Skrivet:
Kategori: The Night ✎

27; Scared

 

Milena kom fram till oss där vi stod runt Selena och Justin. Nicki hade kommit upp från poolen och gjort oss sällskap. Hon såg absolut inte glad ut, och det kunde jag förstå. ”Det är ju du.” Milena tog tag i Selenas arm och vände henne om så att dom stod öga mot öga med varandra. ”Vad snackar du om?” Selena slet åt sig sin arm för andra gången den kvällen, och jag var värdinna på festen och tänkte inte låta hon göra som hon ville. ”Lägg av.” Vrålade jag i åt henne så hon staplade några steg bakåt. ”Jag är trött på att du behandlar mina gäster illa. Vad hade Nicki gjort för att hamna i poolen?” Nicki själv började skratta, sedan gick hon. Jag hade gjort samma sak om jag hade varit hon. Milena tittade på mig med hat i blicken, och jag fattade på en gång att det inte var riktat mot mig, utan mot Selena. Justin stod med händerna för ansiktet, troligen skämdes han över henne. ”Det var du, du sprayade hora på Roxannas husvägg.” Milena hade berättat för mig hur tjejen såg ut, men hon hade ingen aning om vem hon var, vad hon hette. Selena vände sig hastigt om mot Milena, och tro det eller ej, men hennes hand gick i slowmotion mot Milenas kind. Innan den hann röra henne fick jag tag i den och puttade undan Selena så hon satte sig på marken. ”Lämna, nu.”

 

Vad Selena själv inte visste var att jag skulle bo hemma hos Justin i nästan en vecka, och förhoppningsvis så skulle hon inte göra det. Jag satt på en stol i köket och hörde hur folk fortfarande hade kul på min baksida. Min fest, och jag själv hade inte ens kul. ”Baby.” Jag kollade upp och fick se Justin i dörröppningen. Han hade ett milt leende på läpparna, som skulle smitta av sig på vilken annan människa som helst. ”Kom.” Jag slog ut mina armar som en gest att han skulle komma och hålla om mig, vilket han gjorde utan tvång. ”Förlåt för Selena. För att jag inte trodde på dig när du sa att det var hon som skrivit på ditt hus.” Han viskade lugnt i mitt öra. Han var kärleksfull, och det var en sida jag inte sett speciellt mycket av honom. Men jag älskade varje sekund. Jag är nog kär, jag känner i alla fall något för honom. Och det skrämmer mig. Jag är livrädd och han har flickvän. Vad är det som säger att han inte bara är med mig för att Selena tydligen är dålig i sängen. Men jag var ändå villig och för full för mitt eget bästa. ”Jag tycker om dig.” Det kom ut som en viskning, men i mitt huvud var det precis som att jag stod på mitt hustak och frågade Justin högt och tydligt om han ville gifta sig med mig.

 

Greppet som han hade om min kropp släppte lite och han tittade mig rakt i ögonen. ”Va?” Andades han. Sedan sa han inget mer, hans ansikte var helt uttryckslöst, inga känslor alls. Och det skrämde mig ännu mer, hade jag blottat mig för en människa som sedan inte kände något tillbaka. Jag struntade i om han inte tyckte om mig, men kände han inget? Han hade själv stått i min hall och sagt att han tyckte något, men inte visste vad. Han tröstade mig när jag grät, det var inte bara sex längre. Och det var det de skulle vara. Det skulle aldrig bli något mellan mig och Justin, vi skulle ligga en gång, inte två, tre eller fyra. Och absolut inte som vi gjort. Även om jag visste att det var fel i mitt huvud, så var det ändå alkoholen som talade för mig den kvällen, och jag skulle inte komma undan det. ”Hörde du mig inte? Jag tycker om dig.” Han satte sig ner på stolen mitt emot mig. Jag hade fest, och där satt jag, i köket och var nära till tårar. ”Jag tycker om dig också.” Mumlade han, men jag hörde honom. Livrädd, var det enda ordet jag kunde komma att tänka på. Det var vad jag kände. Inga fjärilar, eller enhörningar och regnbågar.

 

Efter en kvarts tystnad lämnade vi båda köket, hand i hand och gick ut på baksidan där det ännu en gång för kvällen var fullt med folk i min pool. Röda tomma plastmuggar låg utspridda över hela gräsmattan, några blåa fanns det också, men inte lika många. The Lonley Island med I Just Had Sex började spelas, och jag kollade på Justin för att se om han tänkte på samma sak som jag. ”Åh, vår första dans.” Log han och drog med mig mot folkmassan som dansade. Efter att jag och Justin hade vart på toaletten en snabbis gick jag in i mitt rum och klädde på mig, eller ja, en kort kjol och ett linne, inga underkläder, alls. ”Vill du ha en repris?” Andades jag vid hans öra, och utan att behöva svara eller liknande så la han sina händer på min rumpa. Ett brett leende spred sig över hans läppar. ”Inga trosor. Precis som jag vill ha det.” Vi stod där tillsammans, rörde oss i takt med musiken, lite svettiga, fruktansvärt kåta. Som det skulle vara mellan oss. Jag var så fruktansvärt glad att Selena hade lämnat mitt hus, för jag hade ingen lust att slå henne igen för att jag kladdade på hennes pojkvän. Hör ni hur sjukt det låter. Jag tycker om en som är upptagen, och han tycker om mig, men gör inte slut med sin flickvän.

 

 

Klockan började närma sig fyra på morgonen och många människor var fortfarande kvar. Dock var det ingen som var nykter, inte ens lite. Alla var skitfulla, och det var så det skulle vara. Jag, Justin, Ryan och Milena satt i en av mina soffor jag hade ute på altanen. Jag var helt slut i benen, och jag hade inte ens gått i klackar eller ens skor. Justin satt med ena armen om mina axlar, med den andra rökte han en joint. Det rör mig inte i ryggen att han röker, det är hans liv, jag kan inte hindra honom. Har faktiskt tagit mig ett bloss själv, men Justin skickade den vidare till Ryan, som sedan skickade den till Milena. Det var skönt att bara sitta och chilla, inga måsten, och ingen stress. ”Ey Milena.” Hon satte sig upp och nickade mot mig. ”Ja?” Jag skrattade för mig själv. Grabbarna skulle tro jag var dum i huvudet, men det bjöd jag på. ”Stönar du när du har sex?” Både Justin och Ryan knep ihop munnen för att inte skratta högt. Milena stirrade på mig. ”Ja, vadå? Gör inte du?” Jag hann inte svara innan Justin satte sig så han såg Milena. ”Om hon gör.” Innan jag själv hann reagera hade jag slagit till Justin på armen, och det var absolut inte meningen att det skulle bli så hårt som det blev, men han fick skylla sig själv. ”Shit, sorry. Nej, hon stönar inte. Hon är skit tråkig.” Svarade han som försvar istället. Vilket gjorde mig mer irriterad.

 

Diskussionen fortsatte ett tag även om det bara var jag och Milena som pratade, medan grabbarna lyssnade med stora elefant öron på vad vi hade att säga. ”Jaja, jag ska ändå ta reda på om Milena stönar eller inte, senare.” Ryan la sin arm över Milenas axel och sjönk tillbaka i soffan, stolt över sig själv. Medan hon såg ut som att hon sett ett spöke. ”Jasså, det ska du?” Dom började någon slags stirrtävling, varken jag eller Justin kunde få kontakt med dom, så tillslut gav jag upp. Jag var trött på att inte ha någon speciell kontakt med Justin så jag satte mig gränsle över hans lår och kysste honom. Det var en underlig känsla att göra det inför någon annan. Fram till just den tiden hade ingen annan än jag och Justin varit i samma rum, om man bortser från kaptenen på båten den där helgen. Hans hand letade sig ner till min heligaste punkt och jag stoppade honom inte ens. Ingen kunde se honom göra något så för mig gjorde det inget. Han kysste mig lugnt och fint. Varje gång han kysser mig är det en ny, han sänder över så många olika känslor. Jag hade nog kunnat explodera av den sista han gav mig innan vi lät våra läppar glida isär. ”Shit.” Andades jag. ”Kände du också det?” Frågade han, och jag nickade.

 

Det var som att någon skickade 1000 volt genom min kropp, inte av ström utan av kärlek. Ren, orörd, kärlek. Jag sneglade i ögonvrån mot Milena och Ryan, och fick en chock. Eller nej, egentligen inte. Men dom kysstes, och det var inget jag hade räknat med, jag trodde dom fortfarande skulle stirra på varandra. ”Kolla.” Viskade jag i Justins öra och nickade mot dom. Det var verkligen inte vad jag hade räknat att se, kanske att dom fortfarande skulle stirra på varandra. Leendet på Justins läppar växte sig stort. Riktigt stort. Utan att vi var beredda på att båda två skulle vända sina huvuden mot oss så fortsatte vi stirra på dom. ”Vi följde med strömmen.” Skyllde Ryan på, medan Milena log lite löst med röda kinder mot oss. Hon var inte den tjejen som hoppade i säng med vem som helst, i alla fall inte av det intrycket jag fått av henne. Hon var en söt tjej, och det värsta hon gjorde var nog att röka. ”Får jag sova här? Har ingen lust att gå hem till Sel.” Justin visste mycket väl vad jag tyckte om att han ens nämnde hennes namn i min närhet, men just den gången gjorde det inget. För han ville stanna hos mig. ”Absolut. Du behöver inte ens fråga.”

 

Morgonen gjorde sig påmind när solen började gå upp över horisonten. Dom enda som var kvar var Ryan, Milena och Justin. Dock hade dom andra två redan gått och lagt sig i ett av mina gästrum. Jag visste redan innan dom gick in där tillsammans att det inte skulle hända något. Jag halvlåg över Justin i soffan och han hade båda armarna om min kropp så att jag inte skulle ramla ner. Sötnosen. ”Så du ska bo hos mig?” Sa han mer som en fråga, och ett brett leende tog fart på hans mjuka, ljusröda läppar. ”Mmh. Det ska jag.” Svarade jag självsäkert. Jag hade inget emot att Sel skulle vara där, så länge jag slapp se henne eller höra dom ha sex. Då skulle jag nog åka in för mord. ”Jag kan be Selena åka hem till sina föräldrar om du vill.” Det ville jag, egentligen. Men sa inget. ”Nej, det behöver du inte.” Jag ville vara den som såg till så hon åkte, och aldrig mer skulle komma tillbaka. Det hade jag i alla fall planerat i mitt huvud. Inte riktigt hur jag skulle gå till väga, men något kul skulle jag allt hitta på. Kanske hälla hårborttagningsmedel i hennes balsam. The Bitch Is Here To Stay.

 

”Ska vi gå upp och lägga oss?” Justin reste sig lite halvt, och jag som precis var på väg att somna. Jag mumlade lite till svar, men orkade inte så mycket mer. ”Jag bär dig. Kom.” Han lyfte upp mig och jag la armarna om hans nacke samt lutade mig mot bröstkorgen på honom. Han var så varm även om vi hade varit ute hela natten, och han hade ingen tröja på sig. Det kändes när han började gå upp för trapporna, han andades snabbare och tog luft oftare. Självklart förstår jag väl att det inte är speciellt vanligt att springa omkring med en tjej som är över 1,70 lång. ”Jag kan gå..” ”Nej, hur romantiskt skulle det vara då?” Jag hann liksom inte ens avsluta min mening innan han avbröt mig, gav mig en lektion i romantik och fortsatte gå. Det kändes som att vägen till mitt rum var flera kilometer lång, vilket den inte brukade vara. Något var fel, eller så var det jag som fortfarande inte var nykter. Det sista var nog det som stämde för helt plötsligt låg jag i min säng, nästan som himmelriket. Jag kände hur Justin lämnade min sida, men innan han kom för långt tog jag tag i hans hand. ”Nej. Kom.” Han kollade mot mig och log. ”Jag kommer ska bara springa på toa.”

 

Justin var tillbaka bara någon minut senare om jag hade räknat sekunderna rätt. Det var lite svårt att hålla räkningen med tanke på att jag var så fruktansvärt trött, men jag vägrade somna innan Justin låg bredvid mig. Ville inte att han skulle få ett tillfälle att smita. Sängen sjönk ner på andra sidan när han hade satt sig efter att ha lyft på täcket. Jag låg fortfarande på täcket med mina kläder på mig. ”Kom här babe.” Han drog min kropp mot sig och tog av mig mitt linne, drog ned min kjol, och såg till så jag hamnade under täcket. Båda två låg nakna, bästa känslan ever. Hud mot hud. Och har du aldrig sovit naken har du inte levt. Jag låg med ryggen mot honom, och det var absolut inget sexuellt inblandat, bara två människor som hade känslor för varandra. Precis som den där rena orörda kärleken. Han strök sina fingertoppar över min underarm och viskade god natt i mitt öra. Hans röst var oslagbar, och hans andetag som träffade min hals gav mig gåshud. ”God natt.” Viskade jag som svar, och han kysste mig på axeln, som ett bevis på att han hört mig. Dagen efter var alltså dagen då jag skulle packa en liten väska och flytta hem till Justin i några dagar. Frågan var bara, skulle jag verkligen palla med det? Allt var så fruktansvärt skrämmande, alla känslor.

 
Nu är det såhär att jag går på mitt sommarschema nästa vecka, dvs att jag inte kommer att ha speciellt mycket tid över till varken det ena eller det andra. Tråkigt nog. Så jag har ingen aning om hur det kommer att bli med uppdateringen. Jag vet att det kommer svida med tanke på att jag ägen bloggen med bäst uppdatering, iallafall bland dom svenska. ^ 
 
Det var några av er som undrade vad jag skulle göra i sommar, ja, svaret blir ju då Jobba. =/ haha 

Kommentarer
Anonym säger:

Så sjukt braaaa

Skrivet: |

Michelle säger:

Jag älskar det :)

Skrivet: |

Emelie säger:

gryyymt bra! så gulligt slut! :)

Skrivet: |

Anonym säger:

Ska du på one direction?

Skrivet: |

Biebstoory säger:

Alltså, kvinna, Marielle! Du är så himla grym! För att vara helt ärlig så är du verkligen värd att vara en utav de i Sverige med den bästa statistiken och jag hoppas - och tror - att du får behålla alla dina läsare medan uppdateringen kommer försämras. Jag ser dock ingen anledning att lämna en sådan bra blogg som denna, för en uppdatering? Låter inte rimligt, så om jag hade varit du så hade jag inte varit orolig. Jag kommer iaf ALDRIG lämna, vare sig du uppdaterar en gång om året eller varje dag. För mig har det ingen betydelse, du är bäst Marielle och jag älskar både kapitlet och collaget *-*

Så gulligt av Justin att bära henne trots hur jobbigt det kanske var. Men som han sa, hur romantiskt hade det varit om hon fick gå själv? Hade inte klagat direkt <3

Skrivet: | Bloggadress: http://biebstoory.blogg.se

Wilma säger:

Super braaa

Skrivet: |

Emmy säger:

Super bra! Jag är väldigt taggad inför Rox ska bo hos Justin Jag känner att det kommer hända drama! Hoppas det i alla fall. Detta var super bra! <3Kram

Skrivet: | Bloggadress: http://justindrewnovell.blogg.se

anne säger:

👍👍👍👍👍👌👌👌👌👌❤❤❤❤❤😘😘😘😘

Skrivet: |

Emelie säger:

Åhh, förresten hade inte du kunnat göra instagram konto typ så ur Roxannas och Justins perspektiv eller hur man nu ska förklara det. Asså att du gör ett konto som är typ Roxannas och ett som är Justins. Hade varit kul! :)

Skrivet: |

elina säger:

OMG så jävla bra så jag dör

Skrivet: |

Tea säger:

Får gåshud!!

Skrivet: |

Petra säger:

Jätte bra❤️

Skrivet: |

Wilma säger:

Älskar det

Skrivet: |

gloria säger:

OMG vad kommer rox göra med selena?😱😱

Skrivet: |

Anonym säger:

Bästa som vanligt

Skrivet: |

Fells säger:

Du är så duktig så jag pallar inte mera

Skrivet: |

Selma säger:

Mycket braaa

Skrivet: |

Emoj gumman säger:

😍👌👌👌😍❤️❤️❤️💕😱😱😱😭

Skrivet: |

Tilde säger:

Går inte att beskriva med ord hur var detta var

Skrivet: |

Malin säger:

Så jävla bra

Skrivet: |

Ulla säger:

Detta är fucking det bästa jag läst

Skrivet: |

Klara säger:

Vad ska jag säga dur är grym

Skrivet: |

Hanna e säger:

Och gosh

Skrivet: |

Gloria säger:

OMG läste det igen jag dör så bra

Skrivet: |

Åsa säger:

Mycket bra

Skrivet: |

Ylva säger:

Å here min get vad kommer hända nu???!!

Skrivet: |

Frida säger:

Oj oj nu kommer Selena få igen

Skrivet: |

Ida säger:

Du är jätte duktig önskar jag var lika duktig dom du❤️❤️

Skrivet: |

💎 säger:

Perfekt

Skrivet: |

Anonym säger:

Ska vara ärlig nu och vill absolut inte att du tar det på fel sätt men För att vara ärlig tycker jag inte om hur justin är otrogen mot selena bara sådär och får inga typ "skuldkänslor" eller så. Vem säger att han inte är otrogen mot rox senare. Sen så beter sig roxanna som en riktig hora. Gillar inte det. De borde ta det lugnt med sexet. Men som sagt din blogg din novell du bestämmer. Ville bara skriva vad ja tyckte (:

Skrivet: |

Stina säger:

Super bra

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?Trackback