Skrivet:
Kategori: The Night ✎

1; Roxanna VanDerHoltz

 

”Modellen Roxanna VanDerHoltz har spårat ur totalt. Hon sågs lämna hotellet Mr. C Beverly Hills tillsammans med en okänd man, en man hon aldrig tidigare sets tillsammans med. Ännu en ny? Hon har flera kvällar i rad lämnat olika hotell, över Los Angeles, alltid tillsammans med en man och aldrig samma. Vänner till stjärnan säger att hon dras till helt fel människor, och att hon hela tiden söker nya kickar. Vi har även hört från säkra källor att hon använder droger. Kan detta leda till ett nedslag för henne? Vi väntar och ser. Hon ska dessutom fira sin 20 år dag på den exklusiva nattklubben Lure. Det senaste nytt hos oss på E News.”

 

Att läsa skit som folk skriver om en själv i tidningar är en sak, men när det påstår att vänner eller folk som finns omkring mig skulle ha uttalat sig över huvud taget, det gör mig illa. Jag har vant mig, har till och med lärt mig att inte ta åt mig. Att jag skulle använda droger är ren lögn, har inte ens provat att röka på. ”Hey, baby. Vakna.” Det finns en anledning till att jag kallar alla killar jag tar med mig hem för baby, och det är för att jag inte ska blanda ihop namnen mellan alla. Ganska smart om ni frågar mig. ”En liten stund till.” Var det enda jag hörde innan han vände sig med ryggen mot mig. ”Nej, du måste gå upp. Och lämna mitt hotellrum. Du har haft ditt roliga.” Med en enkel knuff åkte han ner på golvet och stönade till högt. ”Din lilla slyna.” Vad ska jag säga, jag har blivit kallad värre saker.

 

”Rox darling.” Grabben jag hade med mig hem den natten hade lämnat mitt rum 20 minuter innan min mamma valde att knacka på och kicka in. Hon har aldrig riktigt gillat att jag jobbar som modell, eller underkläders modell som hon så fint påpekar varje gång. ”Här inne mamma.” Jag satt på sängen inne på mitt hotellrum och packade ihop mina saker som jag hade haft med mig från kvällen före. ”Har det varit någon här?” Hon kollade omkring sig precis som att hon letade efter ett par kvarglömda kalsonger eller en strumpa. ”Nej mamma. Jag har slutat med det där.” Jag vet att man inte ska ljuga för sin mamma, men jag hade inget val. Hon nickade bara som ett svar mot mig, och gick sedan. ”Taxin är i alla fall här nu. Kom nu unga dam så åker vi hem.” Hem? Ja, det var inte speciellt långt ifrån hotellet, men vad gör man inte för att slippa sina föräldrars tjat, och kunna ligga med vem man vill? 

 

 

Hem ljuva hem. Min säng är min fristad, i den är det enbart jag som har legat. Ingen annan, och så kommer det föralltid att bli. När jag var 17 år, hade jag varit tillsammans med Antonio i nästan två år. Jag trodde att han var min framtid, att han älskade mig lika mycket som jag älskade honom. Det var dock inte sant. Han utnyttjade mig från början till slut. Nu såhär i efterhand kan jag faktiskt se hur han betedde sig mot mig, alla andra såg det redan då, men inte jag. Han var med mig enbart för att min karriär hade tagit fart, jag modellade redan som ung. Jag kom hem från en plåtning en dag, och hittade honom naken tillsammans med en av mina närmsta vänner, Natalia, i min egen säng. Sedan dess har det vart min fristad. Han försökte såklart att förneka det, att det var hon som hade flugit på honom, men det han inte tänkte på var att även han var naken.

 

”Hur har er dag varit?” Mina föräldrar har uppfostrat mig väl, vilket innebär att jag inte pratar med mat i munnen eller sitter med armbågarna på bordet. Både mamma och pappa tittade på varandra och nickade mot varandra. ”Den har varit bra. Har legat ute i solen på morgonen.” Mamma avslutade med att ta en tugga av den utsökta rostbiffen som Anastasia hade lagat ordning. Hon slutade jobba den dagen hon födde mig, så hon är precis som alla andra kvinnor i Los Angeles, en hemmafru som gillar att spendera sin mans pengar. ”Jag var på kontoret i morse och kollade så att bygget går framåt, och att dem gör det rätt.” Pappa jobbar som advokat, och efter lite tjat från min sida valde han att renovera stället. Jag är absolut inte den som gillar gamla möbler, sammetsögda väggar eller persiska mattor. Så han ser till att han gör sin dotter glad och lycklig just nu, även om jag inte spenderar så mycket tid där. Men jag är ju pappas lilla flicka.

 

Efter maten sprang jag upp på mitt rum igen och hoppade in i duschen. Jag har en tendens att duscha en till två gånger om dagen, och det är inget konstigt för varken mig eller folk i min närhet, dem vet hur jag är. Hade jag inte haft ett eget badrum hade vi haft problem i vår familj. Badrummet är egentligen den enda platsen som jag kan slappna av, en låst dörr och levande ljus på kanten till jacuzzin. Som modell är det viktigt att ta hand om sin kropp och med tanke på att jag duschar så ofta så smörjer jag även in mig tre gånger om dagen. För mig går allt på rutin, så det är inget som stör mig. Dock tvättar jag inte håret mer än två gånger i veckan för att inte förstöra det. Strikta order från min frisör, så det är lika bra att hålla honom lugn, annars kan man få höra ett och annat italienskt ord man inte ens kan översätta.

 

 

Min enda lediga dag på hela veckan, och jag vaknar strax före 8, pigg dessutom. Siden morgonrocken jag alltid använder på morgonen hängde snyggt och prydligt bredvid dörren, precis som jag hade lämnat den två dagar innan. ”God morgon gumman. Vad gör du uppe nu?” Pappa satt i köket och läste tidningen men reste på sig och gav mig en faderlig kram innan jag gick till kylen och plockade fram den nypressade juicen. ”Jag vet helt ärligt inte. Men är inte trött i alla fall.” Han flinade till bakom tidningen och sörplade på sitt kaffe. ”Din mamma ville planera klart din 20 års fest idag.” Jag hade helt och hållet glömt bort att jag skulle ha den där stora festen i slutet av denna vecka. Än var det några dagar kvar, måndag morgon och min mamma vill planera fest. ”Okej. Hon får vakna av sig själv i alla fall.”

 

”God morgon.” Halv nio och min mamma kliver in i köket. Det måste vara något fel på min familj. Vi har aldrig tidigare suttit tillsammans vid frukostbordet den tiden på dygnet. I alla fall inte vad jag minns, men det var mysigt. Både jag och min mamma hade identiska morgonrockar på oss, så vi såg nästan ut att vara syskon. Hon var inte så gammal när hon fick mig, och jag fick alla hennes mörka drag då hon är från Spanien. Hon ser fortfarande ut att vara kring 28-30 år, fast hon egentligen närmare 40, 36 för att vara exakt. Det är dock inget man vågar påpeka, då hon har en magisk talang som gör att det sprutar eld ur hennes öron om hon blir arg. Det är inget man vill vara med om. Jag har lyckats göra henne så arg en gång, och det är inget jag kommer berätta om, bara tanken av det ger mig rysningar.

 

”Gumman, kom och sätt dig här med mig.” Mamma ropade från vardagsrummet där hon satt i soffan med papper både åt höger och vänster. Det såg mer eller mindre ut som att en bomb hade exploderat. ”Vad vill du mamma?” Hon viftade till med lite papper och vinkade mig till sig. ”Vi måste fixa klart allt detta.” Från första början hade mamma lovat mig att det var hon som skulle ta hand om allt, och lämna mig utanför, men det slutade med att jag var tvungen att lägga mig i. Hon trodde att det var okej för mig att ha typ fiskdamm, glasstårta och saft. Där gjorde hon bort sig. ”Självklart.” Jag brydde mig inte ens om att ta bort alla papper som låg i soffan innan jag slog mig ned bredvid min mamma.

 

 

Två och en halv timme senare var vi klara med allt. Det tog nästan en evighet, blandat med blod svett och tårar. Tror till och med att min mamma planerade vad jag skulle ha på mig, men det är en sak som hon absolut inte kan bestämma över. Jag fyller som sagt 20 år, och då kan jag klä mig hur jag vill. ”Rox, du har besök.” Anastasia ropade från hallen, men var borta när jag kom dit. Ella stod där, iklädd ett par svarta skimrande klackar, och en lätt outfit i form av ett strandaktigt linne med tryck, och ett par ljusa jeansshorts. Hon jobbar som min publicist, även fast hon är lika gammal som mig. Hennes mamma är en av Los Angeles mest efter traktade advokater till kända ansikten. Så man kan egentligen säga att Ella har tagit del av det och gjorde det till ett jobb. ”Vi ska ut och shoppa till din födelsedag. Kom igen nu.” Hon tog tag i min arm och drog upp mig för trappen och in i mitt rum.

 

Alla mina nära och kära visste att min pappa hade köpt ett hus till mig i present, så för första gången på väldigt länge önskade jag mig inget annat än det jag hade satt upp på mina önskelistor i mina favoritaffärer. I stort sett bara heminredning, från små söta ljusstakar till möbler. ”In här.” Jag knuffade till Ella med min rumpa så hon nästan snubblade in i en butik med bara silversmycken. Det var nog egentligen den enda affären jag inte gjort en lista i, då jag faktiskt ville att sakerna som kom därifrån skulle komma från min blivande man. Ella däremot hittade ett jätte fint halsband med en evighetssymbol. Det skulle passa henne, då hon hade flygande fåglar tatuerade på sidan av revbenen, och just det tecknet under dem. Hon är vacker, hon är sexig, hon är min vän.
 

 
Jag har INGEN aning om vad ni tycker om detta, så jag hoppas verkligen att ni talar om det för mig. 
Och för er som fortfarande har missat att det finns ett Instagramkonto för denna blogg har den här; FSTFbloggse 
Det finns äver två stycken trailers till denna novell, ni finner dem antingen i menyn eller under detta inlägg. =) 
 
Jag älskar er. ♥ 

Kommentarer
Felicia säger:

Jättebra längtar till nästa kapitel :))))

Skrivet: |

Emmy säger:

Åh så bra början!! Vill verkligen läsa mer av den här!! Ditt skrivande underbart!! <3
kram

Skrivet: | Bloggadress: http://justindrewnovell.blogg.se

Emma säger:

Ville började med att kommentera att när jag skulle skriva "smilingbieber" under rubriken bloggadress så rättade min mobil till "smokingbieber", fy skäms!
För det andra så ville jag kommentera att jag grät, trots att det var ett "vardagskapitel", älskade hur allt flöt på osv. Så just nu sitter jag på badrummet och gnuggar ur mascara ur ögonen då jag sitter och gråter dubbelt så mycket. Känsliga ögon och en otroligt bra novell är ingen bra combo!
I alla fall, du är begåvad till månen och tillbaka och jag kommer följa varenda kapitel och kommentera satan :)

Skrivet: | Bloggadress: http://smilingbieber.blogg.se

Becca säger:

Först två trailers som är så sexiga och heta, och sen BAAAM första kapitlet som äger skiten ur allt och alla. Som jag sagt tidigare, så är jag heeeeelt taggad på The Night, och kan knappt vänta på vad den har att bjuda på.

Måste även säga att jag är helt kär i den trots att den knappt börjat. Är jättenyfiken på vad som kommer hända under hennes tjugoårsfest, kan bara tro än så länge, och ha förväntningar - som jag vet du kommer slå direkt ur huvudet på mig.

Adriana Lima är perfekt för rollen som Roxanna och hon är verkligen vacker, med en kropp att döda för. Du har verkligen gjort ett bra val där ;)

Sen collaget som är jättefint, loooooove it. *Smiley med hjärtan som ögon*

Sätter du beskriver saker på är jättebra och utvecklat, det målar verkligen upp bilder i huvudet och man kan leva sig in i berättelsen trots att det bara är första kapitel, och det ger ju verkligen en perfekt bild av hur bra du är på att skriva.

Kommer nog längta ihjäl mig efter nästa kapitel nu, haha. PussPuss sötaste Marielle❤❤

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberheaven.blogg.se

amanda säger:

Tyckte om trailers'arna jätte mycket och din nya design är super fin. Ett bra kapitel också. Är super taggad på fortsättningen :D

Skrivet: | Bloggadress: http://liindstrand.blogg.se

biebzters säger:

Oh my god, jag vet inte vad jag ska säga! Dina trailers och din handling är bara perfektion! Alltså, jag är redan KÄR! Och det första kapitlet, jag kan säga att jag har redan blivit besatt! Åh, jag vet inte vad jag ska säga, allt är att du är BÄST på att skriva! Gaah, längtar till nästa!

Skrivet: | Bloggadress: http://biebzters.blogg.se

Anonym säger:

Superbra!! I WANT MORE!!

Skrivet: |

wilma säger:

Jätte bra

Skrivet: |

Anonym säger:

Jättebra

Skrivet: |

Wilma säger:

Jätte bra

Skrivet: |

Sophia säger:

Älskar det när kommer nästa?💝💝💝💝💝

Skrivet: |

Bea säger:

OMG såå braaa<3333

Skrivet: |

Anonym säger:

Grymt!!!!

Skrivet: |

Izabelle säger:

Du tar perfektion till en helt ny nivå. Har redan fått läsa lite av början på denna novell men kan inte rå för att läsa om igen, är så extremt taggad på att få läsa vad som komma skall. Jättesnyggt collage också! Se bara till och vila emellan varven så du inte får ont i rygg/nacke/höfter! Kram

Svar: Sötnos. Tack för din fina trailer, och för orden du skrev när du fick läsa. ❤️❤️❤️
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Anonym säger:

Så sjukt jäkla underbart bra!!!! Det är helt stört vad jag är glad att du har börjat skriva igen!!! Så underbart

Skrivet: |

Emelie säger:

grymt bra! :)

Skrivet: |

Goda säger:

Wonderful, totally wonderful. Gillar verkligen idén bakom novellen så kan inte undangå att älska den redan. Åh..är så taggad inför alla kapitel :D

Skrivet: | Bloggadress: http://pelanyte.blogg.se

Anonym säger:

Omg såå bra!! hoppas nästa kommer snart :))

Skrivet: |

Julia säger:

Jag tycker att Roxanna är en så himla intressant person (och btw är hennes namn assexigt??!!) Tror att det är så mycket mer bakom henne än bara det ytliga, tror att hon har varit med om mycket i sitt liv, saker som ledde till att hon började leva som hon gör men också saker som kom från sättet hon lever på, och det ska bli jättekul att läsa mer om henne, vad som hänt henne och vad som kommer att hända. Även hennes fest längtar jag efter att få läsa om. Och såklart hur och när Justin kommer in i bilden.
Tror inte att du hade kunnat påbörja novellen bättre. Man lär verkligen känna Roxanna, utan att kapitlet blir tråkigt som det lätt blir när man bara försöker beskriva personer genom hela, man hinner ju även bli riktigt taggad på att fortsätta läsa, vilket är två sjukt bra saker att du fått med redan i första kapitlet!

Skrivet: | Bloggadress: http://bieb.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback