Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 42.

Jag vaknade på morgonen av att jag fick ett sms, så jag slog ut med armen för att få tag i mobilen som låg på sängbordet, innan den skulle väcka Justin. Det var först efter att jag stängt av ljudet som jag insåg att han inte låg bredvid mig längre, det låg istället en liten lapp på hans kudde. ”God morgon hjärtat. Jag ville inte väcka dig när jag gick på lektion, men jag hoppas du är kvar när jag kommer tillbaka. Duschen vet du vart den finns, och du kan låna kläder av mig. Puss ”God morgon hjärtat. Jag ville inte väcka dig när jag gick på lektion, men jag hoppas du är kvar när jag kommer tillbaka. Duschen vet du vart den finns, och du kan låna kläder av mig. Puss ♥” Jag sneglade på klockan och såg att dem skulle servera frukost i en och en halv timme till, så jag hoppade in i duschen och tro det eller ej, men det var så skönt. Jag lät varmvattnet rinna över min kropp en bra stund, innan jag insåg att jag hade lite brottom om jag skulle hinna äta. Justins mjukisbyxor låg på golvet bredvid väskan, dem åkte troligen ut då han grävde omkring i den kvällen före. Han hade lämnat sin nyckel på bordet så jag tog den och mobilen, för att sedan styra stegen mot matsalen. Hela tiden kollade jag så att jag inte stötte på Aurora eller Elena. Ingen av dem två skulle få min energi igen, jag skulle inte låta någon trampa på mig.

 

Sms:et jag fick på morgonen kom lägligt till hands där jag satt i matsalen nästan helt ensam, på andra sidan rummet befann sig en liten kille med runda glasögon och lockigt hår. Jag hade en tallrik med fil och flingor framför mig, och en ostsmörgås. ”Gumman! Man måste prova sina vingar, och jag hoppas verkligen du gjorde det. Man måste våga göra misstag, och kanske få sitt hjärta krossat, annars vet man inte om man valt rätt i livet. Sättet som Justin tittade på dig, jag har aldrig tidigare sett den kärleken han förmedlade genom sina ögon, hoppas bara att du också ser det. Jag såg att du inte kom hem under natten, så jag hoppas verkligen att du sov hos Justin. Hör av dig, mamma blir orolig.” Det var från mamma, och jag älskar henne över allt. ”Tack mamma för dina betryggande ord. Jag sov hos Justin, så jag är på skolan. Du behöver inte oroa dig. ♥” När jag hade ätit klart började jag styra mina steg tillbaka till Justins rum, men fick plötsligt kasta mig bakom en stor blomma som stod intill mig då Elena och Aurora kom gåendes med massa matte böcker i händerna. ”Såg du hur Justin sken precis som en sol imorse?” Aurora lät inte glad, och jag kunde bara gissa mig till att hans skinande hade med mig att göra. ”Ja, det gjorde jag. Han måste ha kommit över det faktum om att Pearl inte längre är något att ha. Nu kan du lägga in en stöt på honom.” Elena knuffade till Aurora lite löst i sidan, och log lite finurligt mot henne. Jag ville inget annat än visa mig för dem båda, men jag kunde ju inte bara kliva fram från blomman och låta dem få reda på att jag lyssnat på dem.

 

 

Vid lunch tid öppnades dörren då jag satt i Justins säng med tv dosan i handen, och det kunde bara betyda att det var Tony då Justin lämnat sin nyckel till mig. ”Åh hej, är du här?” En sådan uppenbar fråga kläckte han ur sig, precis som att han skulle se i syne. ”Ja, det ser så ut.” Han rotade omkring bland sina saker tills han hittade det han sökte, en bok. ”Vi kanske ses senare när vi slutar, är du kvar då?” Han var på väg mot dörren, troligen lite försenad till lektionen då han var lite stressad. ”Ja, det är jag.” Han drog igen dörren och jag kunde falla tillbaka i sängen och fortsätta kolla på MTV och 16 and pregnant. Ibland kan jag inte förstå mig på dessa tjejer som är med i det där programmet, vad vill dem förmedla till dem andra tonåringarna ute i världen? Att man kan använda mamma och pappa som barnvakt, och vara ute och festa eller träffa nya grabbar dagligen. 30 minuter innan sista lektionen slutade fick jag ett sms från Justin. ”Sötnooos, jag saknar dig. Är du kvar? Puss” Jag kom på mig själv med att sitta och le fånigt samt läsa sms:et om och om igen, istället för att svara på det. Jag började skratta och skakade på huvudet. ”Jag saknar dig mer, koooom tillbaka nu, skit i skolan. Jag ligger här i din säng. Puss” Jag hade ingen aning om vad sms:et skulle ha för effekt på honom, och hade därför inte trott att han tre minuter senare skulle banka i ren panik på dörren. ”Pearl baby, öppna.” Jag började skratta för mig själv när jag gick mot dörren. Jag hann knappt öppna den innan han pressade sina läppar mot mina.

 

Vi låg båda två i sängen, och under täcket. Han låg bakom mig och höll om min lilla kropp. I hans armar kände jag mig som väldigt liten, men jag trivdes, för jag visste att där kunde ingen skada mig. Han strök mig lugna och försiktigt under tröjan, på min mage. Vi sa inget till varandra, vi njöt bara av varandras närhet, och han var alltid så varm i kroppen, så jag frös aldrig i hans närhet. ”Vad ska du göra imorgon?” Han viskade, precis vid mitt öra, men jag kunde höra honom. Jag vände mig om så jag låg med ansiktet mot honom. Hans ögon glittrade till flera gånger. ”Jag vet inte, vara hemma i alla fall. Du då?” Han strök bort en hårslinga från mitt ansikte och kysste mig på nästippen. Ett litet leende nådde mina läppar. ”Jag ska umgås med dig, vi är lediga.” Att han tog förgivet att vi skulle umgås var det gulligaste med honom. Han frågade sällan, utan dök bara upp. ”Vill du sova hos mig inatt då, och kanske resten av helgen?” Han ställde sig upp på alla fyra bredvid mig, och kysste mina läppar hårt och intensivt. Jag fick chansen att knuffa ned honom på rygg och sätta mig gränsle över hans lår, men kyssen bröt vi inte. ”Jag tar det som ett ja.” Han log och nickade för att slutligen återförenas med mina läppar.

 

 

”Mamma, vi är hemma.” Jag höll Justin i handen samtidigt som vi gick in i hallen och sparkade av oss skorna och hängde upp våra jackor. Han ställde ned sin väska på golvet och placerade sina båda armar om mig så dem låg på min mage. Mamma kom ut från köket och mötte oss i hallen precis innan vi skulle gå upp för trappen, till mitt rum. ”Hej. Åh, hej Justin.” Dem hälsade på varandra genom att skaka hand, Justin kan vara lite formell ibland, och det är så sött. ”Hej Mrs. Shine.” Mamma vidgade sina ögon och tittade på mig, som bara skakade på huvudet och ryckte på axlarna. ”Säg Debbie istället.” Dem log mot varandra och vi gick med mamma in i köket. Justin satte sig ned vid köksbordet och jag skulle precis sätta mig ned bredvid honom då han drog ned mig i sitt knä. ”Jag släpper dig inte.” Mamma tittade på oss med kärlek i blicken och jag kunde inte motstå att le ett underbart leende mot henne. Jag tror att hon önskat så många gånger att jag ska vara lycklig, och äntligen var jag det. Jag är verkligen glad tillsammans med Justin. Han borrade in sitt huvud i min nacke och blåste lätta vindar. Leendet på mina läppar växte och jag kände hur pulsen ökade.

 

”Äter du med oss idag?” Mamma hade en liten snutta ironi i rösten, men jag hörde även att hon verkligen frågade honom. ”Idag vill jag gärna göra det.” Jag hörde hur Justin log, och såg även hur mamma besvarade honom. Jag reste mig upp från Justins knä och tog honom i handen för att sedan lämna köket och gå upp på mitt rum, jag planerade att visa han runt efter maten som strax skulle vara klar. När vi kom upp till mitt rum kastade jag mig på rygg i sängen, och var inte alls med på att han skulle lägga sig uppe på mig, och pressa sina läppar mot mina. Det tog ett tag innan jag besvarade kyssen, men tillslut låg vi där och hånglade. Jag knuffade ned honom på rygg och pressade återigen mina läppar mot hans. Det knackade på dörren, och jag flög av Justin, vilket resulterade i att jag åkte ned på golvet. Mamma öppnade dörren innan jag hann be henne komma in. ”Vad händer?” Justin låg i sängen och skrattade medan jag satt på golvet och strök mig själv över ryggen, för att jag landade på en av mina skor som låg där. ”Jag åkte ned på golvet.” Mamma tittade på oss båda för att sedan skaka på huvudet och lämna rummet. ”Maten är klar i alla fall.”



 

Vad tycker ni om Pearls mamma? Verkar hon vara en vettig kvinna? =)


Sorry för bildlöst, men jag ansåg att det var viktigare för er att få något att läsa än att jag skulle leta bilder. :) Hoppas ni anser samma sak, annars får jag be så hemskt mycket om ursäkt.


Ska iväg en sväng nu, men när jag är hemma igen kommerjag fortsätta skriva, på massa kapitel. :D Hoppas ni gillar detta iallafall.


Kommentarer
Anonym säger:

Kommer vi få ett till kapitel ikväll? wawawawwaaaawwaaa:D:D:D Så jävla grymt bra! Garvade enormt på det sista, haha ;)))) BRAA MEEEEER

Skrivet: |

linda säger:

Jättebra :D

Jag älskar pearls mamma :)

Hon är som min drömmamma och du framför henne som så mjuk och vänlig!

kram :P

Skrivet: |

Emma säger:

Tycker hennes mamma verkar väldigt snäll. :)))

Skrivet: |

Me+You 'Imma Tell you one time. <3 säger:

Henne's mamma är fantastisk! I love her.



HAHA, Pearl på sista! jättebra. <3

Skrivet: |

Emelie säger:

Jätte bra! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se/

Ebba säger:

SKIT BRA!!! ÄLSKAR DIN NOVELL!<3

Skrivet: | Bloggadress: http://mybieberlovestorys.blogg.se/

isabellew säger:

åååååh vill bara ha mera nu! Så sjukt bra! Älskar hur du skriver man blir helt inne och bara nej inte slut, nej nej nej nej... ;)

Skrivet: | Bloggadress: http://isabellewistrand.blogg.se/

Cicci säger:

Skiiiit bra!!!!! Meer!:D

Skrivet: |

Sofia! säger:

Jätte bra skrivit, hennes mamma verkar vara en snäll person :)

Skrivet: |

Cajsa säger:

Riktigt bra! Kom på att de var ett tag sen jag kommenterade... Förlåt Marielle! Men iallafall skjut bra, älskar pearls mamma!:) kolla gärna på min blogg och kommentera vad du tycker om min novell!:)

Skrivet: | Bloggadress: http://twodiffrentworlds.blogg.se/

Mickan - / My Life In My Words säger:

Ah I love her mom! :) älskar smset hon skickade :) så sant ju!

Och han då, lilla älskade söta Justin, ge mig! :) så söt han är när han skickar och skriver så till henne :)

Men jag trodde nästan att det skulle bli drama efter Tonys lilla besök i rummet, pjuuh, :)

Meen hade jag varit hon hade jag allt visat mig och visat att jag är starkare än dem två skatorna :p

Men sen så älskar jag osäkerheten i henne, :)



Haha, jag skrattade många gånger i detta kapitel, :)

Dels när hon skickade smset till honom och han stod utanför dörren nån minut senare, haha, så söta så! Blir alldeles till mig!

Och slutet fick mig att skratta högt, så jävla kul, och att han låg och skrattade år henne, hah!

Och ja jag älskar hennes mamma :)

<3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Alexandra säger:

Super bra :D

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback