Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Det är med tårar i ögonen jag skriver detta. ♥

Nu är HITRISA officielt över, och jag känner mig tom. Den novellen var min egna lilla bebis, som jag tog hand om varje dag i flera månader. Det är den novellen som har fört mig närmare alla mina underbara läsare. Varje liten kommentar har jag läst, och jar har tagit åt mig av allt, till och med det dåliga. När jag har behövt er hjälp har ni hjälpt mig, och utan er hade denna novell inte blivit vad den blev. 


Det finns en sista sak jag vill att ni ska göra för mig, då kanske ni får er en till novell. :)

Jag vill att ni svarar på några få frågor jag har.

• Vilket är ert favorit kapitel? Varför? 
• Gillade ni hur allt slutade, eller? Isf, hur hade jag kunnat göra det annaorlunda?


Och den sista.

• Har ni några förslag på en ny novell?
Ge mig massor av idéer, så ska jag nog kunna skriva en.



OBS, Sista Epilogen under detta. :)

Kommentarer
Yazmine säger:

Kan du inte skriva en till? Alltså, med Liam och Edwina? Då kmr ju Justin o Clarissa och alla de andra vara med! OCH DÅ BEHÖVER DU ( och viläsare ♥ ) LÄMNA HITRISA HELT OCH HÅLLET ;D ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://mydirectionstory.blogg.se/

Yazmine säger:

btw, mitt favvo kap var nog epilogen del två, med Liams POV (:

Skrivet: | Bloggadress: http://mydirectionstory.blogg.se/

Ebba säger:

1. Jag älskar alla kapitel och varför vet jag inte dom är bara bäst. 2. Jag tycker att det blev ett bra slut, dom levde lyckliga :)

3. Hon kan typ gå på boxning bli slagen av sina föräldrar och sånt :) det skulle vara kul för du har inte haft en sån novell när hon boxas och blir slagen. :)

Skrivet: | Bloggadress: http://belibersmile.blogg.se/

Becka säger:

1. Kan inte bara välja ett, alla har varit helt sjukt bra!



2. Älskade slutet!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Lisa säger:

Mitt favorit kapitel är 111.

Jag tycker kapitlet var fint skrivet.

Skrivet: |

Victoria Ljungberg <3 säger:

1. När de gifter sig, allt var så bra skrivet;)



2.älskade slutet fast hade velat veta hur det går för Edwina och Liam;)



Sen en ny novell har jag inte en aning om;(

Skrivet: | Bloggadress: http://aboutvictoria.bloggplatsen.se

Anonym säger:

1. Svår fråga, men antagligen något när det var mycket drama inblandat. Typ då när Clar inte ville ha kvar Adriana och detdär :)

2. Jag tycker en ide från blogrespnse var jättebra! Att du gör en novell från Liams perspektiv!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbsaga.blogg.se/

sara säger:

jag har 2 förslag som noveller. En med hur det går med Liam och Edwina.

Sen kanske man skriver en novell om ttyp jelena, asså kändiskap hur man håller ett frhålande med så mycket press!

Skrivet: |

Josefin säger:

Jag håller helt klart med Yazmine! Snälla, du kan väl skriva en novell om Liam och Edwina, för då finns ju fortfarande alla som är med i Hitrisa kvar i den novellen! Skulle vara underbart!

Skrivet: | Bloggadress: http://nattstad.se/mariejosefin

dedu säger:

kan du inte göra en om liam och alla justins barn ??? de skulle va roligt o höra hur de gick för dem lite mer i framtiden

Skrivet: |

*Wilma säger:

jag älskade slutet! Väldigt annorlunda, men I loved it

Skrivet: |

Emelie säger:

jag tycker kapitlena i början är riktigt bra med all drama och det med selena men jag älskade kapitlet när de gifte sig och det.

jag tyckte den slutade väldigt bra men jag vill nästan inte ha ett slut på den här fantastiska novellen som jag har följt hur länge som hälst och jag sitter nu med tårarna i ögonen när jag inser att den är slut och att den alltid kommer vara det men jag får vell läsa om den flera gånger ;) men jag hoppas att du skriver en ny novell för du är riktigt duktig på att skriva och jag älskar alla dina noveller även fast den här är min favorit ;) puss och kram Emelie

Skrivet: |

I read more säger:

1. Jag gillar alla kapitel. Men det när de gifter sig var ett av de bästa, det var väldigt starkt och du lyckades förmedla alla känslor väldigt bra. Men som sagt gillar jag alla :)



2. Jag gillar slutet. Du lämnade det öppet så att man själv kan fantisera ihop resten. Det är bra att du slutar när novellen är på topp och inte fortsätter i all oändlighet (även om det är sorgligt att den är slut). Visst skulle jag fortsätta läsa om du skrev mer om t.ex. Liam och Edwina, men jag tror ändå det är bäst att börja med en helt ny story. Något som jag gärna att läst i eqilogen hade kanske varit 50 år senare eller när ngn av dem ligger på sin dödsbädd så att man kan få en tillbakablick på hela deras liv.



3. Med förslag på en helt ny novell. Jag tror faktiskt att du kommer på en story bäst själv för du har lyckats väldigt bra hittills. Men det hade varit kul att läsa någon lite mer annorlunda novell där det är mer jämställt om kändisskapet (alltså att tjejen är lika känd eller kändare än Justin). För i många andra noveller är det tjejen som måste ta hänsyn till Justins kändisskap och "lära sig" att vara känd.. Så det skulle vara roligt att läsa när det är mer tvärt om :)



Jag hoppas du kan ha någon nytta av feedbacken och jag vill tacka för att du har delat med dig av HITRISA, det har varit ett nöje att få läsa :)

Skrivet: | Bloggadress: http://ireadmore.blogg.se/

Emma säger:

1.bröllopet det var så fint,de fina saker de sa till varandra och hur de dansade hela grejen var som helt fantastiskt !

2.Jag tyckte det slutade perfekt.Helt felfritt:)

3.Jag tycker du ska skriva om kanske en flicka som är bitching förstår du typ som riktigt överdriven.Hon ska liksom vara populärast och vara dryg och sådär.Sen tycker jag att hon ska vara lite yngre än Justin kanske en två-tre år :)

Längtar till nästa novell du skriver jätte bra :) !

Skrivet: |

alizzdream säger:

1, Chapter ninety-six. för då fick de reda på att det var tvillingar :)

Chapter one hundred-four. Det fanns mycket känslor i mig då :)

Chapter one hundred-three jag typ dog när jag läste det kapitlet. Du äger.

He is the reason I´m still alive - Prolog Där förändrades mitt liv :)

Chapter one Där startade mitt nya liv :) <3

Och sedan alla andra kapitel är så sjukt bra :).



2. Det slutade perfekt. Du skulle inte kunna få till det mer perfekt :)



3. Liam och Edwina?? Såg fler kommentarer om det högre upp och det skulle vara grymt.

Annars nån tjej som är yngre och ny in flyttad från nåt annat land?? Eller du kommer på bäst själv :)

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

Hanna säger:

Hm... mitt favorit kapitel... Svårt, för jag kommer inte specifikt ihåg alla kapitel, men jag gillar epilogen ur Liam's perspektiv, för jag tycker det är annourlunda, och det är inte många som skriver ur "Justin's barn's perspektiv" när det blir äldre.



Ja, jag gillade slutet. Det hade kanske hade varit mer spännande om det slutade på ett lite mer spännande sätt.



Jag vet inte om du gillar den här iden, men att du skriver en ny novell om Liam's perspektiv, och hans tjej, och barn och så. För det blir en annan vnkel på det hela.

Skrivet: |

elin säger:

jag tycker nästa novell (om du nu ska skriva nån..) ska vara om någon som blir misshandlad av sin pojkvän, eller nått sånt, och sen kommer justin in såsmåningom osv.. :)

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

josefine säger:

1, mina favorit kapitel måste nog vara då första gången justin och clarissa träffades, utanför toaletten. där deras första kyss var på festen och alltihop. kunde se allting framför mig, helt grymt!

även dom kapitelerna då deras bröllop utspelar sig. fick seriöst tårar i ögonen när jag läste det.



2, jag har faktiskt inte läst den sista epilogen ännu, 3an. så jag vet ju faktiskt inte än hur slutet är, men just det här med att liam är 17 - som justin när han träffade clarissa - och att han har en flickvän som faktiskt INTE är jasmyn, gör allting mycket roligare. det är verkligen synd att novellen är slut för jag skulle verkligen ha velat läsa mer om liams och edwinas förhållande och allting kring det. hur är det med jasmyn? hur är liams förhållande med henne? hur kom det sig att justin och clarissa skaffade fler barn, då nu det blev tvillingar? har så många frågor jag vill läsa svaren på, då det är synd att novellen faktiskt har nått sitt slut :(



3, oh jag längtar massor tills du ska börja på en ny novell. jag vet inte riktigt hur jag ska kunna ge förslag till den, bara att den kanske kan försöka bli så verklighetstroende som möjligt? det kanske är svårt/för lätt, i dont know.. dom kanske kan gå på en 'blind-date' dubbeldate med sina vänner. dom kanske inte gillar varandra från början , inte nån av dom, men dom lär sig att vänja sig vid varandra då deras vänner umgås? i have no idea.. men jag är säker på att du kommer att lyckas lika bra som du har gjort på dina andra noveller :)



jag hatar att läsa, det är det värsta jag vet! när jag var liten ville jag bli författare för att jag gillade att skriva berättelser, olika sorters noveller. men just att läsa har jag aldrig tyckt om. tills jag såg din novell. jag har varit ett litet bieber-fan ett tag, det var mest förra året - och när jag såg en novell om honom vart jag både osäker då det kom till 'läsandet' men även nyfiken när den gällde honom. och efter första kapitelet jag var jag fast! du är så otroligt duktig och begåvad! tveka aldrig på din talang när det gäller skrivandet och din fantasi! :)



kramisar!/josefine

Skrivet: | Bloggadress: http://bythetoaster.devote.se

frida säger:

1. alla kapitel är så otroligt bra men det var väl där i början med all drama och sen när de gifer sig



2. slutet var awesome. fast blev ändå lite jobbigt när det var så många barn x)



3. Ingen aning skulle vara kul som nåra där uppe skrivit att hon blev misshandlad eller att hon var riktigt deprimerad och skärde sigg typ. ELLER att hon var sån här som verkligen "lever livet" eller vad man nu ska säga haha.. :p

Skrivet: |

elin säger:

....vill lägga till som hon frida skrev, skulle vara roligt om hon var riktigt deprimerad, gjorde illa sig själv osv

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

Lina säger:

1. Alla är så grymt bra, jag tycker om dom som handlar om bröllopet!

2. Slutet var grymt! Mysigt att Liam ska få barn med. Åh tvillingar! :')

3. Jag tycker att det kan handla om en tjej som följer med sin kompis, som är känd, på någon awardshow eller något och så träffas dom. Och sen kanske hon är grymt bra på att sjunga så hon får göra en duett med honom eller något. Jag vet att novellen kommer bli grym vad det än handlar om!



Du är grymt bra på att skirva! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://lifeoflinaa.devote.se

paulinaaa säger:

1. Exakt alla kapitel har varit sjukt bra, varenda litet ord i denna novell har varit bra. Så det är oerhört svårt att bedöma vilket kapitel som varit bäst. <3

2. Nix, ett bättre slut existerar inte. för bättre skulle det inte gå att skriva!

3. Jag tycker absolut du skriva en till novell, fast denna gången tycker jag att den ska vara hemsk, men ändå en ovanlig! ELLER en tjej som några sagt där uppe, en tjej som bara lever livet; typ partypingla !



ÄLSKAR DIG OCH DIN NOVELL!!! ;*

Skrivet: |

lolo säger:

jag tyckte om börja med draman och allt jag skulle inte ändra något allt var perfekt

jag har inte någon ide men jag gillar boxning eller en danstjej

Skrivet: |

Amanda säger:

1.mitt favorit kapitel?-ALLA! det går inte att välja ett, eller ett par stycken. du skriver för bra för att utse en enda grej som är det bästa. Det är för svårt.

2. slutet var jättebra, verkligen inte som jag trodde, men super bra!

3. några novell idéer har jag inte :( men jag hoppas verkligen att du kommer skriva en ny! det skulle göra min DAG! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://novelsbyyme.blogg.se/

Emma säger:

Det kapitlet jag gillar mest, var 107, det dom gifte sig i när dom var i kyrkan. Man började nästan gråta.



Jag skulle vilja typ.. Att du gjorde en novell om Liam och hans tjej, när dom får sitt barn osv. :)

Skrivet: |

Ebba säger:

1. Jag gillar alla kapitel. Men det när de gifter sig var ett av de bästa, det var helt undebart att läsa. Fick mig att gå tillbaka i tiden när min mamma och pappa gifte sig.

2. Jag älskade hur det slutade, man fick liksom tänka ut själv.

3. Jag har en novell som jag har skrivit en prolog + 3 kapitel, men jag har ingen tid till att skriva så om du vill kan du ju mejla mig, om du vill fortsätta alltså :)



Jag har följt din blogg sedan några kapitel av FSTF, och jag är sjukt glad att jag hittade den! Love you!♥

Skrivet: | Bloggadress: http://thatsmile.blogg.se/

Anonym säger:

1. Tyckte om bröllopet och dramat med Selena :D

2. Slutet var bra men tycker det räcker så.

3. Jag tycker inte du ska fortsätta med Liam och Edwina det blir liksom konstigt på något sätt, jag tycker du ska skapa en helt ny novell :).

Typ att hon kanske är något år yngre eller, att det typ har ett engåns ligg och sen möts de igen eller nåt, sen är det roligt att läsa om lite drama att hon är bitchig mot Justin i början liksom :)



Du är bäst på att skriva, älskat den här novellen hela tiden, tack för att du skrev denna! :D

Skrivet: |

Anonym säger:

1. Tyckte om bröllopet och dramat med Selena :D

2. Slutet var bra men tycker det räcker så.

3. Jag tycker inte du ska fortsätta med Liam och Edwina det blir liksom konstigt på något sätt, jag tycker du ska skapa en helt ny novell :).

Typ att hon kanske är något år yngre eller, att det typ har ett engåns ligg och sen möts de igen eller nåt, sen är det roligt att läsa om lite drama att hon är bitchig mot Justin i början liksom :)



Du är bäst på att skriva, älskat den här novellen hela tiden, tack för att du skrev denna! :D

Skrivet: |

Sara Mähler säger:

alltså shit, kan inte komma på något favoritkapitell för när jag försöker tänka igenom så kommer det massa delar från olika kapitell i mitt huvud så det betyder att jag älskade alla avsnitt exakt lika mycket i stort sett! :) slutet var riktigt bra men jag var så himla fast vid att det skulle vara Liam och Jazzy så voooore askul om du ville göra en ny novell som handlar om Liam för då är ju ändå justin med och då kanske du kan göra så Liam och Jazzy blir tillsammans igen, och Edwina försöker förstöra för dem och massa, fast självklart var liam och edwina asgullia tillsammans men lixom det liam och jazzy hade var för mycket för att bara vara slut sådär....



ÄLSKAR DIG Å HUR DU SKRIVER :D:D:D <33333

Skrivet: |

julia :DDD säger:

1. jag gillade alla kapitel men dom som var bäst är nog själva bröllopet! jag älskade dom kapitlen!



2. jag älskade slutet! fast jag fällde nån tår när hela HITRISIA var slut <3



3.hmm...men jag tycker att det kan handla om en tjej vars hennes föräldrar/syskon är känd..så hon vet verkligen hur det känns!..hon gillar sport väldigt mycket särskilt boxning! men hon kanske anväder det som en av reaktions grej för hon kanske inte trivs hemma.. hon blir illa behandlad av föräldrar som kanske visar mer kärlek till dom andra barnen? så kanske möter hon justin på en sajt typ som kamrat fast engelska då. fast hon vet inte att det är han.. och dom pratar och blir vänner så möter dom varandra nån gång sen kan ju du fixa och trixa med saker för du e ju fantasktigt bra på att skriva! :DD <33

Skrivet: |

julia:DDD säger:

vill lägga till att hon kanske har ett en gångs ligg med honom men dom vet inte att det är "dom" och hon typ är jätte bithig senare när hon vet vem det är..

Skrivet: |

cassandra säger:

jag tycker alla kapitel du haft har varit asbra så är lite svårt att välja ,, :) En ide till din novell : En flicka som är mobbad , har inga vänner , eller kanske en vän, men som blir vän med dde populära , Hon blir ensam , och hon älskar att sjunga , hennes mamma har hört henne, spelar in utan att flickan vet om det , skickar in det och hon blir känd, ;) Skulle vara jätteroligt om du hade det, för det passar typ in på mig.. kanske inte att jag blir jättekänd eller att min mamma skickar in det men iallafall , skulle vara jätteroligt om du hade namnet Cassandra , för det heter jag ;)



Eller en typ värsta party pinglan, som är typ tillsammans med justins vän , men justin blir intresserad oh massa ;D Fast skulle älska om tjejen hete Cassandra i den nya novellen :DDD<3

Skrivet: | Bloggadress: http://cassandraragnarsson.blogg.se/

Ebba säger:

Kan du inte göra en novell där tjejen han träffar redan är gravid? Har aldrig läst något sånt förut ;)

Skrivet: | Bloggadress: http://lavenderperfection.blogg.se/

Ida säger:

1. Kan inte välja något utav dem, men om något det sista! Det är likson då allt tar slut och man kan tänka tillbaka på alla underbart bra kapitel!

2. Jaa, fast förstås är det ju tråkigt att den slutade!

Skrivet: |

Anonym säger:

Jag älskar alla kapitel, men när dem var i kyrkan och skulle gifte sig grät jag floder. Jag har gråtit till många kapitel men till bröllopet grät jag mer.

Jag älskade slutet! :)



Att dem är barndomsvänner? eller typ att tjejen det handlar om älskar att sjunga och uppträda och så träffas den typ när hon uppträder för att det är någon i Justins crew som känner hennes manager? eller typ att hon är kompis med en kändes som är kompis med Justin typ som Jaden Smith eller typ någon i Big Time Rush? :)



Älskar alla dina noveller!! :)

Skrivet: |

Haley säger:

Gillade kapitlet när de förlovade sig. Vet inte varför, men jag kommer ihåg att jag ställde mig upp och typ skrek mitt i klassrummet så att alla trodde att jag var knäpp. Men helt klart värt det =)) Älskar slutat, typ skrattade ihjäl mig när jag läste den sista meningen även fast jag grät för att den var slut.



Sen ide till den nya novellen, typ att Justin är ihop med hennes syrra eller bästa vän, och sen ja. Typ drama =)

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Anonym säger:

jag älskade när det var clarissa som var dum och gjorde bort sig, annars är det nästan alltid justin!

jag älskade slutet!!

jag tycker antingen du kan göra som kommentar ett, då jag inte vill lämna hitrisa men annars typ att de kände varann när de var små innan justin drog att de typ är bästisar och en blir kära oså :)

Skrivet: |

Anonym säger:

1. Jag gillade det kapitlet när Clar inte ville veta av Justin eller Adrinna jag älskar Drama:D

2. Jag älskade slutet du kunde nog inte haft ett bättre slut:D

3. Du kunde göra en novell om ''Jelena'' Det har aldrig gjorts förut och skulle vara så sjukt spännande att läsa om!!:D Då känns allt så himla verkligt också eftersom det är de 2 i verkligeheten;) Såå SNÄLLLAAAAA:D gör en sådan novell, jag tror du kan hitta på massa idéer inom en Jelena novell:)

Skrivet: |

Anonym säger:

1. jag har inget favorit kapitel då det fanns många som va sjukt bra

2. slutet va fruktansvärt fint :')



det är verkligen jättesorgligt att den är över nu, men jag älskar novellen och hur du skriver iaf, det kommer aldrig förändras! :D

Skrivet: |

Anonym säger:

1:det med möhippan och svensexan

2:jag gillade slutet

3:gör som du vill

Skrivet: |

Hanna♥ säger:

1. Typ, när de gifter sig! Det var riktigt bra skrivet!

2. Slutet var super bra! Funderar på att läsa om från första HITRISA ;)

3. Jag vet inte riktigt... Jag tror det kommer bli jätte bra i alla fall :)♥

Skrivet: | Bloggadress: http://lifeaccordingtomeee.blogg.se/

The Doll säger:

Första vet jag faktiskt inte..Finns så många bra kapitel! Gilalde ifl alla tre epiloger svin bra!



Asså jag hade ju velat ha en trea på denna novell..!

Vast att du bolade lite från alal perspektiv och inte hade någon bestämd som de handlade om utan att du skrev från allas perspektiv lite hur som helst.

Vill ju veta hur allt gick för barnen och hur dom levde,t yckte och tänkte. Det blev riktigt intressant att läsa om tex Liam och Adriana som tonåringar!

Så en trea på denna hade varit helt underbart!

Skrivet: | Bloggadress: http://thebabydoll.blogg.se/

The Doll (igen-.-) säger:

På de där med kapitlerna, jag tycker nog sista KAPITLEt var himla bra faktiskt och Justins epilog del!

JAg hade något svin bra att skriva om och säga om nåt men nu minns jag ju inte va de var....

Skrivet: | Bloggadress: http://thebabaydoll.blogg.se/

johanna säger:

har inte läst ut novellen än, men tror nog att kapitlet som handlade om julafton hemma hos clar med selena var det bästa. hände mycket i det, det var något som faktiskt kunde hända & dom kunde säga, och det var roligt att nån ägde ut selena :D

har som sagt inte läst slutet, men bröllopet var förjävla fint skrivet!

Det jag gillar med dina noveller är att du på nåt sätt alltid lyckas skriva sånt jag inte läst förut, t.ex som justin dog i en novell, har dock inte nån ny ide till novell, men om du fortsätter skriva som du gör vet jag att den kommer bli grym , om du gör nån då ;)

hoppas du fortsätter skriva, love what you do!

Skrivet: |

Felicia Schönning säger:

1, jag gillar alla kapitel. Eller jag ÄLSKAR dem! Så jag kan inte säga vilket som är bäst. De går inte. De är som att välja vem som är ens bästa kompis om man har typ 3 st. De går liksom inte!



2,Jag ÄLSKAR slutet. Men de bästa skulle ha varit om denna novell ALDRIG hade slutat. Och om man kunde fått ett POV från Adriana. De skulle ha varit roligt. Men den va absolut inte Dålig!



3, Har faktiskt ingen aning om vad nästa novell ska handla om. Men de skulle kunna handla om Liam och Edwina. Eller att du bara hittar på något. tror de blir bäst om du själv hittar på något =)



Hoppas att du hittar på något bra. För vill verkligen att du ska skriva flera noveller =)

Skrivet: | Bloggadress: http://justinddrreewwbieber.devote.se

Emelie säger:

1.Jag vet faktiskt inte, alla var jätte bra :)

2.Slutet var också jätte bra men jag ville inte att

novellen skulle ta slut den var så bra :)

3.Jag har inga idéer till en ny novell :(

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Mickan - / My Life In My Words säger:

Att svara på första frågan är omöjligt, det är som jag skrev i kommentaren i sista epilogen.

Det är som att fråga en fågel om vilken vinge den tycker är viktigast, det är omöjligt att klara sig utan någon utav dom.

Hela novellen har varit som en del av mig. Allt har varit underbart, awesome, amazing, ... jag kan fortsätta hela natten.



Andra punkten, tycker jag att jag svarar på jämt, hehe, jag tycker att den har varit bra som den är, eller ordet bra räcker inte för att beskriva den, men då var det de där med att beskriva något så starkt med ett ord, omöjligt. Det finns så mycket starka känslor. Jag älskar det helt enkelt!

Det finns inget du skulle ha gjort ogjort, gjort om eller ändrat på, den är perfekt som den är, det är ditt, dina ord, dina tankar, den idéer.



Massor med kärlek till dig ! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

emma säger:

Jag tycker allt med novellen var bra, jag gillade när de gjorde små simpla grejerna som visade att de älskar varandra. Jag tycker du ska skriva om en tjej som har haft det tuft i livet, har många talanger. Att hon sedan blir känd för något och får vänner. De bestämmer sig alla för att gå på en speed dating maskerad. För att man ska bli kär i personens inre är alla i mörker och bär masker. Där så träffar hon Justin i mörkret en kort stund. Hon vill veta mer om honom och tar sedan reda på vem han är via hans nummer. När de båda träffas blir de chockade, för att de är varandras celebrity chrush. Tjejen trycks sedan ner av beliebers, men hon förblir stark och står i Justins sida. Hon tar ut all sin ilska via boxning, som hon börjat med på grund av ett ex som misshandlat henne och gjort henne illa.

Hoppas du tyckte om min idé!

Ha det gött!

Skrivet: |

Anonym säger:

Kan hon inte ha haft typ ett engångs ligg med Justin från någon fest eller något sen träffar de på varandra, har inte läst något sånt. Hon kanske till och med vart på smällen? ;)

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback