Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 56.


 


 

PEARL, din mobil ringer.” Jag satt på altanen med en filt kring min kropp och lyssnade på grannens barn som lekte på gräsmattan bredvid oss. Det lät som att dem verkligen hade roligt, vilket jag absolut inte tvekade en sekund på då dem ofta är ute och leker tillsammans. Det var mamma som ropade och störde mig och mina tankar. ”Kommer.” Jag sprang in i huset och såg mamma stå med min mobil tryckt mot örat. ”Hon kommer här.” Hon gav mig luren och log. ”Hallå?” Jag kollade inte ens vem det var som var i luren, men det behövdes inte, jag förstod på en gång då jag hörde ett enkelt skratt. ”Hey babe.” Det var inte bara hans röst jag hörde, utan jag hörde även en liten flicka som försökte få hans uppmärksamhet. ”Hey baby. Vad gör du?” Jag satte mig ned i soffan och gjorde mig riktigt bekväm då jag antog att telefonsamtalet skulle vara ett tag. ”Inte mycket. Kollar när Jazzy lägger puzzel. Vad gör du?” Jag log åt bara tanken av att han äntligen var tillbaka med sin familj, där han hörde hemma. ”Inte mycket, pratar med dig.”

 

”Jazzy, snälla. Kan jag få avsluta samtalet, sen ska jag lägga all uppmärksamhet på dig.” Att höra Justin sätta henne i andra hand gjorde mig illa till mods, men precis som han sa så var vi på väg att avsluta samtalet. ”Förlåt baby, vad sa du?” Han vände tillbaka uppmärksamheten på mig. ”Det var inget, lek med Jazzy istället. Hon har saknat dig nog.” Jag sa det med ett leende på läpparna, men ändå inte. ”Okej, men glöm inte bort att jag tycker sjukt mycket om dig. Och jag vill inget annat än att du ska vara här.” Jag rodnade när han sa det, så det var tur jag inte hade honom framför mig, för då hade han sett det. ”Jag tycker om dig med, och kunde jag kyssa dig nu, hade jag gjort det.” Han skrattade till och vi avslutade samtalet, med massa pussar. Det kändes konstigt, att sitta och pussa mot mobilen, men vad skulle jag göra då min pojkvän inte ens befann sig i samma land?

 

 

På morgonen när jag vaknade var jag helt utvilad, vilket jag sällan varit, inte ens dem gångerna jag och Justin sovit tillsammans. Just den natten fick jag väl sova tungt och skönt. Jag log för mig själv och insåg att det endast var en dag kvar till julafton, och med ett skutt hoppade jag upp ur sängen och vidare in på badrummet för att ta mig en skön dusch. Det kändes inte som att jag stod där inne speciellt länge, men när jag klev ut var det imma i hela badrummet och klockan på väggen stod på strax före 10, vilket bevisade att jag hade stått där inne i över en timme. Jag borstade ut håret och fick syn på min parfymflaska längst in i skåpet, den har faktiskt aldrig stått så långt in, men jag vågade inte visa Justin att jag faktiskt använde hans parfym, men det som var mer konstigt var att han inte märkt det. Det var i och för sig ett tag sedan jag använde den, just för att jag var feg, men nu fick jag chansen, så jag sprutade på mig två sprut, ett alldelens i nacken, och ett bakom örat.

 

”Gumman, kom ned ett tag. Jag och pappa har något vi vill berätta för dig.” Mamma brukade aldrig säga något sådant på just det sättet. Hon lät exalterad, samtidigt som hon hade någon överraskning eller något för mig. Jag drog på mig min bruna kofta och gick ned till dem i köket. Både mamma och pappa satt på samma sida och båda gestikulerade att jag skulle sätta mig mitt emot. Det kändes nästan som att jag satt i ett förhörsrum på polisstationen. Även om jag aldrig varit där, så kunde jag se framför mig hur dem skulle börja förhöra mig. Mamma harklade sig en gång så jag kollade på henne. ”Jag såg igår hur ledsen du var när Justin åkte härifrån. Så därför har pappa och jag…” Hon tog en paus och kollade på honom, precis som att få en bekräftelse på att dem gjort rätt val. ”Bestämt oss för att du ska få flyga till honom, och fira jul tillsammans med hans familj. Jag har redan pratat med Pattie om allt, så hon är med på noterna.” Jag visste inte hur jag skulle reagera, eller ens om jag skulle. Allt var så overkligt.

 

Efter att jag hade smällt allt så gick jag upp på mitt rum och började packa, då flyget skulle gå redan på vid två på eftermiddagen. Mamma gick förbi mitt rum så jag passade på att ropa på henne. ”Hur kan du veta vem hans mamma är?” Hon stannade i dörröppningen och kollade på mig då jag sprang fram och tillbaka mellan väskan och min garderob. ”Det finns något jag inte har berättat för dig. Du vet Carin, min vän?” Hon väntade på att jag skulle svara henne, så jag nickade bara i förbifarten. ”Hon är tillsammans med Justins manager, så jag träffade Pattie på en fika med Carin.” Som att inte en överraskning hade räckt för dagen, vad skulle komma härnäst? Att Michael Jackson var min gudfar? ”Varför har du inte sagt något? Tycker du inte jag hade rätten att få veta det?” Hon satte sig på sängen medan jag fortfarande sprang omkring i rummet. ”Jo, egentligen har du väl det. Förlåt”

 

 

Det var både mamma och pappa som körde mig till LAX, flygplatsen jag skulle lyfta ifrån. Mamma babblade på om massa osammanhängande saker, så jag orkade inte lyssna på henne. Pappa försökte nog hänga med så mycket han kunde, men det såg ut som att hjärnan snurrade mer på honom än på mamma. ”Hur hade ni tänkt att jag skulle klara mig själv på flygplatsen? Jag har flugit två gånger i mitt liv, och då vare inte jag som gjorde något.” Mamma vände sig bak och kollade på mig. ”Du måste lära dig, om du ska vara tillsammans med en superstjärna.” Sedan blinkade hon bara med ena ögat. Visst hade tanten humor, men ibland ville jag helst slippa den. Istället för att ge någon spydig kommentar tillbaka så pluggade jag igen mina öron och satte på musik. Justins låt, Boyfriend, som skulle vara med på hans kommande platta spelades flitigt av mig, då jag verkligen älskade den låten.

 

”Kom ihåg att höra av dig till oss när du landar.” Mamma kramade om mig, precis som att jag skulle vara borta resten av mitt liv. ”Jaja, släpp mig nu, annars kommer jag inte hinna med flyget.” Dem hade uppehållit mig ett bra tag, så jag fick verkligen springa till gaten för att hinna med. Första klass var kanske inte så mycket mot privatplanet jag åkt med Justin gången före, men jag klagade inte då jag enbart pluggade igen mina öron och lutade tillbaka huvudet mot sätet och somnade till. Drömmen jag drömde handlade om Justin, hur han förklarade hur mycket han tyckte om mig, och hur han sedan avslutade med att säga att han älskade mig. Dem orden är väl en flickas högsta dröm att höra från grabben som du själv håller kär?


 

Jag blev hemma från jobbet idag, mådde absolut inte bra imorse när jag vaknade. Får se hur jag mår imorgon, men nu ska jag iallafall spendera tiden framför datorn, och skriva massor. Plus att jag ska dricka vatten, så jag renar kroppen. ILLA KVICKT. Med tanke på att jag HATAR att vara sjukt. Jag har hellre magsjuka än är förkyld. =/ 


Kommentarer
Becka säger:

Sjukt bra! Ser fram emot att se hur julen blir för Justin och Pearl!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

Me+You 'Imma tell you one time. <3 säger:

Krya på dig! Hatar också att vara sjuk, det är det värsta som finns.
Asbra kapitel, som alltid!
Mera. <3

Skrivet: |

Anonym säger:

omg sjuktbra! hoppas julen är grym för dem!:)

Skrivet: |

cajsa säger:

sooo damn good! älskart' !! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://twodiffrentworlds.blogg.se

caroline svensson säger:

vad gulligt att hon ska fira jul med hans familj :) sjukligt bra kapitel! kram <3

Skrivet: |

Ebba säger:

Skit bra!!!!<3 älskar de verkligen! Kom som en Överaskning att hon skulle pka te honom, en väldigt bra överaskning Dock ;)<3

Skrivet: |

linda säger:

Hoppas att Justin blir glad!

Skrivet: |

Anna säger:

Sjukt bra.... :D hahahah dålig humor... Men längtar efter nästa kapitel! :)

Skrivet: |

elin säger:

awesome as always! kul det där med michael jackson hahaha!

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se

Felicia säger:

Yes jag visste att hon skulle få fira Julen med Justin och hans familj. Jag hade det på känn hela tiden, haha :) otroligt bra kapitel som vanligt och jag ser verkligen fram emot deras första Jul tillsammans :D

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbiebernovells.blogg.se

Mickan / - My Life In My Words säger:

Haha aw :) Jazzy <3 :) Jag visste det, yes yes yes, haha, exalterad som fasen nu jaaa :D just nu skulle jag kunna pussa dem i pannan! :D Haha, "Att Michael Jackson var min gudfar?" Humor, min humor, skrattar högt! :D Sant dock, ska man vara tillsammans med en superstjärna så får man allt vänja sig vid att flyga, skulle inte jag ha några prolem alls med kan jag ju säga :P hade med glädje irrat omkring på en flygplats i så fall. ;) Drömma om det kan hon göra, och jag hoppas att dem säger det till varandra med, men lite tidigt än kanske, det ska ju vara verkligt och man ska verkligen mena det :) Jag tror att julen kommer att bli underbar, då dem får vara tillsammans, och så får hon ju överraska honom nu, lovely! :D
Och du, kvinna, se till att bli frisk nu, helst igår! :) haha <3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback