Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 98.

 

Att se Pearl och Alex krama varandra gjorde ont, även om jag visste att Pearl inte kände något för honom. Däremot visste jag inte vad han kände för henne, och det var det som gjorde ondast. Han kunde lika gärna använda all sin tid tillsammans med henne som ett sätt att förföra henne på. Jag hade ingen aning om vad dem två gjorde tillsammans, och jag kände hur svartsjukan bubblade inom mig. När soundchecken var klar klev jag av scenen och lämnade tillbaka mikrofonen till den som stod närmast mig. Pearl gick efter mig, men jag stannade inte fören jag kom in i logen, och då var hon så frustrerad att hon smällde igen dörren. ”Lägg av nu. Förstår du det. Jag ä l s k a r dig, jag känner inte ett skit för honom.” Hon grät och skrek samtidigt, vilket fick mig att vända mig om. Tårarna bara rann på henne vilket helt klart gjorde det jobbigt för henne att se något. ”Skulle du tycka att det är okej att jag umgås med andra tjejer?” Jag hörde hur hennes hjärta slutade slå, för att sedan rusa iväg en fruktansvärd fart.

 

Tystnaden mellan oss var lika grov som väggen, som på något vis helt plötsligt byggts upp. Även om jag ville gå mot henne kunde jag inte, jag kunde inte heller röra henne. Jag vet inte vad det var som hade hänt, men jag såg på henne att hon fick problem med andningen när jag frågade henne. ”Vem skulle du umgås med?” Hon bet ihop sina perfekta käkar och kollade på mig, med nästintill svarta ögon. ”Jag sa inte att jag skulle göra det, jag frågade dig om du skulle acceptera det.” Helt plötsligt var muren borta mellan oss och hon tog ett steg mot mig. Jag kunde inte undgå känslan i min kropp om att jag faktiskt var en aning skraj för henne just då. Jag hade aldrig tidigare sett henne så, och det skrämde slag på mig. ”Svara mig. Skulle du tycka att det var lugnt att jag drog och var borta någon timme för att sedan komma tillbaka och berätta att jag umgåtts med en brud?” Jag ville få fram rätt reaktion hos henne, jag ville att hon skulle känna samma svartsjuka som jag fick uppleva varje gång jag såg henne tillsammans med Alex. ”Ja. Så länge du umgås med den tjejen på samma sätt som jag och Alex umgås på.”

 

 

Helt ärligt så började dem samtalen tillsammans med Pearl att spåra ur. Hon visste att jag var svartsjuk, men hon gjorde ingenting åt det. Visst, hon försökte övertyga mig om att det inte var något mellan henne och Alex, och jag trodde henne, men jag var fortfarande inte övertygad om att Alex inte kände något för henne. Det var där skon klämde, och det störde mig en aning. Jag försökte att lägga det bakom mig för att kunna gå ut på scenen och göra så bra ifrån mig som möjligt. Det var inte ett ställe att göra bort sig på, då över 300 tusen var på plats för att se konserten live. Jag stod inne i logen, framför spegeln för att vara exakt, nervositeten kom ikapp mig, och jag började smått memorera mina danssteg. ”Justin, vart är du?” Jag hörde klart och tydligt att det var Alex som ropade på mig. Hade inte den grabben haft ett skrivet kontrakt med mig, hade jag för längesedan skickat hem honom. ”Här, vad är det?” Jag rättade till kläderna och mikrofonen och visade mig sedan i dörröppningen. ”Scen om 5 minuter.” Var det enda han sa och försvann sedan ut genom dörren och lämnade mig ensam.

 

 

”Slappna av, allt kommer att gå bra. Jag bara vet det.” Scooter försökte lugna ned mig, men inget verkade fungera. Allt jag kunde höra var hur alla människorna skrek mitt namn, alla olika tillfällen så egentligen hörde man inget klart och tydligt. ”Baby. Lycka till.” Pearl kom fram från ingenstans och pressade sina läppar mot mina. Det verkade just i den stunden vara det som gjorde mig lugn, att veta att hon inte var arg på mig. Jag stod redo bakom skynket som hängde för ingången till scenen, och jag såg hur en del strålkastare tändes. Utan att någon musik spelades eller något gick jag ut på scen till ljudet av alla mina underbara fans. Dem skrek så högt dem bara orkade, och jag stod bara helt stilla och blickade ut över dem samt hörde hur dem skrek. Jag log för mig själv till en början, men tillslut lyste nog hela jag upp. Jag var så fruktansvärt glad över alla som hade samlat sig på ett och samma ställe för att höra mig.

 

 

 

Konserten var precis som alla andra, men med en aning mer tryck i sig, och det var inget jag hade något emot då jag för längesedan vant mina öron av det höga ljudet. Man fick bara se Justin så glad dem gångerna han stod på scenen, och det gjorde ont i mig. Jag ville vara anledningen till att han gick upp på morgonen, och till att han log. Men jag tävlade med över 50 miljoner andra människor, och det var en fight jag inte kunde vinna, oavsett hur mycket jag tränade. Tyvärr. Under turnén har alltid Anna varit den tjejen som i stort sett haft huvudrollen under Boyfriend, men helt plötsligt kladdade alla tjejerna på honom, vilket fick mig att se rött. Kenny däremot hann stoppa mig precis innan jag var på väg ut och ställa till en fruktansvärd scen. ”Vad tänkte du med?” Allt Justin tidigare hade sagt till mig satte sig verkligen fast i mitt huvud och jag reagerade själv över hur svartsjuk jag blev på mindre än en timme. ”Jag vet inte.”

 

Jag har ingen aning om det var någon mer som såg att jag höll på att krossa allt, eller om det bara var Kenny. Men det kändes samtidigt som att det kvittade, han skulle ändå berätta för alla, eller i alla fall framförallt Justin, och jag visste att jag skulle få genomgå en grundlig diskussion med honom. Inget jag såg speciellt mycket fram till, men det var smällar man fick ta om man var lika korkad som jag. ”Gör inte om det, hör du det?” På något sätt kändes det som att jag hade förändrats till det sämre sedan jag träffade Justin, eller i alla fall från det att jag fick följa med honom på turné. Precis som att det var jag som var stjärnan, och hade förvandlats till en diva och trodde jag kunde bete mig hur som helst. Jag nickade bara en aning tillbaka till honom, innan jag i mitt huvud kröp tillbaka in i mitt skal och skämdes. Allt hade blivit för mycket för mig, jag kunde inte hantera allt.

 

Justin var in i logen och bytte kläder snabbt för att sedan pussa mig innan han läämnade rummet igen. När jag satt i min ensamhet kändes det som att det bara var en enda människa som kunde få mig på bättre tankar, och humör framförallt. ”Pearl gumman.” Jag kunde inte undgå tårarna som kom när jag hörde hennes röst. Det var flera veckor sedan jag hörde den, och jag saknade henne mer då jag fick det. ”Mamma.” Det var allt jag fick fram innan tårarna sprutade och jag snyfta i min ensamhet. ”Men lilla gumman. Vad är det som har hänt?” Hennes röst var så klar att jag var tvungen att ta mig samman. Jag kände mig patetisk, när jag satt där och grät. ”Jag vet inte. Saknar bara dig antar jag.” Hon skrattade till, och det var verkligen något jag hade saknat. I bakgrunden kunde jag höra hur Sandy skällde lite, och det har hon aldrig gjort tidigare. ”Jag saknar dig med. Men vi ses snarare än du tror.”


 

 

Detta är det sista klara kapitlet jag har, så nu har ni chansen att påverka. Vad vill ni ska hända? =) Kom med så mycket idéer som möjligt, ju fler jag får, ju fortare får ni nästa. :) 


Kommentarer
B säger:

Grymt bra:D!!

Skrivet: |

Emelie säger:

As bra! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

Ebba säger:

Jag tycker Pearls mamma ska komma och hälsa på! Och att Alex kommer kladda lite på Pearl, MEDANS Justin är med! inte när de är själva, och att Justin märker det och blir rasande! Så de typ börjar bråka!<3
Skiiiiit bra btw :D Älskar det!<3

Skrivet: | Bloggadress: http://mybieberlovestorys.blogg.se

Josefine säger:

Jättebra :)

Skrivet: | Bloggadress: http://Byardell.devote.se

Becka säger:

Sjukt bra! Jag har verkligen ingen aning om vad jag vill ska hända..

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

Anna säger:

Jätte bra! Hmm, kan inte Justin fixat att flyga in hennes föräldrar. För göra henne glad och så.

Skrivet: |

Emma säger:

Aaaaasbra, förstår både Justin och Pearl! Jag har ingen ide tyvärr.. Hoppas många andra har idéer, lol. xd

Skrivet: |

cajsa säger:

åh vad bra!!
Jag vet seriöst inte vad du kan skriva. Bara att du skriver, har nu börjat om på HITRISA del 1. Så sjukt bra är den verkligen!! Skulle inte skada att få den som film!
denna är också bra, verkligen! Men vill inte att Pearl och Justin ska bråka så mycket :(

Skrivet: | Bloggadress: http://twodiffrentworlds.blogg.se

jasmine säger:

Eftersom hon sa att de syns snarare än hon tror så kanske ho kan överraska henne och komma så kanske hon berättar allt det med svartsjukan!;-) vill verkligen att justin och pearl löser de med svartsjukan :-D
Lika grymt som vanligt iaf <3

Skrivet: |

Sandra säger:

Grymt bra, vad jag inte vill är att något ska hända med förhållandet med pearl och justin! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://kkrazyguurl.blogg.se

linda säger:

Jag vet nog inte vad som kan hända senare.. :( men det här var ett riktigt bra kapitel :) bra skrivet, och något som håller på hela tiden! Dessutom tyckert jag att du förtjänar lite mer kommentarer :D
kram, du kommer nog att lösa idetorkan ska du tro!

Skrivet: |

Hanna säger:

Har ingen aning på vad som kan hända :( men bra skrivet.

Skrivet: |

elena säger:

super bra

Skrivet: |

Emilija med J. säger:

awesome!
jag gillar att pearl är svartsjuk.
det skulle vara kul om typ Alex kysser henne, men hon besvarar den inte, sen så säger Alex det till Justin och har missförstår allting :)

Skrivet: |

Emy säger:

skit bra!!! :) ♥

Skrivet: |

Emilia säger:

så sjukt bra, lite kul där att pearl blir avundsjuk också när hon blir arg på justin för att han är det :)

Skrivet: |

Lina säger:

Jag tycker att Justin ska ägna en hel dag åt att visa hur mycket han älskar Pearl. En dag full med kärlek och överraskningar.

Skrivet: |

Josefin säger:

Åh så bra! Jag tycker att det borde börja bli lite mer det här att Pearl blir avundsjuk och att han blir sur på henne istället eller något, annars skitbra. Hoppas på en grov sexscen snart, moahah :)

Skrivet: | Bloggadress: http://www.josefinlife.blogg.se

Sara säger:

Bra:D vill ha typ spänning och actionxD

Skrivet: |

Anonym säger:

Jätte bra! Men kan inte Justin flyga in Pearls föräldrar för att göra henne glad. För han har märkt att hon inte har mått så bra och har saknat sina föräldrar.

Skrivet: |

Anna säger:

Jätte bra! Men kan inte Justin flyga in Pearls föräldrar för att göra henne glad. För han har märkt att hon inte har mått så bra och har saknat sina föräldrar.

Skrivet: |

Anna säger:

Jätte bra! Men kan inte Justin flyga in Pearls föräldrar för att göra henne glad. För han har märkt att hon inte har mått så bra och har saknat sina föräldrar.

Skrivet: |

Anna säger:

Jätte bra! Men kan inte Justin flyga in Pearls föräldrar för att göra henne glad. För han har märkt att hon inte har mått så bra och har saknat sina föräldrar.

Skrivet: |

Hanna säger:

Du är så jäkla grym! Hur jag än försöker vrida mina tankar till negativ kritik så att du kan förbättra dig ännu mer så kan jag inte du är så jäkla grym på det du gör och även ifall jag inte kommenterar så ofta så vill jag att du ska veta att du är väldigt uppskattad och då talar jag nog inte bara för mig

Skrivet: |

Anonym säger:

Sugen på en ny billig design? Kostar bara 50 och 40 kr! Kolla in http://swagdesigns.webblogg.se/

Skrivet: |

The Doll säger:

Justin kan ju börja träffa anna.
Det är ju som lite kaos redan emn fortsätt på samma spår. Låt dom ha det där snacket du skrev om och sedan typ har odm en mysig kväll och dagen efter träffar hon alex och det blir samma visa.
Kaosa mer, fortsä'tt där du är och få det att blir mer och mer kaos och tillslut är turnen nästan slut tex och typ då börjar odm äntligen reda ut saker å ting och typ det blir bra igen :D

Skrivet: | Bloggadress: http://thebabydoll.blogg.se

rt säger:

What teeee heeeck... Vart är alla kommentarer???????

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Åh Justin. =/ Men jag ändå glad att Pearl sa det ännu en gång, som det var men jag tycker att han gjorde rätt i att fråga henne hur hon skulle känna om han gjorde samma sak, och hon tände ju till direkt, antar att det var en viss Aurora som kom upp i skallen på henne. Men om han nu litar på henne så varför kan han inte lugna ner sig lite, och är det inte Alex han litar på så litar han ju ändå på Pearl. Men jag tycker att han tar i lite, dem är ju bara vänner, och hon kanske behöver någon att prata med ibland, hon har ju bara Justin där annars, då hon inte har sin mamma i närheten. Men antar att han ser det på ett helt annat sätt. :) men jag tycker att det var skönt att hon kom fram och önskade honom lycka till, då det lugnade ner honom lite :) Men vilken mäktig känsla det måste ha varit. :) men Pearl, nog visste jag att hon var svartsjuk innerst inne också, vem skulle inte vara det när man är tillsammans med Biebs. :P Men att hon var på väg ut på scen mitt under konserten, haha :P Får väl hoppas på att dem kan prata om det sen. Men jag tror även att hon skulle behöva träffa sin mamma med, inte bara prata med henne i telefonen. :) ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Sofia säger:

Kan inte hennes familj besöka henne och Justin? Och eftersom hon har en bra kontakt med sin mamma så ser hennes mamma att något är fel? Vilket blir att Pearl tvekar på sitt förhållande med Justin då hon inte den enda som tycker om honom?
Eller att Justin faktiskt träffar en tjej och umgås med henne på samma sätt som Pearl umgås med Alex? Och då blir Pearl rasande och startar ett helvete och får Justin att gå i taket?
Eller att Alex erkänner för Justin att han har känslor för Pearl och Justin försöker hålla dom isär men det slutar med att Pearl går rasande för att hon vill ha Alex som vän då hon inte haft så många vänner? Och det får Justin ännu mer svartsjuk och han kanske skickar hem henne för att hon inte ska vara i närheten av Alex, tja de svårt det här.. :/ eller den här hehe! Alex försöker få pearl att falla för honom, och gör saker bakom Justin rygg och försöker förstöra deras förhållande? Han kanske lyckas eller inte? Hoppas det var till hjälp.. Om inte, jag försökte iaf ^^

Skrivet: |

Anonym säger:

Jättebra! Jag är inte bra på att komma med ideer:(

Skrivet: |

Sara säger:

UNDERBART! :D alltså det var väl länge sedan det vart ett riktigt extremt bråk? jag vill att dom antingen ska bråka så mycket att dom är ifrån varandra i några månader och att dom inte träffas på riktigt riktigt länge. Eller att det händer något hemskt så pearl hamnar i chock, inte äter, inte pratar med någon i VECKOR! <3

Skrivet: |

Nina säger:

Max kanske kan visa sig vara någon som vill skada pearl? så i slutändan så försöker han skada henne, våldta henne och sådana hemska saker?

Skrivet: |

Liza säger:

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! II LOOOVEEE IT haha :D <3 sjukt bra

Skrivet: | Bloggadress: http://swaag.bloggplatsen.se

Ida säger:

Skit bra.
jag vill att typ Alex ska kyssa pearl och hon besvarar den utan att tänka sig för och just då kommer Justin in och ser allt!!:)

Skrivet: |

moa säger:

Inte mega bråk mellan de! Men typ pearls mamma kommer och är där lite. Sen så vill jag få reda på hur alex behandlar sina tjejer! Men inget bråk mellan Justin och pearl!

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback