Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 85.

1 mars 2012. Man fyller bara arton år en gång i sitt liv, och det är något alla ser fram emot. Speciellt jag, då jag visste att Pearl hade hållit massa saker från mig under några dagar. Hon hade varit mer hemlighetsfull än vad jag brukar vara dem få gångerna jag överraskat henne. Även om hon trodde att jag inte hade märkt något, så trodde hon fel. Hon hade kvällen före stulit min nyckel till rummet, fått Tony att sova hos Elena. Jag tyckte allt var kul, även om jag inte visste vad det var hon hade tänkt sig. Jag låg vaken i sängen med datorn i knä i hopp om att hon snart skulle komma med en tårta på sängen, eller liknande. Jag önskade att jag kunde följa alla mina fans på twitter, men det fanns inte en möjlighet. Dock så skrollade jag igenom så många meddelanden som möjligt, och läste allt fint dem hade skrivit till mig, speciellt alla gratulationer.

 

 

När jag hörde att någon började låsa upp dörren slog jag ihop datorn och la ned den på golvet för att sedan lägga mig ned ordentligt i sängen och blunda, i hopp om att hon inte skulle se att jag varit vaken och faktiskt väntat på henne. Jag kunde höra hur hon trippade fram, nästan på tårna för att inte väcka mig. Hon satte sig ned på sängkanten och jag kunde höra hur hon tog ett djupt andetag. ”Grattis på födelsedagen älskling.” Hon kysste mig på kinden och vidare så hon tillslut nådde mina läppar, i det ögonblicket kunde jag inte hålla mig längre. Jag placerade mina armar kring hennes kropp och drog ned henne i sängen. Hon skrattade till, sitt underbara flickskratt som kan få vilken annan människa att börja skratta. Hon flyttade sig ifrån mig och kollade mig i ögonen hela tiden. ”Tack gumman. Du hade inte behövt.” Hon satte sig upp helt och tog upp något från golvet. Jag började skratta när jag såg vad det var. ”Haha, vad har du gjort?” Hon tittade bara på mig samtidigt som hon tog lite glasyr på sitt finger och smetade det sedan på min näsa.

 

Jag måste säga att det var dem godaste cupcakes jag någonsin ätit, och då är jag inte mycket för bakelser, men dem var goda, och hon ska lätt få göra dem fler gånger. Det var en fin frukost, men jag vet inte om jag gillade tanken på att äta upp mig själv. Både jag och Pearl låg nedbäddade i min säng, och höll om varandra, och jag kan säga att ingen av mina födelsedagar har varit så bra. Hon sträckte sig ned på golvet och plockade upp ett paket. ”Öppna, öppna, öppna.” Hon lät lika glad som min lillasyster brukar låta då hon fyller år. Hon fick mig att skratta när hon satt där i sängen och hoppade upp och ned en aning. ”Vad söt du är.” Jag flyttade mig närmare henne så jag kunde ge henne en kyss innan jag öppnade paketet. Jag fick nästan en chock när jag såg vad det var för något i. ”Är du knäpp? Varför detta?” Hon tittade storögt på mig, precis som att hon hade gett mig något jag inte ville ha. ”Vill du inte gå?” Jag ville skrika rakt ut, näst intill att göra råndater i rummet. ”Självklart.” Hon hade gett mig en biljett till en basketmatch mellan the San Antonio Spurs och the Los Angeles Lakers. Hon höll även upp en till biljett. ”Du och jag ska gå tillsammans.”

 

Födelsedagen kunde inte bli bättre, speciellt inte då matchen var samma dag. Hon hade med sig en väska med ombyte då hon inte orkade gå tillbaka till sitt rum som blivit flyttad. Efter branden skadades hennes rum mest, och det gick inte att göra något åt det. Vilket jag tyckte var synd, då hon framförallt hade alla sina saker i det, men också för att det låg längst ned i korridoren och gav henne en utsikt över havet. Jag låg i mina egna tankar så jag märkte inte ens att Pearl hade rest sig upp ur sängen. ”Jag lånar duschen.” Hon tog av sig ett klädesplagg för varje steg hon tog, vilket lockade mig som sjutton. ”Okej, om jag gör dig sällskap?” Jag kastade mig upp ur sängen och mot henne. Vilket fick henne att skratta. Jag pressade min kropp mot henne och kysste hennes läppar passionerat. Hon placerade sina händer runt min nacke och bet mig löst i underläppen.

 

Den tjejen visste verkligen hur man gjorde när man skulle förföra mig. Hon visste exakt vilka knappar hon skulle trycka på för att få mig att göra exakt det hon bad mig om. Hon slutade dock kyssa mig och gick in på badrummet, jag stod som förstenad kvar och såg efter henne, för att sedan höra hur duschen slogs på. Jag vet inte hur fort jag tråcklade mig ur mina kläder för att göra henne sällskap. Hon stod med ryggen mot mig, och bara den på henne gjorde mig upphetsad. Jag ställde mig så nära henne utan att hon märkte det, för att sedan med hjälp av mitt pekfinger dra ett sträck längs hennes ryggrad, vilket gjorde att hon rös till över ryggen och vände sig om med ett brett leende. ”Du gör mig galen.” Hennes röst mot min hals gjorde så att hela jag rös, av välbehag.

 

 

”Hur fick du tag på dem här biljetterna? Det var helt slutsålt när jag ville köpa.” Det störde mig lite, att hon hade fått tag på biljetter, men inte jag. Fast jag var ändå glad att jag fick chansen att gå, och att hon gav mig det i födelsedagspresent. Jag kunde inte få en bättre flickvän än hon. ”Pappa hjälpte mig.” Hon tog mig i handen då vi hade klivit ut ur bilen. Jag vet inte vad som hände men någon gång efter att hon sagt att hon älskade mig så fick hon självförtroende likt ingen annan. Hon gömde sig inte längre i skuggorna, och jag älskade henne bara mer och mer för varje steg hon tog. ”Pearl, Justin. Hur mår ni?” – ”Hur mår du efter branden, Pearl?” – ”Justin, blir det någon ny musik snart?” Alla paparazzi hängde efter oss som iglar på väg in i arenan, men varken jag eller Pearl la ned någon större energi på det.

 

 

Vi hade dem bästa platserna man kunde ha på en basketmatch, vi satt längst fram, nästintill på planen. På varje match har dem något som kallas för kiss cam, en kass uppfinning om ni frågar mig. Den filmar över olika par i publiken och vill att man ska pussa varandra. Vi hade inte sådan tur att vi slapp undan. När den hamnade på oss såg jag hur Pearl stelnade till innan hon placerade sitt huvud på min axel. Jag hörde hur hon skrattade och kunde inte undgå att göra det jag också. ”Kom igen, kyss mig.” Dramatik har alltid varit min starka sida, jag till och med skrattade åt mig själv. Hon satte sig upp ordentligt och kollade på mig, innan hon pressade sina läppar mot mina. Hela publiken raserades nästan av alla jubel och applåder. Det fick stackars Pearl att rodna ännu mer, men hon hade ingen stans att dölja det då jag ryggade undan från henne, bara för att retas ännu mer.


 

 

Ett värdelöst kapitel. =/ Det blev inte alls som jag hade hoppats på. Men ah, här har ni det. :) 


Kommentarer
Becka säger:

Sjukt bra! Lite kul att Pearl kunde fixa biljetter när inte ens Justin Bieber kunde det. xD

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

Anna säger:

Super bra! :) Roligt att se Pearl och Justin ha roligt och trevligt tillsammans!

Skrivet: |

Alexandra säger:

Super bra! MERA! :D

Skrivet: |

Ebba säger:

Grymt bra! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://thatsmile.blogg.se

Emelie säger:

Jätte bra! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://emmejj.blogg.se

Emma säger:

Superbra!!

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Alltså för det första så är du dum som tyckte att detta var värdelöst!! Jag sa det åt dig innan med, mupp inget du skriver blir värdelöst! :) Jag gillar hur du lägger in twitter och hur han vill följa alla, :) Och de där cupcaksen såg ju förjävla goda ut, och vilket underbart sätt att börja sin födelsedag på :) Så mysigt att bara ligga, och ändå ha det så bra man kan ha det, haha, älskar hennes entusiasm, och hur han ser på henne, och hans reaktion på presenten var ju hur kul som helst! :D Bara hur dem får varandra att känna, :) Och det nu var hon som sa att det var han som gjorde henne galen var kul, det brukar ju vara tvärt om :) Och lite kul var det att hon lyckades få biljetter när inte han gjorde det, haha :) Men dem där paparazzina vill jag bokstavligen strypa, helst långsamt! :P Men det bästa var ju att du tog med kiss cam, :) Honestly I don't think u can disappoint me :) ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Quinee säger:

Jag kan nog inte göra annat är att hålla med Mickan till 100%
Jag hade inte kunnat beskriva det bättre själv.... Helt jävla bäst!!!

Skrivet: |

Sandra säger:

Så grymt bäst som vanligt!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se

Cicci säger:

Haha jätte bra! Meeer!!:)

Skrivet: |

Alizzdream säger:

Älskar det fortfarande! :)

Skrivet: |

rt säger:

Känns som jag bara blir sämre på att kommentera... Fattar inte hur du kan tycka att kapitlet är värdelöst när det är grymt. Haha tyckte det var coolt att hon kunde fixa biljetterna åt Justin medan han inte kunde xD Haha måste hålla med Mickan, det där med kiss cam var ju bara bäst. Sen älskar jag också hur hon hela tiden retar och får honom att bli galen. Hahah ;)

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback