Skrivet:
Kategori: The Night ✎

33; Fuck You

 

”När ska du fatta att jag menar allvar?” Hon slet sin arm ur min hand och vände sig hastigt om när vi kom in i sovrummet. Jag fattade exakt vad det var hon ville säga, men jag tänkte inte ta hennes hot så allvarligt. ”Ge dig nu.” Hon suckade och slog båda händerna för ansiktet. Hon fick vara hur frustrerad hon ville. Jag kände saker för Roxanna som jag inte känt för Selena på väldigt länge. Det var inte så att jag älskade Rox, men inte heller Sel. Inte efter det hon gjort på sista tiden, hon har helt och hållet blivit en annan människa. Inte samma som jag en gång i tiden faktiskt älskade, en jag utan att skämmas kunde visa upp för världen. ”Du skulle aldrig sälja filmen. Du skulle inte tåla att andra tjejer fick se mig, hela mig.” Viskade jag alldeles intill hennes öra, vilket gav henne rysningar. Jag hade med andra ord samma effekt på henne som jag alltid haft. ”Fuck you.” Hon slog mig med knytnäven i bröstet, men som tur var spände jag mig precis så det enda som gjorde ont var på henne. ”Ser du, baby. Bara muskler, och tjejer älskar det.” Jag visste att jag skulle komma till en punkt då hon skulle packa ihop sina saker och försvinna. Visste dock inte om jag var redo för just det då, så jag knep munnen. Ett tag i alla fall. ”Vill du verkligen att världen ska se hur dåligt du suger kuk?”

 

 

Hon skickade ut mig ur rummet och började gråta. Hon låg under, som vanligt. Jag fick alltid jobba, kunde hända någon gång att hon var över mig. Nere i köket satt mamma tillsammans med Roxanna och dom verkade komma väldigt bra överens, och det var det viktigaste. Dom skrattade och hade sig, så något i denna misär lär ju ha varit roligt i alla fall. ”Hur gick det?” Mamma vände som om när jag kom in i köket och la armen om min midja från där hon satt vid bordet. ”Hon hotade med filmen som vanligt. Men jag är trött på det nu. Hon packar.” Svarade jag med en axelryckning. Jag orkade inte bry mig, jag tänkte lägga ner all tid jag hade och lite till på Roxanna. Hon skulle förstå hur viktig hon var för mig. Jag pussade min mamma på huvudet och satte mig på platsen bredvid Roxanna, där jag suttit när Selena klev in i huset. ”Är du säker på att det okej att jag bor här några nätter då?” Mamma hade flugit från mormor och morfar och glömt sina hemnycklar hemma hos dom. Tur i oturen, fick jag spendera mer tid med henne. Blir inte så mycket, men jag älskar henne över allt på hela jorden. ”Självklart. Du har ju ditt rum här.” Hon hade själv fått fixa och dona i ett av gästrummen, så hon skulle känna sig som hemma.

 

Selena skramlade ut ur huset med massa väskor efter sig, satte sig i bilen som jag hade köpt till henne. Jag tycker inte det är konstigt att man som pojkvän skämmer bort sin flickvän, men när det kommer till en vana har det gått för långt. Det har dock gått ännu längre när hon tar mitt kort och åker iväg, utan att ens fråga. Fast då har jag bara mig själv att skylla, jag har inte sagt ifrån. Klockan hade blivit nästan 5 på eftermiddagen och jag kände mig helt slut i kroppen. Att spendera hela förmiddagen och lite till i studion tar på kroppen men det är mitt liv, så det är bara att bita i det sura äpplet, le och överleva. ”Vill du se film med oss mamma?” Hon reste sig från stolen och sträckte på sig. ”Nej, jag går och packar upp. Måste nog duscha också, ska iväg senare och träffa en väninna.” Både jag och Roxanna såg på henne och nickade. ”Okej.” Ropade jag innan vi försvann in i mitt bio rum. Jag tror faktiskt att det var det enda Rox inte hade sett av huset. Och att döma av hennes reaktion så gillade hon det. I mitten av rummet fanns det en rund mjuk soffa som vi slog oss ner i.

 

Vi låg mitt emot varandra i soffan och bara tittade den andra rakt i ögonen. Vi rörde inte ens varandra, det var mysigt på en helt annan nivå. Tillslut kom hon närmare mig, slickade sig om läpparna och kysste mig. Hennes händer stannade där dom tidigare vart, en under huvudet och den andra på hennes höft, så jag gjorde detsamma. Hon bet tag i min underläpp och log som bara hon kunde. Tillslut kunde jag inte hålla mig, så jag placerade min högra hand på hennes kind och kysste henne ännu en gång. Med hjälp av min tunga visade jag att hon skulle sära på läpparna och släppa in mig, vilket hon gjorde. Kyssen blev till hångel, men så mycket godare, mysigare och underbarare. ”Fuck.” Suckade hon när jag särade oss åt. Hon rodnade och kollade ner mellan våra kroppar. ”Vad?” Viskade jag och pussade hennes panna. ”Jag har aldrig känt såhär förut. Vad gör du med mig?” Andades hon tillbaka mot mina läppar efter att ha höjt huvudet igen. Fjärilarna i magen flög omkring likt tornados, hon fick mig glad och lycklig, utan att ens behöva göra något speciellt. ”Då vill du inte ens veta vad jag känner.” Jag la ner henne på rygg och kysste henne igen, precis när jag skulle föra in min hand innanför hennes linne öppnades dörren.

 

”Åh herregud. Förlåt.” Det var mamma, och jag vet inte vilken anledning hon hade, men den var tvungen att vara riktigt bra. ”Det är lugnt, vi har alla kläder på oss.” Flinade jag tillbaka. Hon hatar sådant, fråga mig inte varför, för alla vet vi ju hur jag blev till. ”Ni vill inte följa med ut ikväll?” jag kollade på Roxanna som fortfarande var gömd för mamma och hon skakade på huvudet, anades häftigt och slickade sig om läpparna. Jag visste precis vad anledningen var, hon var upphetsad och ville ha mig för sig själv. ”Nej, vi stannar nog inne och ser på film.” Hon pekade med handen mot oss och fortsatte. ”Är det sådär ni ungdomar kollar på film?” Hon flinade och stängde dörren innan jag hann svara. Hon var inte så korkad som jag alltid trott. Roxanna låg fortfarande under mig, men hade en lätt rodnad över kinderna. Solen sken in genom fönstret och speglade sig i hennes ögon, så dom tindrade. ”Du är så vacker.” Viskade jag, och ännu mer rodnad spred sig över hennes kinder. Tillslut tog hon en kudde och placerade den över sitt ansikte. ”Nej.” Sa jag bara och tog bort den innan jag kysste henne. Tror det var felet, att jag tittade på henne så mycket.

 

Tillslut slet vi oss ifrån varandra och jag slog på en film som vi tillsammans hade valt, Friends With Benefits. Egentligen var jag inte så inne i filmen, för det var så mycket bättre att ligga och titta på Roxanna. Dock kom hon på mig några gånger, så jag var tvungen att vända tillbaka blicken mot tv. Återigen öppnades dörren och mamma klev in, med händerna för ansiktet. ”Kan man titta?” Man såg flinet från henne, och det fick mig att skratta lite. ”Klart du kan.” Både jag och Rox kollade upp på henne efter att ha pausat filmen. ”Kan jag se ut såhär?” Frågade hon och snurrade ett varv. Hon hade klätt upp sig för en riktig utekväll, inte bara en middag med en av sina vänner, hon hade tänkt gå på krogen. ”Ja, du är vacker.” Log Roxanna och tittade ärligt på min mamma, som log milt tillbaka. ”Tack.” Svarade mamma och rodnade lätt. Tror inte min mamma var van att höra sådant från tjejer jag umgicks med. Selena var absolut inte den som överhuvudtaget kommunicerade med min mamma mer än nödvändigt. Så mamma blev nog ganska glad när hon hörde det från Rox, jag med för den delen. ”Du är jätte fin mamma. Ring om du vill att jag ska hämta dig.” Hon nickade innan hon klev ut från rummet och stängde dörren.

 

”Hur går det med din musik?” Vi hade sett klart filmen men låg fortfarande kvar i soffan och höll om varandra. Hon vände sig om och kollade mig i ögonen på ett sätt det var längesedan hon gjorde. ”Det går bättre än på länge.” Log jag tillbaka. ”Jasså, någon speciell anledning?” Hennes kinder blev lite lätt rosa men hon höll blicken kvar på mig. Istället för att svara kysste jag hennes läppar och smekte hennes midja med handen. ”Kan bero lite på dig.” Andades jag. Ännu en gång rodnade hon, men log milt. Klockan tickade på väggen och slog elva precis när jag slängde ett öga på den. ”Sover du här?” Eftersom att vi hade spenderat natten hemma hos henne så tänkte jag att det skulle vara mysigt att vara hemma hos mig. ”Om du vill.” Viskade hon precis vid mitt öra och drog sitt pekfinger ner över min bröstkorg. Jag snurrade runt oss så hon hamnade på rygg och kysste henne igen. Det var något med henne som jag inte kunde få nog av, och det gjorde mig lite rädd. Någon gång var jag tvungen att åka på turné och hon skulle vara tvungen att åka till Paris för fotografering. Hur skulle det bli då? Jag kunde liksom inte röra henne över Skype. ”Det vill jag.” Kyssarna fortsatte ner mellan hennes bröst och hon började andas tyngre.

 

Mitt uppe i allt det roliga ringde min mobil och från början tänkte jag låta den ringa när jag hade det så mysigt mellan hennes ben, men den slutade aldrig. Det ringde om och om igen. ”Ja.” Var allt jag sa när jag hade tryckt på grön lur. Det var min mamma, som inte alls hade det lika roligt som hon hade hoppats på, och hon ville att jag skulle hämta henne. Jag hade ju lovat henne, så det var bara att göra som hon sa. Roxanna blev en aning frustrerad, men följde gladeligen med. Luften ute var fortfarande varm även om klockan var runt midnatt. Stjärnorna var alldeles klara på himmelen, och det var riktigt vackert ute. Mamma stod på trottoaren utanför en av alla klubbar i LA och väntade glatt på oss. ”Hej ungdomar.” Skrattade hon fram när hon satt sig ner i baksätet och dragit på sig bältet. ”Hej. Var det tråkigt?” Roxanna vände sig om och började prata med mamma, dom skrattade och hade sig. Dock hade jag ingen aning om vad det var som var så kul, för jag koncentrerade mig på körningen. ”Hon somnade mitt i en mening.” Rox satte sig ordentligt i sätet och kollade på mig, sedan började hon skratta. Inte högt nog för att mamma skulle vakna, men högt nog för att jag skulle börja le.

 

Tillsammans hjälptes vi åt att få in min mamma i huset, och in i hennes rum. När jag hade stängt dörren tog jag Roxannas hand och drog med henne till mitt rum. ”Inte när din mamma är hemma.” Var allt hon sa och gick mot sängen. Hennes linne lämnade överkroppen och hamnade på golvet, likaså hennes mjukisbyxor. Det enda hon hade på sig var ett par matchande underkläder i rosa spets. Hon hade inte stora bröst, men dom passade perfekt i mina händer, så det gjorde inget. ”Hon är ju medvetslös typ.” Jag placerade mina händer på hennes axlar och började massera lite lätt. Hon slappnade genast av, och vände sig om. ”Va försiktigt med mig, okej?” Aldrig någonsin hade hon bett mig om en sådan sak, men jag skulle mer än gärna uppfylla hennes önskan. ”Alltid.” Svarade jag innan mina läppar pressades mot hennes. Mina kläder åkte av min kropp i en lugn takt och hon ställde sig på knä i sängen. ”Vet du hur vacker du är? Inte snygg, eller sexig, utan vacker. Dina breda axlar, dina markerande kindben. Dina manliga händer.” Hon drog sina fingrar utmed allt hon pratade om, och det gav mig rysningar över hela kroppen. Hon visste verkligen hur man förförde, och det var en av dom sakerna som jag verkligen älskade med henne. Natten skulle bli underbar, det skulle jag se till. 
____________
 
Detta är det sista jag har som är klart, och jag vet inte när jag kommer ha tid med att skriva. jag jobbar nu fram tills på onsdag, så om ni är så gulliga och kommenterar så kanske jag får lite skrivlust.. ❤️❤️❤️❤️

Kommentarer
Jessica säger:

Åh har inga ord! Gud va jag älskar den här novellen.
GAAAAAAAAAAAAH ;)

Skrivet: | Bloggadress: http://biebsfavoritegirl.blogg.se

Anonym säger:

Åhh jag hoppas verkligen du har ett nytt kapitel uppe tills jag kommer hem till Sverige igen

Skrivet: |

Hanna säger:

Ett tag så trodde jag faktiskt att Selena också var otrogen för att det kändes som att hon inte brydde sig så mycket längre om Justin.
Superduperbra kapitel! :)

Skrivet: |

Anonym säger:

Älskart! :)

Skrivet: |

! säger:

Ååh! Detta kapitel var så mysigt! När du skriver får du allt att verka riktigt! Du är bäst!

Skrivet: | Bloggadress: http://dontsayaword.bloggplatsen.se

Emilia säger:

asså jag vet inte ens vad jag ska skriva, jag blir bara mer och mer imponerad av varje kapitel! jag ÄLSKAR hur Justin hela tiden beskriver hur mycket han gillar Roxanna, inte bara för henne utan i sina tankar också!<3

Skrivet: |

Emelie säger:

super bra! :)
kan inte ens beskriva hur mycket jag älskar dina noveller och jag älskade detta kapitlet, det var speciellt på nåt sätt med justins mamma och när dom bara kollade på film och så. grymt bra! :)

Skrivet: |

Clara säger:

Super bra! HAHAH hejdå säger jag till Selena ❤️ Super super bra!! ❤️

Skrivet: |

Oline säger:

Så himla bra ju ❤️

Skrivet: |

Michelle säger:

Jag älskar det :)

Skrivet: |

Wilma säger:

Å söta dom är❤️❤️

Skrivet: |

Stella säger:

Jätte bra kapitell

Skrivet: |

Anonym säger:

Shipar rox och Justin jätte mycket men tycker lite synd om Selena faktiskt:,(

Skrivet: |

Eva säger:

Bästa novelen ever

Skrivet: |

Tea säger:

Älskar det

Skrivet: |

Gloria säger:

så bra

Skrivet: |

. säger:

👏👏👏👏👏

Skrivet: |

Fellsan säger:

SÅ JÄVLA BRA!!!!! <333

Skrivet: |

Hilma säger:

OMG du är bäst

Skrivet: |

Bea säger:

Du ska vara så stolt över dig skälv detta är så bra

Skrivet: |

P säger:

Pattie är jätte söt

Skrivet: |

Gloria säger:

Är kär i din novell

Skrivet: |

Josefine säger:

Grymt bra kapitel! Tror detta är min favorit hittills! Inte för mycket, utan bara så där mysigt! Grymt bra!

Skrivet: |

camilla säger:

Dom är så söta och allt är så perfekt i kapitlet, ett dröm förhållande hela vägen, sjukt bra och lite till! :D

Skrivet: |

Linn säger:

Mycket bra

Skrivet: |

Sofia säger:

Fucking bra detta var

Skrivet: |

Tora säger:

OH MY GOD VAD KOMMER hÄNDA NU???

Skrivet: |

Cleo säger:

Så mycket bättre än pizza

Skrivet: |

Moa säger:

Super bra! <3
Justin och Roxanna är så gulliga tillsammans!

Skrivet: |

Anonym säger:

Älskar verkligen novellen!
Ska bli kul och se vad selena kommer och göra med filmen. Roxanna och justin borde göra ett sex tape lol:)

Skrivet: |

Rebecca säger:

Såååå sjukt bra😍 älskar din blogg såååå himla mycket ❤️

Skrivet: |

amanda säger:

Ett jätte fint kapitel, de är så himla söta!

Skrivet: | Bloggadress: http://liindstrand.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?Trackback