Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 30.


 

Jag kunde nästan se hur Pearl slappnade av när mamma drog in henne i en kram, även om jag stod några meter ifrån dem. Jag såg hur mamma log mot mig när hon var på väg att släppa Pearl, och jag såg det moderliga leendet som sa så mycket mer än det visade. ”Vad kul att äntligen få träffa dig.” Alla stod och tittade på mamma och Pearl, och jag såg på henne att hon tyckte situationen var jobbig. ”Ska vi röra på oss eller?” Mamma tittade på mig och la armen om min axel, även om hon är lite kortare än mig så funkade det, kan ha sett lite kul ut, men ändå. ”Du tycker verkligen om henne, jag ser det.” Pearl gick tillsammans med Kenny då hon envisats med att dra sin egen väska, och han ville inte släppa, så dem i stort sett tjafsade om vem som skulle göra vad. ”Ja det gör jag. Hoppas kunna berätta hur mycket, för henne under denna vecka.” Hon log bara mot mig, samtidigt som hon knuffade till min löst i sidan. ”Gå till henne.” Jag gjorde som mamma sa, men jag bar upp Pearl så hon var tvungen att släppa väskan. ”Släpp mig Justin.”

 

På flygplanet hamnade jag och Pearl längst bak, eller hamnade och hamnade, jag bad alla dra, så jag fick sitta där ostört tillsammans med henne. ”Det där gick ju hur bra som helst.” Hon nickade mot mig, och placerade sitt huvud på min axel, samtidigt som hon flätade samman våra fingrar. Hon hade varit riktigt noga med att inte ge mig en kyss framför mamma, vilket ibland var skrattretande då jag försökte och hon vred huvudet. Men då vi alla hade satt oss ned i planet var mamma inte ens i närheten av oss, så jag pressade mina läppar mot hennes, och hon besvarade kyssen omedelbart. ”Vart ska vi? Snälla säääääg.” Hon lät lite som min lillasyster när hon inte får som hon vill. Vilket bara fick mig att skratta. ”Nej.” hon korsade sina armar och hängde läpp. Så söt som hon var just då, finns det ingen annan människa som kommer bli. ”Sötnosen då. Kom här.” Jag drog in henne i min famn och vi halvlåg i den lilla soffan som vi satt i längst bak. Det var faktiskt riktigt mysigt att ha henne så nära, och samtidigt veta att det var folk runt om oss, det var bara ett bevis på att hon känner sig bekväm.

 

Vi sov nästan hela resan, hon låg på mitt bröst. Så när vi vaknade av att mamma väckte oss kände jag mig ganska mör i kroppen, även om Pearl inte alls är tung, så blir det en annan sak när man sover. Kroppen domnar liksom bort, men det är inget man inte kan ställa till rätta. Hon satte sig upp och sträckte på sig. ”Har jag sovit på dig hela tiden?” Jag nickade mot henne, och satte mig upp. ”Varför väckte du mig inte? Du måste ju vara platt.” Jag förstår inte hur en annan människa kan vara så söt som hon är. När hon tror att hon har gjort något fel kurar hon ihop sig så att hon blir så liten som möjligt, och hon gjorde lika då. Jag svarade henne aldrig, men vi satt och tittade varandra i ögonen hela tiden. Tillslut beslutade hon sig för att böja sig fram och pressa sina läppar mot mina, men vi blev avbrutna ganska på en gång då mamma kom. ”Vi har landat. Oj, förlåt.” Pearl stelnade till och borrade in sitt ansikte i bröstet på mig. Jag hade inte känt att vi hade landat vilket bara kunde bero på att jag hade sovit riktigt skönt, tillsammans med henne. ”Gumman. Hon har gått.” Hon tittade upp på mig med rosiga kinder som verkligen klädde henne. När vi klev ut från flygplanet stod alla redan utanför och Alfredo stoppade oss. ”Stanna, måste ta en bild.” Pearl stod framför mig så jag la armarna om henne, och hon la ena armen på min.

 


 

 

”Varför får inte vi sova i samma rum?” Mamma hade gett en nyckel till Pearl och en till mig, ”Justin, det gör inget..” ”Jo, det gör det. Jag vill sova med dig.” Men mamma var inte lätt att övertala, det visste jag. Och jag visste även att jag skulle förlora argumentet, även om jag inte ville ge mig. ”Nu blir det såhär Justin, och du vet mycket väl varför.” Mamma hade fått sitt sagt, och därmed satt punkt på diskussionen. Jag suckade bara och tog Pearl i handen för att sedan gå mot hissen. Vi hade landat på Hawaii och Pearl hade på en gång kommenterat värmen samt att jag inte hade behövt ta med henne dit. Hon ville inte vara i vägen, eller att jag la pengar på henne då det var jag som betalade resan. Kenny hann precis med in i hissen innan dörrarna stängdes. Själv stod jag och blundade samtidigt som jag tryckte Pearls hand hårdare, utan att jag egentligen var med om att jag gjorde det. ”Mår du bra?” När jag öppnade mina ögon stod hon alldelens intill mig, vilket jag inte var beredd på. ”Ja, har klaustrofobi bara.” Hon la huvudet på sned och kysste mig på kinden. ”Det går bra.” Var det hon svarade och la armarna om min nacke. Även om Kenny var med i hissen så brydde hon sig inte, det var framför min mamma hon inte ville vara intim, vilket jag kan förstå, men ändå inte med tanke på att mamma redan vet att vi tycker om varandra.

 

”Vi ses om en stund. Okej?” Vi stod tillsammans utanför hennes rum, som låg vägg i vägg med mitt, så vi hade inte långt mellan oss. Men mamma skulle oavsett det inte tillåta Pearl att sova hos mig, eller jag hos henne. Vad tror hon liksom att vi ska göra? Vi är inte ens tillsammans. ”Kom till mig när du är klar.” Hon låste upp sin dörr och la ned hennes kort i min ficka. För att sedan gå in till sig. Jag stod länge och kollade på hennes dörr då jag hamnade i någon slags trans. Tillslut kom jag på mig själv med det jag gjorde, och började skratta för att sedan gå in till mig. Kenny, Scooter och Usher delade rum tvärs över gången, mamma hade ett eget och Alfredo och Marvin delade. Förstår ni varför jag ville ha Pearl i mitt rum? Vi tar ju upp hela hotellet, och det känns onödigt. Mitt rum, lika stort som vanligt kändes verkligen tomt då jag visste att tjejen jag ville ha med mig fanns i rummet intill. Det första jag gjorde var att slänga mig raklång i sängen och stirra i taket samt pusta ut. Resväskan öppnade jag bara och plockade fram rena kläder samt duschartiklar så att jag kunde hoppa in i duschen.

 

Jag klädde på mig fort och drog på kepsen i farten ut. Mamma var precis på väg ut från sitt hotellrum när jag kom ut i korridoren, och hon såg mig på en gång. ”Du är inte arg va?” Jag hatar att bråka med min mamma, det finns inget värre. ”Nej, men jag förstår inte varför du gör en sådan stor sak av det? Det är ju inte direkt första gången vi sover tillsammans.” Hon spärrade upp ögonen och det såg precis ut som att hon försökte med telepati, vilket inte fungerade så bra som hon hoppats på, då jag inte hade den minsta aning om vad hon försökte förmedla. ”Du vet vad jag tycker om det.” Hon lät osäker, och då slog det mig varför hon satte stopp för det. ”Lugn, du kan vara alldelens lugn. Vi är inte tillsammans så vi har inte gått den vägen. Vi har inte rört varandra mer än kyssar, kommer inte göra det på ett bra tag heller.” En tung suck lämnade hennes läppar som mer var som en lättnad. ”Skräm inte din mamma sådär. Vi säger såhär, sköter du dig, kanske jag ändrar mig i mitten av veckan.” Sedan lämnade hon mig i korridoren och gick mot hissarna.

 

Jag öppnade Pearls dörr och smög in, jag såg henne ingen stans men jag hörde hur duschen var på i badrummet. Så jag la mig ned i hennes säng och tog upp en tidning som låg slängd på golvet. En vanlig skvallerblaska, och jag har sagt åt henne att hon kommer brytas ned om hon fortsätter läsa dem, men hon envisas med att köpa dem, och försöker övertala mig att hon inte läser om oss två. Jag vet själv att hon gör det, så jag förstår inte varför hon inte bara kan erkänna det. Duschen slogs av, och det tog inte lång tid fören hon kom ut i handduk. ”Gud vad du skräms. När kom du?” Hon tog sig för bröstet och höll hårt i handduken. ”Förlåt, inte meningen att skrämma dig. Jag kom nyss.” Hon tog sina underkläder i handen och gick tillbaka in på badrummet. Jag låg kvar i sängen och skummade i tidningen, tills jag hörde att hon öppnade dörren då jag kollade dit, hon stod iklädd endast underkläder och handduken på huvudet. ”Försöker du döda mig?” Hon skrattade till och tittade intensivt på mig, samtidigt som hon gick mot sängen och la sig på mig för att sedan pressa sina underbara läppar mot mina. Kyssen övergick till hångel, och jag visste inte vart jag skulle göra av mina händer, men tillslut hamnade dem på hennes korsrygg, och där låg dem inte direkt stilla.

 


 

 

Sorry för försening, men när jag kom hem från jobbet igår hade jag så ont i min kropp. Jag trodde nästan mitt liv var slut (A) haha ... Men ah, hoppas ni gillar detta iallafall.
Får se om ni kanske får ett till senare ikväll, det är upp till er. :)


Kommentarer
caroline svensson säger:

helt sjukt bra kapitel! :D

ett till kapitel idag hade verkligen inte suttit fel någonstans! :D

älskar dig marielle! kraaaaam <3

Skrivet: |

Anna säger:

Jätte bra! Mer!! :)

Skrivet: |

rt säger:

Åhhh alltså måste du skriva så bra? xD

Haha så sjuktbra och man hoppas ju på ett till kapitel :)

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Anonym säger:

Jättebra! :)

Skrivet: |

Felicia säger:

ett till kapitel hade inte suttit fel inte.. inte så som du skriver ^^

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbnoveller.bloggplatsen.se

linda säger:

Superbra! Hoppas att det blir ett till kapitel till kvällen!

Skrivet: |

Me+You 'Imma Tell you one time. <3 säger:

Skit bra! <3

Skrivet: |

Bella säger:

Grymt bra kapitel men vad jobbar du med?:)

Skrivet: |

Diana säger:

Du är grymt bra , jag bara älskar dina kapitel mer och mer. Hoppas att dem kommer till något mer än bara kyssar haha.

Skrivet: |

Ebba säger:

Grymt bra!!! :)<3

Skrivet: | Bloggadress: http://thatsmile.blogg.se/

Anonym säger:

as bra!, Snälla ett till idag? :)

Skrivet: |

Emelie säger:

Sjukt bra!! <3

Ett till kapitel ikväll hade absolut inte suttit fel! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se/

Josse säger:

Hej! :)

Jag har precis börjat skriva en ny novell på min novellblogg som jag har valt heta "Next To You". Jag har skrivit en liten prolog till novellen, vem vet, du kanske gillar den? :)

"Skyler Jacobsson är en helt vanlig 16-åring med stora drömmar. Hennes största dröm just nu är att få träffa popstjärnan Justin Bieber. Det är precis det hon får göra! Skyler får nämligen gå på en av hans konserter, och blir hans OLLG! Efter Justin’s konsert så får Skyler gå backstage och träffa honom en gång till. Allt detta leder till att dem börjar umgås lite smått med varandra. Men inte mycket alls, eftersom Justin’s flickvän, Selena Gomez, inte vill att Justin och Skyler ska det. Men efter några veckor så slutar Selena bry sig, men hon blir orolig över deras förhållande, och helt plötsligt så blir Justin’s liv som en berg-och-dalbana. Inte tills skillnad från Skyler’s liv, som blir mobbad i skolan, får massor med hatmeddelanden på Facebook och har en bror som dött i en bilkrasch åren tidigare. "Next To You" är en novell med spänning, drama, vänskap, besvikelse, humor och kärlek! "

Kram ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://foreverbbieber.blogg.se/

Mickan - / My Life In My Words säger:

Aw :) jag blir lika glad varje gång jag läser, för du är så förbannat jävla grym, :) true story! :D

Gillar att Pattie är överbeskyddande, och att hon står fast i det! Men ändå så vill jag ju att dem ska få sova med varann, för dom är ju så förbannat söta!

Haha "försöker du döda mig?" älskar den meningen, så sann och jag har använt den själv :) men det är kul att läsa den ur hans perspektiv :)

Som sagt jag älskar det, :)

<3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback