Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 16.

Jag kunde höra hur både min dörr öppnades och stängdes, men någonting sade mig att det hade gått alldelens för fort för Justin att duscha och göra sig klar innan han hann komma dit. Men det var säkert bara något fånigt jag hade i huvudet, eller så var det jag som glömt bort tiden i duschen. Jag drog en handduk kring håret, och en kring kroppen för att sedan smörja in mig och gå ut från badrummet. Jag fick en chock då Aurora stod i mitt rum, hon stod med ryggen mot mig men vände sig om på en gång då hon hörde mig. ”Justin ville att jag skulle lämna tillbaka ditt kort, då han inte har någon användning för det.” Hon la ned mitt kort som man låser upp dörren med, på bordet och lämnade en chockad mig kvar, ståendes mitt i rummet med hakan på golvet. En del i min kropp sa att hon snott det av honom, och en annan del sa att han inte ville umgås med en sådan som mig. Jag hade ingen aning om vilken sida jag skulle lyssna och tro på.

 

Jag blev sittandes i handduk på min säng, med knäna tryckta mot bröstet, och stirrade rakt in i väggen. Jag vet inte varför, men det kändes som att mitt och Justins så kallade vänskapsförhållande inte riktigt passade in. Han och Aurora var mer lika, båda två populära och gillade att synas, medan jag helst satt i ett hörn för mig själv, och hoppades på att jag inte skulle andas för högt så att någon skulle höra mig. Klockan tickade på och kvällen gjorde sig beredd, eller närmare bestämt natten. Ingen Justin hade synts till, och det gjorde mig illa till mods. Varför hade han varit så snäll mot mig på dagen om han ändå bara tänkte dissa mig på kvällen, när det till och med var han som frågade om vi skulle se på film. Även om det inte var personligt så tog jag det så. Jag tog upp min mobil och kollade om han hade hört av sig, men det var då jag insåg att vi inte ens hade bytt nummer.

 



Jag hade under dagen varit iväg och handlat lite smått och gott i form av ost och kex. Jag hade övertalat Tony att jag skulle få nyckeln till hans rum så jag kunder överraska Justin när han kom tillbaka. När jag kom in i rummet fick jag en chock, det låg kläder och skiter över hela golvet, och man såg verkligen att det var grabbar som bodde där. Justins kläder vek jag ihop och la på sängen, men Tonys kastade jag bara upp, orkade inte vika mer. Alla kuddar som Justin hade i sängen la jag ned på golvet och kastade ut täcket, så att vi i alla fall skulle sitta lite skönt. Sedan började jag duka upp, förutom det som skulle ha lite kyla, det åkte in i kylskåpet som var proppfullt med massa annat skit. Jag tände några levande ljus och placerade ut dem lite här och där i rummet. Jag tror inte att Justin är van att någon tjej gör sådant för honom, då jag tror det är han som överraskar hela tiden.

 

När jag hörde att någon låste upp dörren och kom in med en pust satt jag på sängen och kollade på min mobil. Hela tiden hade jag funderat vart han hade varit, och när jag fick se honom med alla kassar i handen kunde jag lista ut. ”Hej.” Han hoppade till då han kom in i rummet och fick se vad jag hade gjort. ”Tänkte vi skulle ha en myskväll.” Han såg chockad ut, men sa inget. Han släppte bara sina kassar på golvet samtidigt som han la ned två nycklar på bordet. ”Eh, ja. Det blir väl bra.” Han speglade en nervös bild av sig själv, precis som att han egentligen ville försvinna. ”Bra, hoppa in i duschen du. Så ska jag fixa lite.” Han gjorde som jag sa, men tog med sig ett par rena kalsonger innan han försvann in i badrummet.

 

När han hade försvunnit tog jag upp hans kort och kollade på dem, det ena hade en blå kant, och det andra hade en röd, vilket betydde att det tillhörde någon i tjejkorridoren. På direkten styrde jag mina steg mot just den, tjejkorridoren, men jag lämnade Justins rum tyst, så att han inte skulle höra mig. När jag kom fram till den rätta dörren, då skolan har organiserat det så att på kortet står det vilket rum det tillhör. Idiotiskt, jag vet. Vem som helst kan gå in och sno vad som helst om dem hittar en nyckel. Duschen stod på när jag kom in så jag ställde mig vid fönstret, men kunde ganska direkt efter höra att någon kom ut och jag vände mig om och fick se Pearl. ”Justin ville att jag skulle lämna tillbaka ditt kort, då han inte har någon användning för det.” Jag la ned kortet på bordet och lämnade rummet. Jag hade inte så mycket mer att säga henne. Någon gång borde hon förstå att hon och Justin inte har något gemensamt.

 

 

Justin hade hunnit ut ur duschen när jag kom tillbaka, och han satt på sängen i rena myskläder. ”Vart var du?” Han lät inte glad, men heller inte arg, utan mer anklagande. ”Jag glömde en sak i mitt rum, så jag hämtade den.” Han reste sig upp, och kom emot mig. ”Vart är kortet?” Jag kände hur en rysning gick igenom min kropp, inte av den bra anledningen dock. Utan av mer obehag. Han hade kommit på mig, vilket skulle göra mer skada än nytta. Ännu en gång upprepade han frågan, men med mörkare röst. Jag klämde verkligen fram en tår, för att han skulle ta ett steg tillbaka, vilket han gjorde. ”Jag behöver min vän, jag behöver dig. Min mamma ringde mig idag.” Det såg ut som att han pustade ut, men han slappnade fortfarande inte av, utan stod lika stel som en pinne en bit ifrån mig. ”Vad har det med kortet att göra?” Han hade inte släppt det, och skulle troligen inte göra det heller. ”Jag vet inte vad du snackar om.” Fler tårar rann ned för mig kind, och jag kände bara att det fick bära eller brista.

 

Efter många om och men släppte han det ämnet och började istället fråga massa saker om min mamma. Att min mamma och pappa gått ifrån varandra och att pappa skulle ha tagit allt, var bara en lögn, en lögn jag kom på i all hast för att få honom att hålla om mig, och bry sig. Jag vet att jag var feg, och liten, men det bara slank ur mig. ”Pratar du inte med din pappa alls?” Vi struntade helt och hållet i att jag hade dukat fram massa gott, vi la oss i sängen istället, och höll om varandra. Det var så jag ville att det skulle vara, jämt. Han och jag, tillsammans. Han skulle dock aldrig prata med mig igen om han fick reda på att jag ljugit om min mamma och pappas skilsmässa. ”Nej, han vill inte.” Jag vet inte varför jag fortsatte att ljuga, men det kändes som en bra grej. Det var lika bra att fortsätta på samma spår.

 

Drömmarna tog över mitt tänkande, och jag somnade i Justins armar, vilket kan vara det mest underbara ställe att sova på. Han har sådan varm och underbar kroppsvärme, en värme som bara den gör mig kär. Kär? Var det, det jag var? Egentligen ville jag nog inte ha ett förhållande med honom, men jag ville inte heller att han skulle vara med någon annan, och absolut inte Pearl. Hon skulle inte vara bra för honom. Hennes sätt att vara skulle dra ned honom till det mörkaste, och det skulle inte vara något gott för honom. Han ska vara uppe bland alla lysande stjärnor, och bland mig. Under natten vaknade jag till då Justin vände på sig och la sig med ryggen mot mig, vilket kändes en aning. Det var precis som att han struntade i mig, och att jag faktiskt hade gråtit på kvällen.

 


 

 

Sverige vann ESC 2012 , hur ofattbart är det? :P haha, vi är såå jävla bra. :D haha ^^

 

Hoppas ni gillar detta kapitel, även om vissa personer är bra på att ställa till det en aning. Jag ska ta och skriva nått mer kapitel idag tror jag, om inget annat dyker upp i min väg. Jag kan fortfarande inte vara ute i solen då jag har bränt sta mina axlar. =/ Jobbigt men sant. ^ Får se om det dyker upp något mer, eller om det kommer imorgon. Man vet ju aldrig ;)


Kommentarer
Anonym säger:

Ett till kapitel idag!! Detta var grymt :)

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Vicki säger:

Super bra! Jag tycker faktiskt synd om Pearl och är ganska jätteförbannad på Aurora... Den lögnaren! Hehe

Skrivet: | Bloggadress: http://vickiso.com

Emma säger:

Superbra!

Men vad arg jag blir på Aurora!

Skrivet: |

Amanda säger:

verkligen jättebra! alltihop! tycker verkligen synd om Pearl och Aurora skulle få sig en omgång kokt stryk! ;)

Skrivet: | Bloggadress: http://novelsbyyme.blogg.se/

Felicia säger:

Du är så jävla bra på att skriva så det är inte sant!! vill bara ha mer hela tiden!! ahh!! Blir så jävla glad när jag ser att du skrivit något nytt!!! Åhhh, skiv mer1!

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbnoveller.bloggplatsen.se

Me+You 'Imma Tell you one time. <3 säger:

Sjukt bra! <3

Skrivet: |

Sara säger:

åååh!!!!!!!! hatar henne!!! :(

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Jag tycker inte om Aurora längre, och jag tycker absolut inte att dom är söta tillsammans längre! Usch..

Stackars Pearl, jävla usch och förstöra den filmkvällen jag hade sett fram emot att läsa om! Vad är det för fasoner.

Skärpning Justin!

Jävla fasoner Aurora har för sig då, snacka om att ta sig friheter, usch nej.. Morr! Nu har du gjort mig upprörd, tack, haha!



Ögonen går i kors, sparar resten till imorn, need sleep! :) <3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback