Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 52.

 

Ända sedan jag berättade för mamma om Justin så har hon börjat trotsa mina regler, jag har inte många, men en av dem viktigaste är att mitt rum är min fristad. Vill jag inte släppa in någon så ska jag inte behöva det heller, vilket hon alltid har respekterat, tills nu. När jag hörde hur hon bara gick in, ville jag kasta mig ur badkaret och över dörren för att låsa den, men jag hann inte. ”Öppnar du dörren kommer du och jag vara osams resten av ditt liv.” Justin spärrade upp ögonen och kollade på mig, jag såg hur han verkligen höll sig för skratt, men samtidigt såg han förvånad ut. ”Vad gör du?” Mamma hade inte gett sig, men hon öppnade inte dörren, och det var huvudsaken. ”Jag badar, och vill helst inte att du ska vara här inne då.” Hon suckade högt, det var nästan som att jag kunde se henne himla med ögonen framför mig. ”Vi har väl inga hemligheter.” ”Inte du och jag kanske, men jag vill inte att du ska se mig pojkvän.” Hon sa inte ett ljud, jag tror faktiskt hon försvann ganska fort ut ur mitt rum, och hädan efter kommer jag alltid att låsa, oavsett om jag bara kollar på film själv, eller om jag sitter vid datorn tillsammans med Justin. Mamma har inkräktat på mitt revir, och det tolererar jag inte. ”Varför sa du sådär?” Jag skrattade till, la mig över honom och kysste hans underbara läppar. ”Sant.”

 

Även om mamma hade varit in och förstört den mysiga stämningen jag och Justin hade tillsammans lyckades vi ändå få tillbaka den. Det var ingen av oss som ville gå upp, och absolut inte för att mamma varit in, utan för att vi trivdes tillsammans i badkaret. Varje dag med honom var ny för mig, jag fick alltid uppleva nya saker. Jag hade aldrig badat med någon på det sättet, så bara det var en ny sak. Allt tillsammans med honom kändes så rätt, visst kände jag mig obekväm vissa gånger, men ändå, det var något jag kunde leva med, bara jag hade honom vid min sida. ”Vad tänker du på?” Han väckte mig ur mina egna dialoger, vilket fick mig att le. ”Dig. Och vad jag får uppleva tillsammans med dig.” Han log mot mig innan han pressade sina läppar mot min panna och strök mig över armen. Det kändes som den mest naturliga saken, att ligga där tillsammans med honom, låta honom både se och känna på min kropp. Hans kyssar letade sig ned över min kind och vidare till mina läppar, så jag la mig över honom och tillsammans låg vi där, i badkaret och kysste varandra.

 

”Ska vi gå upp?” Jag tror bestämt att vi legat ned i över två och en halv timme, utan att egentligen ha pratat speciellt mycket med varandra. Både jag och Justin såg ut som två russin och vattnet hade blivit kallt, riktigt kallt, bubblorna var bort för längesedan. Så det var inte alls lika mysigt längre. ”Ja, det kan vi göra.” Båda två ställde sig upp och tog duschslangen och sköljde av oss. Jag klev ur först så jag fick hämta en handduk till honom, en lila, vilket tydligen gjorde honom glad. Jag virrade handduken kring min kropp innan jag gick fram till byrån som stod i mitt rum och letade reda på rena underkläder. ”Stopp, jag vill välja.” Han knuffade undan mig så jag hamnade i sängen, och jag började skratta av hur ivrig han lät. Han stod där en bra stund, och jag kunde ibland höra hur han pustade och stönade. ”Baby, vi måste köpa nya åt dig.” Han vände sig om med ett par röda spets string i handen, vilket fick mig att vidga mina ögon en aning. Jag hade helt och hållet glömt bort att jag hade dem, och var kanske inte meningen hans kulle se dem. Jag skrattade och ryckte dem ur handen på en leende Justin. jag drog på mig dem och lät handduken falla till golvet för att sedan knuffa undan honom och leta reda på den matchande Bh:n som jag visste fanns i lådan, någon stans.

 

 

Klockan var inte mer än lite efter 2 när vi hade klätt på oss och klivit ut ur mitt rum. ”Kan vi inte beställa pizza?” Min mage kurrade till och jag blev extremt sugen på något flott. Tanken av att få äta med händerna och bara vräka i sig gjorde så magen slog volter. ”Kan vi göra, ska vi dela på en familjepizza?” Han kom upp bakom mig och la sina armar kring min midja för att sedan luta sitt huvud mot min axel. Jag stod framför en av lådorna vi har i köket, där vi bevarar alla olika lappar för hemkörning, även om det är sällan vi äter har vi en hel del lappar. ”Vad vill du ha då?” När jag frågade honom kom jag på att jag inte hade en aning om vad han gillade för pizza, då vi aldrig hade ätit det innan. Han tittade på mig precis som att jag vore knäpp, men ansiktsuttrycket försvann då han troligen kom på sig själv. ”Hawaii, såklart.” han kysste mig på pannan och satte sig ned vid matbordet för att sedan dra ned mig i hans knä. ”Då tar vi en sådan.” Jag slog numret och det gick inte alls många signaler innan någon svarade. Samtalet var avslutat på mindre än tre minuter, och det skulle ta en kvart för dem att leverera den.

 

Under tiden vi satt på golvet i mitt rum och mumsade i oss massvis med pizzabitar kom jag och tänka på hans andra liv, hur allt skulle bli när vi båda hade gått ur skolan. Han levde ett helt annat liv än vad jag någonsin var kapabel till att göra, och det var något jag inte ville berätta för honom. Jag ville vara med honom, men jag ville inte att folk skulle tycka illa om mig, att hans fans skulle döma ut mig innan dem ens sett mig eller något. Jag ville inte bli sedd som den tjejen, som skulle utnyttja honom, för det var verkligen det sista jag skulle göra. Skulle mina känslor för honom på något sätt försvinna skulle jag säga det till honom, och inte låta honom tro annat just för att han var Justin Bieber. ”Pearl, hör du mig?” Justin vinkade med handen framför mitt ansikte, och jag ryckte till. ”Va, vad sa du?” Han fick en undrande blick i ansiktet och den vanliga rynkan uppstod i pannan på honom, då han såg förvirrat på mig. ”Jo, jag frågade om vi skulle kolla omkring i affärer imorgon, inför jul.” Det lät verkligen som en bra idé, så jag nickade mot honom och tog en tugga på min pizzabit.

 

”Sover du här inatt?” Egentligen hade jag ingen som helst rätt i att ställa honom den frågan, då han knappt hunnit träffa sin mamma under lovet, men å andra sidan skulle han åka till Canada med henne, och lämna mig hemma i LA. Han satt med min dator i knä och kollade sin twitter. Jag säger bara en sak, jag kommer aldrig skaffa mig en twitter efter att ha sett hans. Det gick inte ens en sekund innan flera tusen hade twittrat till honom, och ville han skulle lägga märke till dem. Han vände blicken från datorn mot mig, och strök mig på kinden med baksidan av sin hand. ”Hur skulle jag kunna säga nej till den frågan?” En lätt rodnad spred sig över mina kinder och jag kollade ned i sängen. ”Men jag måste hem och hämta massa saker i så fall.” ”Okej.” Jag visste inte om han ville ha med mig, så jag tog inte det förgivet heller. Han fortsatte koncentrera sig på datorn, och jag gav honom den tiden han ville ha. Jag ansåg att det var viktigt för honom att hålla kontakten med sina fans, även om han inte åkte jorden runt och gav dem spelningar. Varje liten tid han fick tillsammans med dem, om det så var öga mot öga eller genom datorn, var viktigt.

 

 

Justin hade åkt hem, och skulle sedan komma tillbaka, men under tiden gick jag ned till mamma som satt framför tv:n och kollade på någon av alla sina serier. Jag satte mig ned i fåtöljen med Sandy i knä och slog ögonen mot tv:n, men hann inte se speciellt mycket innan hon började prata med mig. ”Jag vill säga förlåt för att jag bara klev in i ditt rum tidigare idag. Jag vet att jag inte har någon rätt att göra det.” Jag nickade bara, då jag inte visste vad jag skulle svara. Hon visste att hon hade gjort fel, vilket var bra, för jag ville inte att det skulle upprepas. ”Så du och Justin?” Jag förstod på en gång vart mamma var på väg att ta det samtalet, och jag hade ingen lust att diskutera det med henne, jag var vuxen nog och förstod innebörden med det hela om något hände och vad som kunde hända. ”Nej, snälla.” Hon log moderligt mot mig och himlade med ögonen. ”Jag måste fråga. Skyddar ni er?” Jag vände hastigt huvudet mot mamma och spände blicken i henne, vilket fick henne att börja skratta. Hon gav mig en tankeställare, det gjorde vi inte. Och det var jag tvungen att fixa illa kvickt. Frågan var bara hur mamma ens kunde veta att vi hade gjort det. Eller så var det bara något hon antog, jag vet inte, och var inte speciellt intresserad på att börja fråga henne. ”Herregud, gör ni inte?” Hon antog nog att eftersom att jag inte svarade så var svaret nej. Jag skakade lite försiktigt på huvudet, men kollade inte på henne, då jag inte ville möta hennes blick. ”Det måste vi fixa på en gång.”

 


 

 

Jag vet inte hur det kommer se ut med kapitel idag. Har inga klara, och ni ska bara veta hur det känns för mig. =/ Har aldrig hänt. ^ Men jag sitter med datorn på en camping, (nya camping-livet.) och ska väl snart dra mig hemåt eller nått sånt, jag vet inte.. ^^ 

Hoppas att ni får en trevlig dag, med god mat och trevligt folk. :) 


Kommentarer
Anonym säger:

Omg sjukt bra! du är grym på att skriva!:)

Skrivet: |

Emma säger:

Hahahaha, gud vad pinsamt om hon hade klivit in!
SUPERBRA kapitel!

Skrivet: |

Emma säger:

Hahahaha, gud vad pinsamt om hon hade klivit in!
SUPERBRA kapitel!

Skrivet: |

Emma säger:

Hahahaha, gud vad pinsamt om hon hade klivit in!
SUPERBRA kapitel!

Skrivet: |

Emma säger:

Hahahaha, gud vad pinsamt om hon hade klivit in!
SUPERBRA kapitel!

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

Emelie säger:

Grymt bra!!! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

Anonym säger:

En liten fråga bara, eller 2... (asbra kapitel btw) men kommer vi får reda på vad han skrev i hennes gamla dagbok snart? :) och kommer han vara med i basketlaget nästa termin? Eller han kanske var det denna terminen också, men jag har bara glömt det? ... Hmm... Men kan det komma mer om basketen sen? Snääällaaa?! Hahahaha, vad jobbig jag är ;) Men asbra kapitel, haha vad pinsamt om mamman lade kommit in där ;) och vad Pearl har blivit modig på sista tiden :o ;) men det är ju tack vare Justin i och för sig ;))

Svar: Det kommer komma fram vad han skrev i hennes dagbok. Hon har ju inte använt den någonsin, så frågan är om hon ens vet om att hon har den liggandes i sängbordet :P Vi får se vad som händer nästa termin, det kommer nog bli massa drama med Aurora .. Nejdå, jag svarar på frågorna jag får. :D
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Ebba säger:

As bra!!!!<333 mer idag?????:333<333 ÄLSKAR DET!!<33333

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Va bra att hon sa ifrån, haha, det hade varit lite pinsamt om hon hade kommit in, :P Men ändå lite kul på något sätt.. Skrattade lite åt Justins reaktion :P Älskar fortfarande att läsa hur hon tänker, och vad hon tänker :) Och även att hon berättar för Justin :)
Men du fick mig att skratta igen när han puttade bort henne för att han ville välja underkläder och hans kommentar, haha måste köpa nya, :P
Åh Hawaii, yum, vart sjukt sugen på det nu, men attans diet, haha! Jag älskar även att du skriver om hur han tittar twitter och så även fast han inte är den Justin, och inte åker runt och uppträder osv, :) Det får mig att le lite! :) Och dem är ju så förbannat söta, och bra att hon berättade för sin mamma om det, och att dem ska fixa skydd, :) för än är det lite tidigt med barn. :)
Jag vet hur du gärna vill ha kapitel på lager, och jag vill att du tar dig tid och skriver, låt oss vänta om du måste. :) Jag klarar mig, även fast det är svårt, abstinens u know. :) men hellre det och att du får lägga ner den tid du behöver på att skriva, :) Skynda inte på för mycket, :) Är fler som mig och verkligen uppskattar det du gör, så väntar vi :) <3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ebba säger:

Du är så himla duktig på att skriva Marielle!
Men jag saknar lite drama, fast det är ganska skönt utan drama också. XD
Grymt kapitel iaf. :D

Svar: Det kommer komma mer drama när dom återvänder till skolan.. Aurora är absolut inte klar, det kan jag lova :P
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://ebbaostergren.blogg.se

Me+You 'Imma tell you one time. <3 säger:

Asbra, som vanligt! Älskar hur hennes mamma tänkte komma in, och Pearl sa ifrån, som tur. Hur pinsamt hade det annars vara?! HAHA!
Det är lugnt om du inte har något kapitel, vi kan vänta. Du har ju ett liv utanför "bloggvärlden", man kan inte skriva heeela tiden.
Men ja, det känns kanske surt för dig att inte ha kapitel på lager så du bara kan ge oss.
Men aa, det är som det är!
Älskart! <3

Skrivet: |

Idaa säger:

Haha, nu komenterar jag Määäääggiiiie ! :D Skitbra inlägg :D Love. <3

Svar: Nämen, du hitta till kommentars fältet ?? ;) haha ^^ <3
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Amanda säger:

Du skriver allt så verklighetstroget! har väl läst ikapp kanske 10 kapitel nu och jag har inga ord för hur grym du är! menmen, du är bäst iallafalla. sättet som pearl och justin är på tillsammans är så gulligt! och hur han verkligen inte vill skada henne på minsta lilla sätt (det är ju självklart att man inte vill skada någon, men du fattar) det är bara för sjukt gulligt! kan sitta i timmar och skriva, men jag har lite svårt att formulera mig och kan lätt koma in på andra spår. haha. längtar till näsa kapitel nu! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://novelsbyyme.blogg.se/

Felicia säger:

Längtar så sjukt mycket tills nästa kapitel!!

Skrivet: | Bloggadress: http://stooriesbyme.blogg.se

Felicia säger:

Jag längtar så sjukt mycket tills nästa kapitel!!

Skrivet: | Bloggadress: http://stooriesbyme.blogg.se

rt säger:

dööör så pinsamt om hon hade gått in dit xD

haha gryyyyyyymtbra :)

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback