Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 26.

När vi kom in i skolan igen hade kvällen smugit sig på så vi valde att gå åt två olika håll, men först ville jag se till så att hon kom in i sitt rum, utan att stöta på massa problem på vägen, för det är det jag vet hon kommer få om hon syns tillsammans med mig. Vilket faktiskt retar gallfeber på mig. När hennes dörr blev synligt fick jag nästan separationsångest, jag ville inte att hon skulle försvinna. Och jag ville absolut inte gå tillbaka till mitt rum utan henne. Hennes leende kunde få mig att smälta, hon hade ett sådant sagolikt leende, taget ur en saga lika Askungen. ”God natt, sötnosen.” Hon vände sig med ryggen mot dörren och placerade sina armar om min nacke. ”God natt, snygging.” Sedan pressade hon sina läppar mot mina. Jag kommer sakna dem läpparna, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. När hon hade gått in styrde jag mina ben bort mot mitt rum, som jag delade tillsammans med någon som inte ville prata med mig.

 

Tänderna var borstade och kläderna låg i en hög på golvet, själv låg jag under täcket och försökte sova när det helt plötsligt skramlade in två fulla ungdomar. Den ena Elena och den andra Tony, och dem trodde garanterat att dem var ensamma då dem kastade av sig klädesplagg efter klädesplagg på golvet, innan dem ens hunnit fram till sängen. Jag kände mig ganska mycket i vägen, om ni förstår vad jag menar. Egentligen ville jag inge annat än sjunka genom sängen och golvet, för att sedan försvinna och slippa både höra och se vad det var dem sysslade med. När dem hade kommit ned i sängen, och fortfarande inte märkt av mig, lindade jag in mig i mitt täcke tog min mobil och lämnade rummet, varpå jag kom på att jag hade mitt kort kvar inne på rummet, samt alla mina kläder. Jag styrde stegen mot den enda personen som jag ville ha i min närhet för tillfället.

 


 

När dörren till mitt rum stängdes sjönk jag ned med ryggen mot den och suckade kärleksfullt. Han fick mig att må så fruktansvärt bra, att fjärilarna i magen verkligen hade fest. Det till och med bubblade av lycka inom mig, en lycka ingen kunde ta ifrån mig. Jag vet inte hur länge jag satt där och bara tänkte tillbaka på den perfekta dagen tillsammans med den perfekta pojken, men tillslut reste jag mig upp och hoppade in i duschen en snabbis. När jag kom ut virrade jag in håret i en handduk samt drog en kring min kropp. När jag ändå var där inne borstade jag mina tänder och smörjde in min lilla späda kropp. Hela badrummet blev att lukta hallon då jag var klar, vilket för mig var himmelskt. Precis när jag skulle dra på mig mitt sidennattlinne knackade det på dörren, vilket jag reagerade på då klockan var närmare 11 på kvällen. Jag virrade mitt täcke kring min kropp och gick mot dörren.

 

”Vad i hela friden sysslar du med?” Justin stod utanför dörren med enbart ett täcke runt sig. Vilket gjorde att jag vaknade till liv igen, så jag drog in honom på mitt rum och stängde dörren. Han skrattade till och tog ned täcket från huvudet, så att det bara var från axlarna och nedåt. Hans underbara leende och busighet kunde lätt få mig galen. ”Elena och Tony kom väl in i rummet, och innan dem ens lagt sig i sängen hade dem klätt av sig. Så jag tog mitt täckte och stack.” Han satte sig ned i min ena fåtölj och drog täcket omkring sig då han troligen frös just för att balkongdörren var öppen. ”Får jag sova här? Jag kan sova på golvet, bara du inte kastar ut mig.” Jag viftade till med handen och drog upp honom ur fåtöljen för att sedan knuffa ned honom i sängen. ”Glöm det, du sover med mig.” Hans leende sprack upp och blev större samtidigt som han la sig ned under både sitt och mitt täcke. Ja la mig ned framför honom och kände hur han drog min kropp närmare sin, och placerade sin arm om mig.

 

 

”Men vadå? Såg dem inte att du också var i rummet eller?” Justin skrattade till bakom mig, och drog sina fingrar över sidan på mig, vilket gav mig en rysning. Jag kunde inte släppa tanken av att han enbart i kalsonger och täcke hade gått hela vägen till mig, vem som helst hade ju kunnat se honom. ”Jag tror inte att dem märkte något omkring, dem var helt uppslukade av varandra.” Jag vände mig om så att jag låg med ansiktet mot honom, men det gjorde ingen skillnad, jag såg honom inte, men jag visste att han fanns där, precis framför mig. Jag var tvungen att känna efter så att han verkligen låg där, så min hand hamnade i hans ansikte, vilket fick honom att börja skratta. ”Vad gör du?” jag skrattade till jag också. ”Var tvungen att få det bekräftat att du låg bredvid mig.” Jag kunde nästan höra hans leende, om inte annat kände jag när han lyfte upp mig och la mig ned på hans bröst, samt pressade sina läppar mot mina. Dagen kunde inte sluta på ett bättre sätt. ”Jag är kär.” Att känna en annan viska mot ens läppar, kan det finnas något mysigare?

 

 

På morgonen när jag vaknade var det precis som att jag var prinsessan i en saga, pojken jag tyckte om kysste mig på axeln och drog min kropp närmare sin. Han var så kärleksfull att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, det var nästan som att han och jag hade vaknat upp bredvid varandra varje morgon i flera månader, inte pinsamt över huvud taget. ”God morgon.” Det var första gången jag fick höra hans morgonröst, vilket jag absolut inte hade något mot då den var mörk, skrovlig och fruktansvärt sexig. Fjärilarna i magen fick mig nästan att flyga ur sängen, men jag höll fast mig så att han inte skulle tro jag var galen. Jag låg fortfarande och blundade, men jag hade visat att jag var vaken. Men jag ville inte få stunden att försvinna då jag trivdes fruktansvärt mycket under samma täcke som honom. ”God morgon.” Han låg på rygg med händerna under huvudet och sneglade i taket, jag såg det eftersom att jag sneglade lite smått på honom, just för att få en glimt av honom. Hans kindben är fruktansvärt vackra och markerande, så jag kunde inte motstå lusten av att kyssa honom på halsen och vidare upp mot just, kindbenen. Jag kände hans reaktion då han försiktigt placerade sina armar om min kropp och strök mig över ryggen, dock under mitt nattlinne.

 

”Justin, vi måste gå upp.” Vi hade legat i sängen allt för länge och bara hållit om varandra. Ingen hade sagt något fören jag öppnade munnen. Han grymtade något ohörbart mot min rygg, vilket bara kittlades. Han ville inte gå upp, det märktes på långa vägar då han drog mig mot sig och höll fast mig, riktigt mycket. ”Jag har inga kläder här, så du får gå bort till mitt rum och hämta.” Jag hade helt glömt bort att han hade kommit till mig kvällen innan enbart i ett täcke, vilket fick mig att fnissa till. ”Vad?” Han lossade lite på greppet han hade om mig så jag vände mig mot honom. ”Jag kan inte förstå att du kom hit utan kläder.” Han log mot mig, innan han kysste mig lugnt, men alldelens för snabbt. ”Vad gör man inte för att tillbringa en natt med en vacker tjej?” En rodnad sköljde över mig, vilket han såg då han låg framför mig. Han pussade mig lätt på näsan innan jag reste på mig och gick upp. Eftersom att jag bara hade ett sidennattlinne på mig kunde jag känna hur Justin tittade på mig, sen hörde jag även hur han visslade bakom mig.

 

När jag, efter många om och men hade fått på mig kläder mot Justins vilja kom jag äntligen iväg från rummet och styrde mina steg mot hans rum för att hämta lite kläder åt honom. Dörren gjorde sig synlig framför mina ögon, och jag kunde höra hur Elena och Tony pratade där inne, vilket jag var glad över, så att dem inte gjorde något annat. ”Vad gör du här?” Elena öppnade och kastade genast ur sig en spydig kommentar, så jag knuffade bara undan henne från dörröppningen och gick in. ”Hallå, jag pratar med dig.” Jag hittade Justins väska och började plocka fram ett par mjukisbyxor och en t-shirt, samt rena strumpor och kalsonger. ”Jag hämtar kläder åt Justin. Vad ser det ut som?” Tony kom ut från toaletten men stannade genast då han fick syn på mig, han hade enbart kalsonger på sig, så situationen blev en aning spänd. ”Han sov hos Aurora, vad ska du med dem till?” Jag skrattade till, och vek ihop kläderna för att sedan lämna rummet. ”Nej lilla gumman, han sov hos mig.” Jag flirtade till med ögat innan jag stängde dörren och gick tillbaka till mitt rum.


 

Hur tycker ni Pearl tacklade attacken från Elena? ;P

 

Ska på marknad idag, så får se om det kommer nå mer kapitel. Jag måste verkligen skriva sjukt mycket nu, så att ni har kapitel i alla fall en vecka då jag börjar jobba på måndag, och vet inte när jag ska få tid till att skriva. =/ Det känns lite jobbigt, men det ska nog gå. Har ju skrivit och jobbat samtidigt förut. Så hoppas det går lika bra denna gång. :)


Kommentarer
Elin säger:

SSSSSSSSSSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ HÄÄÄÄÄÄÄÄR BRRAA!! :D

Skrivet: |

Anna säger:

Jätte bra! Mer!!

Skrivet: |

Lovisa säger:

Hej, jag har också en novellblogg och undrar om du skulle vilja göra ett länkbyte med mig? :)

Skrivet: | Bloggadress: http://swaggiestorys.blogg.se/

rt säger:

älskar att hon har tuffat till sig xxD haha hoppas det håller så. Grymtbra som vanligt :)

Skrivet: |

Me+You 'Imma Tell you one time. <3 säger:

Asbra, Pearl goes sassy!

mera. <3

Skrivet: |

Julia säger:

Gud så bra du skriver!!! Jag tycker bara det är bra att Pearl börjar att vara lite kaxig, det ger henne bättre självförtroende, på ett bra sätt.

Skrivet: |

Felicia säger:

Älskar novellen!! Hur bra som helst!! Pear äger btw ^^

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbnoveller.bloggplatsen.se

Anonym säger:

Helt awesome! Jag älskar den här novellen, den bästa jag läst :) ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://mybieberfairytale.blogg.se/

lolo säger:

och vi tackar!

Skrivet: |

Sara säger:

HELT UNDERBART!!!!!!! GO PEARL :D:D <333

Skrivet: |

Josefin säger:

åhhh, det jag verkligen älskar med denna novell är att du skriver med en sån spänning i hela novellen. Man kan liksom aldrig sluta läsa, för man vill bara ha mer och mer, om du förstår vad jag menar, haha! Och ska jag vara ärlig, finns det ingen kritik att ge dig. För novellen är allt från kärkelsfull till jävligt spännade. You rock girl! <3

Skrivet: |

Becka säger:

Tyckte hon gjorde det bra!



Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

linda säger:

Jag tycker att de verkar vara ett jättegulligt par!

när kommer nästa kapitel?

Skrivet: |

Smilla säger:

Vem är tjejen som är menad att Justin ska vara ihop med?

Är det Elena, Aurora eller Pearl??

Skrivet: |

Emelie säger:

Jätte bra!!! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se/

Ebba säger:

Sjukt bra M! :)<3

Skrivet: | Bloggadress: http://thatsmile.blogg.se/

Mickan - / My Life In My Words säger:

Awiiie, he said it! :D Finally lixx, nu är han ingen mes längre, inte just nu iaf :D jag sitter här och ler lite fånigt för mig själv efter att ha läst detta kapitel. :)

Men det var ju fint, och sött! Bra är alla så :D



Underbart att hon liksom kastade det tillbaka i ansiktet på Elena, hah! Good girl, det blir nog kvinna av henne med :) haha!

<3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback