Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 129.

”PEARL.” När jag kom ned från övervåningen kom Jazmyn springandes mot mig, och hon kastade sig i min famn på en gång. Dock var Justin framme fort. ”Ta det försiktigt med hennes mage Jazzy.” Hon tittade ned blygt i golvet. ”Förlåt.” ”Hey, gumman. Det är ingen fara, jag har saknat dig.” Jag bar upp henne och tillsammans gick vi in i vardagsrummet där alla satt och pratade, tillsammans med min barnmorska. Mamma kastade en sträng blick på mig, och jag förstod på en gång vad den betydde. Dem hade hört allt, dock kunde jag inte känna mig generad, för mig var det naturligt att ligga med Justin, så allt var lugnt. ”Hej Pearl, ska vi göra en lätt undersökning på dig?” Jag nickade bara, och tog med mig henne in i gästrummet så att jag kunde lägga mig plant utan att alla skulle stirra på mig, Justin var den enda som följde med. Han höll mig i handen när jag hade lagt mig ned och dragit upp min tröja så att bulan på min mage framhävde.

 

 

Att få höra sitt barns hjärtljud och se det lilla barnet på ultraljudsskärmen var det bästa som kunde hända mig. Jag kunde inte undgå att se en tår som lämnade Justins högra öga och banade sin väg ned över hans kind. ”Baby?” Jag var tvungen att se så han var okej. Han tittade på mig och log med sina ögon, något bara han klarar av. Jag kunde inte undgå att känna hur det pirrade i min mage och inte långt efter det känna hur det sparkade. Genast placerade jag Justins hand precis där jag känt det, och ännu en gång kände jag samma sak. Justins leende spred sig ned över hans läppar och han satte sig ned på huk och kysste min mage. ”Pappa är här, och längtar efter dig.” Jag började nästan gråta när jag hörde hans ton i rösten, så liten och så sårbar. Inte nog med att jag hade saknat ihjäl mig efter honom han hade uppenbarligen saknat mig minst lika mycket, det både kändes i luften och syntes på honom.

 

 

 

Efter några timmar valde alla att lämna mitt hus, eller ja, nästan alla, alla utom Justin. Han hade uppenbarligen inga planer på att lämna mig i siktet då han till och med följde med mig in på toaletten. ”Snälla, kan jag få kissa ifred?” Han skakade bara på huvudet och vände ryggen till. Visst att han hade sett hela mig, men detta gick över gränsen. Jag kissade och tvättade mina händer för att sedan lämna badrummet, men fortfarande med Justin efter mig. Klockan hade gått och blivit en hel del så jag sa god natt till mamma och pappa, och hoppade ned i sängen. ”Kom och lägg dig här, så kan vi slå på en film och mysa.” Jag har aldrig i hela mitt liv sett Justin klä av sig sina kläder så fort, vilket var en fröjd för ögat. Jag fick chansen att skåda hans kropp på ett sätt jag inte tidigare haft tid med, och den var verkligen vältränad. Han la sig halvt över mig och pressade sina läppar mot mina. Det kändes som en evighet sedan, men hade inte gått mer än ett par minuter.

 

Justin fick chansen att välja film och såg till så att det blev Grease ett, jag skrattade så jag trodde mitt liv var slut. ”Vad?” Han kollade frustrerat på mig under tiden som jag skrattade. ”Nej inget, kom tillbaka nu.” Jag slog på platsen bredvid min och han kröp genast ned så att jag fick chansen att placera mitt huvud över hans bröstkorg. Det var så underbart att bara höra och känna hans hjärtljud så pass nära mig igen, det var verkligen något som jag hade saknat. Han la båda sina händer över min mage och pussade mig på hjässan. ”Jag älskar dig.” Det kom ut som en viskning, men Justin uppfattade nog vartenda ord jag sa precis som att jag hade skrikit det rakt ut. ”Jag älskar dig med, och mini.” Jag började skratta igen, vilket fick han att reagera. ”Vad är det nu då?” Jag satte mig upp och tittade på honom. ”Jag tror vi har valt namn till den. Mini.” Justin började också skratta, men ironiskt. ”Aldrig att jag döper mitt barn till Mini.”

 

 

28 december. På morgonen när jag vaknade låg inte Justin bredvid mig, men jag hörde honom från badrummet, vilket gjorde mig lugn igen. Jag slöt mina ögon och hörde hur han kom tassandes mot sängen igen, och jag kände hur den sjönk ned. ”God morgon gumman.” Han kysste min panna och strök mig över kinden. ”Jag är vaken, du låg inte bredvid mig, så jag vaknade.” Han tittade lidande på mig och la sig ned bredvid mig igen. ”Förlåt.” Efter en stunds gosande och kyssande klev vi båda upp, dock drog bara Justin på sig sina mjukisbyxor, och jag min morgonrock, som knappt nådde runt min mage. ”Söt du är.” Han placerade sina händer kring min mage och kysste mig på halsen. En lätt rodnad sköljde över mitt ansikte men jag dolde den inte då det var meningslöst. ”Ska vi gå ned och äta frukost?” Han nickade och flätade samman våra fingrar.

 

Både mamma och pappa var vakna och satt vid frukostbordet när vi kom in i köket. Båda två avfyrade ett brett leende när dem såg oss, och mamma ställde ned sin kopp på bordet. ”Det är så skönt att du är hemma igen.” Pappa nickade instämmande och fortsatte läsa i tidningen. Jag och Justin satte oss ned på motsatt sida mot mamma och pappa och tog oss en varsin smörgås. ”Jag har en julklapp till dig sen.” Jag hade helt glömt bort att jag faktiskt hade missat julen med honom, och att det inte alls var planerat att vi skulle fira jul tillsammans, eller ens ses, men jag hade faktiskt köpt honom en julklapp också. ”Och jag har en till dig.” Jag tror att vi båda två blev lika nyfikna, men ingen av oss sa något. Han kysste mig på kinden helt ogenerat framför mamma och pappa för att sedan ta en klunk av sitt mjölkglas. ”Ung kärlek kan vara det bästa.” Den meningen uttalade min pappa, och jag blev helt chockad. 


 

 

Detta kapitel är ett stycke längre än vanligt. :) Tyckte att ni förtjänade det. 

 

Hennes pappa var så söt där i slutet. =) Så vad tror ni att dem ger varandra? Och hur kommer allt detta att sluta? Vad tror ni att det blir, en pojk eller flicka? =) Många obesvarade frågor just nu. ^ 


Kommentarer
Ewweh säger:

Längtat efter detta sjukt mycke! :'oo Och nu är de bara att längta efter nästa, Du är så begåvad på att skriva :) Meer!

Skrivet: | Bloggadress: http://justbiebzz.blogg.se

Romina säger:

Aww, älskar slutet! ;D

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

Anna säger:

Jätte bra!!! :D Mer!! Längtar!! Tror det blir en flicka.. ;)

Skrivet: |

Evelina säger:

Super bra! Meer snabbt!!

Skrivet: |

Karin säger:

Åh dom är ju bara för gulliga!! Så grymt duktigt på att skriva är du oxå!! Blir sorgligt när novellen är över.. :(

Skrivet: |

Emelie säger:

Sjukt bra!!! <3
Har ingen aning om vad dom ger varandra eller vad det blir
Men tror mest på en flicka :)

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

Elin Ringqvist säger:

åh det var ett jättemysigt kapitel! längtar redan efter nästa :)

Skrivet: | Bloggadress: http://ringqvistelin.blogg.se/

Felicia säger:

Så otroligt bra!!! Har längtat efter detta länge nu!! Jag har ingen aning om vad de kommer ge varandra dock. Men hoppas det är något fint! :) jag hoppas också att Mini kommer att bli en tjej!!! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://www.justindbiebernovells.blogg.se

Tilda säger:

Allt är så sjukt bra!

Skrivet: |

rt säger:

Åhhh kan inte välja. På något sätt så hoppas jag faktiskt att det blir tvillingar. En kille och en tjej. Det skulle vara så himla gulligt. Och gud jag hade verkligen inte förväntat mig att hennes pappa skulle säga sådär så det var ju också lite sådär små sött. Haha så jäkla bra och jag kan verkligen inte vänta till barnet/barnen kommer :D

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Aw Jazzy! :D Klart att man ska vara försiktig men man behöver ju inte överdriva :) Haha ääääälskar att hon fick onda blicken, men vadå det är ju som sagt naturligt, men okej så kanske man kan försöka vara lite tyst när hela huset är fullt med folk :P
Åh bebis, åh Justin, awe :') Sentimental moment over here, han grät och log och sa sådär, I need a moment.
Haha men Juuuustin, kissa kan man ju får göra ifred iaf, men ah han sa ju som sagt att han inte skulle släppa henne nu, så ja han håller väl fast vid det. :p
Jag vill också se honom klä av sig så snabbt, och ja jag skulle njuta av varje sekund. :P maha!
Dem är ju så söta, jag tror jag dör en smula, har saknat deras cute-moments :) Och jag håller med, inte kan dem döpa barnet till Mini, haha! Fast det var lite gulligt. :)
Haha aw ser det framför mig hur hon knappt får igen morgonrocken, :) Jag ser lillasyster framför mig med, så gulligt! :)
Jag är nyfiken på julklapparna och jag är även nyfiken på vad det var för present Justin snackade om i förra kapitlet :)
Men oj att hennes pappa sa så, :O Det vart ett litet chockat moment over here. :) Awesome as always babe! ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

cajsa säger:

Åh! superduper bra! kan inte vänta tills nästa kapitel. sjukt bra skrivet! Hennes pappa var super söt i slutet! haha :')
Hoppas att det blir en kille!! :))

Skrivet: | Bloggadress: http://theswaaggers.blogg.se

felicia säger:

hoppas på killeeee!! haha, göllig hennes pappa var i slutet också :') haha, typ stolt över honom, hahaha

Skrivet: |

kim säger:

lika bra som vanligt! du är så sjukt begåvad! :D

Skrivet: |

Sara Mähler säger:

ÅH SÅ UNDERBART! shit vad du är duktig <3 och jag hoppas det blir en flicka :') fast en pojke är ju gulligt oxå men jaa ^^ du är sååå duktig ! <3

Skrivet: |

Wilma säger:

Super bra!

Skrivet: |

Alice säger:

Älskar denna novell!! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback