Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Ledsna!

Jag vet att ni kommer bli ledsna nu, men jag känner mig så illa tvungen att säga detta. Jag kommer lägga av, jag har ingen motivation eller fantasi kvar. Jag hoppas att jag någon gång ska komma tillbaka, och att ni alla kommer att vänta på den dagen. För jag är egentligen inte redo att släppa för att gå vidare. Jag har inte haft så roligt som när jag har gett er alla kapitel, detta har verkligen varit en resa och jag ångrar inte att jag har lagt ner så mkt tid som jag faktiskt har gjort.

Jag är ledsen att säga det, men ta hand om er. :) kramar!


Kommentarer
Becka säger:

Nej, vad tråkigt! :(



Men kommer lätt vara kvar om du bestämmer dig för att börja skriva igen!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

josefine säger:

va synd :( du är jätteduktig!

Skrivet: | Bloggadress: http://thhp://byardell.devote.se/

Emmis säger:

Vaaa? Neej! Typiskt :( kan du inte bara skriva ett random kapitel, där Justin och Pearl blir ihop? Haha, nää du bestämmer själv. Men looovaaaaaa att komma tillbaka! ;))

Skrivet: |

Felicia säger:

Fan vad ledsen jag blev nu!! Nu är du den andra av mina faviritbloggare som lägger av (bieberword också) pch varje gång blir jag lika ledsen, och frågar t.o.m. mig själv om jag ens vill skriva själv.. Om det är värt det? Kommer definitivt vara kvar om du börjar blogga igen, och jag hoppas innerligt på att du inte låser bloggen, så man kan läsa dina gamla noveller iaf!!

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbnoveller.bloggplatsen.se

Anna säger:

Neeeeeej! Men jag stannar kvar tills du känner för att skriva igen. :)

Skrivet: |

Vicki säger:

Åh vad synd! Jag som precis har läst klart hitrisa part 1 och 2! Läste ut dem på bara några dagar när jag hittade din blogg och blev F.A.S.T Så synd, men ha det AWESOME. Och kan glatt säga att det nog är en av de bästa jag läst. BAMESKRAM!!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://vickiso.com

Felicia S säger:

Va? NEJ DU FÅR INTE. SNÄLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAA FORTSÄTT SKRIV. Du äger på att skriva, eller du skriver snarare som en kung. Snällla! Sluta inte skriv!

Skrivet: | Bloggadress: http://storysforbieberfever.blogg.se/

sofie säger:

Gråter juuu!

Skrivet: |

Emma säger:

Nej! Åh, du får inte! Det här är en utav mina absolut favoritbloggar!!!!

Skrivet: |

Imra säger:

Neeeeeeeeeej, jag blev helt tårögd jag hade gråtit om jag inte varit i telefon med min killkompis!!!!!!! Du får inte lägga ner bloggen. Jag harsjälv en novellblogg och du ger mig massa inspiration både i skolan och i min novell. Det är hemskt att du ska lägg ner den;((((((((((((((

Skrivet: |

zxczxc säger:

snälla sluta inte kan du inte vänta 2 månader och se om din skrivlust kommer tillbacka

Skrivet: |

agnes säger:

jag förstår dig med tanke på att du har givit oss fyra st fantastiska, långa noveller. Men snälla: ta inte bort bloggen, det är här jag sitter och läser när jag har tråkigt och inga andra noveller uppdaterar. SNÄLLA SPARA BLOGGEN

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbiebstories.blogg.se/

Hanna säger:

NEJ!!!!! Men snälla ett avslutnings kapitel ;) du är verkligen duktig :)

Skrivet: | Bloggadress: http://ourbieberworlds.blogg.se/

Mickan - / My Life In My Words säger:

nu vart jag ledsen på riktigt! :(

men jag förstår dig, och jag kommer att stanna här, och jag hoppas att du en dag får tillbaka din motivation och fantasi! För det är ingen tvekan om det, det du skriver är väldigt bra! Och jag ljuger aldrig, det ingår inte i min natur!

Alla kommentarer allt har kommit från hjärtat, och jag älskar denna novell lika mycket som jag älskar HITRISA, även fast denna novell inte har hunnit komma så långt.

Men jag kommer att stanna här, för jag vet att du kommer att komma tillbaka till oss! :D



We love u! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Anonym säger:

neeeej, hoppas du kommer tillbaka snart!!!! <3

Skrivet: |

Amanda säger:

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! nu böjar jag gråta också! du får verkligen inte sluta skriva! jag blir så otroligt glad så fort jag ser att du lagt ut ett nytt kapitel! du är bäst och kommer alltid vara den bästa på att skriva! jag, vi, kan inte tvinga dig till att fortsätta skriva så. Görs vad du tycker är bäst och det verkar redan som att du bestämt dig. Men jag hoppas att du kan ändra dig och fortsätta. (:

Skrivet: | Bloggadress: http://novelsbyyme.blogg.se/

Anonym säger:

Sugen På En Ny Design? Kolla in http://swagdesigns.webblogg.se/

Där finns det alltid någon design för dig!

Skrivet: |

BELIEBER säger:

Neeeeeeeeeeeeee gu va ledsen jag vart nu då :( du var ju en utav de bästa novell bloggarna jag läste Marielle..... Men jag respekterar ditt val hur som helst kan man nå dig/följa ditt liv på twitter eller någon annan stans? Tacksam för svar! :)

Skrivet: |

emy säger:

skule du inte kunna göra några kapitel med moments mellan Justin och Liam typ som "pappa o son moments" saknade lite de :( <33

Skrivet: | Bloggadress: http://swagjustinb.blogg.se/

Sandra säger:

Det är nu det skulle ha varit första april! :/



Vill verkligen inte att du ska lägga av, du är ju såå grymt bäst. Och att du är 23 år och snart 24(har jag för mig) och att du vågar visa för alla att du älskar Justin Bieber, är så jävla vågat. Jag själv vågade knappt berätta för någon att jag gillade Justin, men jag gjorde det. Och är glad för det! Och jag är bara 14 år och fyller 15 i år.



Du är en hel grym tjej, ska du veta. :)



hoppas verkligen du kommer tillbaka! LOVE U!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback