Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 130.

Pattie var hem till oss en snabbis på förmiddagen och lämnade Justins julklappar, som han skulle ge mig. Eller ja, det ena paketet var en julklapp det andra var bara en han ville ge mig. Så jag var verkligen nyfiken på den, precis som när man var liten ni vet. Det pirrade lite i min mage då jag var så nervös över vad han hade hittat på åt mig. ”Jag ska hoppa in i duschen, vill du göra mig sällskap?” Justin låg med sin lur i handen och stirrade sig trött på den lilla skärmen, men han släppte allt när jag frågade honom om duschen och var inne snabbare i badrummet än vad jag trott. Jag skrattade för mig själv när jag tog dem få stegen in i badrummet och knöt upp min morgonrock och lät den glida ned över min kropp för att sedan ta steget in i duschen. ”Fan vad du är vacker.” Justin placerade sina händer runt min kropp och på min mage, han kysste mig på halsen samtidigt som vattnet rann över våra nakna kroppar. ”Du gör mig vacker.”

 

 

Justins händer vandrade över min kropp och det tog inte alls lång tid innan hans två fingrar gled in i mitt våta inre. Små lätta stön lämnade mina läppar samtidigt som vi kysstes hett och passionerat. Jag slet mig loss från både hans händer och hans läppar, även om det tog emot en aning. Men jag vände mig om och lyfte upp mitt högra ben på en kant och svankade för honom, han förstod på en gång och det tog inte lång tid innan han pressade sig in i mig. Helt ärligt har min sexlust ökat en aning sedan jag blev gravid och jag har flera månader utan Justin att ta igen, han kommer hata mig när jag tröttnar. Han tog allt mitt hår i en hand och drog mitt huvud bakåt för att visa att det faktiskt var han som bestämde. Jag försökte komma loss vilket bara resulterade i att han knullade mig hårdare och djupare, precis som jag ville. Vi vet hur vi ska göra för att komplettera varandra.

 

 

 

”Den här presenten är inte julklappen, utan den där presenten som kommer lösa ditt problem efter du fött.” Han tittade lurigt på mig samtidigt som han gav mig ett litet paket. Det vägde lite lurigt mycket för att vara det där lilla paketet, så jag hade ingen aning om vad han hade hittat på. Justin satt bakom mig och smekte mig över magen, vilket var underbart. Han visste vad han skulle göra för att få mig lugn, eller att tänka på annat. Jag hade fått bort papperet och hade då en ask i min hand, en genomskinlig, som innehöll två kulor. ”Justin….” Jag stirrade sint på honom och började sen skratta när han kollade oskyldigt tillbaka på mig. ”Du kommer behöva dem där baby.” Han kysste mina läppar och tog asken av mig för att öppna den och lägga kulorna i min hand. ”Prova dem.” På honom lät det som att jag inte hade något val, så jag klev upp ur sängen och gick in på toaletten.

 

”Fan Justin, dem klingar när jag går.” Han skrattade bara åt mig, men drog ned mig i sängen igen. ”Det är bra, då kan du inte smyga på mig.” Jag skulle ljuga om jag inte sa att det var skönt att ha dem där, men samtidigt var det en ny känsla så lite obehagligt, men jag lovade Justin att använda dem flitigt efter födseln. Jag plockade fram paketet som jag hade haft gömt, och stäckte det till honom. ”God Jul älskling.” Han tittade finurligt på mig men började öppna paketet. ”Vad sjutton är detta?” I sin hand höll han ett häfte, med massa olika kuponger. Jag hade gjort det själv, och jag var så glad över resultatet. ”Öppna och läs.” Han gjorde som jag sa och läste på den första. ”Förklara för mig. ’En gratis massage.’ Är dem inte alltid det?” Han skrattade till och kysste mig på kinden. ”Nope, inte från och med nu. Masserar jag dig, ska du massera mig. Rättvist.”

 

Justin gick igenom hela häftet och det var inte några sidor som var med, och vissa var absolut inte barnvänliga, och jag hade enbart skrivit med dem för att hetta upp vårt sexliv lite mer, och jag visste att han skulle använda dem också. Jag satt på kanten av sängen och Justin hoppade ned så han stod på knäna framför och började pussa mig på magen, det var faktiskt inte ofta han gjorde en sådan sak, eller gullade med magen över huvud taget. ”Pappa älskar dig, snuttan.” En tår lämnade mitt ena öga men jag torkade bort den fort så att han inte skulle hinna se den. Jag var så lycklig, jag var hemma med min familj, och framför allt så hade jag fått tillbaka pappan till mitt barn. ”Pearl, vill du gifta dig med mig?” Jag tappade luften, mitt hjärta stannade, och jag började svettas. Vad hade han precis gjort? Hade han precis friat till mig? Frågorna bara välde omkring i mitt huvud, och jag hade ingen aning om hur jag skulle reagera.

 

Jag tror att Justin tolkade min tystnad på helt fel vis, för jag såg på honom hur en besvikelse sköljde över honom och hur han precis var på väg att stänga asken där den otroligt fina ringen satt och sedan resa sig upp. Dock hann jag hindra honom, genom att pressa mina läppar mot hans och svara ja i mun på honom. ”Ja, jag vill gifta mig med dig.” Han reste sig upp och placerade ringen på mitt finger. Med hjälp av en ring blev min hand så mycket vackrare, men även så mycket tyngre. Jag kunde inte i min vildaste fantasi förstå att Justin ville leva sitt långa liv med mig, men så var det. Och jag älskade honom. ”Jag älskar dig så otroligt mycket, du är halva mitt liv..” Justin tystade mig genom att pressa sina läppar mot mina igen. Jag la mig ned på rygg i sängen och såg till att an var tvungen att följa med mig om han fortfarande ville smaka på mig, vilket han gjorde, men la sig inte på mig utan bredvid, och det var något jag saknade med honom, hur han ibland kunde lägga sig på mig.

 

 

”Ungar, det är mat.” Mamma vrålade från köket vilket fick både mig och Justin att skratta. ”Hon kallar oss ungar fortfarande. Du bär mitt barn, och min ring.” I trappen på väg ned hörde både jag och Justin hur det klingade om mig när kulorna stötte mot varandra, men jag hade inte tid att plocka ur dem så det fick klinga. Och allt jag hoppades på var att varken mamma eller pappa inte skulle höra det. ”Mamma, titta vad jag fick i julklapp.” Jag höll fram min vänstra hand och såg på min mamma som vände sig om. Hennes haka slog i golvet men hon insåg nog ganska på en gång att hon stirrade så hon stängde munnen och drog in mig i en kram. ”Gumman. Du växer så fort.” Hon kastade ett öga på Justin. ”Ta hand om min dotter nu. Hon kommer behöva dig.” Han nickade och kramade om mamma. ”Kommer aldrig släppa henne ur min syn en gång till.” Justin lyfte upp mig och kysste min panna, och släppte sedan ned mig igen. ”Vad var det där? Det klingade till?” Både jag och Justin tittade på varandra och började skratta. 


 

 

Helt ärligt är jag så besviken på denna novell. Det börjar spåra ur, och det gör mig ledsen. =/ 


Kommentarer
Ebba säger:

Jag förstår inte vad var det hon fick och var satte hon dom?! Men jättebar kapitel!

Skrivet: | Bloggadress: http://lifelikeebbahalldin.blogg.se

Evelina säger:

Super bra!

Skrivet: |

Anonym säger:

Va, jag fattar inte det med kulorna ?

Skrivet: |

Romina säger:

Om du tycker att den spårar ur kanske du bara ska skriva några kapitel till och sen börja på nått nytt om du har bra ideér. Jag gillar verkligen novellen men nån gång måste det ta slut.
Jättebra kapitel! ;D

Skrivet: |

Anonym säger:

vadå kulor? asså ahha vad är det? kalla mig efterbliven men har inte koll på sex osv...

Skrivet: |

Emelie säger:

Skiiit bra!! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

agnes säger:

det är säkert inte bara jag som frågar, men vad fan är det för kulor?

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

Anna säger:

Jätte bra!!

Skrivet: |

Anonym säger:

Ehum!! Jag fattade inte direkt vad det var hon fick som klingade???

Skrivet: |

Cajsa säger:

Det ska du inte va! Asså besviken, den är jätte bra och jag blir alltid lika glad när de har kommit upp ett kapitel! Du är jätte begåvad och dina kapitel är liksom "levande" eller vad man ska säga. Man verkligen sjunker in i storyn och lever sig in i den! Eller iallafall jag med en sån vild fantasi! Jag får liksom in en bild framför mig hur allt ser ut osv när jag läser dina texter:) super bra och du borde vara nöjd!:)

Skrivet: | Bloggadress: http://theswaaggers.blogg.se

Alice säger:

Denna novell är jättebra! Det kanske händer mycket saker på en gång men jag gillar det! Du är ändå på kapitel 130 liksom, folk brukar ge upp på 60, jag beundrar dig för din gåva till att skriva! Du inspererade mig att börja skriva! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://Biebersecret.blogg.se

Mickan - / My Life In My Words säger:

First of all, Gif:en! ;D
Självklart att han inte var långsam när det kom till att duscha med henne, haha! Det lilla pervot, :) Och att hon är vacker det kan jag allt tänka mig, han är ju bara för gullig när han tar på magen och så :)
Och deras heta moments är ju bara wonderful! Gotta love em!
Haha jag kunde nästan tänka mig att det var en sådan present han köpt till henne, haha! Kuuuul ju! Hennes reaktion, priceless! Men han har ju rätt, då kan hon inte smyga så värst mycket på honom. :P
Haha, hans reaktion på hennes julklapp, den var dock jätte bra, kreativ, :)
N'aaaaaaw, han är ju så söt, jag såg totally det där framför mig, hur han satt på knä framför henne och gosade med magen, och förstår att hon vart sentimental, vem fan hade inte blivit det liksom. Jag hade lätt bölat. :P
Oj, där hade jag nog bölat ännu mer, :) Jag tror faktiskt inte att han hade kunnat valt ett bättre tillfälle att fria till henne på. :) Fint!
Haha nej han kan ju inte ligga på henne nu när det är en stor mage i vägen, så det får dem vänta på tills bebis tittar ut :)
Haha, 'Ungar' den var kul, :) Och deras reaktion på det var typ som min. Och att det klingade gjorde det hela bara ännu roligare, haha!
Va bra att hon vart glad när hon såg ringen, :) Och hon har rätt, hon kommer att behöva honom, men jag tror att det är rätt så ömsesidigt :)

Jag sa det till dig innan, och säger det inte, det finns inget som du behöver vara besviken över, absolut inte! Den spårar inte alls ur. Så sluta upp, slut bort det ledsna och dra fram leendet istället! :D Du passar bättre i det! ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Anonym säger:

Hur gammal är du som tänker på något så äkligt och även lägger upp en bild av det what a bitch

Skrivet: |

mikaela säger:

vad e det där för kullor

Skrivet: |

Tilda säger:

Nejdå, du är duktig på att skriva, när kommer nästa? :)

Skrivet: |

johanna säger:

Vad är det för kulor du skrev om? Förklara för jag fattar ingenting nu..
Vad är det för något? Vad är de till för? Var har hon dom? Vad har det med hennes födsel att göra?

Skrivet: |

Nella säger:

Superbra, men vad är det Justin ger till henne? Asså dom där kulorna.. HEH :) <3

Skrivet: | Bloggadress: http://www.biebstory.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback