Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 44.


 

Det hade varit en intressant kväll tillsammans med Pearls mamma och pappa. Dem var verkligen helt insatta i idol, och Freds favorit fick stanna, så han kunde pusta ut och gå och lägga sig. Vi delade många härliga skratt, och det fanns inget som var pinsamt eller något liknande. När Pearl gäspade till en gång insåg jag att klockan hade dragit sig mot halv 11, och jag blev trött av det. ”Vi går och lägger oss. God natt.” Pearl kramade om sin mamma och pappa, medan jag gick mot trappen. ”Han sover på soffan, eller hur?” Debbie sneglade mot mig när hon sa det till Pearl, men jag såg ett leende på hennes läppar och hoppades att hon skojade. ”Ge dig.” Hon slog till din dotter löst på armen och skrattade. ”Sovgott ungdomar.” Pearl stannade när hon stod på första trappsteget och la sina armar kring min hals. ”Jag tycker om dig så mycket.” Hon gav mig ingen chans att svara då hon pressade sina läppar mot mina. Jag lyfte upp henne med varsitt ben om mina höfter och så gick jag upp för trappen. Vi släppte inte varandras läppar och kyssen övergick till hångel. När vi kom in i hennes rum la jag ned henne försiktigt på sängen och släppte hennes läppar, men hon var snabb med att placera en hand i nacken på mig och dra ned mig igen mot henne. ”Kom hit med dig.” Jag kände hur leendet växte då hennes läppar var alldelens intill mina.

 

När vi hade borstat klart våra tänder och krupit ned i sängen la vi oss så tätt vi bara kunde. Jag älskade hennes kroppsvärme, så jag behövde aldrig vara rädd att frysa om nätterna om jag skulle spendera mina nätter med henne. ”God natt sötnos.” Hon gosade in sig riktigt mycket i min famn då jag hade handen kring hennes midja. ”God natt snygging.” Jag var verkligen glad att jag hade henne, hon fick min tid i skolan att gå mycket fortare än vad jag någonsin vågat tro. Allt jag hoppades på var att hon skulle komma tillbaka, att hon skulle strunta totalt i Aurora och Elena. Dem hade förstört tillräckligt, och skulle inte få göra det mer. Hennes andetag blev tyngre och tyngre så jag antog att hon hade sjunkit in i en skön sömn. Hon var en av dem vackraste när hon sov, det var då hennes ansikte och kropp var som vackrast, hon var helt fri från alla problem, och hon grät inte. När jag låg där och skådade henne insåg jag att jag ville ta med henne hem, hem till Canada och Stratford för att presentera henne för mormor och pappa. Jazmyn skulle älska henne, det fanns inga tvivel om den saken.

 

 

På morgonen när jag vaknade låg jag ensam i sängen. Det var svalt och jag mådde riktigt bra. Jag låg kvar ett tag och sträckte på mig, för att sedan höra hur det spolades på toaletten. Ut från badrummet kom Pearl iklädd endast trosor, med händerna för hennes bröst. Jag trodde att jag skulle svimma, hon var definitivt den vackraste jag någonsin sett. Jag öppnade täcket och hon kröp ned bredvid mig, för att sedan lägga sitt huvud på min ena arm och sedan tråckla in sina ben mellan mina. Vi sa inget till varandra, och jag kunde inte känna någon spänd känsla mellan oss, även om hon är blyg. Det var precis som att hon alltid visade sig så för mig. Jag låg och strök henne efter sidan och kände hur hon rös till av min beröring, hon log mot mig, och kysste mig på bröstet. Det var inte bara jag som fick henne att rysa, då hon lyckades med samma sak mot mig. När jag nådde hennes troskant reagerade hennes kropp på ett sätt jag inte trodde, hon rös, men hon tog inte bort min hand utan pressade sin kropp närmare min. Ett finger slank in innanför, men jag gjorde inget mer, mer än att jag drog det lite fram och tillbaka, samt kysste henne på huvudet. Hon verkade inte nöja sig med det då hon vek sitt ansikte mot mig, och utan att jag hann reagera pressade hon sina läppar mot mina. Hon kysste mig intensivt, och jag förstod att hennes kropp hade reagerat.

 

”Du anar inte vilka fjärilar i magen du väcker hos mig.” Hon låg fortfarande på mitt bröst, men hade för ett tag sedan lagt sin hand på min mage. Även om jag låg och blundade kunde jag känna hur nyfiken hon var, hur hennes fingrar sakta letade sig ned till kalsongkanten. Visst retade hon mig till fullo, men hon var ny, och jag fick stå ut med det. Jag ville inte bara hoppa på henne, utan ge henne den tiden hon ville ha på sig, för att känna sig bekväm i situationen. Jag ville att hon skulle möta min blick, jag ville se hur hon reagerade själv. Eftersom det var hennes fjärilar jag väckte. ”Kom ihåg en sak bara, att vi tar det i din takt. Jag vill inte att du ska känna dig obekväm.” Hennes leende växte och hon satte sig upp. ”Ska vi gå upp?” jag sneglade på hennes klocka på sidan om sängen och såg att den strax var elva. Vi hade verkligen legat still i nästan två timmar. ”Jag vill inte gå upp.” Hon tittade på mig precis som jag var galen, men hon reste på sig ändå, hon hade bestämt sig att gå upp, då fanns det ingen som kunde stoppa henne. ”Kom nu Bieber.” Hon gick in på toaletten och jag hörde hur duschen slogs igång.

 

När jag ändå låg där i min ensamhet kollade jag runt lite bland hennes saker som var i närheten. I hennes låda bredvid sängen fanns det en oöppnad dagbok, så jag passade på att öppna den ur förpackningen och plockade fram en penna. Efter många funderingar och en nästan söndertuggad blyertspenna lyckades jag äntligen få ner en del på den första sidan. Innan jag började skriva hade jag suttit och ritat små hjärtan på sidorna, troligen för jag var alldelens dödskär i tjejen som stod i duschen. Jag började med dagens datum, samt klockslag. När jag hade skrivit under med mitt namn hörde jag hur duschen slogs av, så jag förstod att hon var klar. Strax efter öppnades dörren och ett stort moln av ånga kom ut från badrummet, men ingen Pearl, tror hon bara ville släppa in lite friskluft. Efter ett tag klev jag upp och drog på mig mina mjukisbyxor, vi hade inget planerat under dagen så jag behövde inte sätta på mig något speciellt. Tröjan hittade jag inte på golvet, så jag gick i bar överkropp mot badrummet. Hon märkte inte att jag stod i dörren och tittade på henne, fören jag nös, då hoppade hon till och tittade skrämt på mig. ”Gud, gör inte så igen.” Hon fortsatte kamma sitt hår, men tittade fortfarande på mig. Hon log busigt mot mig samtidigt som hon kom emot mig. ”Förlåt baby, det var inte meningen att skrämma dig.” Hon klev in i min famn och la armarna kring min hals.

 

 

”Justin, kom hit nu.” Pearl och jag stod i köket och skulle laga dagens middag för både mig och Pearl, samt hennes föräldrar. Jag vet inte varför vi hade tagit på oss det ansvaret, då det inte verkade fungera fullt ut. Hon började med att kasta en gurkbit på mig, och då kastade jag tillbaka ett salladsblad, och sedan var kriget fullt utöst. Jag sprang ut ur köket men hörde sedan hur hon ropade på mig. ”Om du är snäll.” Jag kunde höra hur hon skrattade till och sedan hur det började fräsa i stekpannan. ”Jag är snäll, kom nu.” Jag smög in i käket och kollade mig noga omkring för att se så hon inte hade lagt ut några fällor åt mig. Jag ville verkligen vara med att laga mat, inte kriga med henne. Hon såg verkligen koncentrerad ut där hon stod med stekspaden i den ena handen, så jag smög upp bakom henne och placerade mina armar kring hennes midja samt kysste henne på kinden. Ett lätt leende spred sig över hennes läppar och även om jag bara såg det från sidan så var det vackert, riktigt vackert. ”Vad fin du är gumman.” Jag vet att hon älskar att höra mig säga det, och jag säger det så ofta jag kan, hon är verkligen fin, oavsett om det är direkt på morgonen eller när hon är ordning gjord. En rodnad spred sig över hennes kinder, men jag brydde mig in, för det var sanning, och jag kysste hennes kind en gång till.

 

”Mamma och pappa, maten är klar.” Både Debbie och Fred kom in i köket där vi hade dukat och ställt fram all mat på bordet. Jag kunde se hur dem log mot varandra och satte sig sedan mitt emot mig och Pearl. ”Vad gott det ser ut.” Debbie var den första att hugga in på salladen för att sedan skicka den vidare till Fred som också lassade på en del på sin tallrik. På bordet fanns det stekt fläskfilé med hemgjord potatisgratäng, och jag var riktigt nöjd över mitt och Pearls arbete, även om det var hon som skötte det mesta. ”Hoppas det smakar lika gott som det både luktar och ser ut.” Vi satt alla under tystnad och åt maten, vilket var ganska skön även om jag vill ha lite samtal, men alla verkade njuta av maten, så det var ingen idé att störa. Jag blev väl omhändertagen av familjen, och jag var glad att jag hade träffat Pearl, utan henne hade skolan verkligen varit tråkig, och jag hade aldrig blivit kär. Hon sneglade mot mig ibland för att blända av ett vacker vitt leende.


 

Nå, vad tycker ni? =)


Kommentarer
Johanna - MITT LIV säger:

awesome:D

Skrivet: | Bloggadress: http://byjjohannaa.blogg.se/

Emilja säger:

Grym som vanligt! :)

Skrivet: |

Ebba säger:

SKIT BRA!!!!<333

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Anna säger:

Sjukt bra! :)

Skrivet: |

Sofia! säger:

Grymt bra! :D

Skrivet: |

Anonym säger:

Super bra! :)

Skrivet: |

Josefin säger:

jävligt bra tjejen!

Skrivet: |

linda säger:

Naww, gud vad gulliga de är!

Skrivet: |

Me+You 'Imma Tell you one time. <3 säger:

awie, gullgull! jättebra. <3

Skrivet: |

Anonym säger:

i want sex

Skrivet: |

Emelie säger:

Sjukt bra! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se/

rt säger:

så jävla bra :)

Skrivet: |

rt säger:

så jävla bra :)

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

U did it again hun! :)

Du fick mig att ligga här, ja jag ligger med datorn i sängen, och le stort för mig själv, det är ju tur att jag är själv, och inte bland folk, för dem skulle ju tro att jag var någon slags psykopat eller så :P haha!



Dom är ju seriöst så förbaskat söta tillsammans med, jag älskar hur du pratar med varandra, det dem säger, spontant eller inte, och sättet dom är, hur dem alltid ser till att vara nära varandra :)

Det gör en ju lite avis, :) Och det är fint!



Aw, att han vill ta med henne till Canada med, :) Det tog ju nästan priset idag, blödig ja. :)



Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det, men jag älskar det, och det gör jag ju!

Hur hon är nyfiken, hur han får henne att känna och reagera, hur hon utforskar, och vill mer än hon gör. Det är ju bara för jävla underbart! :D

Du skämmer bort mig med detta, hela novellen, kunde inte ha det bättre :)

<3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback