Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 55.


 

För första gången på länge flög jag och mamma förstaklass, men det gjorde mig inget. Det var rätt skönt att ha folk man inte kände runt om sig, lite liv och rörelser, annars hade nog min hjärna hackat omkring på Pearl hela flygresan. Framför mig satt det två tjejer som var i min ålder, jag kunde höra hur dem viskade om mig, men gjorde sig aldrig något närmande, i alla fall inte under dem första 2 timmarna. Jag satt med musik i lurarna och lutade mig till och med tillbaka, jag kunde inte slappna av helt, men till en viss del, och jag visste att så fort jag skulle få se mina småsyskon skulle jag kunna slappna av helt. Mamma pickade mig på axeln när maten rullade in, så jag plockade ur mina hörlurar och riktade min uppmärksamhet mot den riktigt fräscha flygplansmaten.

 

En av tjejerna framför mig reste sig upp och gick mot toaletten, och hon tittade på mig och log med i stort sett hela ansiktet. Jag kunde inte göra annat än le tillbaka. Tjejen som fortfarande satt kvar reste sig upp, och satte sig på knä i sätet för att titta på mig. ”Kan inte jag få din autograf?” Mamma tittade på mig och log, precis som att hon ville tala om att folk inte hade glömt bort mig. Att jag fortfarande fanns på radarn som kändis. ”Självklart. Vad heter du?” Hon räckte fram ett block och en penna till mig. ”Sarah.” En lätt hälsning och min autograf kladdade jag ned på pappeter. Hon vände sig om och satte sig ned igen, vilket gav mig möjligheten att plugga igen mina öron en gång till och luta mig tillbaka.

 

 

”JAZZY!!!!” Hon och pappa var dem två personerna som mötte upp oss på flygplatsen, och det var så fruktansvärt skönt att se henne. Hur hon log när jag kom emot henne. Hon kastade sina armar om mig när jag satt på huk för att ta emot henne. Den glädjen jag hade i kroppen när jag kände hennes små armar runt min hals, ingen människa skulle någonsin kunna ge mig den, förutom hon. ”Justin. Jag saknar dig.” Hennes röst, hela hon, min älskade lillasyster. Jag lyfte upp henne i min famn och började gå mot både mamma och pappa. Med precis samma leende som min lillasyster hade när hon kom springandes hade min pappa när han drog in mig i en kram. ”Välkommen hem min son.” Tillsammans lämnade vi flygplatsen och satte oss i pappas bil.

 

Resan hem gick bra, jag satt i baksätet med min lillasyster och spelade massa spel. Det var längesedan jag hade så kul med henne, då den senaste tiden bara blivit massa små korta vistelser. Nu skulle jag ägna så mycket tid jag bara kunde tillsammans med henne. När vi hade nästan en mil kvar till Stratford kom jag och tänka på att jag kanske skulle höra av mig till Pearl, så att hon visste att allt hade gått bra. När jag plockade upp min mobil ur fick tog Jazzy den från mig. ”Vem är hon?” Hon pekade på min bakgrundsbild och tittade på mig, bilden föreställde Pearl och mig tillsammans den där gången då vi campade. ”Det är min flickvän.” Pappa tittade leendes på mig genom backspegeln. ”Vad fin hon är.” Det är sådana saker man vill höra från sin lillasyster.

 

”Hej älskling! Flygresan gick bra, och jag är snart hemma igen. Jag saknar dig, och jag har någon här som verkligen vill träffa dig. Min lillasyster frågar massor om dig. Ringer dig ikväll. Puss ♥” Det tog inte ens fem minuter innan hon svarade tillbaka, och min första tanke var att hon hade suttit med mobilen framför sig hela tiden. ”Baby. Vad skönt att höra! Jag saknar dig med, fruktansvärt mycket. Naaw, lilla snuttan då. Jag kan inte vänta tills jag får träffa tjejen som du håller så kär. Hälsa henne från mig. Hörs ikväll! Puss ♥” Jag log när jag läste det, hon bryr sig verkligen, och det är det jag älskar med henne. Egentligen har jag ingen aning om hur det känns att älska en annan tjej, jag har aldrig gjort det, men med mina fjärilar i magen börjar jag fundera.

 

 

Mormor och morfar stod på uppfarten till deras hem. Deras lilla tegelstens hus, som jag under så många år spenderade varje dag i. I mormors famn fanns även min lillebror, Jaxon. Jag hoppade ur bilen innan pappa han stanna den vilket gjorde att han fick ett milt raseri utbrott. ”Du vet vad jag har sagt åt dig, du får inte hoppa ur innan jag stannat. Hur svårt ska det vara? Jag vet att du saknar alla, men det är inte något att bli skadad över.” Jag kollade ned på mina skor då jag verkligen hörde att han var arg. ”Förlåt.” Han släppte min arm som han tidigare hållit i, så jag fick chansen att fortsätta gå mot mormor och morfar.

 

”Älskade lilla vännen vad vi har saknat dig.” Både mormor och morfar drog in mig i sin famn, samtidigt. Så jag passade även på att krama om Jaxon, samt pussa på honom. Jazzy höll om mina ben, och var absolut inte villig att släppa dem, så jag höll nästan på att ramla baklänges. Mamma rullade in våra väskor, och jag krånglade mig ur Jazzys järngrepp, och lyfte upp henne. ”När kommer jag få träffa hon, den där, Pearl?” Att Jazzy inte kunde sluta prata om henne, det hade jag redan förstått från början, då hon är den ungen som är mest nyfiken. ”Jag vet inte. Jag önska att hon var med mig nu. Så mina favoriter fick träffas.” Hon log och borrade in sitt ansikte i mitt bröst. Den tjejen kan verkligen få mig att göra vad som helst för henne. Jag älskar henne så mycket att jag skulle kunna göra vad som helst för henne, allt för att hon ska må bra.


 

 

Nu har jag något tråkigt att berätta för er. Jag har gått och blivit sjuk IGEN. Skjut mig, snälla. ^ Så jag vet inte hur mycket jag orkar skriva efter jobbet, har nyss sovit i nästan 3 timmar. Och vill fortfarande bara lägga mig ner. 

 

Men men, visa mig er uppskattningen nu. :) 


Kommentarer
Ebba säger:

Jätte bra!<3 Önskade att de skulle komma något idag! Älskar Jazzy hon är så söt! Älskar sättet du skriver på med!<3 Och att de inte säger "Jag älskar dig" i de tredje kapitelet! De är inte så verklighetstroger ju!;D<3
Stackars dig ;(<3 Hoppas du blir frisk snart!<3

Svar: Jag anser inte heller att det är verklighetstroget om dom skulle göra det. Därför väntar jag gärna med att skriva det. :)
Tack, jag ska verkligen försöka, för jag HATAR att vara sjuk. =/
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://mybieberlovestorys.blogg.se

elin säger:

awesome! måste bara fråga, har dom sagt till varann att dom älskar varandra ännu?

Svar: Dom har inte sagt det till varandra.. Får se när det kommer. När JAG anser att det är något väldigt stort, därför säger dom ganska ofta att dom tycker om varandra istället för älskar. :)
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Emma säger:

Usch! Krya på dig, hoppas att du bli bättre snart!

Anyways, det var ett superbra kapitel som vanligt. Du är sååå duktig på att skriva och har ju bra fantasi, jag är avensjuk! Har så kass fantasi, tyvärr.. Men superbra! Svårt att säga vad eftersom allt du skriver är bra! Hehe.

Skrivet: |

Becka säger:

Tycker det är bra att du gör det så verkligehtstroget som möjligt, med att tex. inte säga att dom älskar varandra i typ första kapitlet!

Sjukt bra!

Krya på dig!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

Ida säger:

Bra som vanligt, men kännder att novellen börjar bli lite långtråkig... Absolut inget illa menat, men känner att jag saknar lite drama..

Svar: Det kommer drama, men jag vet inte hur jag ska få in det. ^^
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberlover.blogg.se

Me+You 'Imma Tell you one time. <3 säger:

Asbra som vanligt, håller med Ida, saknar fortfarande drama. ♥

Skrivet: |

Anonym säger:

Krya på dig! Hoppas du mår bättre snart! :)
Jättebra kapitel! :)

Skrivet: |

Joselyn säger:

Krya på dig, hoppas du blir bättre! <3
Grymt bra!! I Love It! :D <3

Skrivet: |

naima säger:

jättebra är den!

Skrivet: | Bloggadress: http://www.enchante.spotlife.se

Felicia säger:

så sjuukt bra!! Hoppas du mår bättre imorgon ''/ eller idag blir det nog snarare ^^

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbnoveller.bloggplatsen.se

Mickan / - My Life In My Words säger:

Haha ser på kommentarerna att det bara är jag som inte saknar drama. :P Det gör jag verkligen inte heller, blir ju så nervös ju.. ^^

Jag älskar mycket när det kommer till denna novell har jag märkt, men jag älskar att läsa ur hans perspektiv, :) Vad han gör och hur han tänker nu när dem är ifrån varandra, :) Och hur han trots allt alltid är glad och skriver autografer osv. :) Men att läsa när han träffar Jazzy är ju bara för underbart! :) Dem är ju underbara tillsammans.. Blir lite blöt i ögat ju. :) Och hon då, snuttungen, jag hoppas ju för allt i världen att Pearl får åka dit och träffa dem :D Helst nu. haha! :) Deras gullande kan jag nog inte ledsna på, det är ju så jag vill ha det, helst inget drama, haha! :) Krya på dig vännen! Hoppas att du mår bättre när du vaknar! :) <3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

rt säger:

Aww krya på dig. Haha vill ha drama men endå inte än. Det känns som det kommer blir förstört mellan Justin och Pearl. Jaja nog om det. Sjuuuuukbra :)

Skrivet: |

Emelie säger:

Sjukt bra som vanligt!! <3
Kan knappt vänta till nästa!

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback