Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

♥♥♥

Jag kommer alltid kolla in på denna blogg, läsa era underbara kommentarer om och om igen, dem dagarna jag kan behöva lite uppmuntran, så kommer era ord hjälpa mig. (",) Jag kommer alltid att finnas på [email protected] , så ni kan alla mejla mig om ni vill. Jag läser och svarar. 

Det kändes hårt imorse, att vakna och inse att jag inte har något att skriva på. Men samtidigt var det någon slags lättnad. Jag behöver nog en paus, även om jag hela tiden funderar på en ny novell. Men samtidigt känns det som att det är så fruktansvärt många därute som driver olika Justin noveller så alla idéer är tagna. Jag tänker så det knakar, och tro mig, det är endel. 

För er som inte vet om det, så skriver jag även en novell med Emma på http://beautifulbieber.blogg.se/ .. Så det är ju bara kika in där om ni vill läsa mer av mig. :) 



jag älskar er. ♥

Kommentarer
josefine säger:

du säger att du ser att det är så många som har noveller om justin nu förtiden, och ja, det finns en del. men dom är absolut inte lika bra som dina noveller du har skrivit här om honom! du skriver med inlevelse, trovärdighet.. inte bara 'hej jag heter justin bieber, jag är kär i dig'. du har mer känsla i din blogg och det är det som gör den så bra. förstår att du vill ta en pass just nu, men jag hoppas inte att den kommer vara speciellt lång då jag är spänd på att få läsa din nya novell :) men somsagt, tänk på häslan först!

Skrivet: | Bloggadress: http://bythetoaster.devote.se

Becka säger:

Det spelar ingen roll om någon redan har idéen för du kommer göra den tusen gånger bättre!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

cicci säger:

jag håller helt och hållet med Josefine :)<3

Skrivet: |

johanna säger:

jag har läst MÅNGA justin bieber noveller kan jag säga, men ingen blogg slår nog din!

har typ blivit en vana att läsa dina noveller, vad skulle jag göra utan dom igentligen?!

stort tack till biebsordie som länka bloggen, haha ;)

Skrivet: |

anna säger:

kan du inte skriva en novell om en tjej som flyttar till stratford och blir bra vän med ryan och chaz?

hon bryr sig inte om justins karriär så vet inte om att dom känner honom och efter ett tag träffar hon honom, och dom är bara bra vänner i början.

har läst en novell som började typ så och den var jätte bra, och det tror jag din också skulle bli!

Skrivet: |

anna säger:

eller typ att tjejen känner justin innan han blir känd men han lämnar henne för kändisskapet/de försöker hålla kontakten men tappat den tillslut,

eller en om en tjej som man tror har ett bra liv - pojkvän, populär, vänner - men att det igentligen är ett helvete, och så kommer justin in och hjäälper henne ;)

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Du kommer alltid att finnas i våra hjärtan, i mitt, :)

Jag kommer att hålla denna novell nära hjärtat så länge den finns kvar och tillgänglig så kommer jag att läsa den.

Tack igen! Tack för denna tid, och tack för att du har skrivet denna novell, part 1 och 2.

TACK, för att du är du, och för att du finns! :D



Jag har kommentarbombat dig nu, antingen så skrattar du bara åt vad jag skriver, eller så gör du som jag säger, tar åt dig av varje ord och inse att du är en underbar person! :)

Du finns i mitt hjärta, som denna novell gör.

KÄRLEK <3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Haley säger:

Mobba mig inte nu, men för någon dag sedan drömde jag om dig och att du visste allt om mig. Ser du hur mycket du har påverkat mig, jag som i vanliga fall inte ens drömmer! Tycker verkligen att du borde ta första bästa ide som poppar upp i huvudet på dig, för du kommer göra det till världens bästa novell! Även om inget slår HITRISA!



Kommer typ sitta och läsa om alla delar när jag har tråkigt i skolan och få massor av skäll men det kommer det helt klart vara värt =)) Kommer sakna att läsa nya ord från dig, men ta den tid du behöver och kom på en jätte bra novell =))



Mycket kärlek <33

Skrivet: |

Caitlin Beadels säger:

Hello, someone give me a link and when i see this blogg im show it for justin and him say that he don't understand so we translaguh and read and justin started to cry. ;-) Please write a story again!<3

Skrivet: |

lolo säger:

hej

Jag vet att många ider är tagna men jag är säker vad du än skriver kommer den sticka ut för din är väldigt...verklig kan man säga och du skriver väldigt bra och gör sa att man kan känna exakt hur personerna känner.

<3<3<3

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback