Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

TIPS TILL MIG! :)

 
 
 
 
Kan inte ni vara så snälla och tipsa mig om olika bloggar på JBFF. :) Jag läser så mycket jag bara orkar och ger alla en chans, :) 
 
BTW, jag har bara skrivit en liten del på min nya novell. Vi får helt enkelt se om det överhuvudtaget kommer någon, vilket jag själv hoppas på. :D 

Kommentarer
Elin säger:

B.R.O.N.X läs den! Så underbar, men tyvärr är den inte färdigskriven än :(
Cabin 304, också jättebra men har inte uppdaterats på ett tag!

Skrivet: |

Ebba säger:

http://mybieberlovestorys.blogg.se/

( min novell, vet dock inte om den är så bra :) )

Skrivet: | Bloggadress: http://mybieberlovestorys.blogg.se

Felicia säger:

ååååh, längtar så sjukt mycket till din ny novell!! :D jag äälskar danger, och cabon 304 (som dock inte är klar, då hon slutade mitt i för att hennes mamma va med i en olycka) trust me series är också sjuukt bra, sedan är out of my mind bra också, det är nog mina favoriter just nu, men har läst sjukt många men kommer tyvärr inte ihåg vad alla heter, v´men där har du några iaf, rekommenderar veeeerkligen trust me serien om du inte läst den, första heter trust me, sedan finns det tre till tror jag det är ;)

Skrivet: |

nicola säger:

Http://swaggielicious.blogg.se !!!
Och kan inte du länka don bästa du har läst? :)

Skrivet: | Bloggadress: http://swaggielicious.blogg.se

Anonym säger:

jbiebz.blogg.se

Skrivet: |

Lisa säger:

Mybieberdrug.blogg.se :)
- Sjukt bra novell.

Skrivet: |

Anonym säger:

mybieberdrug och bieb! :)

Skrivet: |

Anonym säger:

www.jssmn.blogg.se www.bieb.blogg.se www.myybieberstoory.blogg.se www.biebers.blogg.se www.bieberdreams.blogg.se www.biebertime.blogg.se
Jag läser också engelska noveller som t.ex danger serien. Den finns på www.justinbieberfanfiction.com det är 2 delar. Den första är Danger och den andra är danger's back
Hoppas att detta hjälpte. Kan du tipsa tillbaka ? Tacksam för svar.

Skrivet: |

Stronglove säger:

Hej vill du göra länkbyte i menyn? svara å min blogg ! :)Stronglove.devote.se

Skrivet: | Bloggadress: http://stronglove.devote.se

Johanna säger:

här har du en länk till många bra JBFF noveller! :)
http://stunningbieber.tumblr.com/post/26378618842/so-this-is-basically-a-list-of-fan-fics-i

Skrivet: |

cicci säger:

Jag skriver själv en novell om jb! Jag är på kapitel 3 kram<3
Cicciiz.blogg.se

Skrivet: | Bloggadress: http://cicciiz.blogg.se

Anonym säger:

Är du desperat efter en SKIIIIITBRAAAA novell så ska du absolut titta in på fanficsjb.blogg.se!!! :'D DET ÄR ETT MÅSTE!!!! Seriöst, man blir så gripen så man bölar! Kanske har du läst, men i alla fall.... asdfghjklöä Amen, kan du tipsa om några också? :)

Svar: Har läst denna.. :D
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Melina säger:

Hej! Jag letar efter en novell som jag läste för något år sedan. Jag kommer inte ihåg vad sidan hette men jag kommer ihåg att hon slutade skriva innan hon blev klar med sin sista novell. Hennes blogg har jag för mig var lila. Och den handlade någonting om att en gång hade tjejen och Justin sex i badrummet på ett kalas och någonting hände någongång (jag tror att hon var gravid typ, men antingen fick missfall eller så dog barnet när de blivit fött) så Justin stack och tjejen väntade på att han skulle komma tillbaka men det gjorde han inte så hon flyttade till någonstans i Sydamerika och flyttade ihop med sin homovän, jag tror han hette typ Mario eller någonting sånt. Och några är senare så kom Justin dit och de träffades. Jag vet att du läst den, för jag läste din blogg då också. Tyvärr har jag inte haft tid nu... Men, kommer du ihåg vad den novellen hette? Jag vill gärna läsa den igen :)

Skrivet: |

Biebertimez säger:

Du km börja läs min! Jag är bara på kapitel 4 så du kan hänga på, släng gärna en kommentar också:)

Skrivet: | Bloggadress: http://biebertimez.blogg.se

Alexandra säger:

Har inte läst dina noveller, men hon i First Step Two Forever, ser hon inte hon väldigt(väldigt) gammal ut headern? haha min åsikt!

Skrivet: | Bloggadress: http://www.jdbstorys.blogg.se

Nella säger:

Åh, haha känner att Danger är ju ett måste. Gillar också His Dirty Toy (om du är ute efter lite dirty), Simply Irresistible är också värd att läsa :)

Skrivet: | Bloggadress: http://www.secretbieberstory.blogg.se/

amanda säger:

Hej. Jag har precis kommit in på din blogg för första gången och är lite förvirrad för du har skrivit handling om alla dina noveller, och det är jätte bra men har du någon som är pågående och är resten avslutade? Eller är alla pågående eller alla avslutade? Tacksam för svar, helst på min blogg så jag inte missar ditt svar. Kram

Skrivet: | Bloggadress: http://liindstrand.blogg.se

amanda säger:

sv: okej, tack så mycket för att du svarade. har du några tankar på en ny novell? du har kanske redan skrivit det i något inlägg men eftersom jag ändå ville tacka för att du svarade passar jag på att fråga här :)

Skrivet: | Bloggadress: http://liindstrand.blogg.se

justinbiebe.blogg.se säger:

Kan rekomendera min blogg, har precis startat så första delen kommer ut närsomhelst! Kul så kan man kanske hänga med från början? :) Checka in vettja! :) Kram och tack för en underbar novellblogg du har! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbiebe.blogg.se

smilingbieber säger:

grymt!! det skulle betyda jätte mycket om du läste min novell har precis börjat och handlar om justin som inte är känd och en flicka som rymmer ifrån sin pappa som slår och våldtar henne han råkar köra på henne och tar hem henne och... :)

Skrivet: | Bloggadress: http://smilingbieber.blogg.se/

Helin säger:

Någon annan som vill läsa en annan Justin Bieber novell-blogg? Jag äger nämligen en och skulle behöva läsare:) Kik in och säg gärna vad du tycker om vad som helst. Skulle kanske också vilja ha någon att driva bloggen med. Någon som kan skriva bra, haft/har en blogg och vet hur man driver en blogg ordentligt. Om du är intresserad så kan du nå mig på både KIK och email. KIK: helinsaid och email: helinbieber@hotmail.com
Ha en fortsatte underbar dag <3

Skrivet: | Bloggadress: http://justindrewbiiebernovells.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?Trackback