Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

No.

Det var nog inte så uppskattande som jag hoppats på. 
Så jag vet det tills nästa gång, men nu blir det nog ingen sådan. 

Kommentarer
Nne säger:

Nej! Det måste komma mer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skrivet: |

Nne säger:

Nej! Det måste komma mer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skrivet: |

Anonym säger:

openoffice är som ett world dokument elr du kanske redan har den

Skrivet: |

Anonym säger:

Inte för att vara taskig men förväntar du dig att det verkligen ska bli så uppskattat jag menar du har ju inte skrivit ett kapitel på typ flera månader så förvänta dig inte att det blir så himla uppskattat just saying

Skrivet: |

k. säger:

ASSÅ DU ÄR JU FAN VÄRSTA LÖJLIGA BARNET OCH DU SKA FÖRESTÄLLA 23 +? Fan vet jag hur gammal du är säkert 30 snart! Men du borde nog tänka på att du ffs inte har skrivit i flera månader och att du helt plötsligt dyker upp med ett "JUSTIN OCH TATIANA ÖNSKAR ER GOD JUL" Kapitel skit är fan ingen vidare höjdare om du trodde det. DET GER DIG INTE DE 1000 KOMMENTARERNA DU VILL OCH ATT DU SKRIVER ETT INLÄGG OM ATT DET INTE BLIR NÅGOT MER KAPITEL FÖR ATT INTE SÅ MÅNGA KOMMENTERA GÖR DIG BARA LÖJLIGARE. DU HAR FAN FÅTT 9 KOMMENTARER PÅ DET KAPITLET DIN OTACKSAMMA IDIOT DU KAN VARA TACKSAM ATT DU FORTFARANDE FÅR KOMMENTARER EFTER FLERA MÅNADER AV INGEN UPPDATERING. Människor som dig är fan bara patetiska och desperata för attention. Gå och gör något vettigt med ditt liv din suriga tant snälla du gör bara samhället dåligare än vad det redan är med din negativa energi.

Svar: Din kommentar är bara barnslig!
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Anonym säger:

Asså du kan ju inte förvänta dig för mycket, du har faktiskt inte uppdaterat på flera månader, så du kan ju inte gå runt och tro att du ska få så många kommentarer som du brukade få? Efter ett tag slutar folk kika in här, du ska vara glad att du får några kommentarer överhuvudtaget! Skärp dig.

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?Trackback