Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 72.

 

 

Jag hann inte ens reagera fören Justin var i full fight med grabben som hade tagit tag i mig och försökt ta på mig. Dem utdelade slag på varandra, och med tanke på hur mycket Justin hade druckit låg han inte speciellt bra till för att kunna vinna över grabben. Alla andra människor på festen hade samlats i en ring runt dem, men ingen gjorde något förutom jag. Jag gjorde allt i min makt för att dem skulle släppa varandra och sluta slåss. ”Ge er, SNÄLLA! Ryan såg min frustation och klampade rakt in i fighten, han tog tag i grabben och jag försökte hålla emot Justin, men lyckades inte speciellt mycket. Tillslut blev jag så förbannad att jag ställde mig framför honom då både Ryan och Chaz höll emot den andra. ”Ger inte du dig nu, åker jag tillbaka till LA, NU!” För första gången tittade han på mig, men han visade ingen ånger eller något. Precis som att han hade gjort något bra. Folket som inte var inbjudna lämnade festen utan krångel efter att Chaz och Ryan hade burit ut den där grabben, vars namn tydligen hade varit Steven.

 

Jag tog med mig Justin in i köket och skulle hjälpa honom att tvätta rent ansiktet, men han lät mig inte. ”Ge dig, jag kan ta hand om mig själv.” Precis när han sa det skulle han luta sig mot diskbänken men ramlade rakt ned på golvet. ”Yeah, jag kan se det.” Han låg och åmade sig på golvet, men eftersom att gjort klart och tydligt för mig att han klarade sig själv tänkte jag inte hjälpa honom heller. Jag vet inte hur många gånger han försökte ta sig upp, innan han gav upp. ”Hjälp.” Han sträckte mig sin hand, men istället tog jag han under båda och lyfte upp honom på fötterna. Min klänning var redan förstörd efter att jag hade stått så pass nära dem att blodet hade sprutat på mig. Han böjde sig frivilligt över diskhon men höll i sig med båda händerna, så jag fick tvätta hans ansikte, och varje gång jag kom åt hans sår grimaserade han.

 

 

”Baby, ge dig nu. Jag måste få tvätta rent det.” Han spände blicken i mig, men jag kunde inte bry mig mindre då jag inte var ett dugg rädd för honom. Han grymtade till och vred undan huvudet. ”Det gör ont.” Jag skrattade till vilket fick honom ännu argare, men jag kunde inte ge mig. ”Ja, och vems fel är det?” Vi stod båda två och stirrade på varandra ett bra tag innan han pressade sina läppar mot mina och kysste mig. Jag var inte alls med på vad han höll på med, men efter några sekunder besvarade jag kyssen, lagom till att han lyfte upp mig på diskbänken och kysste mig ned över halsen. Jag lutade mig tillbaka och lät honom fortsätta kyssa mig ned mellan mina bröst, samtidigt som jag kände hur hans händer vandrade in under min klänning. Han var säker på sitt mål, och med tanke på alkoholen jag hade i min kropp tänkte jag inte hindra honom från att fortsätta.

 

Klockan på väggen bakom honom visade tjugo minuter i tolv, inte ens det kunde stoppa mig. Han hittade tillbaka till mina läppar efter ett tag, och började istället dra ned mina trosor. Det fanns ingen anledning att krångla sig ur klänningen då det fanns lättare sätt att hantera det på. Med ett leende på läpparna kysste han mig på insidan av mitt lår och vidare upp mot mina ljumskar, samtidigt som hans händer smekte mig upp över magen och stannade när båda hade ett varsitt bröst i ett grepp. Mina bröstvårtor styvnade direkt och hungern inom mig vaknade till liv. En hunger jag inte känt tidigare, den var så stark att jag fick behärska mig för att inte slita av honom kläderna och be honom tränga in i mig. Han började bearbeta mig med sin tunga, vilket gjorde det svårt för mig att sitta still eller inte skrika rakt ut av ren njutning.

 

Jag fick uppleva en orgasm jag aldrig tidigare hört talas om, den var så stark att jag tappade fattningen. Det svartnade till och med för mina ögon, så när jag slog upp dem igen låg jag ned på diskbänken med benen särade och Justin som stod mellan den och tittade chockat på mig. ”Gumman?” Jag log bara mot honom för att sedan ta tag i hans krage och dra honom närmare mig så jag kunde nå hans läppar. Vi kysstes hungrigt och han tryckte in vad jag tror var två fingrar i mig. Mina stön kvävdes med hjälp av hans läppar, och min kropp ville ha mer, så mycket mer än det han gav mig. Jag knuffade bort honom och hoppade ned från diskbänken. Han gav mig en chockad blick, med en gnutta rädsla, troligen rädd över att jag bara skulle gå, men ack så fel han hade.

 

När vi båda stod upp på våra ben pressade jag mina läppar mot honom, och jag kunde inte undgå den salta smaken som blandades mellan våra munnar, jag förstod direkt att den tillhörde mig. Det var dock inget som fick mig att stöta honom ifrån mig, snarare något som gjorde att jag ville ha honom ännu mer. Samtidigt som vi stod där och delade saliv med varandra knäppte jag upp hans byxor. Han log snabbt när han kände att jag drog ned dem och kalsongerna till knäna på honom. Jag ville ge honom samma sak som han hade gett mig, men jag hade aldrig gjort det tidigare så jag var en aning nervös. Jag knuffade ned honom på stolen som stod bakom honom och satte mig ned på knä mellan hans ben. Han tittade skärrat på mig samtidigt som jag såg lusten brinna i hans ögon. ”Du behöver inte..” ”Men jag vill.” Han gjorde inget för att hindra mig när jag tog honom i min hand. Sakta började jag bearbeta honom med hjälp av mina båda händer för att slutligen ta honom i munnen.

 

Det var inte så hemskt som jag från början hade trott. Hans stön triggade mig ännu mer, och vi båda hade totalt glömt bort att det var en enda olåst dörr som skiljde oss och festen åt. Vem som helst hade kunnat komma in, men det var som hindrade oss. Hans andetag blev ojämna och han överraskade mig ganska rejält när han flätade in sina fingrar i mitt hår, och pressade ned mitt huvud en aning. Det tog emot i halsen på mig, men vad jag hörde och märkte på honom var det något som var fruktansvärt skönt för honom, och var det så, så ville jag ge honom det. Jag höll emot mina spyreflexer så gott jag kunde, och lyckades ganska bra då jag tillslut blev släppt. ”Jag kommer om inte du slutar nu.” Han stönade ut den meningen och jag hörde på honom att han var riktigt nära, och vad jag har hört ska man låta en grabb komma en gång, då kan dem hålla på lite längre den andra. Så jag fortsatte ta honom i munnen och lät min tunga spela över hans ollon. Jag kände hur hela han stelnade till där han satt och kände sedan hur han fyllde min mun med en ljummen sats.


 

 

Något ni alla längtat efter? ;) haha ^ Alla mina läsare är så sexgalna. ^ Kanske skulle ta och starta en blogg med bara massa sexnoveller. ;P haha ^^ Hoppas ni gillar det. 


Kommentarer
moa säger:

Ja gör det ! Hade följt den!
Sjukt bra som vanligt! Hur lång kommer novellen bli ?
Kan du inte skriva såhär mycket oftare ? Älskar att läsa sånt!
Älskade att du skrev det lite typ grovare nu.

Skrivet: |

Anonym säger:

Jättebra! :-)

Skrivet: |

Emma Styles säger:

Omg. jag avlider vad bra! DU ÄR SÅ JÄVLA DUKTIG PÅ ATT SKRIVA! Haha är kär i novellen. En av dem bästa helt klart :) Men wow asså, så jävla begåvad :) <3

Skrivet: | Bloggadress: http://twitter.com/emmabiebstyles

Becka säger:

Sjukt bra! Det går inte att inte älska dina kapitel!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

elin säger:

like haha!

Skrivet: |

Anonym säger:

asso gud du MÅSTE skaffa en sexnovell! Du förstår inte hur bra du skriver och speciellt hur bra du skriver om sånt här! Gaah, Du måste börja skriva om sånt här mycket oftare, för du är grym! Som en skrev ovan, älskar hur du skrev detta lite grovare! ÄLSKART!

Skrivet: |

Emelie säger:

As bra!!!! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberstoryss.blogg.se

Emelie säger:

Skrev fel blogg innan!

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

Julia säger:

Du skriver så bra! Jag lovar och svär du driver världens bästa novellblogg om Justin Bieber. Sättet du skriver på, skriver ingen annan. Direkt när jag startar datorn går jag in här och ser om det har kommit ett nytt kapitel, du har gjort mig beroende, Marielle! På ett bra sätt (: Jättebra del föressten.

Svar: Vad kul att höra. :)
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Ida säger:

Mer mer mer mer mer mer mer mer mer jag skulle kunna dö för den här bloggen :')

Skrivet: |

Anna säger:

Skaffa en sexnovell! Den skulle jag följa direkt. Du skriver dessa delar jätte bra och allt annat skriver du jätte bra! Du ska för tusan bli författare. ;) Mer! Älskar den här novellen!

Svar: Haha, eller hur :)
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Fanny säger:

Jättebra! :D

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Oh my, Justin, haha fights for his woman! ;) Duttig pojke, men ändå bra att dem lyckades avbryta fighten :) Och oj vad jag skrattade när hon skulle hjälpa honom och torka av blodet och så i ansiktet. Haha, skadeglad, nja lite kanske, men du beskrev det på ett så roligt sätt och jag såg nästan hans arga blick framför mig. :P Och så hettar det till mitt i allt, Oh my fuckery! :O Så sjukt bra, jag älskar dem delarna, för du skriver dem ju så sjukt jävla bra, börjar hålla med om en av kommentarerna du fick tidigare, man blir ju lite het när man läser, och det skäms jag fan inte för, :P haha! Och jag älskar att hon gick ner på honom, så jävla bra! :D I totally fuckin love it! :D Jag är en sexgalning, ett pervo, en stolt sådan med :D ♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback