Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 43.

”PAPPA….!!!!!” Det var ett tag sedan jag sett pappa då han har varit i New York dem dagarna jag varit hemma. Han stod med ryggen mot mig när jag släppte Justins hand och sprang fram till honom, för att sedan kasta mig i hans armar. ”Min prinsessa.” Han drog in mig i en varm kram och strök mig över ryggen. Jag vet inte hur länge vi stod där, men mamma harklade sig bakom oss och jag kom tillbaka till verkligheten. ”Oh, det här är Justin.” Jag presenterade pappa för min pojke, han kanske inte var min ordagrant, men nog var han allt min för tillfället. ”Fred.” Pappa sträckte fram handen och Justin tog den. Jag var så glad att min pappa inte var som alla andras pappor när det kommer till pojkar, han brydde sig nästan inte. Det var mer mamma som fick ta snacket med mig, om det ens behövdes. ”Trevligt att träffa dig, sir.” Justin och sin formalitet, ibland vill man bara slå honom på knäskålarna, men det kan man ju inte säga högt. Tillsammans satte vi oss vid bordet och högg in på mammas goda makaronilåda.

 

”Så du har en paus, och egentligen ska du inte ens behöva gå i skolan?” Justin hade förklarat för både mamma och pappa vem han egentligen är, vem den riktigt Justin Bieber är bakom skolfasaden. Det var lite kul att dem inte regerade som jag trodde, genom att fråga massa frågor angående det, utan dem frågade om hans skola och familj istället. ”Jag har lovat mamma att gå klart sista året i skolan. Men jag trivs, mycket bättre än vad jag trodde från början.” Jag var inte alls beredd på att Justin skulle titta på mig när han sa det sista, men det gjorde han, och placerade sin högra hand på mitt lår. Mamma log mot mig när hon såg att Justin tittade på det sista, själv tror jag att jag rodnade en aning, och det var absolut inget ovanligt när man hade han bredvid sig. Vi smaskade och åt i flera timmar kändes det som, men det hade bara gått två då jag kollade på klockan, och så länge hade aldrig vi i min familj suttit vid ett och samma bord, om det inte var på någon middag, då vi bjudit in folk, eller vi blivit bortbjudna.

 

”Tack så hemskt mycket för maten, det var super gott.” Justin ställde bort sin tallrik även om både mamma och jag sa åt honom att strunta i det. ”Tack, det var så lite så.” Mamma med sin artiga stämma kunde göra mig nervös ibland. ”Jag ska visa Justin runt i detta stora hus, jag ropar om vi är vilse.” Jag tyckte att vi tre och Sandy bodde i ett alldelens för stort hus, vi var tre personer, men jag vet inte hur många gånger jag har varit på väg in i ett annat rum än det jag skulle in i. Ibland önskade jag att jag hade en karta. ”Sluta upp med det där, jag vet att du tycker det är stort för oss, men nu bor vi här.” Pappa höjde inte rösten åt mig, men han sa till mig. Vilket han alltid gör när det har med huset att göra. ”Jaja.” jag tog Justin i handen och började gå mot det stora vardagsrummet. För att sedan gå ut på baksidan till vår altan och pool. ”Kan vi inte bada?” Justin stod bakom mig med armarna om min kropp. Hans närhet fick mig att smälta, men det var inget nytt. ”Har du med badbyxor?” Jag vände mig om och kollade chockat på honom, och han gav mig en lätt nickning med ett busigt leende.

 

 

”Sluta skvätt vatten på mig, annars dränker jag dig.” Justin stod upp i poolen och verkligen öste vatten över mitt huvud, som sedan resulterade i att det rann ned i mina ögon. Det irriterade mig en aning, för att det sedan började klia riktigt ordentligt. ”Vad ska du göra åt saken?” Svarade han kaxigt och öste ännu en gång vatten över mig. Jag suckade bara och simmade bort till den andra kanten för att sedan ta tag i den med ansiktet vänt mot honom, sedan började jag sprattla med benen så att han fick hur mycket vatten över sig som helst. När jag hade slutat simmade han fram till mig och ställde sig så pass nära att jag kunde känna hans andetag, och hur hans hjärta slog. Han placerade sina händer på varsin sida om mitt huvud på kanten. ”Jag vill inte ha det såhär mellan oss.” Jag blev helt chockad, tunghäfta. Jag fick inte fram ett enda ord och det gjorde mig rädd. Jag har aldrig någonsin haft problem med talet, men fick det då. ”Vad menar du?” Det var den lilla meningen jag fick fram. Han såg mig djupt i ögonen och började sedan snurra en hårslinga av mitt hår mellan sina fingrar. ”Jag vill vara din, din pojkvän.” En rodnad jag aldrig tidigare sett tog över hans ansikte. Han ville vara min, på ett sätt jag aldrig vågat drömma om. Jag svarade honom inte, jag hade inget bra svar på det egentligen, men jag pressade mina läppar hårt mot hans och placerade mina armar kring hans nacke och mina ben kring hans midja. Han placerade sina händer på min rumpa, och jag såg inget illa i det. Jag älskade stunder som dessa tillsammans med honom.

 

”Mamma, kan du komma med två Coca Cola?” Vi låg fortfarande i vattnet även fast vi båda såg ut som två russin, dock inte bruna, men lika skrynkliga. Det hade inte gått en enda sekund sedan Justin hade sagt att han ville vara min, där vi inte rört varandra. Jag hängde så ofta jag kunde runt halsen på honom med mina läppar pressade mot hans. Mamma kom ut med två burkar i händerna och ställde ned dem på kanten till poolen, hon sa inte ett ljud, då jag troligen inte ens hade hört henne eftersom jag var helt uppslukad av Justins händer på min kropp. ”Kan vi gå upp?” Jag bad verkligen så sött jag kunde, och fick tillslut min vilja igenom. Jag gick till vårt skåp där vi bevarade handdukar man använde efter att man hade badat i poolen, och tog med mig en lila och en blå. ”Jag vill ha den lila.” Han putade med underläppen och såg riktigt ledsen ut, så jag kunde inte neka honom den önskan. Det lät nästan på honom som att det var den sista i hans liv. ”Självklart baby.” Han log med hela ansiktet, när jag kallade honom det. Det var faktiskt första gången jag sa det, och det kändes, rätt.

 

 

Klockan började närma sig 9 på kvällen, och på torsdagar är det idol hemma hos oss som gäller. Det finns inget som skulle kunna få oss att ändra på den traditionen, till och med pappa är med oss vilket jag tycker är hur kul som helst. Mamma dukar alltid upp med lösgodis, chips och massa dricka. Torsdagar är som andras lördagar, helt onyttig. Jag och Justin hade tagit en varsin dusch efter att vi badat och dragit på oss liknande mjukiskläder, helt ovetandes om att den andra hade lika. ”Haha, snygging.” Han drog in mig i en kram och kysste mig i pannan. Jag hade inte förvarnat Justin om hur vi beter oss på torsdagar, det var något han skulle få uppleva helt på egen hand. När vi kom ned till vardagsrummet höll han bokstavligen på att tappa hakan. ”Se inte så förvånad ut, det här är min familj. Kom nu.” Jag knuffade till honom lite i sidan så han återkom till verkligheten. Mamma och pappa satt i vår stora soffa, så jag och Justin satte oss ned i en av dem stora fåtöljerna, så nära inpå varandra det bara gick. Han kysste min kind och drog mig ännu mer intill sig. ”Jag tycker om dig.” Han viskade i mitt öra och en rysning gick genom min kropp.

 

Kvällen var magisk, att sitta i Justins knä med hans armar om mig, bara det var underbart. Ibland kunde jag känna hur han drog in ett djupt andetag när han hade borrat in sitt huvud i mitt hår, och ibland kysste han mig på kinden. Mamma och pappa hade varit helt inne i tv:n, precis som alla andra torsdagskvällar, medan jag hade varit helt inne i vart Justins händer befann sig. När idol började röra sig mot sitt slut satt pappa spänd som sjutton då hans favorit hängde löst tillsammans med en annan. Man kunde riktigt se på honom hur han nästan bet av sig fingrarna istället för naglarna. ”Är det alltid så här när det kommer till idol?” Justin viskade så att varken mamma eller pappa kunde höra honom. Jag vände mig om mot honom och log samt nickade på huvudet. Han kysste mina läppar och placerade mitt hår bakom mina öron, samt lät händerna befinna sig på mina kinder. Kyssen var intensiv och hungrig, jag var nyfiken på hans kropp, jag ville ha den, men jag vågade inte visa honom det. Jag visste inte hur han skulle reagera, och jag var rädd han inte skulle vilja ha mig.


they are togheter. yeeyh. -.-

 

Jahapp, ni som följer mig på twitter vet att jag har skrivit på ett sex-kapitel idag. Är snart klar med det, och jag hoppas verkligen att jag har fått med det jag ville ha med. BTW, min mamma är med på instagram nu, så jag kan inte lägga ut vad jag vill. Vilket stör mig till MAX. =/


Kommentarer
Me+You 'Imma Tell you one time. <3 säger:

awie, jättebra! <3

Skrivet: |

Ebba säger:

Awesome!!!!!<333

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Ebba säger:

Jätte bra!! Vad heter du på twitter o instagram ?

Skrivet: |

Anna säger:

Jätte bra! Mer!

Skrivet: |

linda säger:

Jättebra! Kul att de är tillsammans :D

nyfiken är man på ''sex-kapittlet'' XD

Skrivet: |

isabellew säger:

du skriver så bra!

Kan du inte ha ' priivat ' så bara dom du vill följer dig? :)

Skrivet: | Bloggadress: http://isabellewistrand.blogg.se/

isabellew säger:

sv: på instagram! ;)

Skrivet: | Bloggadress: http://isabellewistrand.blogg.se/

Emelie säger:

Sjukt bra! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se/

Mickan - / My Life In My Words säger:

Du vet hur du ska göra för att då mig att le :)

Jätte fint, och jätte söta är dom, och ääääntligen är dem tillsammans :D så glad! :D

Hennes reaktioner på allt han säger och gör, jag älskar dem, och det han får henne att känna.

Det är nästan lite magiskt, men på ett verkligt sätt :)

Helt otroligt! Jag faller mer och mer, och jag vet ju nästan vad som väntar så jag längtar ju en hel del nuuu :)

Och dem är ju förjävla söta, sitter och gosar sådär, hallå jag vill ju också krypa ner där, så känns det när jag läser :)

Lovely as usual! :D

<3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback