Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 63.

(Varning för grov bild!!)

 

Jag kände hur han drog ned min dragkedja på klänningen riktigt sakta, men jag gjorde inget för att hindra honom, då jag ville lika mycket som han ville. Första gången tillsammans med honom spelades som en film i mitt bakhuvud och jag såg fram emot det som var på väg att hända. Fjärilarna i magen vaknade till liv och det kittlade till i underlivet på mig. Hela kroppen reagerade på bara hans beröring. Hans fjäderlätta händer som vandrade över min bara rygg gav mig gåshud, håret i nacken reste sig. Han la ned mig på rygg i sängen och kysste mig på halsen och vidare ned mellan mina bröst. Jag visste lika mycket som han att hela hans familj var samlade en våning ned, och att dörren till hans rum inte var låst, men det var inget som fick mig att tveka.

 

Jag krånglade mig ur klänningen och kastade ned den på golvet. Eftersom att det fanns kupor i den hade jag inte haft någon bh på mig, vilket uppskattades av Justin då han fick se mig ligga där endast i trosor. Han satt på knä mellan mina ben och tittade på mig, precis som att han inte sett mig så tidigare. Plötsligt böjde han sig framåt och kysste mina läppar snabbt för att sedan sätta sig tillrätta igen och dra sitt pekfinger från min hals ned mellan mina bröst och vidare över magen, för att slutligen nå min troskant. Av den lätta beröringen styvnade mina bröstvårtor och ett leende spred sig över hans läppar. Även om Auroras sms hela tiden fanns i mitt bakhuvud, och jag var livrädd att han skulle såra mig så kunde jag inte motstå lusten av att vilja ha honom.

 

Han tog själv av sig sin skjorta, men när det kom till byxorna var jag snabbare än honom. Jag satte mig upp med benen på varje sida om honom och knäppte sakta upp hans byxor. Jag såg hur frustrerad han var då jag inte gjorde det speciellt snabbt, men jag ville ha det lugnt och försiktigt, precis som att det var något som kunde gå sönder om vi skyndade det. Det han och jag hade mellan oss var något vackert, något jag aldrig skulle få uppleva tillsammans med någon annan än just, Justin. Och jag ville inte förstöra det, riskera att allt skulle rasa som ett korthus. När jag hade fått upp dem och dragit ned dem en bit, trixade han av sig dem själv. Båda två hade ett plagg var på sig och situationen blev mer upphetsande.

 

Jag hade fått ned honom på rygg och satt gränsle över hans ben. Ingen hade sagt ett ord på väldigt länge och jag hade inga planer på att bryta den underbara tystnaden. Jag böjde mig ned så att våra läppar kunde sluta upp tillsammans och hans händer vandrade över min rygg för att slutligen hamna på min rumpa och glida lätt innanför mina trosor. Jag kysste honom ned över halsen och vidare över hans bröstkorg, tills jag kom till kalsongkanten. Hela han stelnade till när jag med hjälp av mina tänder drog ned dem en bit, och tog sedan hjälp av mina händer för att dra ned dem helt. Han var redan hård, men absolut inte fullt ut, han kunde allt bli lite hårdare. Han började stöna, vilket fick mig att rygga tillbaka en aning då jag visste att alla andra kunde höra honom. Jag greppade honom med min hand och började smeka honom, hans stön blev högre och jag blev mer nervös.

 

Att ligga på rygg var inget jag hade något emot då jag hade Justin över mig. Han slickade mig på halsen och bet mig löst i örsnibben och det fick mig att ofrivilligt stoppa naglarna i ryggen på honom. ”Baby…” Jag vet inte hur högt det ordet kom ut, men det var precis som att jag inte brydde mig, då han fortsatte att kyssa mig ned över magen så att han tillslut nådde mina trosor. Jag kände mig redan naken innan dem åkte av, men det var inget mot efter. Han kollade mig i ögonen och jag såg hur hans längtan och njutning steg, i samma veva som han la sig ned mellan mina ben. Direkt när jag kände hur han slickade sig upp över min ena ljumske ville jag inget annat än känna honom i mig. Jag hade aldrig någonsin haft den längtan i min kropp så det var underbart att äntligen få känna på den. Han började bearbeta mig med både tunga och fingrar, vilket gjorde det fruktansvärt svårt för mig att vara tyst.

 

 

Vi provade samma ställning som första gången och det gick en aning bättre, även om det fortfarande gjorde ont, men jag hade sagt åt honom att han inte fick sluta, oavsett hur ont han såg att jag fick. Jag såg på honom att han led, vilket bara berodde på att jag gjorde det, och bara det gjorde ondare. När han tillslut hade trängt in i mig stannade han kvar där och lät mig formas efter honom, han töjde mig. Han kysste mig med mycket tunga och smekte samtidigt mina bröst. När jag började slappna av kände jag hur Justin lugnt och försiktigt började stöta in i mig, och för varje stöt kom han längre in. Allt kändes så präktigt vilket jag egentligen inte ville vara i sängen, jag ville vara allt annat än det jag var utanför den. Jag kände mig som en fin flicka även där, och det var fel. Jag ville att han skulle ta i mig hårt och verkligen visa att han var man, att han i stort sett kunde göra vad han ville med mig.

 

Jag tog ett fast tag om hans nacke så att jag fick ned det till min nivå, men istället för att kyssa honom viskade jag i hans öra. ”Ta mig baby. Hårt och underbart.” Jag blev rädd för mig själv när jag sa det, men det var precis så jag kände. Han fick en ny glans i sina ögon, en ny längtan och åtrå än jag tidigare sett. Han drog sig ur mig och såg till så att jag hamnade på alla fyra framför honom, han styrde sig in i mig på en gång och jag hann inte ens fundera på vad det var som hände. Han drog upp min kropp mot hans men var fortfarande kvar i mig, och han stötte in och ut i mig, så otroligt skönt. Jag bet mig själv i läppen för att inte skrika rakt ut, vilket jag hade gjort annars. Jag var tvungen att hålla mig mot väggen för att kunna hålla mig uppe på knäna. Jag svankade så mycket jag kunde för att han skulle komma så långt in i mig som möjligt.

 

 

Jag kände hur vi båda nådde klimax då han spände sig under mig. Min tredje orgasm var inte alls långt borta och jag var verkligen förvånad över att han hade hållit sig så länge med tanke på att jag verkligen var trång. Hans händer hade ett fast tag om mina bröst och jag såg på honom hur han ville skrika rakt ut, men jag gjorde det första jag kom på för att hindra honom, jag böjde mig ned och kvävde hans stön med mina läppar. Vi kysstes genom båda orgasmerna, och fortsatte ett bra tag efter. ”Du fattar inte hur lycklig jag är med dig.” Han kysste mig på halsen då vi låg sked med varandra. Mitt under allt mys sköljde en obehaglig känsla över mig, en känsla som handlade om Auroras sms. Utnyttjade han mig bara, eller älskade han mig precis som han hade sagt? Jag vände mig mot honom och pressade mina läppar mot hans. Jag ville inte tänka det jag tidigare tänkt, så jag gjorde allt för att skjuta det åt sidan och njuta av tiden jag hade med honom.


 

 

Då hände det igen. ^^ Vad tycker ni? 


Kommentarer
Mickan - / My Life In My Words säger:

Oh my sweet mother of god! :O haha. Du sa att jag skulle gilla det här, men det här var ju, ah oh lord! I'm a huge perv right now.. haha! Men det var hur bra som helst, och jag gillar hur hon tänker under tiden, och hur hon känner. Men det som var bäst av allt var det hon viskade i hans öra, oh my fuckery! :O :D Jag gillade det inte, jag älskade det!! Men det är ändå en fin sak mellan dem, det låter liksom inte så hårt som man skulle kunna tro, det är så verklighetstroget, absolut inte taget ur en porrfilm, du lyckas på till det så bra, ah jag vet inte vad jag ska skriva men så är det! U are A to the MAZING! ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

Ebba säger:

Skit bra! Älskar det, det kanske låter pervigt men du skriver sex och sådant skit bra! Verklighetstroget! Inte för fort fram och jag älskar att de inte sagt jag älskar dig till varann förens nu. Men Pearl har ju inte sagt det ännu ;D Jätte bra! Älskar allt du skriver! Nu är frågan:
- Har Pattie, Jer, Bruce, Diane eller kanske Jazzy eller Jaxon hört de?! o.O -
- Hur kommer det gå med ryktet?! Oxo -
SUPER BRA (som jag redan skrivit ett antal gånger, suck på mig. )

Skrivet: | Bloggadress: http://mybieberlovestorys.blogg.se

Emelie säger:

Jätte bra!! <3
Mer :D <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

Anonym säger:

jätte bra måste ha meer (Y) <3

Skrivet: |

Me+You 'Imma tell you one time. <3 säger:

Asbra! <3

Skrivet: |

rt säger:

Wow. Det är allt jag kan säga. Ord kan inte beskriva vad jag nyss läste. helt amazing. Kanske pinsamt för dom ifall någon hörde xD

Skrivet: |

elena säger:

super bra <3

Skrivet: |

Ebba säger:

Oh GASH, jag tycker det är pinsamt att läsa detta....särskilt om man har gäster och ler helt crazy haha. Grymt bra! Undra om dom andra hörde något? :o<3 HAHA

Skrivet: | Bloggadress: http://thatsmile.blogg.se

Quinee säger:

Jag satt i bilen när jag läste detta och jag märkte inte att bilen stannat fören min pojkvän och min bästa kompis stod och knackade på bil rutan... Hahaha!! Jag blir som förtrollad när jag läser ett nytt kapitel! Jag tror nog att du redan förstod att jag tycker du skriver så Jävligt Azuuum!!! Och allt du skriver är helt perfekt!!! Jag vet att jag inte kommenterar så ofta och det måste jag ändra på!!! Men jag trodde att fler skulle kommentera på just detta kapitel :/ men men... Skit bra är det iallafall och längtar verkligen till nästa!!! :D haha nörd much? Yes indeed ><

Skrivet: |

elin säger:

awesome!

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se

Cicci säger:

Jätte bra! Du är skiiit bra på att skriva!:D mer mer mer!;)

Skrivet: |

Josefin säger:

Så jävla bra. Inser verkligen hur pervig jag är när jag läser detta, oups. Mer sex! Haha, skitbra! Verklighetstroget och hett, älskade när hon viskade i hans öra, naughty ;)

Svar: Haha, jag älskar att skriva sånt. misstolka mig fel. ^^ Men det är faktiskt ganska intressant att skriva det. Det blir så mkt mer än bara sex.. (A) Ja, hon kan vara rätt Naughty, om n´hon vill.. Får se om det kommer fram mer och mer. ;P haha..
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://Www.josefinlife.blogg.se

Felicia säger:

Wow. Låter typ helt perverst nu, men jag måste bara säga på att du ÄGER på att skriva om sådant här.. Typ, drottningen alltså. Alltså, bara wow. Det är allt jag kan säga.. Hoppas vi får se mer utav detta i framtiden!

Svar: Det kommer garanterat att bli mer. Tror Pearl har fått lite smak för det där med sex, eller? :P haha ^^
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbnoveller.bloggplatsen.se

BATWOMEN XD säger:

var hittar du dem bilderna
hehe lilla pervet som jag är xD

Svar: Haha. Jag sökte på google - sex gifs tumblr ... ^^ och den som kommer upp högst upp, tror jag det var. Tänker dock inte länka den.. ^^
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback