Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Underbara ni. ♥

Det är en vecka och 6 dagar sedan som jag kom med beskedet om att jag skulle sluta blogga. Tro det eller ej, men jag har närmare 100 läsare kvar som varje dag besöker min blogg, och det känns verkligen i mitt hjärta att jag inte ger er något. Att ni möts av samma besked varje gång ni besöker min blogg. Men nu kommer det ett nytt, som kan göra er lite gladare, jag vet inte. 

Jag har under två dagar nu börjat skriva lite på samma novell som jag precis tog mig en paus ifrån. Justin och Pearl's historia är inte slut. Men jag vet inte om uppdateringen kommer bli som den har varit, jag hoppas bara att jag ska få till några kapitel i veckan, om ens det. Jag har iallafall lovat mig själv att ni ska få ett rättvist slut på novellen, och som det ser ut nu har den ju inte ens börjat, då huvudkaraktärerna inte ens har kysst varandra än. ^ 

BTW, några av er som såg Billboard inatt? Isf, vad tyckte ni? Justins framträdande av Boyfriend var ju heeelt oslagbart, men vi som vet hur han är, vet ju att han bara blir bättre och bättre. :) 

Nej, ska inte snacka så mycket mer. :) Ville bara att ni skulle veta att jag lever, och jag absolut inte har släppt bloggen, eller er. Jag saknar och älskar er alla. På återseende. :) 


Kommentarer
Mickan / - My Life In My Words säger:

JAG ÄR GLAAAAAAD! :D:D

Och har nu skrivit ett inlägg om denna fantastiska nyhet! :D

Welcome back sweetheart! :) <3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Mickan / - My Life In My Words säger:

JAG ÄR GLAAAAAAD! :D:D

Och har nu skrivit ett inlägg om denna fantastiska nyhet! :D

Welcome back sweetheart! :) <3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Alma säger:

Yes, fan va grymt! Välkommen tillbaka! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstories.webblogg.se/

Sara säger:

ÅÅH VAD UNDERBART! gjorde verkligen min dag :D du är bäääst <33

Skrivet: |

Anonym säger:

Åhhh, vad GLAD jag blir! Jippi! Hurra! Vad mer kan jag skriva?! Att beskriva hur glad jag är. Det här den bästa Justin bieber novellblogg som jag har läst och läser. :) Du är en jätte bra "författare", novellskrivare! :D Jag kan beröma dig mer men orkar inte skriva mer. :D

Skrivet: |

Anonym säger:

Du anar inte hur glad jag blev när jag läste det här!! Det spelar ingen roll om uppdateringen inte är så bra, det viktigaste är att du är tillbaka! Detta gjorde min dag :)

Skrivet: | Bloggadress: http://ireadmore.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback