Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 27.


 

Jag hade varit ute tillsammans med Elena och Tony kvällen före, men jag drack inte, just för att jag visste att jag så lätt kunde tappa kontrollen, och det ville jag inte vara med om en gång till. Klockan var inte alls mycket när vi kom hem, men jag gick ändå och la mig på en gång. Dem skramlade in i Tonys rum ganska fulla, och jag förstod vad dem båda hade för tanke i huvudet. Jag kunde med ett gott skratt resa mig upp ur sängen på morgonen när jag vaknade utan att behöva känna den där hemska bakfyllesmärtan i huvudet, den jag visste att både Tony och Elena skulle ha att göra med ett bra tag in på dagen. Duschen stod på schemat, och en ny fräsch Aurora klev ut med en handduk kring kroppen. Eftersom att min rumskamrat valt att flytta ut från mitt rum kunde jag utan tvekan springa omkring i bara underkläder och verkligen leva livet till en skön låt på morgonen, precis som jag alltid brukar göra.

 

Justin hade total dissat mig, men jag skulle komma på ett sätt att vinna tillbaka honom. Han kunde inte vara så blind att han valde den där Pearl framför mig, det var något jag absolut inte kunde gå med på. Stunden i hans säng hade varit het och intensiv, och vi hade haft riktigt skönt båda två då det hördes på hans andetag, och märktes på sättet han tog i mig. Jag blev irriterad när jag tänkte tillbaka på det och insåg sedan att han inte vill prata med mig, utan hellre spenderar sin vakna tid tillsammans med någon, som inte är något. Hon är ingen, i allas ögon. Hur kan han inte se det? När jag tillslut hade fått på mig kläder och bäddat sängen satte jag mig på balkongen med en kopp kaffe i handen. Solen lyste och det var riktigt varmt ute, vilket inte var speciellt ovanligt då jag befann mig i LA. Klockan på väggen visade strax efter 12, och jag började bli hungrig, men orkade inte gå ned själv och äta.

 

 

Det knackade på dörren och jag hoppade till då jag blev rädd, för att allt runt omkring mig var tyst. ”Elena vad gör du här?” Hon såg riktigt arg ut, och gick bara förbi mig in utan att stanna fören hon hade satt sig ned på min andra stol på balkongen. ”Vet du vem som kom imorse?” Jag hade ingen aning om varför hon var så arg, eller vem det var som hade kommit till dem på morgonen, så jag skakade bara på huvudet och ryckte på axlarna. Jag hade aldrig tidigare sett henne så, eller jo kanske. Men det var inte vanligt. ”Pearl.” Hon behövde bara nämna hennes namn så gick en kall kår genom min kropp. Vad hade hon gjort där på morgonen om inte för att träffa Justin? ”Jaha?” Hon spände blicken i mig, men fortsatte. ”Ja, jag trodde han sov hos dig. För han var inte där när vi vaknade, men han sov tydligen hos Pearl inatt.” Jag fick en ilande smärta i magen, och visste inte vart jag skulle ta vägen. ”Sov. Han. Hos. Henne?” Min röst bar mig inte speciellt långt, men jag gjorde allt för att hålla huvudet högt. Hon nickade bara som svar. ”Och som att inte det var nog, han gick i bara täcke till henne.”

 

 

Efter att Elena hade berättat klart om händelsen och vad som skett gick vi tillsammans till den närmsta pizzerian. Ingen av oss ville äta i skolans matsal, eller ska man kalla det restaurang kanske? Jag vet inte, men vi ville inte äta där i alla fall. ”Hur mår du gumman?” Elena kände mig väl, och jag behövde sällan säga att något var fel, då hon såg det på mig på en gång. Visst mådde jag dåligt över hela situationen med Justin, men jag trodde att han ville mer då vi faktiskt hade legat med varandra, men jag var bara en engångsgrej tydligen. ”Jag mår bra. Ska bara komma på ett sätt att få Pearl ur bilden.” Elena tog en bit av sin pizza och jag såg att hon satt och funderade ett tag innan det såg ut som att hon fick en idé, och hennes sätt till saker och ting slutar alltid med att man har någon annans blod på händerna, vilket jag kanske inte var villig att få i detta sammanhang. ”Berätta bara för henne att du och Justin låg med varandra. Eller så förför du honom en gång till.” För första gången blev jag förvånad, över hennes sätt att hantera saken. Jag minns fortfarande när vi gick i vår förra skola, då hon slog ned en annan elev så att det sprutade blod.

 

När vi kom tillbaka till skolan gick jag in till mig och fick mig mitt livs chock. ”Mamma, pappa, vad gör ni här?” Alla föräldrar får nycklar till sina barns rum, ifall att något skulle hända så att dem lätt kan komma in, eller om vi elever behöver något och inte har möjlighet att hämta det. Visst kan det vara bra om det används när det behövs, och inte annars. ”Vi ville hälsa på vår favorit dotter.” Dem satt i varsin fåtölj och psykade mig. Jag var inte alls beredd på att stöta på dem två, och absolut inte inne på mitt rum, där min fristad från dem två skulle vara. ”Kan ju bero på att jag är er enda dotter. Nej, vad gör ni här?” Skulle Justin få se dem tillsammans, skulle han se direkt att det var mina föräldrar, och att dem faktiskt gick bra ihop, plus att dem fortfarande är gifta. Det kommer förstöra allt. ”Vi hade vägarna förbi bara. Det var ett tag sedan, du var aldrig hem på lovet.” Pappa var tydligen den som skötte snacket, vilket absolut inte var någon nyhet, då det alltid varit så.

 

 

”Hur går det i skolan, sköter du dig?” Mamma lät anklagande, precis som att det inte vore en självklarhet att jag skulle sköta mig. ”Klart jag gör, vad tror du om mig?” Hon suckade och fortsatte vika mina kläder som hade legat på golvet. Jag måste säga att jag älskar mina föräldrar, men ibland vill jag bara skjuta dem. Att min mamma klev in i mitt hem och började vika min tvätt, samt städa mitt rum, kunde gå mig på nerverna. Det var nästan som att hon letade efter något att klaga över, även om hon redan hade påpekat städningen jag inte hade skött. ”Jag vet hur du var förr. Jag vill bara veta att min prinsessa sköter sig.” Hade pappa varit därinne tillsammans med oss hade jag aldrig vågat mig på det utbrott som kom efter hennes sista lilla mening. Att hon kallade mig prinsessa, det finns inget värre. Jag är inte ett litet barn längre, men varken min mamma eller pappa vill inse det. ”Ge dig nu mamma. Jag är inte ett litet barn mer, jag behöver inte någon som pysslar om mig, och som viker min tvätt. Kan du vara snäll och gå?” Hon tappade byxorna hon hade i handen, i golvet och vände sig hastigt mot mig. Hon såg nästan sårad ut, men då skulle hon bara veta hur jag kände mig. ”Vad sa du för något?” ”Jo, jag sa att du skulle gå.”

 

 

Dem hade efter många om och men lämnat mitt rum och skolan för att åka hem, hem till huset jag inte längre kände igen. Egentligen kände jag inte igen mig själv heller, jag hade ljugit för Justin om att min pappa hade lämnat mig och min mamma, och tagit allt med sig. Jag skulle aldrig kunna ta mig ur det. När jag kom ut i korridoren och gick förbi Pearls rum kunde jag höra hur både hon och Justin skrattade tillsammans, men jag vet inte vad dem gjorde. Vilket störde mig en aning. Jag styrde stegen mot Elenas rum, men hon öppnade inte, så jag antog att hon var med Tony i hans. Då jag visste att Justin var hos Pearl kunde jag gå dit utan att behöva stöta på någon av dem. Elena öppnade dörren och innan hon hann säga något gjorde jag det. ”Du måste hjälpa mig. Få bort henne ur hans liv, nu!!




Vad tror ni Aurora har i kikaren? Hur kommer hon göra sig av med Pearl, och kommer hon lyckas?


Idag ska jag skriva massa kapitel, så att jag har på lagret. :) Hoppas att jag inte blir avbruten av massa saker jag måste göra, då blire kaos. ^ Haha.


Kommentarer
Sara säger:

DET VAR UNDERBART! blir så arg på Aurora :( hatar henne till 1000 !!!!!!!!

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Me+You 'Imma Tell you one time. <3 säger:

omb, jättebra! Stackars Pearl - Aurora is a bitch.

mera. <3

Skrivet: |

Emelie säger:

Jätte bra! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se/

Anna säger:

Jätte bra! Mer!

Skrivet: |

Ebba säger:

Aurora är en stor fet bitch!!

Grymt kapitel :)<3

Skrivet: | Bloggadress: http://thatsmile.blogg.se/

ourstory1 säger:

din blogg är awsome, vi har läst alla dina noveller och dom är grymma, precis som denna novellen.



Vi undrar fall du vill göra ett länkbyte med oss, vi har precis börjat att skriva våra egna noveller, och det skulle vara jätte snäll om du ville göra ett länkbyte med oss?! =D



kram isabelle & maja

Skrivet: | Bloggadress: http://ourstory1.devote.se/

Linn säger:

Jag älskar den här novellen, precis lika mycket som alla andra av dina noveller! Jag blir helt tagen på sängen varje gång jag läst klart ett kapitel, då du verkligen har passion för att skriva, och skriver som en gudinna! Själv har jag försökt mig på att skriva en egen novell, men som jag alltid blivit tvungen att ta bort, då jag absolut inte blivit nöjd över huvudtaget. Så måste bara säga, det är riktigt svårt att skriva faktiskt. Många tror ju inte det. Men jo, så är det. Och just därför är jag ditt största fan! Jag kanske inte har kommenterat varje kapitel, Men jag lovar från och med nu att göra det i fortsättningen. Bara då jag vet, och tycker att du förtjänar mer än bara några få kommentarer. För du är helt totalt bäst! Och för att vara ärlig avundar jag dig till max. Du har en talang, En talang jag önskar att jag hade haft. Så jag blir så himla glad när jag ser att det är ett nytt kapitel uppe på bloggen, För jag skulle seriöst kunna sitta och läsa dina noveller i böcker om och om igen, ! Du vet väl att man kan beställa ett bokförmat eller vad det nu än heter, Och printa ut hela din blogg, så allt du skrivit hamnar i en bok? Visst kostar det mycket pengar, men det kanske skulle vara kul att göra det? Nu vet jag inte riktigt vad jag pratar om här, men känner mig ganska starstruck igenom att veta att du faktiskt kommer läsa detta! Vilket gör mig helt ivrig, Du är från och med nu, och har varit ett tag, Min rolemodel (eller hur det nu än stavas) Det jag vill komma fram till är att du aldrig får sluta skriva! Snälla! För du är helt underbar! Och har en sådan talang! xx

Skrivet: |

linda säger:

Superbra! Jag hoppas att det blir lite drama! Nu när elena ska hjälpa Aurora att ''få bort pearl ur bilden''.

lycka till på jobbet i morgon också!

kommer det ett till kapitel i kväll?

Skrivet: |

lolo säger:

undrar vad de kommer hitta på!

Skrivet: |

lolo säger:

undrar vad de kommer hitta på!

Skrivet: |

Emma säger:

Usch, Aurora får inte förstöra för dom! Pearl och Justin passar så bra ihop.

Skrivet: |

Felicia säger:

Helt OTROLIGT BRA!! Längtar tills nästa så förbannat mycket..

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbnoveller.bloggplatsen.se

Mickan - / My Life In My Words säger:

Nope I most definitely DON'T like her. haha!

Men det har jag ju sagt förr, jag vill inte veta vad dom ska göra för skit, eller jo det vill jag men ändå inte. :P

Och sen att du sa idag att det luktade drama, elakt. :P



Nej men det ska bli spännande att läsa fortsättningen, :)

<3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback