Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Svar på frågestunden.

Vad hade du gjort om Justin hade varit inne i ditt sovrum? (Utan tröja)

Svar; Samma sak som jag tror ni andra också hade gjort. Bett honom klä av sig allt och lägga sig i min säng, och sedan hade vi absolut inte sovit? Eller är jag ensam om den tanken? ^^

 

Är du en Belieber? I så fall hur länge har du varit det?

Svar; Klart som sjutton att jag är det. Vem är inte? ^ Jag har nog varit det sedan den dagen jag såg musikvideon till We Are The World. Det var där jag såg honom först, och sedan var det kört, jag var fast. ^^ Ångrar inte en enda minut av allt detta.

 

Hur gammal är du?

Svar; Jag är 25, fyller 26 den 15 augusti. =)

 

Vilket årtal började du skriva noveller? (Om Justin)

Svar; April 2011 .. Då skrev jag min första novell för hand först, i 4 stycken A4 block. Minns att alla trodde jag var galen. :’)

 

Var du på konserten när Justin var här i Sverige?

Svar; JAAAAA!!!! Självklart, vem fan missar ett sådant ögonblick? Jag och Mickan, vår underbara designskapare, hade Golden Circle biljetter, as bra plats. Och det är lätt bästa ögonblicket någonsin. Dock så var jag lite besviken på hur otaggade folk var i kön. Det är ju nästan 50 % av upplevelsen, att stå och sjunga i kön eller bara allmänt tramsa. Men det var mer dött där än på kyrkogården. ^^

 

Vad är det bästa/sämsta med bloggandet/skrivandet?

Svar; Det bästa med att driva en novellblogg är alla underbara människor som lägger ner tid på att läsa igenom det jag skriver. Och att dom sedan kommenterar. Jag älskar känslan på morgonen när jag vaknar och ser att jag har 10 kommentarer, bara det gör mig glad. Sen vad det står är bara en bonus. =) Plus att jag har lärt känna så många människor, bl.a Julia från Bieb, Emma från SmilingBieber och sedan vår underbara designer Mickan. Henne har jag dessutom träffat. =)

Det sämsta med detta är väl kanske att folk tar en förgivet. Jag vet inte om folk som inte driver en sådan blogg som jag gör förstår vad det handlar om. Det tar tid, framför allt att leta bilder, och att komma på idéer. Det är lite tråkigt, samt att man får kommentarer som lyder såhär. ”Bra. När kommer nästa?” Jag menar, kom igen. Har precis publicerat ett kapitel som tog mig flera timmar att fast ställa och jag får en kommentar på 4 ord. =/ Det är tråkigt.

 

Ditt bästa minne?

Svar; Jag har så fruktansvärt många bra minnen. Och nu vet jag inte riktigt om det är Justin relaterat som du syftar på, eller om det är hela mitt liv. Men det bästa minnet hittills är nog utan tvekan Studenten. Det kommer ni också förstå när ni väl står där. =) Sen är det såklart Justin konserten.

 

Varför började du skriva fanfiction?

Svar; Jag började skriva efter att jag hade sträckläst BieberTime. Och insåg att det verkade kul. Det var som att kliva in i en familj som redan var skapad, men jag tror att ni gillade att jag började. =)

 

Synpunkter på kommentarer, när folk ber om kommentarer och säger ”x antal kommentarer till nästa kapitel”?

Svar; Jag vet precis hur dom känner, dom som driver dom bloggarna. Jag har själv varit en sådan en gång i tiden. =P Grejen är den att det finns folk som skriver sina kapitel på en dag, och sedan finns det sådana människor som skriver dom på en vecka. Och jag förstår att dom vill ha kommentarer. Det handlar om 2-3 minuter av läsarens tid. Det är inte mycket, och det är bara så löjligt att ge respons, oavsett om det handlar om ett ”Bra.” eller om personen skriver en hel bibel.

 

Räknar du dig själv som en Belieber eller ser du Justin som Justin Bieber, en artist som alla andra?”

Svar; Jag ser mig själv som en Belieber. Aldrig att jag skulle ha två Justin relaterade tatueringar på min kropp om jag inte gjorde det. Jag stöttar honom in i det sista. =)

 

Konserter du varit på?

Svar; Oj, ska man komma ihåg alla? ^^ Ska försöka räkna upp dom jag sett live. Justin Bieber , såklart liksom ^ 50 Cent , Backstreet Boys :’) , Eric Saade , Gyllene Tider , Lena Philipsson , Magnus Uggla , Darin , Dogge Doggelito , Drängarna (HAHA) , The Poodles , Cormo4 , PAIN , Björn Rosenström , Martin Stenmark , BYZ , Billy , My Chemical Romance .. Finns säkert massor som jag har missat. Plus att det är säkert flera av dessa artister som ni inte ens vet vilka dom är. ^^

 

Favoritlåt just nu?

Svar; Oj, jag har liksom ingen låt jag lyssnar på så. Jag lyssnar på massa blandat. Allt med Justin, och mycket därtill. =)

 

Läser du några fanfictions? (jbff) Vilka?

Svar; Ja, det gör jag. Jag har nog läst över 300 stycken. Så i dagens läge har jag lite svårt att hänga med då det finns många namn i mitt huvud.

 

http://bieb.blogg.se , http://smilingbieber.blogg.se , Sinister , Keep Cool , XO - I Love You Like , Not Safe For Work 

MED FLERA =) 

 

 

Läser du novellbloggar (svenska ff bloggar)?

Svar; Ja, det gör jag. Jag läser bland annat Bieb , och SmilingBieber , och massa fler. ^^

 

En film du ser fram emot på bio?

Svar; Det är inte så ofta jag går på bio. Undantag om det är en film jag vet har mycket ljud och bild effekter, en sådan vill jag gärna se på bio, än hemma i soffan. =)

 

Har du några djur?

Svar; Inte just nu. Har däremot haft en ödla, och två sköldpaddor. :’)

 

Vad anser du om det som media skriver om Justin?

Svar; Jag blir förbannad. Den enda människan som kan rent ut sagt säga att det går utför för Justin är han själv. Ingen annan, inte ens hans mamma eller pappa ska kunna uttala sig om en sådan sak för att dem inte vet hur han känner. Men det finns en baksida med kändisskap, och det är all skit dom får stå ut med. =/ Det är tråkigt. Men vore det inte så att vi köpte alla tidningar som dom skriver skiten i, skulle dom inte kunna fortsätta. Så det är egentligen vårt fel att dem fortsätter. Vi köper en tidning så fort Justin är med i den oavsett vad det står, eller så klickar vi in på den artikeln på nätet. Dagen sanning.

 

Har du någonsin gillat Selena?

Svar; Nej. Det har jag inte. Inte ens när man såg att Justin var lycklig tillsammans med henne för några år sedan. Fast å andra sidan så har jag ingen aning om hur han känner gentemot henne. Men nej, jag gillar inte henne, och har aldrig gjort. ^

 

Har du tumblr?

Svar; Ja, det har jag. ^^

 

Hur fick du idén till The Night?

Svar; Jag vet faktiskt inte. Kanske var trött på alla noveller som börjar med att han ser en tjej i publiken, som består av 30 tusen andra människor, och faller pladaskt för henne. Hur skulle det ens kunna vara möjligt. ^^ Och sen är det så mkt gulligull, jag ville ha mer sex. Så då skapade jag det. ^^

 

När skriver du som bäst?

Svar; När jag har musik eller film att titta på. Så just nu dunkar jag musik för nu ska jag fortsätta skriva lite. ^^

 

Hur gör du dina collage, vilket program använder du?

Svar; Jag har precis lärt mig det där ^^ Och det är tack vare, http://justinbiebernovellsweden.blogg.se/2012/august/hur-du-gor-sadana-collage-som-jag-gor.html

 

Vad tycker du om Justin´s kompisar?

Svar; Jag vet inte. Känner ingen av dom. ^^ Nej, men han får väl umgås med vilka han vill, vad ska vi kunna göra åt det. ^

 

Vad tycker du om Justins album Journals? Vilken låt är din favorit?

Svar; Jag älskar albumet. ♥ Så fruktansvärt bra. ^^ Favoritlåtar är Memphis och What´s Hatnin´ =D


Kommentarer
Ronja säger:

Aww du är gullig

Skrivet: | Bloggadress: http://simpleaswords.blogg.se

amanda säger:

Vad heter din tumblr? :D

Svar: http://socksinpink.tumblr.com/ =)
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://liindstrand.blogg.se

Ebba säger:

Länken till länkar vilka noveller du läser fungerar inte :(

Svar: Nu finns det länkar, hade helt glömt bort det. Tack för påminnelsen, ♥
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://mybieberlovestorys.blogg.se

Goda säger:

Wihoooh du fyller samma dag som jag :D

Skrivet: | Bloggadress: http://pelanyte.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?Trackback