Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Något galet har hänt!

Jag skulle vara så duktig att dammsuga ur mina tangenter där man kunde hitta en hel macka om inte två. Men då hände något, min fläkt i datorn slutade fungera, och jag får nu upp en varningsruta 10 ggå i sekunden. =/ Jag vet inte om datorn är trasig eller vad det är, men jag vågar inte starta den. Så uppdateringen kan krascha lite nu. Jag ber om ursäkt för det! :(


Kommentarer
Sandra säger:

Aaw, men det är sånt som kan hända! Hoppas datorn inte går sönder eller något. :/

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se

Anonym säger:

Jag ver vad det är, jag hade också så där på min dator. Jag fick lämna in nin dator 2 gånger för fläkteb har gårt sönde. så jag tror du måsta lämna in datorn.

Skrivet: |

cecilia en av dina största blogg läsare säger:

jag får inte någ av dina noveller du skriver så bra jag tror jag är innen på min 100 gång på hitrisa 1 och 2 och nu övedriver jag inte även om jag nästan vet vad som händer hella tiden får jag inte någ dom är såunderbar jag fattar inte var du får allt i från dom två novellerna måste du göra till en bok skulle köpa dom skulle va den första i kö och allt dom två novellerna får man inte någ av jag ÄLSKAR DOM och nu ska jag böra läsa part två ett läste jag ut i natt och den bli bara bättre och bättre . och den novellen du skriver nu den är ju bara för underbar ja du är ju bra bäst på att skriva om som jag sa SNÄLLA gör dom två novellerna till en bok skulle fan tvinga mina kompisar att läsa dom även om do inte gillar justin men du är bäst och skriver så undderbrt nej nu ska jag läsa part två så!!! haha lite lång kommenar men nu vet du att du ska göra dom novellern till en bok hahah jag kan sitta och skriva om dom en hel dag men nej nu ska jag sluta !.


PS: du skriver dom bästa novellern någonsin

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback