Skrivet:
Kategori: The Night ✎

3; Arena Nightclub

 

Jag vaknade på morgonen av att solen sken in genom fönstret, en suck lämnade mina läppar och jag drog täcket över huvudet. Dem få gångerna jag glömmer att dra ner min svarta rullgardin på kvällen hatar jag mig mer på morgonen när jag vaknar. Mina siden sängkläder gjorde sig gudomliga mot min nakna hud när jag sträckte ut min trötta kropp och sneglade på klockan som stod placerad på mitt sängbord. Dem blå lysande siffrorna visade 11.47. Ella skulle dyka upp någon gång på eftermiddagen, och eftersom att jag känner henne ganska bra vet jag att hon dyker upp redan en minut över tolv. Mina trötta ben kastade jag över kanten och satte mig upp på sängkanten, för att sedan styra stegen mot duschen.  

 

Hade jag vaknat lite tidigare hade jag tagit mig ett varmt bad, men jag hade som sagt besök på ingång så det fick bli en dusch. Vattnet rann ner över min kropp samtidigt som jag gnuggade in mitt hallon doftande schampo i håret. Jag skulle kunna leva på allt som luktar och smakar hallon, det är verkligen det bästa bäret som finns. Löddret rann över min rygg när jag sköljde ur det, och laddade om för lite balsam med samma doft. När det var i skrubbade jag min kropp snabbt och sköljde sedan ur håret en gång till. Handduken hängde där den alltid hängt så jag hakade ner den och torkade mig. Har under hela min tonårstid stått framför spegeln och inspekterat min nakna kropp, det är ingenting som har ändrats, fast nu gör jag det under tiden som jag smörjer in mig. ”Rox, jag är här.” Ella stod i mitt rum och ropade genom dörren. ”Kommer snart.”

 

Med handduken kring min kropp gick jag ut ur badrummet och vidare in i min garderob. Jag vet att det egentligen heter Walk In Closet, men jag vill inte använda det ordet, jag skryter inte. Om jag inte måste. ”Jag vet vad du och jag ska göra ikväll.” Ella satt på sängkanten och dinglade med benen fram och tillbaka samtidigt som hon kollade på mig. ”Jasså?” Jag rynkade mina perfekt plockade ögonbryn och rotade fram ett par spetsiga trosor med en matchande bh. ”Jag har en personlig inbjudan till en av Pedros exklusiva nattklubbar.” Hon viftade med mobilen och log sitt extremt sexiga leende. ”Glöm underkläder ikväll. Jag har en så tight klänning åt dig att alla linjer skulle synas.” Fortsatte hon lite fint med. Min vän var inget annat än galen.

 

 

Klockan var runt fyra på eftermiddagen när jag och Ella valde att slappna av efter en hysterisk shopping. Både hon och jag släpade med oss minst 6 påsar med skor, kläder och accessoarer. Egentligen behövde jag inget av det jag köpte, men det är alltid så med mig. Jag handlar för handlandets skull, och det är inget som får mig att må dåligt. Vi låg tillsammans ute i på varsin solstol på min terrass, framför oss hade vi poolen, och vattnet var vindstilla i det. ”Jag tror att du är den enda som klär i en vit bikini, speciellt med den där brunbrända kroppen.” Det var sant, hon var verkligen den enda som kunde klä upp en vit bikini, själv använde jag en turkos, mer korallfärgad. Jag ansåg att den gjorde mig mer sexig, om det ens går.

 

Champagnen vi hade handlat under dagen stod på kylning i en av våra rostfria hinkar, fylld med is. Ella flöt omkring i poolen på en limegrön madrass när jag kom tillbaka ut på terrassen efter att ha besökt toaletten en snabbis. ”Vilken tid hade du tänk att vi skulle ta oss till klubben?” Hennes glasögon gled ned över näsan och hon sneglade mot mig. ”Runt 22?” Svarade hon frågande men fortsatte sedan. ”Är nog ganska bra om vi är där lite tidigare än vanligt, för jag tror det kommer bli galet. Ryktet säger att Bieber och hans entourage ska dit.” Jag har ingen aning om hur hon hela tiden kan ha koll på alla andra kända människor, jag har knappt tid för mig själv. Hon hade rätt, kvällen skulle bli galen. Hon sänkte sina glasögon, log och lutade sig tillbaka, vilket jag också gjorde. I morgon skulle jag må dåligt, det var dock ett problem att ta itu med då.

 

”Gumma, jag är hemma.” Grannarna hörde nog till och med pappa kliva in genom sin egen ytterdörr. ”Här ute.” Ropade jag tillbaka samtidigt som jag drog ett linne över mitt huvud. ”Åh, hej Ella. Vad har ni för planer för kvällen då?” Anastasia kom ut och tog emot pappas kavaj och portfölj, samma visa varje dag. Hon bar alltid in det på hans kontor, så det var nog lika just den dagen också. ”Vi ska på en av Pedros fester.” Pappa log bara, han visste exakt vad det handlade om. Han hade varit med förr. ”Hoppas ni får kul ikväll flickor.” Med dem orden sagda reste sig min far och gick tillbaka in i huset. ”Tänk om alla hade föräldrar som du.” Jag visste precis vad det var hon pratade om. En gång för några år sedan hade jag ett samarbete tillsammans med en annan tjej och hennes föräldrar höll henne i ett koppel som inte ens räckte kring midjan på henne. Hon var verkligen hårt hållen.

 

 

”Hur ser jag ut?” Jag snurrade ett varv framför Ella när jag kom ut ur badrummet, med klänningen på mig som hon tidigare kastat i mitt ansikte. WOW. Det kommer inte finnas en torr tjej på dansgolvet, men en hel del grabbar som kommer ha problem att dölja sina stånd.” Hon tog ett kort på mig när jag stod med ryggen mot henne och kollade mig själv i spegeln. Klänningen var öppen i ryggen, hela vägen ner till svanskotan. Hon själv var inte heller så dåligt klädd, hon hade något som liknade en kappa, men som ändå var en klänning, kort och sexig. Ett champagne glas sträcktes fram framför mig som jag tacksamt tog emot. ”Ikväll ska vi ha kul. Vi ska dansa med sexiga grabbar, dricka goda drinkar och bara njuta av livet. Det är din sista utekväll som tonåring.” Vi slog ihop våra glas och svepte det sista som fanns kvar i dem. ”Klackarna på.” Vi tog våra väskor och lämnade huset.

 

Limousin resan mot klubben var perfekt, bra musik och mer alkohol tillsammans med en av dem jag faktiskt kan lita på. Tillsammans med henne kunde jag spåra ur, och hon kunde få det att se ut som något helt annat. Bilen saktade in, musiken och lamporna utanför tog över både ljudet och ljuset i bilen. Dörrvakten öppnade dörren och tog min hand för att hjälpa mig ut. Det kryllande av paparazzi utanför och dem var inte sena med att inse att det var jag som hade anlänt. ”Ha en trevlig kväll.” Var det sista jag hörde innan jag klev in på klubben, arm i arm tillsammans med Ella. Drinkarna flödade inne i den redan svettiga lokalen. Vi hade ett bort på VIP avdelningen, en avdelning som gjorde att man såg ut över dansgolvet och klubbens DJ. Dansgolvet var fullt av oskyldiga små tjejer och sexiga grabbar som klädde av tjejerna kläderna med blickarna.

 

Vi hade suttit i typ 10 minuter och det hade redan varit minst 5 grabbar som kommit fram och frågat om jag ville dansa. Vilket jag på ett så trevlig sätt som möjligt tackat nej till. Ella satt mest och skrattade med ett sugrör i munnen från drink. Hon höjde ögonbrynen när jag spände blicken i henne. ”Hun, ta det lugnt. Du är sexig, är det konstigt att folk vill dansa med dig?” ”Nej.” Suckade jag och svepte i mig det som var kvar av min drink, det vill säga, halva. ”Wow, girlie. Ta det lugnt, du kommer slockna innan kvällen ens börjat.” Det fanns en sak jag hatade med henne, och det var att hon oftast hade rätt när hon sa något i den stilen. Hon hade varit med alldeles för många gånger. ”En till.” En servitris passerade lägligt för att beställa en till drink. Hon nickade artigt och gick vidare för att samla in tomma glas på vägen till baren. 

 
Detta är ett av dom kortaste. =/ Vet dock inte varför det blev så, men det är fortfarande typ dubbelt så långt mot vad jag är van att skriva. ^^ Jag hoppas att det faller er i smaken iallafall. ♥♥♥ 
 
Jag jobbar idag, men som jag sa så håller jag vad jag lovat ändå. Men som tack för kapitlet vill jag ha lite kommentarer också. =) 
 
För er som fortfarande missat så finns bloggen på Instagram. FSTFbloggse , och där kommer det upp lite sneak peak, så missa inte det =) 

Kommentarer
Josefine säger:

Jag gillar början varg detta leder, det är spännande :D awesome! längtar till nästa!

Skrivet: |

Emmy säger:

Super bra!! <3 gör inget att det var lite kortare

Skrivet: | Bloggadress: http://justindrewnovell.blogg.se

amanda säger:

Ibland förstod jag inte riktigt vem som sa vad, till exempel när någon ba "det är din sista kväll som tonåring" det var lite oklart, och vem är pedro haha? :P

men annars så var det ett bra kapitel, är svin taggad på nästa då jag hoppas att hon och justin kommer träffas :D

Skrivet: | Bloggadress: http://liindstrand.blogg.se

Emelie säger:

jätte bra!! :)

Skrivet: |

amanda säger:

sv: Första kapitlet och ålder kommer jag knappt ihåg, det var typ en vecka sen :P Små saker är svåra att komma ihåg. Och ja det där med Pedro har du rätt i, tänkte inte på det :)

Skrivet: | Bloggadress: http://liindstrand.blogg.se

Lisa säger:

Ett litet tips bara: det skulle vara mycket lättare som läsare att läsa kapitlet om dialogerna började på nya rader som exempelvis:

Blablablabla
-Hej!
Blablablabla

Haha förstår du vad jag menar?

Skrivet: |

amanda säger:

sv: ja nu vet jag ju. menade mest att du kunde varit lite tydligare men gillar din novell och ditt sätt att skriva på, försökte bara komma med tips eller kritik :P

Skrivet: | Bloggadress: http://liindstrand.blogg.se

Anonym säger:

längtar tills att hon träffar Justin!!! Stört bra som vanligt!!

Skrivet: |

Becca säger:

Men Gud, älskar verkligen klubb-scenen. Du målar upp den så bra och det känna verkligen som om man är där. Man kan höra musiken, se människorna som dansar framför sig osv. Amazing är du, som sagt.

Förstår även inte hur du kan ha skrivit så många kapitel, skulle aldrig klara av det, haha. Avundas dig för det, hehe.

Kort, långt, mellankapitel, jättespännande, vadsomhelst kapitlet är alltid lika bra. Felfritt. Varenda mening, vartenda ord är perfekt. Vet att varenda kommande kapitel är lika perfekt och felfritt som alla andra❤️❤️

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberheaven.blogg.se

Anna säger:

Super bra! :)

Skrivet: |

Emma säger:

Jag satte ungefär hela kapitlet och bara avslutade varenda mening med att "nu kommer Bieber", vilket han aldrig gjorde. Dock så gjorde det bara kapitlet mer spännande eftersom man kan ana vad som sker i nästa kapitel. Är så spänd. Kan inte bara Justin slänga sig över henne och hardcore knulla henne, ursäkta språkvalet.

Adriana Lima är så perfekt för den här rollen, hon ser såååå bad ut, trots att hon väntade med sex till giftemål. Rox är en bad namn också. Kan inte låta bli och typ nynna på "little bad girl" eller något liknande när jag läser hennes namn.

Det här kommer bli så otroligt perfekt! Jag vill bara dö❤️

Skrivet: | Bloggadress: http://smilingbieber.blogg.se

Anonym säger:

Så bra! Ser fram emot att de ska träffas! :)

Skrivet: |

Anonym säger:

Seriöst dör

Skrivet: |

Anonym säger:

OMG dör

Skrivet: |

Anonym säger:

Så jävla bra

Skrivet: |

Anonym säger:

När kommer nästa?

Skrivet: |

Anonym säger:

När kommer nästa?

Skrivet: |

Anonym säger:

När kommer nästa?

Skrivet: |

Anonym säger:

När kommer nästa?

Skrivet: |

Anonym säger:

Vill ha sexscen

Skrivet: |

Anonym säger:

Ge mig sexscen

Skrivet: |

Anonym säger:

Fml

Skrivet: |

Anonym säger:

Djjdndndm

Skrivet: |

Anonym säger:

Djjdndndm

Skrivet: |

Anonym säger:

Tuui

Skrivet: |

Anonym säger:

Tuui

Skrivet: |

Anonym säger:

Tuui

Skrivet: |

Anonym säger:

Tuui

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?Trackback