigt täcke som Roxanna låg över. Hennes klänning var nerdragen över brösten och uppdragen till midjan, så underkläderna var framme. Det var inte som första gången som hon träffade Justin, då hon inte hade några underkläder alls. Hon hade till och med låtit Justin ta på henne, redan första kvällen, precis som alla andra kvällar före det, med olika män. Hon var tillbaka i det. Jake var på affärsresa i Los Angeles och skulle därför checka ut från hotellet dagen efter.

 

Både Roxanna och Justin var nakna, men inte i samma rum, och inte med varandra, så som det skulle vara. Det var dom två, det var i alla fall så båda två ville att det skulle vara, men ingen av dom ville verka desperat och höra av sig. Precis när Jake var på väg att glida in i Roxanna stoppade hon honom. ”Jag kan inte.” Var det enda hon sa innan hon drog på sig sina underkläder och lämnade rummet. Justin gjorde likadant, fast lite mer brutalt. Precis innan Vanessa skulle sjunka ner över honom knuffade han bort henne så hon åkte ner på golvet. ”Kan inte.” Sa han frustrerat, men fortsatte. ”Behåll pengarna.” Byxorna åkte på fort, tröjan tog han i handen, och lämnade sedan rummet. Roxanna stod i hissen på väg ner och Justin gick en trapp upp så att dom hamnade på entréplan samtidigt. Dock var dom i två olika ändar på lobbyn. Hon hade fått på sig klänningen utan att behöva göra bort sig för någon annan hotellgäst och han hade hunnit dra på sig tröjan innan han lämnade strippklubben med både kepsen och solglasögonen på sig. Eftersom att ingen av dom hade den blekaste om att den personen dom tänk på hela kvällen befann sig på samma hotell / klubb som den andre så var det inte speciellt konstigt att dom stod bredvid varandra ute på gatan och bara ville hem till sitt eget.

 

 

Efter säkert 10 minut ropade båda två på en taxi, exakt samtidigt. Ett bevis på att natten fortsatte som kvällen började, med att dem två gjorde samma sak exakt samtidigt. Justin tittade på tjejen som stod bredvid honom, en tjej han absolut inte hade väntat sig se, inte där och inte då. ”Roxie.” Andades han, med ett milt leende på läpparna, vilket fick flickan att vända sig mot honom. Det fanns inget i världen som kunde få Roxanna att ta miste på Justins starka käkben, på hans kroppshållning, eller hans röst, oavsett om den var svag eller stark. ”Justin.” Viskade hon med gråten i halsen. Aldrig tidigare hade hon varit så glad att se honom, och allt hon ville var att slänga sig runt hans hals, krama och dra in hans doft i näsan. Han kände samma sak, men ingen av dom gjorde en ansats till att röra sig mot den andra. Två taxi bilar stod vid trottoarkanten och chaufförerna skrek på dom båda, men ingen av dom rörde sig. ”Följ med mig, snälla.” Tillslut fick Justin tillbaka sin talförmåga och sträckte ut handen mot Roxanna. Han ville inget annat än att hon skulle ta den, att hon skulle lita på honom. ”Varför? Vill du ha en snabbis eller?” Med huvudet på sned tittade han sårat på henne. ”Snälla.” Hon hörde på honom att han var allvarlig, att det fanns mer än bara sex i hans tankar.

 

Roxanna satt lutad mot Justin i taxins baksäte, hennes huvud på hans axel med hans arm om henne. Båda två tittade ut över havet vid Long Beach, men Roxanna hade ingen aning om vart Justin skulle ta henne, hon vågade inte fråga heller. Justin skulle visa för Rox att han inte hade menat det han sagt på det sättet som hon trodde, han ville kunna ligga med henne i soffan och mysa, äta en god middag ute, visa henne för alla, men han var tvungen att göra det på sitt sätt. Taxiresan fortsatte från Long Beach, förbi Seal Beach och Huntington Beach för att slutligen stanna någonstans i Newport Beach. Justin hade tidigare gett chauffören en adress som inte sa Roxanna speciellt mycket, men hon var glad när resan var slut och Justin klev ur bilen, betalade och tog Roxannas hand. ”Vad gör vi här?” Viskade hon och tittade på honom. ”Jag ska berätta allt för dig. Kom nu.” Tillsammans gick dom in i porten och tog hissen hela vägen upp till toppen, 12 våningar över marken klev dom rakt in i en lägenhet. Möblerad och klar. Roxanna tyckte att det såg ut som att det redan bodde någon där, både en kille och en tjej. Hon gillade det, precis som att det vore hon själv som hade inrett stället.

 

Justin satte sig ner i soffan och visade för Rox att hon skulle sätta sig ner bredvid honom. När dom satt där tillsammans, hon lutandes mot hans bröstkorg, och med hans armar kring hennes överkropp så började han berätta för henne hur allt låg till. Varför han inte bara kunde kasta ut Selena med huvudet före. Varför han hade köpt lägenheten dom båda satt i. Hon kände sig dum, elak och var på väg att börja gråta. Hon kände sympati för Justin, för att han inte kunde lämna Selena på grund av något så korkat som en sexfilm, men hon visste hur det var att vara känd. ”Var inte arg på mig för det jag sa. Jag menade det inte så.” Viskade han lugnt i hennes öra. Hon skakade bara på huvudet som ett svar tillbaka, hon kunde inte vara arg på honom. ”Jag är inte arg.” Andades hon. Det verkade vara enda sättet att kommunicera med honom, genom viskningar och andetag. Han förstod henne, han kände samma sak. Dom två tillsammans var som en magnet, dom drogs till varandra. Roxanna satte sig upp riktigt och vände sig mot honom. Hans ögon glittrade på ett sätt dom inte tidigare hade gjort. ”Kyss mig.” Hennes underläpp vibrerade efter att hon hade uttalat dom två orden. Han lydde henne, attackerade hennes läppar med sina och la ned henne på rygg i soffan. 

 

 


Kommentarer
Emelie säger:

åhh, gud älskar det!! du skriver så sjukt bra, det känns som att titta på en film typ, du framställer allt så bra! :)
du hade typ kunnat bli världsberömd författare eller något!
du är grym! :D

Skrivet: |

Michelle säger:

Jag älskar det :)

Skrivet: |

Ylva säger:

🔫 bäst

Skrivet: |

camilla säger:

Men gud bad jag älskar dom tillsammans!! Dom är såååå HIMLA SÖTA!

Skrivet: |

Hanna säger:

åhhh, va gulligt! älskar justin, han är så söt. jätte bra kapitel :)

Skrivet: |

Emilia säger:

Såååå jävla bra!! älskar det!

Skrivet: |

Hilda säger:

Helt sjukt vad grym du är, du skriver så levande o man känner sig som Roxanna du skriver så jävla bra hoppas verkligen att du någongång skriver en bok eller till och med blir författare jag lovar dig skulle köpt alla dina böcker jag ryser hur över hur fantastisk du är stor kärlek❤️

Skrivet: |

Anonym säger:

Så in i helvete bra! Grät lite där i slutet, det var ju så gulligt.

Skrivet: |

Clara säger:

Helt perfekt! Magiskt ❤️😍👌

Skrivet: |

Wilma säger:

Så himla bra!

Skrivet: |

Tova säger:

Älskar det

Skrivet: |

Stella säger:

Alldrig skrivit i berättar perspektiv det tror man inte när man läste detta

Skrivet: |

Fie säger:

Jätte bra

Skrivet: |

Tilde säger:

Su behöver värkligen inte vara orolig för det här var grymt

Skrivet: |

Linn säger:

Mycket bra

Skrivet: |

Stina säger:

OMG!!!

Skrivet: |

Gloria säger:

Finns inga ord att beskriva hur bra detta var

Skrivet: |

Petra säger:

😍😍😍😍😍😍

Skrivet: |

Tyra säger:

Perfa

Skrivet: |

Elly säger:

Vad ska jag säga?😍😍😍

Skrivet: |

Lova säger:

Underbart!<33

Skrivet: |

Fia säger:

Jätte bra

Skrivet: |

Hilda säger:

Bästa novellen ever

Skrivet: |

Petra säger:

Du är en sån förebild när det gäller skrivandet för mig! Jag har försökt själv att skriva men det går åt helvete😭

Skrivet: |

Bea säger:

Ja dom är sams igen

Skrivet: |

Tora säger:

Älskar när du skrev i bådas perspektiv det var Awsum

Skrivet: |

Åsa säger:

Å here min get vad kommer hända nu

Skrivet: |

Ylva säger:

Mycket bra

Skrivet: |

Stina säger:

Bra

Skrivet: |

FrökenTV, bloggen om tv och film säger:

Så bra skrivet

Skrivet: | Bloggadress: http://efji.blogg.se/

amanda säger:

Så himla bra. Du är jätte duktig, tycker att ingens perspektiv var jätte bra gjort. Gör det igen någon gång :D

Skrivet: | Bloggadress: http://liindstrand.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?Trackback