Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Jag är värdelös.

Hej alla underbara läsare. ♥

Jag håller på och blir galen, jag vill inget annat än börja skriva igen, men jag har verkligen ingen aning om vad novellen ska handla om. Alla era förslag som ni har skickat till mig har varit bra, men jag har ingen aning om hur jag ska kunna sätta en av dem olika i verk. =/ Jag försöker hela tiden bygga upp en fantasi kring någon, men det blir aldrig så bra som jag vill. Inte ens i närheten av hur bra HITRISA blev. Usch, det känns inte okej. Jag vet, men ah, nu är det så.

Tänkte bara ni skulle veta att jag fortfarande lever, och att jag verkligen försöker mig på en ny, men att det inte riktigt går som jag hade tänkt mig från början. ^^ Hoppas iaf att ni står ut med väntan, och om annat, synd. Men ah, nu ska jag ut i sooolen. :) Hoppas ni mår bra. (",)


Kommentarer
Anna säger:

Du är INTE värdelös! Du den bästa författren, om ja g kan kalla dig det, av noveller som jag har läst. Dina noveller är trovärdiga, super bar skrivit och bjuder på allt. Vi trogna "fans" läsare kommer alltid vara här och vänta tills du kan börja skriva igen. Eller får en jätte bra ide.



Jag vet den känslan du har. Jag skriver liet själv också. :) När jag började fick jag jätte bra ider men jag kunde få grep om dem. Men, men..... Jag väntar spänd på din nästa novell! <3 :)

Skrivet: |

Emma säger:

Duuu är verkligen inte värdelös!



Vi saknar verkligen att läsa något du skriver, men vi väntar!<3

Skrivet: |

Anonym säger:

Jag tror att det bara är du som tycker att dom inte blir/var bra men jag tror att vi läsare kommer älska dom för du skriver så sjukt bra:)

Skrivet: |

Haley säger:

Kom och tänka på något för någon dag sedan och jag vet inte varför, men du poppade upp i mitt huvud efter det.



Så tjejen är en player, eller aa du fattar. Ute och festar hela tiden, alltid olika killar. Skolans populäraste tjej och så. Men samtidigt så är hennes pappa alkoholist och hennes mamma död, så hon gömmer det under den hårda ytan. Det är något ingen vet, inte ens hennes bästa vän, och så är hon inte den rikaste utan bor på ett "ghetto" ställe och ingen har någonsin varit hemma hos henne eller så. Som du förstår så vet ingen hennes riktiga jag.



Sen när hon träffar Justin, så faller han för henne, precis som alla andra killar. Fast det blir inte bättre för att hans familj är emot det för att hon inte är rik och hon hatar honom eftersom hon han är Justin Bieber, och hon tror att Justin är en bortskämd snobb.



Vet inte, du kanske inte gillar det. Men det var i alla fall en tanke som kan hjälpa dig =))



Många kramar =)

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Sandra säger:

Vad du än skriver, blir det ändå bäst. Fast klart det kanske inte blir lika bra som HITRISA, om du förstår vad jag menar? Iallafall gör du det lika bra och bäst ändå. :)

Skrivet: |

Alizzdream säger:

Ta din tid! Vi stannar! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

mimmi säger:

kolla görna in min blogg!:D

Skrivet: | Bloggadress: http://http:/mojooh.webblogg.se

Linn säger:

Inte världelös alls! Men jag har en ide xD Typ, Baha.. Att justin och någon tjej INTE känner till varandra. Och Justin blir skickad till en internat skola för att kyla ner sin karriär lite, som gått allt överstyr. Nästan alla på den skolan vill vara justins vän, Inte för popularitet, men för att justin är en cool snubbe, Han skaffar genast flera ton vänner, och blir ''ledaren'' i basket teamet'' Och tillsammans med skolans bitch. han lever lyckligt, som en vanlig tonåring igen, och är taggad som skolans tuffaste och den alla vill vara och ha! Lite senare i berättelsen, två eller tre kapitel efter, kan ju en tjej börja i skolan, och hon bryr sig inte ett skit om justin, vilket gör att han blir intresserad. Han försöker hela tiden ta upp kontakten med henne osv, Men hon ignorerar, hon vill inte bli utnytjad eller nått. Men tillslut börjar justin bete sig konstigt, det blir konflikter osv.. Bla bla bla, Han vinner tjejens uppmärksamhet, Men eftersom Justin dejtar skolans bitch, försöker han hålla han och tjejens vänskap, hemlig inför alla andra, då han vet att tjejen är både sötare, trevligare och mycket smartare , och att dom flästa killarna vill ha tjejen, mera än skolans bitch nu för tiden. Och justin vet mycket väl att hans flickvän skulle bli avundsjuk om han ungicks med någon annan. Och så vidare,



Jag har ingen aning, men kanske en ide, vet inte om du förstår vad jag menar med hela kommentaren, Baha. Suger på att förklara saker, Men aja :)

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback