Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 86.

 

Det var min första match jag sett live, har ibland spenderat en kväll med pappa framför tv:n, men inte mer än det. Har aldrig riktigt varit ett fan av något av lagen, men jag visste att Justin skulle älska att gå på den, så jag var den perfekta flickvännen och gav honom det i födelsedagspresent. Justin var helt inne i matchen, och jag försökte hela tiden visa att jag var intresserad, men det var svårt. Jag förstod egentligen inte ens vilket lag det var vi hejade på, och det gjorde så jag skrattade för mig själv. Han tittade frågande på mig men jag skakade bara på huvudet och la ned det mot hans axel. Det satt en liten flicka bredvid oss, med vad jag tror var hennes mamma och pappa. Hon var garanterat mer intresserad av Justin än av matchen, vilket jag tyckte var ganska gulligt. Hennes pappa försökte hela tiden stoppa henne från att gå fram till Justin, så jag sträckte ut mina armar åt henne, och hon satte sig i mitt knä. Han släppte sin uppmärksamhet från planen och tog över henne i sitt knä. Dem gullade med varandra under slutet av matchen, och att se honom tillsammans med en liten flicka fick mig att tänka tillbaka på det som en gång växt i mig.

 

I taxin på vägen hem satt jag i mina egna tankar, Justin försökte flera gånger få kontakt med mig, men det var precis som att jag hörde honom långt bort ifrån. ”Baby?” Han drog in mig i sin famn och kysste mig på hjässan, men jag visste i alla fall inte vad jag skulle säga till honom. Det var inte direkt så att jag bara kunde kläcka ur mig att han var så söt tillsammans med den där flickan, att mina tankar skenade iväg. Vi var framme fortare än jag trodde, så Justin betalade och vi gick tillsammans in på skolan igen. Egentligen ville jag inte vara där inne, inte efter allt som hänt. När vi kom in i mitt rum kastade sig Justin i sängen, med armarna under huvudet. Han låg och tittade på mig, följde mig med varje rörelse jag gjorde. ”Vad vacker du är.” Helt plötsligt öppnade han munnen, och jag blev förvånad, även om det var han som sist hade sagt något.

 

”Idag är det din dag, och du ska inte lyfta ett finger.” Samtidigt som jag viskade fram den meningen drog jag försiktigt i min dragkedja på tröjan, och gick sakta fram mot honom. Jag såg hur han svalde hårt, och det var nästan lite roligt att se. Han fick nästintill andningssvårigheter, vilket var ännu roligare. Jag tog av mig tröjan för att sedan bara ha linne på mig på överkroppen, Jag kravlade mig upp i sängen och ställde mig på alla fyra över honom. ”Ap ap ap, inte röra.” Han var precis på väg att lyfta sina händer, men jag stoppade honom. ”Du kommer döda mig.” Jag log bara mot honom och satte hans händer under mina knän så att han inte kunde röra dem. Jag böjde mig ned så att jag kunde kyssa hans läppar, och direkt han kysste mig tillbaka flyttade jag mitt huvud så han inte kom åt mig. ”Skojar du med mig? Får jag inte göra nått?” Jag skakade bara på huvudet. ”Vad var det du inte förstod när jag sa att du inte skulle lyfta ett finger?” Han suckade frustrerat och blundade, han trodde säkert att det jag skulle göra mot honom inte skulle påverka honom med ögonen stängda.

 

Jag hade reste på mig från honom och tagit av mig alla mina kläder utom underkläderna. Jag visste att det skulle komma en tid då han var tvungen att kolla upp, och se på mig. Det jag dock inte trodde var att han skulle kunna hålla sig så länge som han faktiskt gjorde. Tillslut sneglade han mot mitt håll där jag stod lutad mot byrån jag hade i mitt rum. ”Hur mycket vill du ha den här kroppen?” Det såg ut som att han fick tunghäfta, han blinkade flera gånger för att sedan sätta sig upp. ”Så pass mycket att jag inte kan kontrollera mig längre.” Han reste sig upp och kom emot mig, för att sedan pressa sina läppar mot mina. På något sätt fick jag ned honom i sängen, helt utan protester. Hans tröja åkte av i bara farten, vilket var en av mina planer. Då kunde jag utan problem låsa fast hans händer i handklovarna som hängde i sänggaveln. ”Nej nej nej, vad gör du?” Han kollade skräckslaget på mig, men jag lyckades hålla mig för skratt. Han skulle få en kväll han sent skulle glömma.

 

Han vände och vred på sig i ren frustation, men jag gjorde inte som han ville. Istället för att lossa hans händer kysste jag han över halsen och vidare ned över bröstet. Han fortsatte sin kamp om att komma loss, vilket gjorde allt mycket roligare. Jag låste fast hans ben mellan mina när jag satte mig längre ned på honom, och fortsatte kyssa honom ned över magen så att jag tillslut kom till kanten av hans byxor. Jag stannade till och kollade på honom, hans ansikte uttryck var verkligen lidande. ”Slappna av baby.” Han suckade tungt, och skakade på huvudet. ”Jag vill ta på dig lika mycket som du tar på mig.” Frustation stavades hädanefter Justin. Hans byxor åkte ned i ett drag tillsammans med hans kalsonger. Han var inte slak, men heller inte hård vilket gjorde så allt blev bättre. När jag tog honom i handen första gången släppte han varenda muskel i hela kroppen, och han slappnade av, vilket var allt jag ville. Samtidigt som jag bearbetade honom med min hand kysste jag min väg upp över hans mage och bröstkorg för att slutligen nå hans läppar. Vi kysstes hungrigt och passionerat, och det var han som tog initiativet till att blanda in våra tungor då han försiktigt slickade på mina läppar vilket fick dem att öppna sig.

 

”Om inte du slutar nu, kommer jag att komma.” Jag kände hur han spände sig, gjorde allt för att inte komma, men jag visste att jag hade övertaget, han skulle inte kunna hålla emot så pass länge, men jag var snäll. Jag gav mig, och ställde mig upp bredvid sängen. Han pustade ut och vände blicken mot mig, där jag stod med min mobil och spotify redo för att börja spela. Sean Paul – She Doesn’t Mind, fick bli den låten som tog över tystheten i rummet. Justin hade aldrig tidigare sett mig dansa, just för att det var något jag inte gjorde mer än dem få gångerna jag hade tid över, eller behövde röra på mig. Jag visste att jag kunde röra mina höfter sexigt nog, i alla fall till att få en grabb att vända sig om och stirra sig blind. Så det var det jag provade på Justin, och det lyckades.  Under dansen plockade jag av mig BH:n men med ryggen mot honom, och genom ljudet från högtalarna kunde jag höra hur Justin skrek i frustation. Handbojorna började slå i sänggaveln, och han blev galen.

 

När vi båda två var helt fria från kläder, la jag mig ned bredvid honom. Jag kunde känna hur luften mellan oss vibrerade, av ren frustation från hans sida då han inte fick röra min kropp. Jag tog honom i min hand igen för att sedan ta honom i munnen. Återigen tog han ett djupt andetag, men slappnade av när jag lät min tunga spela över hans ollon. Jag älskade att ge honom njutning, jag njöt av att se honom göra det. Jag lät honom, precis som så många gånger förr, komma i min mun, och jag hade absolut inga problem med att svälja det. ”Vill du komma lös?” Jag har aldrig sett en sådan vilja i hans ögon, så jag gjorde precis som han ville då det faktiskt var hans födelsedag. Och då ska man inte bråka med födelsedagsbarnet. ”Lovar du att inte röra mig?” Han var tyst en bra stund, men öppnade sedan munnen. ”Jag lovar.”


 

 

Wohooo, kinky-style. ;) Hope u like it. ^ Hon blir villdare och vildare, och det hoppas jag verkligen att ni inte har något emot. :P 

 

Sitter och försöker skriva lite, men det går inte riktigt som jag vill. Och det kan nog bero på att allt har flytit så bra, så nu kommer min dåliga tid. Men ah, vi får se hur det går. ^ 


Kommentarer
hanna säger:

Jättebra :)

Skrivet: |

Becka säger:

Kan se framför mig hur frustrerad Justin är där, hahah! Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

josefine säger:

damn girl, jättebra! :)) skulle inte göra mig något att läsa några fler kapitel ikväll ^^

Skrivet: |

Anna säger:

Super bra! Gillar att hon har fått självförtroendet, gillar att hon börjar ta för sig. Som kommentaren över säger. Kan se/ höra hur Justin blir fusterad. ;) Mer!

Skrivet: |

elin säger:

amagaad hoppas mer idag hehe.

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

Johanna - MITT LIV säger:

AWESOME :D

Skrivet: | Bloggadress: http://byjjohannaa.blogg.se

rt säger:

AHHH hatar blogg.se och den där jävla kossan som är ivägen heeeeela tiden -.- Men nog om det. Har du tänkt på att starta en sexnovell? ;) Haha alltså guuuuud hur får du till det? Allt är så perfekt. Jag älskar att det är Pearl som är som styr. Det gör allt mer bättre. Gassh bli författare. Lovar att du kommer bli asbäst och askänd :)

Svar: Skulle jag ha några läsare om jag startade en blogg med bara sexnovellen? ;)
Marielle Sjelin

Skrivet: |

rt säger:

Hahah jaaaaa. Tror att vi, dina läsare är ganska sexgalna ;)

Skrivet: |

Anonym säger:

asså gud vet du hur bra du är på att skriva?! seriöst jag förstår inte!!
Sedan svar på ditt svar på kommentaren ovan! Du skulle ha så jäkla många läsare så det finns inte! Du vet ju hur sexgalna vi beliebers är ;) så starta en sexnovell på en gång! :D

Skrivet: |

jasmine säger:

snälla kan du lägga ut ett kapitel till nu, har sååå tråkigt och kan inte vänta mer på nästa :O:O:O:O
sååå grymt :D

Skrivet: |

Emelie säger:

Sjukt bra!! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

Cicci säger:

As bra! Kan vi få ett till kapittel redan i dag?:)

Skrivet: |

Cicci säger:

As bra! Kan vi få ett till kapittel redan i dag?:)

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Bilden, den är så fin, jag älskar hans leende på bilden, okej att hon ser måttligt jävla uttråkad ut men jag gillar den! :D Och bara hur du beskrev henne, det var ju exakta bilden :) Men åh, när den lilla flickan satt i hans knä, hennes tankar, åh ='/ Att hon inte bara berättar hur hon tänker för honom, han tänker utan tvekan på samma sak. Men åh wow! Haha, jag älskar henne! "du ska inte lyfta ett finger" Så jävla underbar hon blir när hon är så självsäker, och jag kan nästan ana hans frustration, haha!! But I love her! She's wild! Jag älskar verkligen att hon satte fast honom i handklovar, dirty little girl, kan nästan höra hur han lät när han sa att han vill ta på henne lika mycket som hon tog på honom, stackarn. Haha, 'Frustration stavades hädanefter Justin' Så jävla bra! Har jag sagt att jag älskar henne, ah men jag säger det igen, fy fan så jävla bra hon är, hon bör ju stanna i denna version av henne, jag älskar hur hon retas och hur galen han blev, haha! Men jag tvivlar starkt på att han kommer kunna hålla händerna borta från henne. :P Ge mig mer! :D haha! ❤❤❤

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ewweh säger:

hahaha Älskar att läsa sånt här... Läser om de typ 3 gånger XDD<3 MeeeR!

Skrivet: |

Lejla säger:

Älskar din novell, så sjukt bra skriver du :) Och ja du skulle ha en massa läsare om du startade en sexnovell ;) För du kan skriva sjukt grymt. Skriv gärna här på bloggen om du planerar att starta en sexnovell :) Det skulle vara sjukt kul om du gjorde det.

Skrivet: | Bloggadress: http://nadjijabieber.blogg.se/

inaaa ' säger:

Nu har jag suttit och sträckläst din novell i ett x antal timmar och jag kunde verkligen inte sluta. Den tog mig med storm. Jag har letat så otroligt länge efter en bra Biebernovell och har äntligen funnit den perfekta. Nu är klockan över 3 på natten, men imorgon ska jag läsa igenom dina äldre noveller och det ser jag verkligen fram emot!
Du skriver med sån otrolig inlevelse och man sitter och stirrar på skärmen och skyndar sig och läsa och vill inte blinka för att behöva stanna upp! Damn girl, du kan verkligen det där. Jobbar du som skribent/journalist eller något liknande? Du har en otroligt bra förmåga att kunna förmedla budskap. Hade du skrivit en bok, hade jag utan tvekan köpt den. Man lever sig verkligen in i det du skriver och tror att det är en själv det handlar om. Fortsätt som du gör, för du skulle kunna komma långt. Hoppas du fortsätter och skriva om Justin och gör fler nya noveller när denna är klar. Ser fram att läsa mer från dig!
Tack för en sjukt bra läsning! You ROCK! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://https://twitter.com/aminawillig

Lisa säger:

Så jävla grymt, du anar inte. Jag älskar sättet du beskriver allting så bra, och jag älskar att Pearl verkligen har fått mer självförtroande. Men jag fattar inte riktigt varför hon inte berättar för Justin hur hon verkligen känner angående babyn... :'/ Hon blir ju bara nedtyngd (stavning haha?) och om jag hade vart hon hade jag ärligt blivit djupt deprimerad. Asså typ skära mig eller något? :P Nej, men iallafall G.R.Y.M.T kapitel tjejen, YOU FRIGGIN' ROCK <3 #Sexgalenchey.se btw ;) xx

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback