Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 37.

Jag reste mig upp ur soffan och gick försiktigt fram mot henne, jag ville inte skrämma iväg henne, så därför tog jag det lugnt. Jag ville att hon skulle förstå att jag faktiskt tyckte om henne, att jag faktiskt ville ha henne som min flickvän. ”Har vi inte? Känner du ingenting för mig? I så fall kan inte dina känslor ha varit äkta från början, om du har lyckats tappa dem på några timmar. Jag tänker inte vända detta till min fördel, men jag är så jävla kär i dig. Och känner inte du något, är det fan jag som har blivit sårad.” Jag kände ingen ilska mot henne, eller något negativt över huvud taget, då jag var så fruktansvärt kär i henne. Hennes utseende var inget mot hennes inre, hon hade ett sådant stort hjärta att jag för en kort sekund undrade vart det hade tagit vägen. Jag tog hennes hand och la det försiktigt mot mitt bröst. ”Känner du?” Hon nickade lite smått, men sa inget. ”Det är du som får det att slå dubbelt.” Hon rodnade, och bara det tyckte jag var ett bevis nog på att hon faktiskt kände något för mig, annars hade hon aldrig tagit åt sig av det jag sa. ”Självklart känner jag saker för dig. Men jag kan samtidigt inte undgå att känna mig en aning lurad. Du hade sagt att du tyckte om mig före innan du låg med henne. Hur tänkte du?” Att hon och jag kunde föra en normal konversation var ett under, då vi båda var sårade.

 

Ännu en gång hade vi satt oss i soffan och den gången satte hon sig bredvid mig, eller ja, vi satt mitt emot varandra i soffan med benen som en skräddare. ”Jag tänkte inte, i alla fall inte med det jag skulle ha tänkt med. Jag tänker inte gå in på detaljer, för du förtjänar bättre. Men jag vill att du ska veta att det inte betydde något i jämförelse med vad jag känner för dig.” Hon placerade sina armar runt min nacke och kramade mig. ”Det jag känner för dig, har jag aldrig känt, och jag är så jävla rädd att du ska krossa mig…” ”Shyy, jag ska inte. Jag kommer inte. En dag i taget, remember?” Hon snyftade mot min axel och jag kunde känna hur jag blev alldelens blöt, men det var det minsta bekymret. Jag förstod inte hur hon kunde gråta så mycket, hur kan en sådan liten människa som hon ha så mycket vätska i sin kropp utan att bli uttorkad? Jag förstod inte det. ”Hur gör vi nu då? Din mamma har redan checkat ut mitt rum.” Hon satte sig upp ordentligt och borrade in sin rygg i min famn, så att jag fick lägga mina armar om henne. Hon ryggade inte tillbaka eller visade att hon inte ville att jag skulle göra så med henne. ”Mitt rum finns fortfarande om du vill sova med mig. Annars kan vi alltid fråga mamma om du får dela med henne.” Hon sänkte sitt huvud och började pilla på kanten på sitt linne. ”Jag vill sova med dig.” Det kom ut som en tyst viskning, men eftersom det var knäpptyst runt om oss kunde jag höra henne, precis som att hon sa det högt och tydligt. ”Då gör du det.” Jag kramade om henne ännu en gång, och den gången la hon sina händer på mina armar och kramade så gott hon kunde tillbaka.

 


 

Det kändes förjävligt att få reda på att han legat med någon annan, även om vi inte ens var i närheten av att vara tillsammans. Ont gjorde det i alla fall. Även om jag visste att han hade haft andra tjejer före Aurora, så kunde jag inte låta bli att känna mig en aning förödmjukad, hon av alla människor. Hon som var bra på allt, allt hon tog sig an blev det ett bra resultat av. Hon var säkert jätte duktig i sängen också, vilket fick mig att tänka på att jag aldrig skulle uppnå det. Jag var oskuld, och mitt självförtroende sjönk en aning. När jag kom tillbaka till Justins rum med min väska lät jag den stå kvar i hallen, och så gick jag in till Justin som satt i sängen. ”Var hon bra?” Han tittade på mig och höjde på ögonbrynet. ”Va?” Jag hann inte ens reagera fören han stod framför mig, men fortfarande väldigt förvirrad. Jag vägrade titta honom i ögonen, så jag hade hela tiden blicken fäst i väggen på sidan av honom. ”Var Aurora bra i sängen?” Jag kunde höra hur Justin suckade, och se hur han besvärat drog fingrarna genom håret för att slutligen vända om och gå mot fönstret. ”Snälla, ta inte upp det.” ”Var hon det? Ja, eller nej?” Jag gick ut hårt mot honom, men den enda jag skulle skada var mig själv, i den sekunden han skulle svara så skulle jag antingen krossas på nytt eller inte. ”Om du nu vill veta. Ja, hon var bra. Mår du bättre nu?”

 

Han höjde rösten åt mig, men i samma veva han såg mina tårar sprang han fram till mig och drog in mig i sin famn. Han hyschade mig flera gånger, men jag kunde inte hejda mitt eget snörvlande. ”Jag har lärt mig en sak genom alla år, och det är att man inte ska jämföra tjejer med varandra. Och det gör jag inte heller, men du till skillnad från henne har ett hjärta.” Om han, genom att säga sådär, trodde att jag skulle sluta gråta, trodde han helt fel. Vi stod så ett tag, han med sina armar om mig, men tillslut orkade inte mina ben hålla min kropp uppe, och det märkte han, då han lyfte upp mig och bar mig till sängen. Han la mig ned, och la sig själv bakom mig, för att dra mig intill sig, och dra täcket över oss båda. ”Gumman, gråt inge mer. Du är mycket vackrare med ett leende på läpparna.” Jag kunde inte undgå det lilla leendet som spred sig på mina läppar, och fjärilarna som började leva igen. Dem hade varit lugna nu i flera timmar, så det gjorde mig mycket gladare när jag kände dem igen.

 

 

Utan mat i magen klädde jag av mig och la mig ned i Justins säng, han var inne på badrummet och borstade sina tänder då jag drog av mig kläderna. Jag ville att han skulle upptäcka att jag inte hade annat på mig än ett par små trosor, i sängen, under täcket, och i mörkret, där han inte kunde se mig rodna. Jag hade borrat ned mitt ansikte i kudden och dragit täcket tätt kring min kropp, där jag låg i mitten av sängen. Dörren till badrummet öppnade och stängde sig i en smäll, då jag tror Justin råkade putta till den lite för hårt, som vanligt. Jag kunde höra hur han knäppte upp sina jeans och hur dem hamnade på golvet, tillsammans med mina kläder. ”Sötnos, sover du?” Täcket flyttade sig en aning, och han la sig ned i sängen. En ny känsla tog sig fart i min kropp, och jag kunde inte hindra pirret som uppstod i min mage. Han placerade sin arm kring min mage, men stelnade genast till. ”Pearl?!” Han flyttade sin hand lugnt och satte sig halvt upp i sängen. Jag nickade lite smått, men han uppfattade det på en gång. ”Varför?” Han visste lika väl som jag att det krävdes mycket för mig för att han ens skulle få se mig i bh, och där låg jag nästintill naken bredvid honom. ”Jag ville.” Han reste sig upp ur sängen och gick ut ur sovrummet.

 

”Jag vill inte pressa dig till något, det var inte meningen att ens svara på din fråga angående Aurora. Jag kommer vänta på dig, om jag så ska hinna bli 40. Du ska inte behöva känna dig tvingade till något.” Han stod i dörren, lutad mot dörrkarmen, med enbart kalsonger på sig. Tror ni han var sexig i mina ögon eller? Jag reste mig upp, med båda mina händer över brösten, och gick mot honom, men när jag var så pass nära honom att han inte kunde se mig helt la jag mina armar kring hans nacke och pressade min kropp mot hans. ”Jag är inte redo, och jag försöker inte framstå som det heller. Men du säger att jag är vacker, och jag vill känna mig det också…” Han pressade sina läppar mot mina, så jag hann inte säga klart det jag ville ha sagt. Han kysste mig passionerat, med sina händer på min korsrygg. Han kunde ta andan ut mig, och det var ingen hemlighet. ”Du är vacker, tro inget annat. Jag skulle kunna titta mig mätt på dig, hela dagarna.” Jag vände mig om så att jag stod med ryggen mot honom, och innan jag hann börja gå mot sängen la han sina händer på min mage och kysste mig på halsen. Nackhåret reste sig helt opassande, och jag ryste till över hela kroppen.

 

Väl tillbaka i sängen låg han bakom mig, med sin hand tryckt placerad runt min midja. Ibland kunde jag känna hur ett av hans fingrar ritade en cirkel kring min navel, och hur han sen kysste mig antingen på halsen eller också på axeln. Det var så jag ville gå och lägga mig resten av mitt liv, men sen om det var med Justin eller inte kunde jag tyvärr inte svara på. Han hade i alla fall fått mig att uppleva något jag inte ens vågade drömma om som mindre. Även om saken han gjorde med mig inte var sexuell så styvnade mina bröstvårtor ändå, och jag kände mig genast generad. Han flyttade sin hand upp över min mage för att slutligen låta sitt ena finger röra sig efter stället som markerade mitt bröst. Min andning blev tyngre och tyngre, och jag hade ingen aning om hur man fortsätter efter något sådant. ”God natt beautiful.” Jag vred mitt huvud mot honom, och han pressade sina läppar mot mina i en hungrig kyss, en kyss jag aldrig tidigare upplevt.


 

Ni är så underbara så jag ger er ett till kapitel idag. :)

Hoppas ni gillar det. ♥♥♥


Kommentarer
rt säger:

ojojoj blev lite upphetsad i sista stunden xD

haha men asgrymt som vanligt och älskar att dom är sams igen :)

Skrivet: |

Emelie säger:

Helt sjukt bra!! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se/

Sara säger:

Det var magiskt! Du är bäst :D

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Lolo säger:

Jag tycker bara att hon gråter för mycket alltså övetdrivet mycket det enda annars e kapitlet suveränt!!

Skrivet: |

Myybieberstoory säger:

SKITA BRA!

Började läsa novellen idag och föll pladask!

Kika in på min och läsa? ;) Hope so!

Ha en fortsatt trevlig helg! KRAM,

Myybieberstoory.blogg.se

Skrivet: | Bloggadress: http://myybieberstoory.blogg.se/

Emma säger:

Superbra!

Skrivet: |

Me+You 'Imma Tell you one time. <3 säger:

Jättebra! <3

Skrivet: |

elena säger:

super bra skrivet tjejen blir glad varje gång du skriver

Skrivet: | Bloggadress: http://ellaofc.devote.se

Lisa säger:

Super bra :D

Skrivet: |

Anna säger:

Jätte bra!! :)

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Skönt att läsa att dom löste det. :)

Och ja jag lovar jag vet ju bättre men det är nästan som att man läser om sig själv, haha, lika envis, och frågvis. :)

Men jag älskar att läsa om det! :)



Och dom är ju så förbannat jävla super söta, vet inte hur många gånger jag har sagt det, men kommer antagligen att säga det några gånger till, varför bryta en trend som fungerar ;) haha!



Jag läste detta kapitel 3 gånger, vet inte varför, men det vart så och älskade det bara mer och mer för varje gång :)

Jag gillar att han verkligen respekterar henne, och att hon vill vänta, och han är ju så söt när han håller sig borta. :) Och hon gör ju inte saken bättre egentligen, haha, men det är sött att läsa att dom är så, och att dom väntar, men även kan göra detta, eller ja, dom gör ju inget egentligen, men det är mysigt. :) Och läsa hennes reaktioner med, :)

<3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback