Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter one hundred-nine.

 

Flygresan gick hur bra som helst, jag sov hela tiden då jag var fruktansvärt trött i benen, och fötterna. Med huvudet mot Justins axel kunde jag somna innan vi ens hade lyft från marken, Justin strök mig hela tiden över armen vilket var lugnande. När vi hämtade ut bagaget kunde jag känna värmen mot min bara hud, jag ville inget annat än kasta kläderna och hoppa i havet. När väskorna var i våra händer gick vi mot bilen som skulle ta oss till hotellet. Justin hade verkligen tagit mig till paradiset, vattnet var korallblått och solen stekte verkligen. I bilen satt vi tätt omslingrandes med varandra och tittade ut genom fönstret, på alla vackra palmer och folket som gick förbi. ”Du förstår inte hur lycklig jag är med dig i mina armar.” Han kysste min kind, och borrade in sitt ansikte i mitt hår, vilket gav mig rysningar över hela kroppen. ”Jag är lycklig bara du finns.” Ett leende nådde hans läppar, och han pressade dem mot mina.

 

När vi kom fram till vad jag trodde skulle vara ett vanligt hotell tappade jag hakan, bokstavligen. Vi hade en egen stuga, byggd på vattnet, så vi fick åka en liten motorbåt till den. Han som jobbade på hotellet bar in väskorna medan jag verkligen koncentrerade mig på att inte trilla i vattnet. Justin bar upp mig med ett stort leende på läpparna, och bar mig över tröskeln in i rummet, återigen. Han la ned mig försiktigt på sängen, men nöjde sig inte med det, utan la sig halvt över mig och kysste mina läppar. Mannen som tidigare bar in väskorna harklade sig bakom oss, så jag började skratta. ”Det är bara säga till om det är något, Mr. and Mrs. Bieber.” Justin ställde sig upp och skakade hand med honom. ”Tack.” Han la sig ned igen på samma sätt och jag slog benen runt hans midja och fick ned honom på rygg så jag kunde sätta mig gränsle över hans ben. Han satte sig upp och la sina armar runt mig, för att sedan dra ned min dragkedja på klänningen. Det enda jag egentligen hade i mitt huvud just då var min tatuering, han hade inte sett den, eller han visste inte ens om att jag hade gjort en. Så jag ville se hur han reagerade.

 

När han hade dragit ned den helt la han ned mig på rygg igen, och lirkade av mig klänningen. När han såg min gaddning över hela högra sidan drog han sina fingrar löst över den, och hela min hud knottrade sig. ”Baby, när har du gjort den här?” Han såg så förvånat ut samtidigt som det såg ut som att han gillade den. ”I torsdags. Kan du läsa noterna?” Jag vred min kropp så han såg hela och om ens möjligt ett större leende spred sig över hans läppar. ”Det är ju en del av All I Want Is You. Du gjorde just min dag om det ens gick, mycket bättre.” Han fortsatte smeka min hud lätt, och kysste mig över tatueringen. ”Gjorde det ont?” Jag nickade lite löst, men han såg det. ”Ja, en aning. Men det var värt det.” Han närmade sig mina läppar, men vek av precis som att han ångrade sig, och kysste mig på halsen och vidare ned över nyckelbenet istället, men sen la han sig över mig igen och kysste mig. Han hade gett mig den reaktion jag ville ha, han älskade den. Han förstod innebörden med den också, han förstod att det var honom jag skulle leva mitt liv med. Jag hade en del av honom på mitt ringfinger, och jag hade en del av honom permanent på min kropp.

 

”Snälla, kan vi sova en stund?” Justins ögon gick i kors efter att varit vaken hela dagen, plus flygresan. ”Självklart, kom.” Jag låg i mina underkläder i sängen medan han sprang omkring, men han gjorde som jag sa och droppade alla sina kläder, samt la sig ned bredvid mig. Han drog in mig i sin famn och kysste mig på halsen. Jag låg och skruvade på hans ring tills jag hörde och kände att han somnade. Hela han slappnade av, så jag vände mig om i hans famn och låg och tittade på honom. Han såg så fridfull ut, han såg nästintill död ut. Precis som att han inte hade några bekymmer, och tillslut somnade även jag. När jag vaknade, hörde jag massa ljud, och Justin låg inte bredvid mig. Jag hade inte ens hunnit kolla in hur den där lilla stugan såg ut, eller vad som fanns, men innan jag hann kliva upp kom Justin in med en bricka i handen. ”Sovit gott?” Solen var på väg att gå ned för natten, så jag förstod att vi skulle bli uppe halva natten innan vi kunde somna igen. ”Ja, med dig bredvid mig sover jag som en prinsessa.” Han log, och kysste mina läppar. ”Du är min drottning.” Han ställde ned brickan på sängen, med champagne och jordgubbar doppade i choklad.

 

Jag satt mellan hans ben, och lutade mig mot hans bröst, och jag kunde utan tvekan både höra och känna hur hans hjärta slog. Det kändes nästan som att det var på väg att hoppa ut ur bröstet. Jag var tvungen att vända mig om, så jag satte mig med benen på varsin sida på honom. ”Baby, ditt hjärta. Varför slår det så hårt?” Han log mot mig, och tog min hand för att lägga det över bröstet. ”Det slår för dig, och det slår hårdare och hårdare för varje dag.” Jag visste att han skulle säga så, för det var likadant för mig. Mitt hjärta kunde ibland hoppa över ett slag, eller kanske till och med slå tre gånger, hårt i bröstet. Ibland var det lite skrämmande, men jag vande mig vid det. ”Våra hjärtan slår för varandra. Våra händer passar som handen i handsken, och framför allt. Jag passar grymt bra i ditt efternamn.” För varje mening jag sa flyttade jag mig närmare honom, och tillslut var jag så pass nära att jag kunde känna hans läppar mot mina, men ändå inte. Det kittlade lite när jag bara kände en millimeter av honom mot mig. Han bet mig löst i läppen och drog sina fingrar över min bara rygg.

 

”Menade du verkligen att du blev kär i mig första gången du såg mig?” En lätt röd nyans nådde Justins kinder, och det glädje mig en hel del, att jag faktiskt lyckades göra honom generad. Vi satt tillsammans i den lilla soffgruppen som gjorde att man till och med kunde doppa fötterna i havet. ”Ja. Det blev jag. Jag trodde inte att kärlek vid första ögonkastet existerade, men du visade mig motsatsen. Du kan till och med fråga mig om vad du hade för kläder på dig. Jag minns allt.” Jag blev chockad, trodde inte att jag hade gett honom ett sådant intryck, men jag var tvungen att få veta. ”Som vad?” Jag vände mig om och satte mig mitt emot honom, för att se honom. ”Du hade en gul fodralklänning med svarta kilklackar. Och ditt hår var tuperat.” Han behövde inte ens tänka tillbaka, han visste. ”Oj, jag trodde du skoja.” Han skakade på huvudet. ”Aldrig att jag glömmer något sådant. Jag kommer ihåg allt som har med dig att göra. När vi blev tillsammans såg jag dig som min framtid. Och se vart vi är idag.” Han strök mig över kinden.

 

 

När klockan närmade sig 2 på natten började jag bli trött, jag gäspade några gången innan Justin reagerade över det. ”Är du trött?” Jag låg mjukt i hans famn, med hans armar om mig, så jag nickade lite mot hans bröstkorg. ”Ja, men jag måste duscha innan jag går och lägger mig.” Han bar upp mig i sin famn och bar in i min i badrummet som förövrigt såg ut som en kristallsalong. Han ställde ned mig på golvet men pressade mig mot väggen, och kysste mina läppar som om det vore sista gången. Han tog tag om mina ben och lyfte upp dem efter sidorna på honom, och pressade mig ytterligare mot väggen, så att han inte ens behövde hålla i mig. Jag satt där jag satt, och jag kunde utan tvekan känna hur han växte mot mig, jag behövde inte ens röra honom för det. Han placerade båda sina händer runt min hals, och kysste mig. Utan att jag egentligen förstod varför jag tänkte, så kunde jag inte skaka av mig tanken om att han utan tvekan skulle kunna strypa mig. Hans händer räckte utan tvivel runt min hals, men det var en sav sakerna jag älskade med honom, hans stora manliga händer. Han släppte ned mig på golvet, så på ostadiga ben stod jag där, fortfarande mer naken än honom. Jag drog av honom hans tröja och kysste honom på halsen, samt drog mina naglar försiktigt över ryggen på honom.

 

Med våra läppar tryckta mot varandra backade jag in i duschen med honom efter mig. Han släppte inte min kropp med sina händer utan pressade våra kroppar om det ens gick närmare varandra. Hans tunga lekte sig in i min mun, och tvärt om, vilket fick kyssen att övergå till hångel. Duschen sattes på och vi avbröt oss, vi kom överens om att duscha, och sedan fortsätta i sängen. Jag plockade ur alla miljoner hårspännen jag hade i håret och tvättade det noga med både shampoo och balsam, så att det enkelt skulle gå att borsta ut det. Justin tvättade min kropp, noggrant, och jag var den första som klev ut. Med en handduk lindad kring kroppen gick jag ut på den lilla altanen som fanns, och satte mig ned med fötterna i havet. Massa tankar for igenom mitt huvud, hur jag av alla människor på denna jord kunde vara där, tillsammans med Justin. Han älskade mig, och har nog alltid gjort det, även om Selena funnits med i bilden, vilket hon inte gör mer. Jag kände ett par armar runt min kropp och någon som kysste mig på hjässan. ”Kommer du?” Han sträckte ut handen åt mig, som jag tog och han drog upp mig.


 

Jag hoppas verkligen att ni gillar detta kapitel. :) Och jag såg att det var fler av er som saknade, att en vän eller två skulle hålla ett tal om Justin och Clarissa i förra kapitlet. Jo, jag vet. Men jag kunde inte komma på något bra. =/ Nu är det dock inte många kapitel kvar. Det känns hårt som fan. Verkligen. Men jag älskar er alla ändå. ♥♥♥


Kommentarer
Becka säger:

Sjukt bra!



Jag både längtar och inte längtar till slutet. Jag längtar eftersom att jag vill veta hur den slutar, men jag vill ändå inte att den ska ta slut..

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Haley säger:

Jag kommer seriöst gråta över slutet. Vill att det ska komma men ändå inte. Gillade kapitlet. Grymt som vanligt =))

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

ida säger:

Din novell är fan det bästa jag någonsin läst och kommer att läsa! Om du slutar efter slutet utav denna novell kommer jag tvinga dig att fortsätta! Älskar den!

Skrivet: |

Felicia säger:

Sjukt bra...men de är imte ovanöigt. Och ja kommer seriöst gråta när dena novell är sjul. För de är dem bästa, mest fantastiskaste, roligaste, coolaste...aa. Jag kan fortsätta i evigheger! Mem snälla skriv en till novell efter denna :)

Skrivet: | Bloggadress: http://justinddrreewwbieber.devote.se

Amanda säger:

Känner redan nu att det kommer ta hårt på oss alla att denna snart är slut :( du skriver som en riktig gudinna! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://novelsbyyme.blogg.se/

Victoria Ljungberg <3 säger:

Vi kämpar med dig <3

Skrivet: | Bloggadress: http://aboutvictoria.bloggplatsen.se

Me+You 'Imma tell you one time. <3 säger:

Grymt bra, älskar dina noveller! <3

Skrivet: |

Ebba säger:

Awesome!! Längtar efter slutet men ändå inte :-( Och i slutet utav detta kapitel ska dom ju ha DET och eftersom dom kommer ha DET kommer Clarissa bli med barn? :-)

Skrivet: | Bloggadress: http://belibersmile.blogg.se/

alizzdream säger:

Det är så sorgligt att denna lider mot sitt slut :( Man har växt in i Clarissa :) Jag älskar denna novell! Du är verkligen bäst Marielle! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

Mimmi säger:

Har inte riktigt fattat försen nu att novellen faktiskt snart är slut... Blir lite gråtfärdig faktiskt och jag är inte den känsliga typen. Men snälla fortsätt efter denna meeeerr nuu snälla :D

Skrivet: |

caroline svensson säger:

detta kapitlet var ett utav de bästa enligt mig, just nu ligger detta kapitel delad första plats med 108 andra kapitel i denna novellen ;)

LOVE YOU <3

Skrivet: |

Anonym säger:

AWESOME! Kommer seriöst gråta snart :(

Skrivet: |

Anonym säger:

Sjuk bra! :) kommer gråta när allt den här är slut!

Skrivet: |

Emelie säger:

skit bra :D

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Mickan - / My Life In My Words säger:

Aaw. :D

Jag sitter här med glädjetårar i ögonen.

mina tårar är ju inte så ovanliga. Men sanna.

Så fint allt är, det är som en dröm allt, och jag bara älskar dom två tillsammans, och nu fick jag äntligen vet vad hon gjorde för tatuering. :'D



Jag har varit lite off här, men det finns en anledning, jag har nog skjutit upp läsandes just för att jag inte vill att det ska ta slut, men samtidigt har jag abstinens så jag kunde inte hålla mig bort även fast jag borde sova nu.

Slutet är nära för min del, och jag ska njuta över dessa sista kapitel både nu och imorn när jag läser! :D <3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback