Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 133.

21 januari. Justin fick ett samtal av Scooter några dagar efter nyår, där han berättade för Justin att han skulle iväg på American Music Awards, då han var nominerad i tre kategorier. Justin stod framför spegeln och kollade in kvällens outfit riktigt ordentligt, nästan värre än vad jag brukade göra då jag visste att vi skulle ut tillsammans, offentligt. ”Är du säker på att du inte vill gå på röda mattan tillsammans med mig?” Jag nickade på huvudet och rättade till mitt hår som låg på ena sidan. Jag hade på mig en ljusrosa klänning, som verkligen framhävde min runda och fina mage. ”Jag går in den andra vägen, tror inte jag orkar gå speciellt länge, eller blir du ledsen?” Han skakade på huvudet och kysste mina läppar. ”Klart jag kommer tycka att det är tråkigt, men jag förstår dig.” Jag visste att han verkligen ville mitt bästa, därför tjatade han inte mer, utan tog mitt svar som det var.

 

I bilen på väg till galan satt jag bredvid Justin och såg hur gatorna i LA svischade förbi, det kändes nästan som att jag inte hade sett dem förut. Min hand var sammanflätad med Justin och han kysste den med jämna mellanrum, då han satt och förde en konversation med Pattie, som han också skulle ta med på röda mattan. Hon var vacker klädd i en vinröd klänning och en fin håruppsättning. Det syntes verkligen att det var mor och son som satt där, dem har exakt samma haka, vilket jag kan tycka är gulligt. ”Pearl gumman, lyssnar du på mig?” Justin kysste mig på kinden och fick tillbaka mig till verkligheten. ”Oh, förlåt. Vad sa du?” Han log lite smått mot mig, och slickade sig om läpparna. ”Jag frågade om du mår bra.” Jag nickade och lutade mitt huvud mot hans axel. ”Har aldrig mått bättre.”

 

 

Jag kom in före Justin och Pattie, men man kunde på långa vägar höra att dem var på väg. Tjejer skrek som galningar, och jag kunder garanterat veta att deras lärare skulle fråga dem vad dem hade gjort eftersom att dem troligen inte skulle ha någon röst kvar dagen efter. Jag kollade ut genom dörren som ledde ut till röda mattan, och olyckligtvis skulle en tjej få syn på mig. ”PEEEAAARL!!” Hon skrek mitt namn så högt att alla andra också la märke till mig. Justin stod där ute tillsammans med sin mamma och sträckte ut handen åt mig. Jag såg på hans läppar att han mimade. ”Kom.” Jag ville inte göra honom besviken eller få hans fans att fundera varför jag inte visade mig där ute, så jag började gå ut, och skriken blev högre. Med Kenny vid min sida nådde jag tillslut fram till Justin som slöt sina armar kring min kropp, eller så gott han kunde. Paparazzi folket knäppte kort likt jag vet inte vad, precis när Justin pressade sina läppar mot min kind, vilket resulterade i att jag rodnade.

 

 

Vi gick direkt in till våra platser, som visade sig vara nästan längst fram. Vi hade enbart en rad framför oss, vilket jag kunde tycka var skönt. Det var fösta gången jag var med Justin på något sådant, så allt för mig var nytt och det pirrade lite i magen på mig, då min pojkvän faktiskt var nominerad i tre kategorier. Och ingen skulle bli lika glad som jag om han faktiskt vann, en stolt flickvän skulle han få ta del av. Han placerade en betryggande hand på mitt lår då vi hade satt oss ned. Han längst ut, sedan jag, och bredvid mig satt Pattie. Hela salen, om man ens kan kalla det för det, men det släcktes ned och en manlig röst hälsade oss välkomna till 40 års jubileumet av American Music Awards, samt presenterade Usher, och alla i publiken reste sig upp. Det var nog nackdelen för mig den kvällen, att behöva resa sig upp stup i kvarten, men jag tog mig igenom det. Usher om någon kan dansa, så jag njöt mig igenom hans framträdande och rörde så lite på höfterna som möjligt.

 

När den första delen var avklarad och Usher klev av scenen var det återigen den där manliga rösten som tog över och presenterade Ryan Seacrest. Han var den första för kvällen att få dela ut ett pris, favorite pop/rock male artist. Flo Rida, Pitbull, Usher och Justin var dem som snurrade runt på den extremt stora bildskärmen framför oss. Arenans ljud blev högre och högre för varje artist som visades, men ljudnivån gick ned en aning då det var dags för honom att presentera vinnaren. ”Och årets första pris går till, ingen mindre än..” Han öppnade locket på skalet kring mobile där vinnaren skulle stå. ”Juuustiiin Biiebeer.” Vi alla ställde oss upp och innan jag hann reagera riktigt på att det var han som hade vunnit pressade han sina läppar mot mina. ”Grattis baby.” Det var det jag hann säga innan han vände sig om och kramade om sin mamma samt Scooter som satt bredvid Pattie.

 

 

 

”Först och främst vill jag tacka min mamma, hon sitter där och är riktigt vacker ikväll. Singel också.” Hela publiken började skratta och jag la min högra hand på hennes vänstra. Hon kollade generat ned i marken men höjde huvudet strax därefter och fortsatte lyssna på Justin. ”Allt detta har jag att tacka mina underbara fans för, utan dem ingen Justin Bieber här uppe. Jag hoppas ni förstår hur mycket jag älskar er, och kommer stå i evig skuld till er.” Jag var så stolt över honom, även om han inte nämnde mig, men jag log ändå, världen gick inte under och jag älskade honom lika mycket efter, som när han klev upp på scen. "I LOVE YOU." En tjej från publiken skrek så högt att han hörde. "I LOVE YOU!!" Skrek han tillbaka och pekade på henne. Jag satt där som en riktigt lycklig flickvän, en stolt lycklig flickvän. Han hade kämpat så hårt med detta album, så det var inte mer än rätt att han faktiskt vann också. 

 

Galan fortsatte och fler priser delades ut, samt att dem visade en del klipp från tidigare galor, sådant som en annan kom ihåg från då man satt hemma i soffan och kollade. Jag älskade sådant innan jag och Justin träffades, och att sitta hemma en fredag eller måndag gjorde mig inget, bara jag fick se American Music Awards, tillsammans med min mamma och en skål popcorn. Det var så mycket som hade hänt i mitt liv dem senaste två åren, men det fanns inget i världen som skulle kunna få mig att må dåligt över det. Jag älskade Justin, med hela mitt hjärta, och det skulle jag göra tills den dagen jag inte längre fanns kvar. När han kom tillbaka och satte sig ned i stolen bredvid mig tog han min hand och kysste mig på kinden. ”Jag älskar dig, så fruktansvärt mycket.” Den lediga handen placerade han på min mage, och precis då sparkade hon till. ”Vi älskar dig också.”


 

 

Såg att jag hade fått en kommentar angående deras boende, och jag tänkte jag skulle förklara lite. ^ 

Justin köpte en ö till Pearl i 18 års present, men det är enbart deras hus på den ön, och därmed ingen civilsation, dem bor alltså inte på den, utan har den mer som ett sommarställe, eller vad man skulle kunna kalla det. Hemma i LA bor Pearl fortfarande hemma tillsammans med Debbie och Fred, och Justin bor tillsammans med Pattie. Så han har skaffat dem en liten våning, så att dem kan flytta ihop och bli en riktigt familj. =) Hoppas du fick lite klarhet nu i hur det ligger till. ^ 

 

Hoppas att ni gillar detta kapitel :) Kommentera. ♥ 

 

BTW, ju mer kommentarer, ju fortare kommer nästa kapitel. :D 


Kommentarer
Anonym säger:

azum. :33

Skrivet: |

Anonym säger:

Ååå så bra!! :)

Skrivet: |

Emelie säger:

Sjukt bra!! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

Evelina säger:

Super bra!

Skrivet: |

Sofia säger:

Jättebra!

Skrivet: |

Felicia säger:

Åhhh, älskar kapitlet!! :D Missade dock galan i verkligheten, o hittar den typ ingenstand.. ''/ Läängtar till nästa!!

Svar: finns att ladda ner =)
Marielle Sjelin

Skrivet: |

cajsa säger:

Det var jätte bra! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://theswaaggers.blogg.se

Ebba säger:

AWESOME!

Skrivet: |

Anonym säger:

LOVEIT. Du skriver alltid så sjuktbra :)


Jag vet inte om jag har glömt det eller något, men hur vet dom att det är en flicka? Alltså du skrev ju "Den lediga handen placerade han på min mage och precis då sparkade hon till" ? Har sett det flera gånger.. :)

Svar: När hon blev kidnappad och kom hem igen var en barnmorska hemma hos Pearl och hon kollade så allt var okej med henne och barnet, där fick dom veta att det var en flicka. :D
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Anna säger:

Super bra. :)

Skrivet: |

Romina säger:

Såg AMA i måndags...tisdags..nej jag vet inte men iallafall. Din beskrivning av galan stämde väldigt bra och de var kul att läsa om det! ♥

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: |

Linnea säger:

riktigt bra ! :D

Skrivet: |

Alice säger:

Looove it!!!! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se

johanna säger:

Längtar tills mini kommer! vill veta hur dom klarar sig som föräldrar, heheh :)
men bra kapitel som vanligt + den nya designen är jätte fin!

Skrivet: |

Sara Mähler säger:

TACK för du svarade :D nuuu förstår jag haha ^^ Riktigt braa, älskade kapitlett :) är så roligt att dom är så lycklig <3

Skrivet: |

Felicia säger:

Har akltid drömt om att gå på en MTV gala!!!! Sjukt bra del between, längtar till nästa del!!!!!!!!!!!!

Skrivet: |

Cicci säger:

AWSOME! Meer! Jag kan inte få nog ;)

Skrivet: |

savannah säger:

Världens bästa Bieber novell helt klart!
Men det var en annan sak också. Jag kollade in på en Novellblogg och såg detta kapitlet http://jssmn.blogg.se/2012/november/chapter-55-hello-brother.html
Jag personligen tycker att den är väääldigt lik YGMS ;o

Skrivet: |

Anonym säger:

Åh! Bra kapitel!!!! Men kan inte du uppdatera andra bloggen också?? :)

Svar: Vi får se. Det kanske kommer nått här fram över. ^^ Man skriver inte sådana noveller på en kvart. =/
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Hanna hoflin säger:

ungefär hur många kapitel kommer det bli? :D

Svar: Jag vet faktiskt inte, men jag vet hur jag kommer avsluta den. :)
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://iwnfy.blogg.se

Mickan - / My Life In My Words säger:

Nu läser jag, bättre sent än aldrig, haha, hum :)
Jag är glad att du valde att hon skulle följa med även fast hon är tung och otymplig :) Han ville ju ha henne med oavsett, så ja :) Dem är ju bara så förbannat söta tillsammans, det blir ju typ ett sånt där "n'aaw moment" när man vickar lite lätt på huvudet och säger n'aaaaaw med ett fånigt leende på läpparna :D I love it!
Jag gillar att hon gick ut på röda mattan där, eller ska man vara glad att fansen såg henne kanske :) Stolt är nog det minsta man skulle vara, men jag förstår henne :D Och dansa hade man väl själv gjort, haha! :)
Jag tycker att du beskrev allt bra, som alltid! :D Det var liksom inte tråkigt att läsa, som det ibland kan vara att se på det, If u know what I mean :)
I love those happy moments, I really do! Och sista, n'aaaw moment igen :D ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback