Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 94.

 

 

 

När alla människor hade lämnat korridoren fanns det inga tvivel i kroppen om att Pattie skulle skälla på mig och Justin. Jag gjorde allt i min makt för att inte skratta. ”Ni två! Vad ska vi göra med er? Ena sekunden bråkar ni, så att den ena till och med byter hotell för en natt, och andra sekunden, där inne, på soffan.” Hon pekade med hela armen och det nästan kokade om henne. Hon kunde dock inte säga rakt ut vad vi hade gjort, och det var tur för då hade jag skrattat rakt ut. ”Vad mamma? Lite försoningssex har väl aldrig varit fel?” Hon spände ögonen i Justin och jag böjde ned mitt huvud då jag troligen rodnade stort. Jag klämde åt Justins hand hårt då jag bara ville försvinna från platsen och Pattie. ”Vi ska gå. Tror mamma har sagt sitt.” Pattie hade fortfarande inte sagt något efter Justins lilla fråga. Hela situationen kändes bara så hemsk, hon fick mig verkligen att må dåligt då hon hade, inte kommit på oss, men ändå tagit upp det. Det var så skönt att vara tillbaka i Justins hand, även om vi inte diskuterat det som hänt tidigare, men jag planerade att göra det senare på kvällen. Då han och jag skulle få en hel buss för oss själv hela vägen till Italien. Pattie ville inte av någon anledning sova i samma buss som oss.

 

”Baby, vi måste prata om det som hänt.” Det var faktiskt han som tog upp det och bara det gjorde mig glad. Han visade att han brydde sig, och det var underbart. Tillsammans satt vi i sängen, mitt emot varandra. Hans ögon brann, likt eldar i natten och det gjorde mig galen. ”Jag vill börja med att be om ursäkt för det jag sa till mina fans om dig. Det kom ut fel och jag menade inte att du stod i vägen.” Jag tog in varje litet ord han sa likt en vacker melodi, till tonerna av bussens brummande. Han lekte med mina fingrar och bara den beröringen fick min kropp att rysa. ”Förlåt för att jag var borta en hel natt, men om det är till någon tröst, så saknade jag dig varje minut.” Han log, sitt socker söta leende, som kunde få mig att smälta. Vi närmade oss varandra så att vi tillslut pressade samman våra läppar. Kyssen han gav mig smakade hallon, då vi tidigare hade ätit hallonkräm och mjölk. ”Är det något mellan dig och Alex?” Jag blev så chockad av hans fråga att jag bara stirrade på honom. Det tror jag fick honom att tro annat än sanningen. ”Är det?” Innan jag hann reagera lämnade han sovrummet och smällde igen dörren.

 

Han satt ute i soffan och spelade TV-spel när jag kom ut. Inte ens en liten blick gav han mig, och det kändes som att vi var tillbaka på ruta ett. ”Det är inget mellan oss. Vad får dig att tro det?” Inte ens då kollade han på mig, så humöret kokade över och jag kastade det som låg närmast på honom, vilket råkade vara en sked som låg på bänken bredvid mig. ”Vad fan gör du?” Han har aldrig skrikit åt mig tidigare, så att jag ryggade tillbaka var kanske inte så konstigt. Helt plötsligt stod han framför mig, med näst intill svarta ögon. Jag visste inte hur jag skulle reagera, så jag stod bara som förstelnad. ”Jag har inget för honom. Jag älskar dig, och bara dig!” Jag var tvungen att säga något, och det var det första som kom upp. ”Jag älskar dig också, förlåt!” Han drog in mig i en kram som fick mig att slappna av. Jag vet inte hur länge vi stod där men vi släppte varandra när bussen passerade ett stort hål i marken. ”Ska vi gå och sova? Det har varit en lång dag.” En enkel nickning var det enda jag kunde få fram då jag fortfarande var en aning spänd. ”Hey, jag skulle aldrig göra dig illa.”

 

När vi hade lagt oss ned la han sin hand försiktigt över min midja, troligen rädd att jag skulle ta bort den, men jag drog hela hans arm över mig. ”Är allt lugnt mellan oss?” Hans röst var så len, och sårbar, vilket gjorde mig nervös. ”Ja, så länge du inte har något emot att jag umgås med Alex.” Jag kände hur han stelnade till bakom mig och hörde hur han tog ett djupt andetag. ”Varför ska du det?” Jag vände mig mot honom och smekte honom över kinden. ”Han är en god vän. Vi har kommit jätte bra överens. Och jag behöver en vän, jag har ingen förutom dig.” Det såg ut som att han förstod vad jag sa, men det fanns ändå en svartsjuk blick hos honom som jag inte tyckte om. ”Lita på mig, snälla.” Jag försökte med mina bedjande ögon, men det verkade inte fungera. ”Jag litar på dig, men inte på honom.” En rynka mellan mina ögon uppstod då jag inte förstod ett dugg. ”Om du kunde se dig via mina ögon skulle du förstå att jag smälter varje gång jag ser dig, och att du är sjukt vacker.” Jag rodnade, big time, det var till och med så att jag kände hur mina kinder kokade. ”Sluta.” Var det enda jag hann säga innan han kysste mig.

 

På morgonen när jag vaknade var det inte av kyssar och gos utan av massa dunkande från köket. Justin låg inte bredvid mig så jag antog att det var han som höll på och slå sönder köket. När jag hade fått upp dörren såg jag att han höll på att göra frukost, och att det stod en bricka bredvid som han ställde allt på, vilket fick mig att inse att han gjorde frukost på sängen åt mig, så jag stängde dörren och kröp tillbaka till den ljumna sängen. Jag låtsades sova när dörren öppnades, och jag kunde höra hur han ställde ned brickan på sängordet. ”God morgon min sköna.” Hans mening lät som kvittrande fågelungar, om inte bättre. ”Åh, har du gjort frukost åt mig?” Jag kysste honom passionerat, och lät min tunga vandra över hans läppar vilket fick honom att öppna dem välkomnande. Det var som att den goda frukostdoften försvann och allt var Justin. Hans doft, hans beröring och allt annat, bara han. Jag har aldrig tvivlat på hans kärlek men ibland förstår jag inte hur han kan vara tillsammans med mig, när han har så många vackra flickor efter sig.

 

”Ska vi spara på vattnet?” Jag var på väg in i duschen när Justin tog tag i min arm och snurrade in mig i sin famn igen. ”Kom då.” Vi båda tog av oss kläderna innan vi klev in i duschen och lät det varma vattnet strila ned över våra nakna kroppar. Det var som att vara kär på nytt, varje gång han tog i mig, log jag och varje gång han kysste mina hungriga läppar vaknade monstret, som jag med all kraft försökte tämja. Jag ville inte att Justin skulle tröttna på mig och sex. Tro mig, det tog emot men jag ville inte förlora honom. Vi båda klev ur duschen och gjorde oss klara, för att äntligen få kliva av bussen och möta ett ganska svalt Italien. Vi hade kommit fram runt fyra på eftermiddagen och då var det en ledig kväll framför oss, som vi skulle spendera tillsammans med hela crew. Pattie hade fått bestämma, och hon hade valt att vi alla skulle äta middag tillsammans på någon fin och dyr restaurang.

 

Vi hade varit ute på turné i två veckor, och under dem två veckorna hade Alfredo legat hemma med över 40 graders feber, och mått ganska kast, men nu var han med oss, och det var hur kul som helst. Både Justin och han tyckte nog att det var underbart att få se varandra igen, för dem kunde inte sluta knuffa och skoja med varandra. ”Är alla klara?” Jag kollade mig runt och fick se att Pattie stod en bit från bussarna och ropade på oss, men det var en person jag inte såg, Alex. ”Nej, vänta lite.” Justin kollade efter mig när jag sprang in i Alex’ buss men jag orkade inte bråka med honom mer, så jag brydde mig inte. ”Hey, varför ligger du här? Vi ska ju åka.” Han kollade upp på mig, men rörde sig inte mer. ”Jag orkar inte med dessa kryckor mer, jag vill kunna dansa. Du anar inte hur frustrerande det är.” Jag satte mig ned på sängen och kollade medlidande på honom, även om jag visste att han inte ville ha det. ”Jag förstår inte, men jag kan ana. Dock kan du inte svälta dig själv, kom nu.” Han tog min hand som jag vänligt sträckte ut mot honom.


 

 

Förlåt för att ni har fått vänta hela dagen.

Men har haft fullt upp med massa släkt besök. Men ah, här har ni det. :) 


Kommentarer
Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

Emelie säger:

Sjukt bra! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

Emma säger:

Superbra!!
Jag använder en App när jag kommenterar, för jag läser alltid på mobilen, men min kommentar kommer inte alltid upp?! Fattar inte varför..

Skrivet: |

Li säger:

Åh vad braaa! Hihi vad glad jag blir över att Alex är kvar hehe ;)

Skrivet: |

Anonym säger:

Jättebra!

Skrivet: |

Anonym säger:

Jättebra

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Haha, börjar med att skratta det är ju bra! :) Så jävla kul, försoningssex är ju det bästa ;) Och jag älskar att dem ändå pratade om det hela eftersom att det var lite intensivt där ett tag, så jag tycker att det är skönt! Och jag förstår hans reaktion, för det verkade ju på henne att det skulle vara något, men bra att dem löste det också :) Att dem ska vara så bra på att överreagera dem där två då :P Och jag tyckte att det var sjukt kul när hon kastade skeden på honom haha! Men jag förstår att hon stelnade till där, men ändå bra att han gjorde klart för henne att han aldrig skulle göra henne illa. That's my boy! :) Ler stort när jag läser, dem är ju så söta, och att han var osäker på om hon skulle ta bort hans hand denna gången med. Jag tycker ändå att det är bra att hon sa så, om Alex, för det stämmer ju dem är ju vänner, bara vänner Marielle ;), och hon har ju bara Justin i sin egna ålder, så Justin skulle behöva bli lite mindre svartsjuk. Haha, aw, söt han är då som gör frukost på sängen åt henne :) Jag älskar det där monstret, så det kan gärna få komma ut fler gånger! :D Let it loose! :D Jag gillar inte idén om Alex helt ännu, men lite kanske :) Så det var gulligt av henne att få med honom ut, inte ska han sitta där alldeles själv stackarn. :) ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ebba säger:

Jäätte bra!! Meeeer!!!<3

Skrivet: |

Cicci säger:

Jätte bra! Meer!! :)

Skrivet: |

Hanna säger:

Undrar vad som kommer hända, mer c:

Skrivet: |

Anna säger:

Jätte bra! Mer! :) Gillar det med att Justin retar Pattie lite med att de hade försoningssex. Åhh, det där med Alex kommer göra Justin galen av svartsjuka. Hoppas Pearl känner sig rädd eller inte vill va med honom för det. Men, men vi får se. ;)

Skrivet: |

jasmine säger:

sååå bra kommentar av Justin, häll på att dö av skratt XD
fattar inte hur du kan komma på så bra saker att skriva om!!! jag hade aldrig kommit på såå bra saker :D

slutet var ju såå gulligt, Pearl är ju jätte snäll och hoppas att Justin tillåter det och inte blir jätte suur över det!!
kan knappt vänta tills nästa hoppas det kommer upp ett idaag, för då skulle jag bli jättte glaaaaad :D<3

Skrivet: |

Anonym säger:

Omg hur bra som helst!:)

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback