Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 46.


 

”Mamma?” När vi klev innanför dörren ropade jag på mamma och vägrade släppa Pearls hand, även om jag kunde känna hur hon ville dra sig undan, eller i alla fall inte hålla mig i handen. Jag vände mig mot henne och bländade av ett leende. ”Ni har ju träffats förut, kom nu.” Jag drog in henne i min famn och kysste henne på kinden. ”Här inne, gubben.” Jag hörde att mamma satt i vardagsrummet, just för att det var där ifrån hennes röst, samt ljudet från tv:n kom. Mycket riktigt, hon satt till och med, med fötterna på bordet, och det får jag aldrig göra. Jag ligger illa till varje gång jag ens är på väg att lägga upp dem. ”Hej.” Hon reste sig upp när vi kom in och kramade om mig, för att sedan ge Pearl en kram. Jag såg hur liten Pearl kände sig strax innan, men det försvann på en gång då mamma la armarna om henne. ”Välkommen till familjen.” Min mamma kan aldrig behärska sig, eller se om man kanske ska ta det lite lugnt. Det är något hon verkligen måste lära sig. Pearl nickade bara lite smått mot mamma samtidigt som hon la sitt huvud mot min axel, jag kunde se på henne hur hon rodnade och ville nog inget annat än försvinna från mamma och hennes breda leende.

 

Mamma tog hand om min väska och kastade alla mina kläder i tvätten så att jag fick ta med mig Pearl upp på mitt rum, som egentligen inte ser ut som en tonårings rum, det enda jag har där inne är en stor dubbelsäng och två sängbord samt en tv. Jag tycker om när det är stilrent, men ibland hamnar alla mina kläder på golvet och då är det inte så stilrent mer. Pearl kastade sig i min säng och pustade ut, vilket fick mig att börja skratta. ”Kom hit med dig.” Hon lutade sig på armbågarna med låg fortfarande raklång i sängen. Ett busigt leende nådde hennes läppar och hon flirtade med ögat. Vem kan dissa en sådan inbjudan? Jag vet att mamma hatar när jag umgås ensam med tjejer för hon tror alltid att det värsta ska hända. Jag tror dock hon skulle ändra sig om hon visste hur Pearl var i min närhet, hon är inte som alla andra tjejer, och framför allt inte som Aurora som lyckades få mig i säng på bara några minuter. Pearl försöker inte ens med det, och hon vet att jag kommer ta allt i hennes takt. Jag kröp upp över henne och placerade, inte hela min kroppsvikt på henne, men en del, och pressade samman våra läppar i en av dem mest passionerade kyssar hon och jag har haft tillsammans. Jag hade inget att klaga över då jag hade tjejen som jag tyckte mest om under mig.

 

 

Vi hade kommit överens om att bara ta det lugnt och vara inne resten av dagen, så vi hade båda bytt om till mjukiskläder och gottat ned oss tillsammans i sängen. Mamma hade handlat hem massa godsaker som jag och Pearl hade smugit upp med på mitt rum. Vi låg tätt intill varandra och kollade på film, Alvin och gänget. Jag älskar dem filmerna, och kan inte vänta på att trean ska komma ut, så jag får se den med. Mitt under filmen kunde jag känna hur Pearl andetag blev tyngre och jag förstod på en gång att hon hade somnat. Att sluta skolan brukar väl göra så att man kan andas ut och slappna av, så det var väl det som gjorde henne trött. Jag hade absolut inga planer på att väcka henne, utan lät henne sova med huvudet på mitt bröst, medan jag kollade klart på filmen. Ibland kunde jag höra hur hon mumlade något ohörbart, det lät så fruktansvärt gulligt att jag inte kunde hålla mig för skratt. Jag försökte hela tiden att inte skratta så att hon vaknade, och jag verkade lyckas då hon inte ens rörde på sig. Hennes hår låg i hennes ansikte, så jag flyttade undan det och låg och tittade på henne.

 

Jag försökte somna jag med då hon ändå låg och sov men jag kunde inte så länge jag var pissnödig. Att krångla sig ur hennes grepp var inte det lättaste, men jag lyckades, trodde jag. ”Kom tillbaka.” Att höra hennes nyvakna röst fick mig svag i knäna, och hur mycket jag än ville lyssna på henne kunde jag inte då jag verkligen var tvungen att besöka toaletten. ”Jag kommer.” Det var det enda jag hann svara innan jag bokstavligen sprang in på toa. Jag gjorde det jag var tvungen att göra, tvättade händerna och klev ut ur badrummet. Även om klockan inte var mycket så hade hon ändå krånglat sig ur sina kläder samt lagt sig under täcket, på vadå? Mindre än två minuter. Hon var så fruktansvärt söt där hon låg med täcket långt upp över halsen. Det var lika bra att prata med mamma innan jag också gick och la mig, så slapp hon få en chock sedan när hon hade insett att Pearl sovit över. Jag lämnade rummet efter att ha kysst hennes kind, och förberedde mig på mammas fina tal hon skulle hålla för mig.

 

 

”Du vet vad jag tycker om att du har tjejer hemma…” ”Vad tycker du jag ska göra då? Kasta ut min flickvän?” Till och med jag reagerade när jag sa flickvän, det lät så, hmm, fint. Mamma skakade på huvudet, och kollade medlidande på mig. ”Nej, det var inte så jag menade. Klart hon får sova kvar. Men kom ihåg att jag är för ung för..” ”Barnbarn, jaja. Jag vet. Du behöver inte oroa dig.” Jag vinkade lite smått över axeln när jag lämnade henne i vardagsrummet och gick tillbaka upp till Pearl. Hon låg fortfarande och sov, så hon måste verkligen ha varit trött. Jag borstade mina tänder och drog av mig kläderna för att sedan krypa ned bredvid henne, och jag tror hon kände mig då hon utan att krångla la sitt huvud på mitt bröst samt armen om mig. Jag trivdes med henne så nära, men det fanns en viss frustation som vaknade inom mig. Jag ville ha henne på så många andra sätt, men jag hade lovat henne, och man bryter inte ett löfte, och absolut inte ett så stort.

 

På morgonen när jag vaknade var jag ensam i sängen, och kunde heller inte höra om någon var i badrummet. Jag kastade lugnt av mig täcket och drog på mig mina mjukisbyxor som låg på golvet bredvid sängen. I trappen ned kunde jag höra hur både Pearl och mamma satt i köket, och skrattade tillsammans. Jag blev genast nervös, då Pearl bara dagen innan nästan varig blyg för mamma, och nu satt dem tillsammans i käket, och verkade ha väldigt roligt. När jag kom in i köket kollade dem båda upp på mig, från att troligen har suttit med ansiktet i ett gammalt, fotoalbum med bilder på mig som liten i. ”Mamma, sluta. Ta bort det där.” Hon blockerade mig, precis som att jag inte fanns med dem i köket, då hon bläddrade vidare i albumet och fortsatte berätta för Pearl vad bilden föreställde, eller vad jag gjorde på den. ”God morgon beautiful.” Jag kysste Pearl på halsen och jag kunde känna hur hon började le, så jag placerade mina armar om henne och lutade min haka mot hennes huvud. ”God morgon.” Mamma satt fortfarande kvar bredvid, men jag brydde mig inte. Det var så underbart att få hålla om henne framför mamma, veta att hon var min.

 

”Jag ska låta er ungdomar äta frukost ifred, jag har redan gjort det. Carin och jag ska ta en vändra på staden, så finns på mobilen om du vill något.” Mamma lämnade köket och jag hörde hur hon gick in i sitt rum och stängde dörren. ”Vad vill min sköna ha till frukost?” Både hon och jag gick till kylskåpet, och det var nästan så att det ramlade ur mat när jag öppnade det. Proppfullt var det rätta ordet. Pearl började kolla bland alla olika sakerna för att slutligen plocka fram mjölk och sylt, jag funderade hela tiden vad hon skulle göra tills hon plockade fram knäckebröd. ”Vad i hela friden ska du äta?” Jag skrattade samtidigt som jag iakttog henne. ”Frukost, du kommer älska detta.” Hon hällde i mjölk i en djup tallrik och bröt sedan ned massa bitar av knäckebröd i det, och hade sedan på sylt. Jag har aldrig i hela mitt liv sett något liknande, men jag skull ge det en chans. Hon satte sig ned vid bordet, och började äta precis som att det inte alls vore konstigt. Jag satte mig ned mitt emot henne och tog min sked för att sedan smaka litegrann. Jag blev faktiskt förvånad, det var mycket godare än det såg ut. ”Nå, vad tyckte du?” Hon log sött mot mig, så jag sträckte mig över bordet och kysste henne. Hennes läppar smakade jordgubbssylt och mjölk.

 


 

 

Om ni kommenterar flitigt kommer nästa kapitel upp redan ikväll. Vi alla vet ju att det kapitlet innehåller lite intima saker. :P haha ^^


Kommentarer
agnes säger:

YEEEEEY :D nästa kapitel nu! <3 <3

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbiebstories.blogg.se/

Anonym säger:

Jätte bra!! Som vanligt ;)

Har en liten fråga, har du Justin's nya album Believe? Isåfall vilken/vilka är din/dina favoritlåtar?? :)

Skrivet: |

elin säger:

super! älskar att dom är så söta mot varandra! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

Sandra säger:

MEER NU :D:D Gud jag älskar att Justin är så himla snäll och gullig mot henne. <3

Skrivet: |

Anna säger:

Jätte bra! Mer!

Skrivet: |

rt säger:

Okej frukosten lät faktiskt väldigt äcklig men jag måste pröva det senare... xD hahah asgryyyyymmmt som vanligt. Känns så tråkigt att säga det hela tiden men det är ju sant så ;)

Skrivet: |

Anonym säger:

Sjuktbra!! :)

Skrivet: |

caroline svensson säger:

jag älskar denna novellen :) den är så annorlunda :D

och jag älskar dig marielle! du är så jävla bra!! kram!! <3

Skrivet: |

cajsa säger:

sjukt bra!

Kan vi få nästa? haha! ;)<3

Skrivet: | Bloggadress: http://twodiffrentworlds.blogg.se/

Quinee säger:

Ohhh dem är så söta att jag blir tårögd! jag kan inte fatta att detta bara är en novell... jag blir helt galen när jag ser att ett nytt kapitel är uppe >< haha

men snälla snälla snälla kan vi inte få ett till? typ nu? snälla?! jag orkar verkligen inte vänta ;/ (otålig cheey här :I haha)

Skrivet: |

Anonym säger:

SUPERBRA!

Måste få nästa idag!

Skrivet: |

elena säger:

dom är så söta fortsätt så som du skriver då kommer du gå långt som författare <3

Skrivet: |

Johanna säger:

Awsome! haha, äter oxå mjölk, knäcke och sylt som frukost, skit gott ju! :P

Skrivet: | Bloggadress: http://biebsloverss.blogg.se/

linda säger:

Alltså, gud vad gulliga de är ihop!

jag älskar det :D

Skrivet: |

Vicki säger:

Awesome:)

Skrivet: | Bloggadress: http://vickiso.com

isabellew säger:

jättebra vill ha nästa nu! ;)

Måste prova det där med frukosten..

Skrivet: | Bloggadress: http://isabellewistrand.blogg.se/

Anonym säger:

Jättebra!! :D:D

Skrivet: |

Anonym säger:

söta! :)

Skrivet: |

Me+You 'Imma Tell you one time. <3 säger:

awwie, dör, så gulligt!

jättebra! mera. <3

Skrivet: |

FRIDA säger:

saknat mina kommentarer? ;) ja har läst hela tiden har inte tagit tiden att kommentera bara. älskar handlingen! :) men kan man verkligen skriva: ",och" vad jag har lärt mig betyder "," och :)

Skrivet: |

cajsa säger:

Omg, älskart', kan vi snällaaaaaa få ett till ikväll? snälla bästa marielle!? Har vart inne på din blogg minst 20 gånger idag utan att överdriva! pusssss

Skrivet: | Bloggadress: http://twodiffrentworlds.blogg.se/

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Mickan / - My Life In My Words säger:

Ahmen, hag dör ju en lite smula nu, haha, det är tur att jag är ensam och alla sover här, för annars hade dem allt sett mig sitta här med en fånigt leende på läpparna, och till råga på det, med huvudet lite lätt på sne, haha. Ah nej jag är inte normal, men det har jag inte sagt heller, ;)
Och filmen, haha, när jag läste det så log jag ännu mer, för att jag visste om att dem skulle kolla på den, :) Och han är ju så jävla söt mot henne, jag vill också, haha funderade nästan på om jag skulle ta och hoppa in i novellen och vara med, ligga där och gosa :D Tänk så lovely!
Söt han är som ändå går ner och pratar med Pattie, duktig pojke, :) och jag gillar att hon säger att hon är för ung för att bli farmor, haha :)
Hans frustration förstår jag, men samtidigt så är det gulligt att dem inte har gjort något än, men det håller ju inte så länge vet ju jag! :D moahaha!

Haha, aw, fotoalbum, skrattade lite där, och sen gick jag tillbaka till mitt leende och snea huvud när jag läste resten. Och den där frukosten, så äcklig lät den inte, men det är ju synd att man går på diet annars hade jag testat den, ;) haha!

Fan va folk har kommenterat, det är ju underbart, men bättre vore det ju om det kunde hålla i sig, jag menar så svårt är det inte att kommentera :D Jag gör det ju varje gång, via telefonen och via datorn no problemas liksom :)

Dags för nästa :D Woho!
<3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback