Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 45.


 

Jag glömmer aldrig den kvällen då jag tog mig mod för att fråga Justin vart vi stod någonstans. Den där gången i poolen, då han sa att han ville vara min pojkvän, jag tog det dock inte så seriöst, som jag kanske borde ha gjort, men fjärilarna i magen fanns alltid där. Han svarade mig inte, utan pressade sina läppar hårt mot mina i en kyss jag aldrig tidigare upplevt, han tog alla mina upplevelser till en helt annan nivå, bara genom att finnas runt mig. ”Jag är din på alla sätt.” Det var det enda han svarade mig för att sedan ge mig tillåtelse att drunkna i hans underbara ögon. Det har nu gått en månad sedan vi blev tillsammans, inte officiellt, men för vår familj. Mamma och pappa tog det hur bra som helst, trots att dem vet han egentligen är, och vad han får utstå. Jag tror att dem litar på mig, och låter mig prova mina egna vingar, fungerar det inte, så är det så, men det får man inte reda på fören man provat. När han berättade det för sin mamma hade hon i stort sett svarat honom med, ”Det var väl på tiden.” Hon om någon hade sett oss tillsammans och förstått att vi båda tyckte väldigt mycket om varandra. Jag var så glad att jag hade Justin, han gjorde mina dagar mycket lättare att gå igenom.

 

Det var en dag kvar i skolan, som jag hade tagit mig tillbaka till, och den sista lektionen var musik. Vilket betydde att vi skulle redovisa låten vi hade skrivit. Eftersom att jag inte hade varit med på musiken speciellt mycket, så hade jag överlåtit allt till Justin, och han hade skrivit klart den, samt melodin. Jag fick inte höra låten innan den skulle spelas för resten av klassen, då det hade varit en låt till mig. Han hade skrivit den till mig, och bara det gjorde saken ännu mer pirrigt. Vi satt på samma gamla stolar i musiksalen och alla andra klasskamrater hade spelat upp sin låt, det var dock bara vi kvar, eller ja, Justin. Jag visste att han hade gjort det professionellt tillsammans med sitt team, i en riktig studio, tillskillnad från dem andra eleverna. På tal om dem andra eleverna, Aurora har hållit sig undan mig, men jag vet att jag har något att vänta från henne, hon är inte den som ger upp i första taget. Vilket ibland kan vara ganska oroväckande. ”Så, Justin. Är du redo?” Mr. Milner satt tillbaka lutan i sin stol med händerna bakom huvudet och log mot Justin. Han gav tillbaka en lätt nickning och satte i skivan i spelaren.

 

Varje litet ljud som kom ut ur högtalarna tog och in och verkligen lyssnade på. Vad det var han hade att säga till mig. ”If I was your boyfriend, I´d never let you go. I can take you places you ain´t never been before. Baby take a chance or you´ll never ever know. I got money in my hands that I´d really like to blow. Swag swag swag, on you.” Under hela låten log jag, ett riktigt fånigt leende om jag får säga det själv. Jag vet inte varför, men han fick mig att känna mig värdefull, att jag var värd något i hans ögon. Ingen annan i rummet visste att låten var skriven till mig, vilket gjorde saken ännu bättre. När låten drogs mot sitt slut applåderade alla, och Mr. Milner stängde av stereon. ”Det kommer bli min första singen på den nya plattan. Jag håller på för fullt, och ni är dem första som får höra den.” Jag kände mig stolt då jag satt bredvid Justin, men allt jag ville var att kyssa hans perfekta läppar där och då. Dock kunde jag inte göra det, då vi inte hade gått ut med vårt förhållande offentligt, och jag ville inte göra det heller. Jag hade absolut inget emot av att synas tillsammans med honom, men det skulle bli så mycket om vi hade ett förhållande öppet. Han var lite sne på mig för det, men det var så jag ville ha det.

 

 

”Du kommer aldrig någonsin förstå hur mycket jag tycker om dig, verkligen.” Jag kastade mig över Justin när vi kom in i mitt rum. Han skrattade till och pressade sin kropp mot min, för att slutligen förenas med mina läppar. ”Var låten bra?” Det lät på honom precis som att han var rädd för min åsikt, vilket han absolut inte skulle vara. Egentligen skulle han inte lyssna på mig, utan på alla sina vänner ute i den stora världen. Han visste mycket väl att dem skulle älska hans nya sätt att förmedla den underbara musiken på. ”Bra? Skojar du med mig? Du kommer slå större än du tidigare gjort, om det ens går.” Han log och kysste mig på näsan. ”Du är kul du.” Sedan satte han sig ned i min säng och plockade fram min stora väska som låg under den. Ännu en gång skulle jag packa ned allt mitt, vilket inte denna gång var lika mycket som förra. Men eftersom att man inte får bo på skolan under jullovet var jag tvungen att återvända hem. Detta år skulle vi fira julen hemma, vi har alltid åkt till farmor och farfar, men dem skulle komma till oss. Jag har tyvärr ingen mormor och morfar då båda två har gått bort. Mormor dog innan jag föddes, men morfar fanns med ett tag, men gick sedan bort i cancer.

 

 

”När åker du till Canada?” Jag visste att han hatade det ämnet, men jag var så illa tvungen att fråga honom. Jag ville se hur många dagar jag hade kvar med honom innan han lämnade landet. Han suckade bara och kollade sedan ledsamt på mig, tro mig, jag kände hans smärta. ”Om en vecka.” Var allt han svarade. Vi hade en vecka tillsammans kvar att göra vad vi ville, i stort sett. ”Då kanske du vill handla julklappar tillsammans med mig någon dag?” Han satte sig upp tvärt i sängen och stirrade på mig, precis som att jag sagt något dumt. ”Kanske? Jag kommer inte lämna din sida en enda gång. Möjligen när jag ska besöka toaletten.” Jag har aldrig hört honom så allvarlig, någonsin. Jag satte mig gränsle över hans lår och kysste honom, mina läppar skulle få det kämpigt när han inte fanns tillgänglig längre, men det var ändå något vi behövde prova på. Han skulle behöva vara borta en längre tid då han tillslut skulle åka på turné. Vi släppte varandra, men jag satt fortfarande kvar med mina armar kring hans hals, och han med sina på min korsrygg.

 

När vi båda två hade packat klart bestämde vi oss för att åka hem till mig för att bara lämna min väska. I taxin hem satt vi tätt omslingrandes, men sa inget till varandra. Han höll om mig samtidigt som hans fingrar lekte med mina. Han hade ett milt leende på läpparna, och man kunde se att han verkligen var glad. När man kunde se mitt hus började jag plocka upp mina nycklar samt lägga ned min mobil i väskan. Justin klev ur bilen först och betalade, vilket jag inte kunde säga emot då han var ganska sträng när det kom till sådant. ”Vi tar min bil här ifrån sedan. Om du vill?” Jag kollade på Justin samtidigt som jag drog min väska upp mot huset, och han drog sin. ”Det kan vi göra, vilken är din?” Det var då jag kom på att Justin inte hade någon aning om jag ens hade någon bil. Eftersom att pappa inte var hemma, så stod där bara en vit SUV, och min röda Ferrari. Jag såg att Justin var på väg mot den vita, vilket fick mig att skratta lite. ”Fel bil, du kan ställa den vid den röda.” Hade jag kunnat filma hans ansikte hade jag gjort det, men jag hann inte ens plocka upp mobilen innan han vände sig mot mig och lyfte chockat på ögonbrynen. ”Du skojar?” Jag skakade bara på huvudet och fortsatte mina steg mot huset.

 

Mamma satt i ett viktigt telefonsamtal, så jag hann bara säga hej till henne innan jag och Justin hoppade i min bil och styrde den mot hans hem. Hela vägen fick han guida mig, då jag aldrig hade kört dit själv, så jag visste vägen. ”Ta höger här.” Vi var på en av dem större vägarna i LA och det var massa bilar ute, men det fanns inget som hindrade mig och mina hästkrafter under huven, vilket Justin verkade gilla. Jag gjorde som han sa, och började genast känna igen mig. Under hela färden hem till honom hade han sin hand placerad på mitt lår, vilket fick mig i obalans ibland, men jag ansträngde mig. När jag tillslut körde upp på hans uppfart kunde jag slappna av, och veta att jag inte skulle köra av vägen om han fortsatte som han gjorde, genom att stryka sin hand upp och ned. Han kysste mig på kinden och klev ur bilen, för att sedan plocka med sig sin väska. Han kom upp på min sida och fångade min hand i sin, och flätade samman våra fingrar. Även om jag hade träffat Pattie innan så var det ändå pinsamt, eller en aning nervöst. Det var nu vi var tillsammans och jag skulle träffa henne som Justins flickvän för första gången.

 



 

 

Hur tror ni mötet med Pattie går? :P

 

Ni är sjukt bra på att kommentera. Ska vi se om ni kan lika bra på detta kapitel också? :P


Kommentarer
agnes säger:

sjukt otroligt fantastiskt! hoppas nästa kommer ikväll! :D <3

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbiebstories.blogg.se/

julia! :D säger:

hihi du är så bra på att skriva! :O längtar till kapitel 47 ;D

Skrivet: | Bloggadress: http://funkimonkie.webblogg.se/

Sandra säger:

Ååh, snälla ett till ikväll! Jag blir ju beroende. <33

Skrivet: |

linda säger:

Jag hoppas att det går bra med pattie nu!

Pearl verkar så treevlig!

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Anna säger:

Jätte bra! Jag tror möttet går jätte bra. :)

Skrivet: |

Anonym säger:

Jättebra! :)

Skrivet: |

Ebba säger:

Skiitt braa!!!<333

Skrivet: |

Emma säger:

SUPERBRA!

Skrivet: |

Bella säger:

Vill ha nästa nu!

Skrivet: | Bloggadress: http://Http://Isabellewistrand.blogg.se

Me+You 'Imma Tell you one time. <3 säger:

asbra! <3

Skrivet: |

Emelie säger:

Sjukt bra!! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se/

Mickan - / My Life In My Words säger:

Jag somnade när jag skulle läsa detta kapitel igår, eller inatt, eller ja :P



Så söta, och han då. :) Nu förstår jag vad du menade med Be alright där, :)

Men tror ändå att den hade funkat, :)



Haha, jag älskar hennes sätt att uttrycka sig på och hur Justin alltid reagerar på det, :)

Som t.ex. att han inte skulle lämna hennes sida, bara om han går på toaletten, haha! Den var kul!



Och hans reaktion på hennes bil! HAHA, oslagbart! Jag kunde till och med se hans ansiktsuttryck när jag läste det, så jävla kul! :)



Och än en gång, hur han omedvetet får henne att känna, det var ju tur att hon kunde koncentrera sig när hon körde, trots hans hand, but I know how she felt :p



Mötet med Pattie kommer nog att gå kanon bra! :D Många kramar och så :)

Ser fram emot att läsa fortsättningen! :D

<3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback