Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Nu är det såhär.

Jag har totalt idé torka. Det senaste kapitlet har jag hållit på med i över 2 dygn, och jag kommer ingen stans. Jag vet inte vad som ska hända. Bara så att ni vet är dem ute på turné, och jag behöver all hjälp jag kan få. Annars vet jag inte vart jag ska ta vägen, eller hur det kommer att gå med novellen. 
 
Vad ska hända? Ge mig alla era olika idéer, eller bara små saker som kan vara med, jag uppskattar allt. :) 
 
Det kommer att komma ett kapitel ikväll, beroende på om jag får någon hjälp eller inte.

Kommentarer
Nelly säger:

Jag har lite små ideer, men de är säkert inget bra. Men något är nog bättre än inget :) Någon känd intervjuare kan intervjua båda.. Eller så kan Sarah skada sig, tvärt om?
I alla fall så ska du veta att du är riktigt duktig på att skriva, och hur denna novellen än slutar så kommer du sluta skriva med flaggan i topp!

Skrivet: |

Ida säger:

Jag tycker pearl ska vara med på en intervju med Justin.:)

Skrivet: |

Vicki säger:

Dom kanske kan göra nåt romantiskt på något häftigt ställe, eller så går dom på värsta kändisfesten och träffar en massa kändisar som är supernyfikna på vem Justin har börjat hänga med!;)

Hoppas det var till nån hjälp:)

Skrivet: | Bloggadress: http://vickiso.com

Josefine säger:

Åh vad kul att dom är på turné! Et förslag kan ju vara att eftersom Pearl har börjat öppna sig mer på sista tiden och vågar mer och är mer självsäker så kanske fler killar dras till henne, kanske någon kille som är med och jobbar på turnén? Och eftersom Justin jobbar så mycket kanske Pearl måste ha någon att umgås med under tiden - kanske den killen..? Justin blir avis och det skapar drama runt det..
Eller, så kommer Aurora med i bilden igen, hon och Elina går på en av Justins konserter och Aurora blir uppdragen på scenen som Justins One less lonely girl, och han blir ju förstås förvånad men känner att han inte kan ignorera henne genom att inte göra samma sak som kan har gjort med alla andra One less lonely girl-are.. (smeka hennes kind, sjunga själva låten till henne, ja du vet..) och vad säger Pearl om det?

Pearl kanske även känner mer illamående , ett nytt tecken på att tjejen är gravid?
Lite funderingar från mitt håll ^^ hoppas det går bra för dig. Kram

Skrivet: | Bloggadress: http://Byardell.devote.se

Anna säger:

Hmm, svårt... De kan väll vara gulligt och romantiskt mellan Pearl och Justin. Pearl kanske inte tar all media, fans och paparazzi på ett bra sätt. Hon kanske blir ledsen och sårad av allt som sägs om henne och så. Men hon har ju fått mer självförtroende så det kanske blir att hon tar för sig mer. Hon kanske blir kompis med någon kille på turnén och Justin blir lite svartsjuk. Aurora kanske kommer in i bilden igen men det vill jag helst inte. Men kan vara hennes mamma som ställer upp problemet. För Aurora kanske inte har berättat än. Hmm, har inga idéer mer. Men kommenterar så fort jag några fler. :)

Skrivet: |

astrid säger:

Det kommer en ny tjej som är förband till justin och fattar genast hans intresse. Tjej bråk om justin uppstår. Pearls sång talanger upptäcks av någon i the crew och hon blir förband till justin och de skriver sedan en duett och sjunger den tillsammans. Hon blir kändare än justin. Justin klarar ej av att stå i skuggan av pearl, som blev känd tack vare honom. Justin möter motgångar i sin karriär utan pearl vid sin sida går han in i väggen. Sedan i en intervju får han frågan om pearl och honom. Han säger han saknar henne och skulle göra allt för att få tillbaka henne. Pearl blir ihop med en riktigt känd kille och de blir ett power couple. Men sedan hittar de tillbaka till varandra..

Svar: Där har du en egen novell du skulle börja skriva om. För jag kan tyvärr inte ta det där exemplet, då Pearl absolut inte kan sjunga, det har justin hört.
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://heartofbieber.blogg.se

rt säger:

Haha vet inte varifrån Nelly fick namnet Sarah ifrån? Eller är det något jag missat? xD Haha gud vad dålig jag är med idéer men som vissa sa så kan dom ju bli intervjuade eller att att en ny kille dras till Pearl eller tvärtom? Skulle bli nice med lite drama från Pearls sida :)

Svar: Jag tror att Pearl blir Sarah om man skriver från mobilen.. och inte har hennes namn inlagt redan. :P Haha, jag blev också lite paff, men sen kom jag på det. ^^ ja, jag ska se vad jag kan göra. :)
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Emma säger:

Bara hon inte blir gravid igen!

Skrivet: |

Ebbis säger:

Hahah eftersom dom hade DET på hans födelsedag kanske hon börja känna illamåendet igen eller nått… jag gillar dramatik men inte Aurora hahah :DDDDD

Skrivet: |

Ida säger:

Jag kan håller inte med Emma. För att om hon blir gravid igen kan massor av saker hända. Dom kanske inte kommer överrens om hur dom ska göra med barnet. Och om dom behåller det så kan det bli så att dom glider ifrån varandra pga att dom måste lägga ner massa tid på barnet. Men dom kan även bli en lycklig familj och stärka bandet mellan Pearl och Justin.
Men jag gillar också idén om att det kommer in en kille/tjej som tar deras uppmärksamhet från varandra, så det blir lite svartsjuka in blandat vilket kan vara kul att läsa om, det blir liksom spände med lite dram mellan dom. Fast dom ska såklart in göra slut eftersom det inte vara allt för längesen det hände.
Hoppas jag har varit till någon hjälp :)
Jag älskar alla din noveller och har läst om dom många gånger och kommer fortsätta göra det en lång tid framöver. Hoppas verkligen inte att du slutar för du har verkligen en talang, men hur du än gör så slutar du med ännu en fantastisk novell! :) Många kramar ett av dina största fans! <3<3

Skrivet: |

jasmine säger:

jag är så dålig på att hitta på, tycker alltid du kommer på något ovanligt och bra;-)
Men eftersom hon inte är lika blyg längre så kanske fler killar stöter på henne och så under turnen... Är så dålig på ideer men vill iallafall inte att hon ska gå upp på scen och sjunga med han som imånga andra noveller, för hon suger ju faktist på att sjunga ;-)
Men hon kanske kan hjälpa till att skriva låtar eller skriva själv eller nått sånt ;-) typ överaska han eller nått :-D
Sorry men har tyvärr inte så bra fantasi som du:O
För du är bäst på att skriva i hela världen:-D :-D :-D :-D :-D

Skrivet: |

Ida säger:

Jag håller inte med Emma. För att om Pearl blir gravid så kan det ge massor av grejer. Hon och Justin kanske inte kommer överrens om vad dom ska göra med barnet. Och om dom behåller det så kanske dom glider ifrån varandra pga att barnet tar så mycket tid. Justin kan även vara lite frånvarande pga att han kanske måste arbeta elr vill träffa vänner, Men han inser sen att det har blivit fel och blir en jätte bra pappa. Dom kan även bli en lycklig familj och gör massa roliga saker tillsammans.
Jag tycker också om idén om att Pearl behöver någon att umgås med på turnén och hon börjar bli bra kompis med någon kille där och då blir Justin svartsjuk. Så det blir lite drama. Men det kan även komma en annan tjej. Men det skulle vara lite annorlunda om det var Pearl som gjorde något fel ist för Justin.
Jag har en annan idé om att Justin och Pearl åker utomlands någonstans som är romantiskt. Dom gör det pga missfallet, då dom känner att dom behöver vara ensam och bara hela varandra.
Hoppas att jag har varit till någon hjälp :)
Jag vill bara säga att jag älskar alla din noveller. Och har jag har läst om dom många gånger och tänker fortsätta göra det ett bra tag till. Jag hoppas verkligen över allt annat att du inte slutar skriva för du har en talang som är så underbart bra att det måste delas! :) Men hur du en gör så slutar du med en fantastiskt novell. Like allways! :)
Många kramar ett av dina största fans <3<3

Skrivet: |

Josefin säger:

Först så måste jag bara säga, kör inte hela den här selena eller jasmine v delen där dom kommer in och förstör, det är uttjatat! Men jag funderar på om det kanske typ händer en olycka som gör att dom separeras en stund, typ att pattie skadar sig? Eller så kanske hon får värsta erbjudandet som (nu säger jag bara nåt) att vara modell eller nåt och att hon måste åka iväg och en kille börjar stöta på henne? Hmmm vad mer.. Någon kan våldta den andra, okej haha det kanske inte är så troligt men typ att han säger " nej jag orkar inte är trött " och hon ba JO VI SKA HA SEX och typ tvingar honom? Eller att någon råkar typ misshandla den andra på fyllan? Okej jag är bissar i mina tankar men det var dom jag kom på just nu. Hon tvingas flytta till typ sverige? Säg till om du behöver fler förslag, kramar på dig!

Skrivet: | Bloggadress: http://www.josefinlife.blogg.se

Josefin säger:

Asså fan skrev massa saker men dom verkar ha förvunnit? Aja, några tankar är om någon i deras närhet skadar sig som tär på förhållandet, den ena gör illa den andra på fyllan, den ena gör bort sig på fyllan, typ att pearl super sig full och börjar strippa på en bar elr nåt och det kommer bilder i tidningarna som förstör för honom och han blir sur? Bara tankar, svara om du behöver fler, kramkram :)

Skrivet: | Bloggadress: http://www.josefinlife.blogg.se

ida säger:

Hej jag har försökt att kommentera på din blogg men det har inte gått så jag tänkte att jag skickar ett mail ist.
Jag håller faktiskt inte med Emma om att att hon inte ska bli gravid igen för att om Pearl blir det så kan mycket drama hände mellan Justin och Pearl. Dom kanske inte kommer överens om hur dom ska göra med barnet. Och om dom behåller barnet så kanske Justin inte har lika mycket tid till det som han trodde han skulle ha. Han jobbar kanske mycket och träffar då vänner och så i Kanada på sin lediga tid. Men att han sen inser att han måste börja spendera tid med Pearl och barnet och ändra då sitt beteende snabbt.

Jag tycket också om idén om att Pearl behöver någon att umgås med pga att Justin jobbar så mycket och har inte riktigt tid med henne. Och då blir hon bra kompis med en kille där. Och då blir Justin svartsjuk och på så sätt blir det lite drama mellan dom. Visst kan det komma en tjej som Justin kommer bra överens med, men det vore lite annorlunda om Pearl gjorde något och inte Jusitn.

Jag har även en annan idé och det är att dom åker på en romantisk semester bara dom två. Dom åker på det för att hela varandra efter missfallet, Aurora och allt annat dom har varit med om under tiden dom har varit tillsammans. Och att dom liksom bara får ta hand om varandra utan någon drama alls.

Hoppas jag har varit till någon hjälp
Jag måste bara säga att jag älskar alla din noveller och har läst om dom många gånger. Jag har heller inga planer på att sluta läsa dom inom en lång tid.
jag hoppas verkligen inte att du slutar med att skriva för att du har en sådan underbar och stor talang så det vore väldigt synd i fall du gjorde det. Men hur du än gör så slutar du med en fantastik novell. Like allways!
Många kramar ett av dina största fans <3 <3

Skrivet: |

Nelly säger:

Ja.. Det var autocorrect heheheh

Skrivet: |

Anonym säger:

jag tycker mycket coola prank eller vad man ska säga ska hända !

Skrivet: |

Quinee säger:

Shieet, det står still i huvudet -.-

Skrivet: |

V.L säger:

Började läsa din novell idag tidigt på morgonen och har suttit och läst den fram tills nu. Jag måste säga att du är en gud på att skriva! Du får fram så många känslor och tankar och det är så häftigt för det känns som om det är om en själv. Jag blir rörd av varje kapitel och har inte kunnat sluta läsa förrän nu. Allt känns så verkligt, det känns som om Pearl finns, som om den skolan finns, som om Aurora finns osv. Det är helt magiskt, man hamnar i någon sorts bubbla för sig själv när man läser. Jag är helt kär i denna novellen och jag längtar så otroligt mycket efter nästa inlägg. Du förtjänar så mycket mer kommentarer än vad du får. Tänkte kommentera på varje inlägg men det kändes lite drygt så jag sammanfattar allt i denna kommentarern :') Jag är ingen person som är bra på att utrycka mig men jag har försökt att få fram hur otroligt duktig du är, för det förtjänar du och det är det minsta jag kan göra som läsare. Du är otroligt begåvad ska du veta, fast jag antar att du redan vet det vid detta lagret men jag säger det ändå. Komplimanger kan aldrig bli för mycket liksom :D Du kommer komma långt med ditt skrivande, och jag hade inte tvivlat på dig om du blev en författare. I mina ögon är du redan en författare, för denna novellen är den bästa novellen jag har läst och den är så mycket bättre än alla böcker jag har läst. Jag har gråtit men även skrattat när jag läst dina kapitel, jag har lett som ett fån men även blivit rasande när jag har läst. Nej men nu ska jag inte vara jobbig mer, och ... du är bäst på att skriva, glöm aldrig det!! Hehehe... (kände för att skriva det igen, hoppas verkligen att du förstår hur otroligt duktig du är. Jag kanske inte fick fram det så bra men du är 10 gånger bättre än vad du tror och 10 gånger bättre än vad jag har försökt att säga här.) You go giiirl!!

Och till din fråga. Jag suger på att komma på idéer haha. Men jag tycker det är rätt spännande när det är lite drama. Jag älskar att läsa sånt som kan få mig att gråta (LOL). Jag vet inte riktigt vad som kan hända då jag är en amatör på sånt här. Någon av Justins dansare bryter benet (eller något) och kan inte vara med och dansa, så då sitter han vid sidan om med Pearl och kollar när Justin dansar. Dom börjar lära känna varandra och tillslut blir dom jätte goda vänner. Pearl börjar umgås mer och mer med denna killen eftersom att han är ledig precis som henne. Justin börjar tycka att Pearl "tynar bort" mer och mer från honom eftersom att han måste jobba. Justin och Pearl pratar mindre och mindre med varandra och tillslut blir det jätte stelt. Samtidigt som Justin och Pearl kommer ifrån varandra så kommer Pearl och den där killen närmre och närmre. Justin börjar misstänka att det är något mellan dom och får för sig massa saker. Sen vet jag inte riktigt mer haha. Som sagt inte världens bästa idé, men bättre än inget :) Hoppas att du fick liiiite hjälp på traven iallafall.

Nej nu ska jag inte skriva mer, känns som om jag har skrivit en hel bok... känns sådär haha. Men du äger! Ifall du har glömt det.

Skrivet: |

K säger:

Jag och fantasi går väl egentligen inte ihop, men jag ska försöka att komma på några idéer i alla fall. Det är ju en del som kommenterat, men jag antar att fler idéer är bättre.. ;)
Det skulle typ kunna hända en liten olycka, typ att pearl skadar sig, inte så allvarligt att hon ligger i koma i flera veckor, för det känns som att det återkommer i varje novell och man har lixom tröttnat lite på det nu, men asså om de hoppar ut för en hög klippa ner i vattnet, så går något fel eller hon slår huvudet i något, så det kunde ha hänt värre saker, men nu gick det ändå bra. Eller typ att de går på nån jätte romantisk dejt

Skrivet: |

The Doll säger:

Håller med lite om det många andra har skrivit. Pearl kan ju lära känna en annan i teamet. Ett tips inte Alfredo då många andra använder han å du ska äl fortsätta med ditt unika ;) men iallfall så blir om bra cänner och han blir som earls bästa vän. Hennes första förutom Justin då. Samtidigt kommer det in en tjej som ska vara Justins förband. Hon sägs ska vara stjärnan som snart slår igenom och ska bli en av världens bästa. Medians Justin måste tillbringa mycket tid med jobbet tillbringar park tid med han den där andra. Heltplötsligt äre stelt mellan dom två och dom börjar glida isär. Pearl som blir ledsen ringer den andra killen mycket och pratar med honom om hur konstigt allt blivit samtidigt som Justin pratar med tjejen om samma sak. Tillslut börjar dom båda märka hur den andra spenderar väldigt mycket tid tillsammans med "den andra tjejen/killen" och tillslut blir det ett enda stort gräl om slutar med att tex Justin skriker åt henne att hon umgås u hela riden med den där killen och on skriker tillbaka att det är u för att han bara är med den där tjejen och dåå fattar dom båda hur allt blivit så fel. Park har ju varit med den andra fatt Justin bara jobbat ela tiden och han lärde känna den andra tjejen då dom jobbat mycket ihop då dom tränat inför alla konserter samtidigt så att dom har som varit på samma ställe hela tiden att dom börjat prata och sedan blivit jätte bra kompisar särskilt just för att han tyckt att Pearl inte haft tid och hon samma fast tvärt om ;) det skulle kunna bli flera kapitel ju! Samt att det vore riktigt kul att se hur du skulle skriva det. Hur du skulle få det å verkligt.

Skrivet: | Bloggadress: http://Thebabydoll.blogg.se

The Doll säger:

Àllt jag skrev försvann!! Hade skrivit Årsta mkt. Men det va typ att det skulle komma en ny tjej som förband typ som skulle bli e next big artis. Då dom två befann sig på samma plats hela tiden just för att dom repa och sånt tillsammans inför konserterna och på varje nytt ställe va dom båda och testade scenen lite. Då lärde Pearl känna nån kille i teamet som blev hennes riktiga första bästa vän förut om Justin. Sedan åker Pearl och Justin isär då dom nästan inte hinner träffas och då träffar hon den Ndr killen mkt å sånt. Sen blie helt stelt mellan Pearl och Justin. Ingen fattar vad som hänt allt blir bara konstigt. Då börjar peArl ringa och prata med an den andra kille bara som stöd då hon är ledsen och Justin kanske börjar gå ut och fika med tjejen och pratarom deras problem. Justin ser på parlament mobil att hon snackat mycket i tel med kille och hon märker att Justin är mkt med tjejen utanför jobbet. Allting blir helt konstigt. Tillslut bråkar dom rejält om nåt och då börjar dom prata om att dom aldrig träffas. Då skriker Justin tibx att hon är ju bara med den där Ndr kille och hon skriker tbx att det är ju fatt han bara är,ed den där tjejen och då plötsligt förstår dom båda två vad det är som har hänt. Vad dom trott om varandra. Det kan Juha ringt nån gång när Justin vart med Pearl och då har hon gåt iväg och pratat för att den där killen har en tuff tid och va ledsen och behövde prata om det. Det vore kul att se hur du skulle skriva om det. Få allt att plötsligt bli till verklighet eller åt instigne få det att kännasså. Och det skulle kunna va nåt som händer i ätte många kapitel då det kan vara en ganska lång resa nästan över hela turnén.

Skrivet: | Bloggadress: http://Thebabydoll.blogg.se

Hanna säger:

Måste bara säga att du skriver så otroligt bra! Det är verkligen synd att du ska sluta skriva efter den här novellen, för du har verkligen talang. Läste din blogg förut men tappade sedan bort den efter, men hittade den igen igår, gissa om jag var glad eller? Haha :)
Eftersom Pearl börjar bli mer vild och vågad, så kanske hon skulle vara otrogen? Antingen då hon är nykter eller full, och ja. Vet inte riktigt, men hoppas du får inspiration snart!

Skrivet: |

Josefin säger:

fina blogg! jo, vart får du tag på alla "grova" bilder? har själv en novellblogg, och skulle behöva lite bilder, hehehe! tacksam för svar!

Svar: Jag hittar dom på tumblr.. :)
Marielle Sjelin

Skrivet: |

josefinnn säger:

fin bloggQ jo, jag undrar vart du får tag på dina *grova* bilder? har själv en novell blogg och skulle vilja behöva sånna bilder, hehehehe! tacksam för svar!!!

Skrivet: |

Anonym säger:

vat får du fina grova bilder ifrån??!!!?

Skrivet: |

moa säger:

Inget drama mellan dem två. Det är så mycket i andra noveller. Ingen tjej som gillar Justin och ingen kille som gillar pearl! Skriv om turnén. Pearls päron skiljer sig ? En gala? Och glöm inte dem underbart bra kapitlena. Du vet vilka jag menar!

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback