Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 89.

 

10 maj 2012. Det var ett tag sedan jag vaknade i olika hotellrum varje morgon, men det var inget jag hade något emot, speciellt inte då jag hade Pearl bredvid mig varje morgon. Hon var så vacker där hon låg och snosade bredvid mig. Ibland log hon, troligen åt något hon drömde om, och ibland så rynkade hon näsan, precis som att det luktade illa. Min prinsessa, det var det hon var. Solen sken utanför fönstret och man kunde klart och tydligt höra mina fans hur dem stod utanför och sjöng min första singel från den nya skivan, Boyfriend. Fansen i Spanien var fantastiska och verkligen stöttande. Scooter hade gett mig ledigt på dagen, så jag tillsammans med Pearl och Kenny kunde utforska staden lite. Det var så varmt på rummet eftersom att dörren var stängd, vilket jag inte förstod varför, men blev genast glad då jag såg Pearl. Hon hade inga kläder på sig, förutom ett par minimala trosor, och hon hade täcket långt ned på midjan.

 

”Baby, dags att vakna.” Jag kysste henne på halsen och fortsatte upp över hennes kindben så att jag tillslut nådde hennes underbara läppar. Hon besvarade kyssen med en aning trötthet i kroppen, vilket jag kunde förstå då klockan inte alls var speciellt mycket, och vi hade flugit hela natten. ”Jag vill inte.” Hon suckade, vände sig om och drog täcket över huvudet. Jag skrattade till för att sedan krypa in under hennes och drog hennes kropp mot min. ”Baby, kan vi inte sova en stund till?” Hon lät verkligen lidande, men jag kunde inte låta dagen gå till spillo bara för att sova bort den. Jag smekte hennes mage och masserade hennes ena bröst, ett lätt stön lämnade hennes läppar, och jag visste att jag hade väckt hennes inre demon. Både hon och jag visste att hon inte skulle kunna motstå mig när jag gjorde så, och hon kunde absolut inte lägga sig ned och sova igen. Hade man en gått väckt den sovande björnen, fick man också ta hand om den.

 

 

 

”Vad ska jag ha för kläder på mig?” Ibland kom hennes dåliga sida fram, den sidan som verkligen frågade om allt hon gjorde. En sida hon plockade fram då hon klev på flyget första gången. Hon ville inte att jag skulle skämmas över henne, och hon ville inte heller att någon skulle ha något att klaga över. Jag förstod mig inte på henne vissa gånger, men samtidigt var det ändå den Pearl jag för flera månader sedan blev dödskär i. ”Gumman.” Jag la huvudet på sned och kollade på henne, i hopp om att hon skulle förstå mig. ”Jag måste fråga, okej?” Hon stod framför mig i ett par jeansshorts och ett rosa linne som var instoppat. Hon var vacker, och såg verkligen ut som min tjej. ”Du kan ha det där. Du är så sjukt vacker.” Hon rodnade när jag sa det, och det var ett tag sedan jag såg henne göra det. Så jag blev inget annat än glad av att se hennes kinder vara alldelens rosiga.

 

Vi var på dem små vägarna och vandrade tillsammans, Kenny höll sig en bit bakom oss även om både jag och Pearl hade sagt att han skulle gå med oss. Vi gick faktiskt hand i hand, även om Pearl stretade emot en stund i början, tillslut gav hon med sig och det var så mysigt att få uppleva just det med henne, känna hennes värme strömma genom våra händer. Hon såg så lycklig ut där hon gick bredvid mig, en lycka jag inte tidigare sett, vilket gjorde mig på riktigt bra humör. Gatorna som vi vandrade på var riktigt små bakgator som egentligen inte hade mer än små mysiga fik lite utplacerade. Solen stekte från den alldelens blå himmelen, och fåglarna kvittrade i träden som vi passerade. ”Du gör mig lycklig.” Det var något som bara slank ur mig, mitt i tystnaden. Men den säger att det som bara slinker ur en är det som kommer från hjärtat, och det gjorde det verkligen. Hon tittade på mig och log ett riktigt sagoleende.

 

 

”Justin, du skulle vara tillbaka för över en timme sedan.” Scooter kom rusandes mot oss i korridoren utanför vårt hotellrum. Det såg nästan ut som att han skulle slita av sig håret. ”Det var inte hans fel, det var mitt.” Pearl ställde sig framför mig innan Scooter var framme vid oss, och tog på sig det hela. Jag vet inte vad som flög i henne. ”Det spelar ingen roll vems fel det var. En timme, Justin. Nu gör du dig klar och så drar vi.” Det var precis som att han ignorerade Pearl, nästintill pratade över huvudet på henne, och inte respekterade att hon stod där. Hon gick före mig in på rummet så att hon hann kasta sig i duschen innan vi skulle åka till arenan. ”Det där var elakt sagt.” Scooter tittade på mig, men verkade inte bry sig att jag faktiskt sa åt honom. Han gick bara där ifrån, så jag gick in på rummet. Hon höll precis på att skölja ur håret när jag kom in men det struntade jag i, jag klev in i duschen med henne i alla fall.

 

Efter ett snabbt ombyte, och en snabb bilfärd var vi i arenan för en soundcheck. Tjejerna var redan inne och jag rusade ut på scen, jag har aldrig varit så stressad tidigare. När alla tjejer fick syn på mig steg genast ljudnivån i arenan, vilket alltid uppskattas. Jag älskar mina beliebers från djupet av mitt hjärta, och kommer alltid att göra det. ”Förlåt att jag är sen. Ska aldrig mer hända.” En ganska ung tjej sträckte upp handen, så jag pekade på henne och hon ställde sig på en av stolarna. ”Var du ute med Pearl?” Jag vet inte om det var uppenbart, men jag kände hur mitt leende växte bara genom att hon sa Pearls namn. Jag kunde höra hur Dan bredvid mig skrattade, vilket fick mig att skratta till. ”Ja, faktiskt. Men hon ska aldrig mer komma mellan oss.” Det var först efteråt jag hörde vad jag sa, det kom ut helt fel, och jag visste att Pearl skulle bli skit sned för det jag sagt.

 

Ryan hjälpte mig med kläderna, och jag kan inte säga hur glad jag var att han var tillbaka på min turné. Han var verkligen saknad, inte bara från min sida, utan från alla andra också. ”Jag hörde vad du sa till dina fans, var det så smart?” Jag visste att någon skulle ta upp det, men trodde absolut inte att det var Ryan. Jag kollade på mig själv i spegeln när jag var påklädd och klar, men allt jag kunde se framför mig var hur Pearl skulle skälla på mig. ”Jag vet inte vad som flög i mig.” Han tittade bara på mig med ett hånflin på läpparna, vilket störde mig en aning. När jag lämnade min loge för att leta på Pearl fick jag se henne stå och skratta tillsammans med en av mina dansare, Alex. Jag vet inte vad som flög i mig, men det var precis som att jag inte visste vem han var eller vad han var ute efter. Så jag gick fram till dem och kysste Pearl, men det jag inte var beredd på var att hon skulle knuffa bort mig.


 

 

Detta kapitel tog mig två dygn att skriva. Och jag är inte alls nöjd med det, då jag bara svamlar igenom hela. =/ haha.. Men ah, tack så heeeemskt mycket för alla kommentarer på förra kapitlet. ♥ I LOVE U. 


Kommentarer
K säger:

Sluta säg att dina kapitel blir dåliga :( för de är i te dåliga, de är helt outstanding!! Du är helt grym helt enkelt, jag svär! Jag säger inte det bara för att, jag tycker verkligen det

Skrivet: |

Anonym säger:

Awesome!

Skrivet: |

jasmine säger:

Sååå braaa ;-) lite draama :-D

Skrivet: |

linda säger:

Hehe ojdå justin!
Det får mig att tänka på HSM1 XD (high school musical) men inte att det är något dåligt med det hela!!

Skrivet: |

Anna säger:

OMG! Jätte bra kapitel. Men drama på ingång. ;) Roligt men samtidigt tråkigt för man vill bara de ska vara glada och inga bråk. Men längtar efter nästa kapitel och längtar hur detta fortsätter. :)

Skrivet: |

Emma säger:

Du borde vara nöjd, det är ju jättebra! Jag hoppas inte att dom börjar bråka igen! Det kändes halvsmart utav Justin att säga så. D:
Anyways, as bra kapitel!

Skrivet: |

Vilma säger:

Riktikt bra kapitel tycker jag :)

Skrivet: |

Emelie säger:

Sjukt bra!!! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

Emelie säger:

Sjukt bra!!! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

josefine säger:

Åh det här är ju grymt! Love it! Det kanske blir som jag föreställde mig , att Pearl umgås nu med den hära Alex, ihhi ^^ Jag är superduper excited till nästa iallfall! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://byardell.devote.se/

Emelie säger:

Sjukt bra! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

Anonym säger:

Asbra ju <3

Skrivet: |

Cicci säger:

Jätte bra! Meer!

Skrivet: |

Anonym säger:

Det var bra ju! Dramaa <3 hihi.

Skrivet: |

Cajsa säger:

Jätte bra verkligen! :)
Tyckte att hela kapitlet var jätte jätte bra!:D

Skrivet: | Bloggadress: http://twodiffrentworlds.blogg.se

Sara säger:

Det var riktigt bra juu :D sluta klaga gumman, du är ju bäst! <3

Skrivet: |

V.L säger:

Suuuuperbra!! Börjar bli spännande nu! Hoppas att det bli lite drama haha! Längtar till nästa kapitel!

Skrivet: |

Felicia säger:

As bra kapitel!! Längtar redan till nästa! Jag slår vad om att Pearl kommer skälla ut Justin hur mycket som helst sen när de har kommit tillbaka till hotellet! Jag hoppas bara inte att de kommer att göra slut eller nåt sånt för det, för det vill jag inte! :o

Som vanligt så skriver du som en Gud, haha! You go girl!! ;)

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbiebernovells.blogg.se

Josefin säger:

OHMAMA :O

Skrivet: | Bloggadress: http://www.josefinlife.blogg.se

Quinee säger:

jag gillade det... det ska inte vara helt perfekt mellan dem hela tiden och dem ska inte heller vara perfekta, alla säger fel saker ibland :P men jag önska att det kunde ha varit Pearl som hade sagt något denna gång... det är alltid Justin som ska vara den som måste säga förlåt etc. etc.
och jag tror inte att jag någonsin har läst att det är tjejen som gör fel, vi är ju inte heller perfekta :P
men, anyways Detta kapitel var - som alla andra kapitel - helt azuuuum <3

Skrivet: |

Sandra säger:

SÅ GRYMT BRAAA!! Undra varför pearl gjorde så, säkert för att Justin sa så till sina fans x) MEEER NU!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se

Bella säger:

Grymt bra:D!!!

Skrivet: |

Anonym säger:

Jättebra!:)

Skrivet: |

Fanny säger:

åh undra vad som händer nu? :'o jättebra skrivet iaf så du borde vara nöjd! :D

Skrivet: |

Emilia säger:

Så sjukt bra, att det inte är sant :))

Skrivet: |

Ewweh säger:

GRYMT braa meer!!! :D<3

Skrivet: |

maddehallman säger:

så sjuuukt bra, som vanligt

Skrivet: | Bloggadress: http://kjellohallman.devote.se

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

Emelie säger:

Meeeeeeeeeeer!

Skrivet: |

emma säger:

Oooohh, I smell drama!

Skrivet: |

The Doll säger:

Jätte bra kapitel verkligen!
Super bra.
Har svårt att beskriva vad exakt men jag gillade slutet enormt mycket! Drama på g ;)

Skrivet: | Bloggadress: http://thebabydoll.blogg.se

Anonym säger:

Jätte bra kapitel verkligen!
Super bra.
Har svårt att beskriva vad exakt men jag gillade slutet enormt mycket! Drama på g ;)

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Underbart att läsa om turnén, eller ja början på den :) Hur söt är han inte då! :) Hans sätt att försöka väcka henne på, ja jag kanske inte skulle ha så förbaskat dåligt morgonhumör om jag vart väckt så varje morgon :P Haha hennes inre demon, så bra, :) Meen jag trodde ju att han skulle ta hand om den där björnen som inte sov så mycket längre, :P Jag gillar att hon är mer frammåt, men jag gillar även att hon är lite osäker och frågar om kläder för att hon bryr sig om vad han tycker :) Även fast han alltid tycker att hon är vacker :) Oj hand i hand, fint, och bara hur lyckliga dem är :) Men det han sa, aw, :) Haha oh my Scooter chill the fuck down, trodde att han skulle få ledigt denna dag, men nej :P Men tycker inte om att han struntar i Pearl, elakt! Morr! Jag älskar ju hur han ser på sina Beliebers, både här och irl :) Och vilken söt reaktion på hennes fråga :) Men whaaa! Vad vare där för jävla svar då, Justin wtaf! Inte direkt det man vill höra sin pojkvän säga, så jag förstår om hon blir arg! Skönt att Ryan tog upp det, apan liksom, men han behövde höra det från någon han absolut inte trodde skulle yttra sig om det! Och Svartsjuka Justin är i farten igen, men oh my! Okej att hon är arg, men vad va det där för slut!? Marielle för faaan. :P ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ebba säger:

Sluta säga att alla dina kapitel suger!! De var JÄTTE bra!<3 vi som läser din novell älskar ALLT du skriver ok??:3<3 vi ÄLSKAR DE!!!!<33333333

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback