Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 122.

 

 

”Justiiin.” Jag hade saknat min lillasyster nå så fruktansvärt mycket, och att hon hoppade upp i min säng klockan sju på julaftonsmorgon gjorde mig absolut ingenting, även om jag var dödstrött. Hon kröp till och med in under mitt täcke och la sig så pass nära mig att jag kunde känna hennes glädje och värme. ”Hej sötnosen.” Hon rodnade och pressade ned sitt huvud i min kudde. Jag hade inte haft något emot att somna om en stund, men uppenbarligen hade Jazzy andra planer för mig. ”Kliv upp nu. Det är julafton, och Diane står i köket och gör frukost.” Hon växer upp så fort att jag inte ens hinner med, vilket för mig faktiskt är en aning deprimerande, då jag missat så mycket av hennes uppväxt. När jag drog upp persiennen i mitt fönster fick jag se att solen lyste och det var klarblå himmel. Det var så annorlunda mot att fira jul hemma i Stratford, där det troligen hade snöat ute.

 

 

Mamma och pappa satt i köket tillsammans med mina syskon, och det var konstigt då det aldrig hände när jag var liten. Men jag vart ändå glad att jag fick chansen att spendera jul tillsammans med min familj. ”God morgon gubben.” Mamma strök mig över ryggen innan hon gick vidare mot kaffebryggaren och hällde upp halva koppen, för att sedan slå i mjölk upp till kanten. Den damen dricker inte kaffe med mjölk, utan mjölk med kaffe. ”God morgon.” Jag slog mig ned bredvid pappa och bröt ned hårdbröd i en djup skål och hällde sedan upp med mjölk, för att sedan ha på sylt. Precis så som Pearl hade lärt mig. Både mamma och pappa tittade på mig precis som att jag hade blivit galen. ”Vad gör du?” Jazzy ställde sig på knäna och tittade ned i min tallrik. ”Kan jag få smaka?” Jag vände mig om mot mamma. ”Pearl lärde mig detta.” Jag tog en sked och riktade den över till Jazzy, hon smaskade i sig den och utbrast. ”Jag vill också ha, pappa gör till mig.”

 

 

”Får jag bada?” Jazzy pekade ut mot poolen som inte var uppvärmd då varken jag eller mamma hade satt igång den. ”Om en stund ska bara starta den då.” Hon blev överlycklig och hoppade omkring som, jag vet inte vad. Jaxon var inte sen med att följa hennes exempel och började också hoppa omkring. Jag ansåg att det var bättre att dem tjatade om att få bada än att få öppna alla sina julklappar. Deras tjat om det skulle lätt kunna ta död på mig en dag som denna. Jag hade undermedvetet gjort frukosten som Pearl lärde mig, jag vet inte varför, det bara hände. Mamma kom och satte sig bredvid mig ute på altan, hon sa inget vilket gjorde mig lite nervös. ”Vad är det?” Jag skruvade på mig i soffan då hon tittade på mig. ”Ring henne..” ”Nej, hon har gjort fel. Jag kommer inte krypa till henne. Glöm det…” ”Svälj stoltheten och gör som jag säger.” Min mamma har aldrig någonsin höjt rösten åt mig på det där sättet. Vilket fick mig att inse att jag verkligen behövde prata med Pearl.

 

Jag visste att jag inte hade rätt att ringa henne, och absolut inte på julafton. Det skulle förstöra allt för henne, men jag ville se henne i ögonen när jag pratade med henne, så att bestämma ett möte med henne kunde endast ske genom ett samtal. Jazzy kom springandes med sin baddräckt i handen och sina armpuffar i den andra, hon var den som fick mig att le trots att Pearl cirkulerade i mitt huvud. ”Hjälp mig.” Hon sträckte upp grejerna mot mig, och jag tog emot dem för att sedan sätta mig ned på golvet och börja blåsa upp hennes puffar. Hon satte sig ned hon med och tog av sig sina kläder för att sedan dra på sig sin baddräckt. Hon var så söt när jag var klar med henne, att jag log fånigt för mig själv när hon sprang iväg mot poolen, och utan att tveka hoppade i.

 

Jag hade stängt in mig på mitt rum och lagt mig i sängen då jag valde att ringa till henne. Signalerna gick, flera stycken passerade, och precis när jag var på väg att lägga på svarade hon. ”Pearl.” Hon lät andfådd, precis som hon sprungit flera mil, men det var först då jag kom på att hon var gravid och att saker och ting kanske inte var lika enkelt som innan. ”Vi måste prata.” Jag kunde inte säga det på något annat sätt än rakt ut. Jag kunde höra hur hon drog efter andan och svalde hårt. ”A-aha. Vad vill du prata om?” På henne lät det precis som att inget störde henne. Nästan som att hon försökte få mig att tro att hon hade gått vidare helt, att hon inte tänkte på mig alls, vilket fick mig att börja gråta. Jag hade bestämt mig att inte fälla en enda tår i telefonen, och få mig själv att framstå som patetisk, men jag kunde inte hindra mig själv. Hon betydde allt för mig, och det hade gått flera månader sedan jag såg henne, om man bortser från alla tidningar som hängde henne i röven. ”Oss.”

 

Efter ett samtal på mellan en och två timmar hade jag tillslut övertalat henne att komma hem till mig efter att dem hade delat ut sina julklappar. Jag hade framförallt fått henne att förstå att jag inte menade att göra henne illa, genom att ringa på julafton, utan att det berodde på att jag saknade henne. Samtalet avslutades helt automatiskt med att vi båda sa ’puss’. Det fick fjärilarna i magen att vakna till liv, och jag kände mig gladare än någonsin, då jag bara inom några få timmar skulle få se henne igen, få chansen att kanske få röra henne, framför allt hennes mage. Det knackade till på min dörr innan den sköts upp en bit och visade att pappa stod där. ”Hur mår du gubben?” Jag satte mig upp i sängen och log, för första gången på länge ett ärligt leende. ”Jag ska få träffa henne ikväll.” Det var allt jag kunde tänka på, att få se henne. Jag hade saknat henne så fruktansvärt mycket att det gjorde ont i mig. ”Det kommer bli bra.” Han drog in mig i en kram när jag ställt mig upp.

 

Jazzy och Jaxon låg fortfarande i poolen och lekte tillsammans, vilket för mig att se var underbart. Dem var så små och så ovetandes om vad den stora världen kunde göra med en individ. Dock fick dem aldrig chansen att växa upp i en helt vanlig familj, med tanke på vem jag är. Jag satte mig på poolkanten och stoppade ned mina fötter i det varma vattnet. ”Hoppa i Justin.” Jazzy skrek från andra sidan och jag kunde inte göra henne besviken, så jag plockade ur mina värdesaker ut byxorna och hoppade i med kläderna på mig. Både Jazzy och Jaxon skrattade glatt när jag kom upp över ytan igen. ”Justin Drew Bieber. Varför badar du med kläderna på dig?” Mamma stod på kanten med armarna i kors, och pappa kom gåendes bakom henne. ”För att han tycker att det är kul.” Innan mamma hann reagera hade pappa tagit med henne ned i poolen också. Vi alla hade en trevlig stund där i innan jag klev upp och tog med mig mina småsyskon. 


 

Jag bollade idéer med en underbar tjej igår, och kom på lite om vad som kan hända nu fram över. Får la se vad ni tycker om den saken. Jag hoppas att jag kommer få ned det precis som vi diskuterade det, man vet aldrig. 

 

Hoppas att ni gillade detta iaf. ♥♥♥


Kommentarer
Sofia säger:

Det var bra skrivit! Gött att dom pratade i telefonen, Dom måste lösa det, trots allt dom har ett barn som snart kommer till världen och barnet måste ha båda sina föräldrar. Du kommer nog få ut idéen rätt, du är en otrolig person, så det är ingen match för dig :)

Skrivet: |

Julia palveus säger:

Asbra! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://Juliapalveus.blogg.se

elin säger:

Klart det var bra! Som vanligt :) Fast jag förstod inte riktigt, förra kapitlet pratade och nu igen men de hade inte pratat på länge? Haha det kopplar inte i min hjärna :(

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se

Felicia säger:

ASGRYMMT!! Älskar att han blev så glad över att han skulle få se henne igen, även efter det som har hänt mellan dem ^^ Så jävla gulligt så jag vet inte vad!! :D Älskar även att en av sakerna han älskar mest med henne är hennes mage också!! Men jag måste få fråga, hur många månader in är hon nu egentligen?? :)

Skrivet: |

Anna säger:

Jätte bra!!

Skrivet: |

Felicia säger:

Jätte bra!! :D jag hoppas att allt blir bra nu när dom får pratat med varandra! Sjukt bra skrivet och jag längtar till nästa som alltid! ;)

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbiebernovells.blogg.se

Evelina säger:

Super bra!

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

elena säger:

super bra

Skrivet: |

Ebba säger:

Äntligen ska dom träffas, men det blir nog ett stort bråk där med... Hmmm? Spännande!':)<3

Skrivet: | Bloggadress: http://twitter.com/JerrysBitch

Emelie säger:

Sjuuuukt bra!!! <333

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

Ewweh säger:

Awesome hur lång blir ungefär novellen då? :D<3 Sjukt grymt kapitel :D

Skrivet: | Bloggadress: http://justbiebzz.blogg.se

Felicia säger:

Jätte bra :D Jag undrar verkligen vad som kommer hända när dom träffas!!!! Kan inte vänta tills kag får reda på det! Längtar till nästa del!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://schonnings.blogg.se

Felicia säger:

Jätte bra :D Jag undrar verkligen vad som kommer hända när dom träffas!!!! Kan inte vänta tills kag får reda på det! Längtar till nästa del!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://schonnings.blogg.se

Michelle säger:

I like it. Undra hur deras samtal kommer gå.

Skrivet: | Bloggadress: http://twitter.com/michan_94

Mickan - / My Life In My Words säger:

Haha aw, jag hade gärna vaknat så jag med, kanske inte klockan 7 på morgonen, men ah :P Men det är bara mysigt. Ahaa, jag är så efter, dem är inte i Stratford, jag har en svag aning om att du sa det, men jag har haft så mycket i mitt lilla huvud så har glömt det mesta =/ Men iaf! Haha, jag är som hon ja, eller jag va, jag drack mjölk med kaffe, nu är det lite mer 50/50 eller 60/40 :P Men så förbannat sött att han gjorde den frukosten, omedvetet med, man märker ju då att han saknar henne, och det är ju inte fel även fast hon sårade honom, klart han saknar henne, och han kommer ju alltid att älska henne, oavsett. att Jazzy skulle gilla det förstod jag, så söt! :D
Jag gillar att Pattie förstår vad han egentligen tänker på, att han bör ringa henne, för det är ju det han vill innerst inne, även fast han inte säger det högt. Awe Jazzy, jag skulle ju kunna äta upp henne alltså, så förbaskat söt! Och jag skulle kunna göra vad som helst för att se dem två tillsammans, irl! :) Man hade väl dött, för dem är antagligen dem sötaste ever tillsammans :D
Skönt att han ringde henne, dem behöver ju som sagt träffas och prata om det. Och om dem, deras situation, det dem har. Och hur dem avslutade samtalet gör mig bara glad, även fast det antagligen blir en väg tillbaka, men det är ju alltid en bra början :) Bara att dem ska ses är ju en stor lycka. Han har tur som har så underbara föräldrar som stöttar honom, :)
Haha, att han skulle hoppa i med kläderna förvånade mig inte alls, typiskt han :) Men det roliga var ju att Jeremy drog ner Pattie i poolen med. :P
Skönt att du har hittat någon som kan bolla idéer med dig, bättre än mig, haha, för jag suger ju som sagt. ;) ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Alice säger:

Jag älskar den!! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se

Jenny säger:

Tjohoo!! Awesome!! Super bra! Älskar novellen! <333

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback