Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 69.

 

Att vakna upp bredvid tjejen man älskar på nyårsafton kan vara det bästa som hänt mig. Hon var så vacker då hon låg och sov som en ängel. Även om jag visste att hon mådde bra fanns även känslan kvar inom mig från den dagen då hon satt som en sten i min säng och grät för sig själv. Jag smekte henne över kinden och drog bort några hårslingor som hon hade rakt i ansiktet, ett svagt leende tog fart på henne läppar, och jag insåg att jag hade väckt henne. ”God morgon beautiful.” Hon blinkade till med sina vackra ögon och log ännu mer, samtidigt som hon kysste mig på bröstet. ”God morgon.” Hennes röst så tidigt på morgonen kunde få mig ur balans på två sekunder, då den var lite skrovlig och underbart sexig. Hon la ena armen över min bröstkorg och vilade ned huvudet på min axel, hennes bara hud mot min gav mig rysningar över kroppen.

 

 

Vi låg kvar i sängen ett tag och bara höll om varandra samt kysstes, vilket jag absolut inte hade något emot då jag gillade hennes närhet. Hon drog sina naglar efter mitt bröst och kysste mig från axeln upp på halsen. Jag blev faktiskt lite förvånad att det var hon som började något sådant, men jag hade inget emot det heller. Dock avbröt hon sig då vi båda hörde hur någon kom i trappen och fortsatte mot dörren. Det knackade till och sedan öppnade mamma dörren, men bara en liten bit. ”Du har besök.” Hon tittade på mig och nickade ned mot ytterdörren, sedan stängde hon igen dörren och gick ned igen. Jag sneglade mot klockan som stod bredvid sängen och såg att klockan var lite före 10 på förmiddagen. ”Vem kommer den här tiden?” Pearl tittade på mig, precis som att jag borde veta vem som hade kommit. Jag skakade bara på huvudet och ryckte på axlarna. ”Ingen aning.” Jag kysste henne och kravlade mig ur sängen för att sedan dra på mig en t-shirt och ett par mjukisbyxor.

 

I hallen stod Chaz och Ryan med ett brett leende på läpparna, vilket smittade av sig på mig. ”Vad gör ni här?” Båda två hoppade ur skorna och följade med mig in i köket. ”Vi tänkte höra om du hade lust att hjälpa till att smycka lokalen vi har hyrt för festen ikväll. Eller du kanske är upptagen med bruttan?” Båda två tittade på varandra med två äckliga flin, och jag förstod på en gång vad det var dem syftade på. ”Nej, klart jag hjälper till. Nu eller?” Jag plockade ut en vattenflaska från kylskåpet, och Pearl kom in i köket i ett tight linne och ett par små hotpants. Hon ignorerade oss totalt då hon gick mot kylskåpet, det var precis som att vi inte fanns där inne. Alla tre tittade på henne, på samma sätt, vilket skrämde mig en aning, men dem var mina vänner, och jag visste att dem aldrig skulle göra något sådant mot mig. ”Frukost?” Hon viftade till med osten framför näsan på mig, vilket gjorde att jag kom tillbaka till verkligheten. Hon vände sig frågande mot grabbarna vid köksbordet också. ”Ah, visst.”

 

Jag hade aldrig sett Pearl på det sättet, det kändes som att hon hade mer självförtroende än innan. Att hon var stark den morgonen hon vaknade. Hon placerade sin lediga hand på mitt lår och gav mig koncentrationssvårigheter så det bara sjöng om det. Hon dock, åt sin smörgås precis som att inget hade hänt. Ryan och Chaz pratade på om hur dem hade tänkt att det skulle se ut, och berättade hur mycket folk det var som var bjudna, och jag såg verkligen fram emot att få träffa alla mina gamla skolkamrater då det var ett tag sedan jag såg dem. Hon lät inte handen ligga stilla utan började smeka den högre upp hela tiden. Tillslut klarade jag inte av mer så jag sköt ut stolen och reste mig upp. ”Jag ska bara klä på mig, så kommer jag.” Grabbarna nickade och drack upp sitt kaffe. Jag sprang upp för trappen och in på mitt rum för att sedan sätta mig på sängen, jag var tvungen att försöka få ned pulsen en aning, men det fungerade inte.

 

Pearl kom in i rummet och stängde dörren lugnt efter sig. Hon log fruktansvärt sexigt mot mig, samtidigt som hon drog lite i kanten på sitt linne, och bet sig i läppen. ”Ge dig, snälla. Du plågar mig.” Jag la mig ned i sängen med händerna för ansiktet så att jag inte skulle kunna se henne. Tillslut kände jag hur hon satte sig gränsle över mig, och när jag sneglade mot henne såg jag att hon bara hade underkläder på sig. ”Baby, säg till dina polare att du kommer sen.” Hon kysste mig på halsen och smekte sina händer innanför min tröja, jag gjorde dock allt jag kunde för att inte röra mig, för att inte visa mig träffad. Tillslut kunde jag inte stå emot mer så jag la ned henne på rygg och pressade mina läppar mot hennes. Hon log där hon låg under mig, och smekte av mig min tröja. ”Baby, vi hinner inte. Jag måste sticka.” Samtidigt som jag sa det kysste jag henne på halsen och smekte henne över magen. Jag hatade att jag missade chansen då hon ville innan mig, men jag kunde inte låta Ryan och Chaz stå och vänta på mig mer.

 

 

”HEY, Justin.” Ryan knäppte med sina fingrar framför mitt ansikte. ”Vad snurrar i ditt huvud egentligen?” Om han bara visste hur jag lämnade min flickvän. Hon hade all hunger jag någonsin sett i hennes ögon när jag lämnade sovrummet, och det var inget jag gjorde frivilligt då jag inte kunde låta mina vänner vänta. ”Inget, vad ska vi hänga upp nu då?” Chaz fest skulle komma att se ut som ett barnkalas om han fortsatte med alla sina banderoller och glitterfasoner, men varken jag eller Ryan sa något, utan vi skrattade bara. Ryan kollade sig omkring och pekade mot dörren. ”Vi har inte satt upp välkomstskylten än.” Jag trodde han skojade med mig, men tydligen inte då han började vifta med något som skulle upp i taket, precis innanför dörren. ”Vad håller han på med?” Jag kollade mot Chaz som höll på att hänga för massa skit vid fönstren. Ryan vände sig om, han också. ”Han är knäpp i huvudet.”

 

Efter flera timmar i den där lokalen och en vända på staden, var vi äntligen klara. Chaz blev nöjd och det var väl huvudsaken. Både jag och Ryan hade skrattat oss ut därifrån, medan Chaz inte förstod något. Resultatet av allt blev i stort sett ett barnkalas, men det kunde nog bli kul. Ryan släppte av Chaz först sedan körde han hem mig, och åkte hem själv. Dörren var olåst men det var ingen som var hemma, trodde jag, duschen stod på i badrummet men ingen annan var hemma. Det låg en lapp på bordet i köket. ”Är ute och handlar med mormor och morfar.” Det var mamma som hade skrivit den, så jag förstod att det var Pearl som stod i duschen. Jag sprang upp på övervåningen och badrumsdörren var öppen, och jag fick se en skymt av min vackra flickvän, helt utan kläder. Hon såg dock inte mig, vilket gjorde hela situationen ännu bättre. Jag tog av mig mina kläder och gick in försiktigt, hon hoppade till då hon kände mina händer på hennes mage. ”Gud vad du skräms. Du får inte göra så.” Hon vände sig om och kysste mig.


 

Tadaaaa ♣ Vad hände där? ^ 

 

Jag är så sjuuuukt jäävla glad idag alltså. Det känns verkligen när man har biljetterna i handen, även om jag inte har den i handen, men ah, jag har en. Och det är det som betyder. Jag ska gå med min älskade vän MikaelaWohoooo, vi ska röja sönder hela globen, vi ska få den att rulla. =D


Kommentarer
Me+You 'Imma tell you one time. <3 säger:

Jag ska kanske också åka till globen och kolla på Justin! Mamma ska nog köpa biljetter på Fredag! :D

Asbra kapitel! <3

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra! Ska bli spännande att se hur den där festen blir.

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

Lisa säger:

Awesome :DD

Skrivet: |

Anna säger:

Super bra! :D

Skrivet: |

Emma säger:

Lika bra som alltid :) haha ska kriga om biljetter på fredag... Kan ju säga att man har en smått stor panik inom sig 24/7 så förstår att det känns bra att redan ha biljetter haha:)

Svar: Haha, ja. Men jag har haft min panik. :P haha ^^
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://beautifulbieber.blogg.se

Ebba säger:

Grymt bra! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://thatsmile.blogg.se

bieberstorysbyme.blogg.se säger:

Länkbyte?:)

Svar: Gör tyvärr inga länkbyten längre.
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberstorysbyme.blogg.se

Sandra säger:

Kan vi inte få kapitel 70 också? Innan klockan slår 12 och det är slut för denna dag? SNÄLLA?? DU ÄR SÅ GRYMT BRAAA!!!! <3<3 DET FINNS INGENTING DU GÖR FEL!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se

Josefin säger:

Asså gaaaah du är så jävlans bra på att skriva, fortsätt så! Om du någon gång skriver en bok lovar jag till 100% att jag kommer att köpa den! Alltså dina sexdelar är så jävla bäst, du skriver så verklighetstroget och sexigt, haha! :D Ska också på konserten, har redan fått biljett, antar att vi ses där? :)

Svar: Att vi ses där är väl inte speciellt troligt, men skulle det vara så får du gärna komma fram.. =)
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://www.josefinlife.blogg.se

Mickan - / My Life In My Words säger:

Awe :D haha jag ääääälskar att hon börjar bli pilsk! :D Och jag kunde se deras ansikten och ansiktsuttryck framför mig, haha! :D Oh lord, I totally love her! :D Jag älskar att hon har blivit mer självsäker just nu, och hur hon har blivit mer fighsty! ;) Och det är underbart att det var hon som började och verkligen ville denna gång, även fast jag älskar när han är pilsk, :P haha! Och det ska bli kul att läsa om nyår, så längtar en del! Och hans sätt att överraska henne, yum! :D - Och om jag längtar till den 22a April då! Jag har biljetterna i tryggt förvar, I promise :D Och vi ska röja satan, synas och höras mest kommer vi göra, fy fan så kul vi ska ha! :D Wohoooo! ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Emma säger:

Fyfan vad jag är Avensjuk på dig just nu. Vill också ha biljetterna redan! Gah.

Superbra ka

Skrivet: |

Emelie säger:

Sjukt bra!! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

Sofia säger:

Ååå hur fick du biljetter så tidigt??? AVUNDSJUK!

Svar: Genom BieberFever. :)
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Bella säger:

Sjukt bra!!!!!!!!:D:D:D

Skrivet: |

Alexandra säger:

Super bra! :D MERA!!! :)

Skrivet: |

Anonym säger:

Sjuktbra!!! :-)

Skrivet: |

Maya säger:

Snälla kan du sluta skryta om att du fått biljetter?
Det finns folk som inte fått de, som tillexempel mig som sitter och gråter.. :/

Svar: Skryta? Jag visar min glädje i MIN blogg.. =/ Vad är problemet?
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://www.jbieberstories.blogg.se

elin säger:

alkdjfaksdljf finns inte ord för hur bra detta är, kul att det är hon som ville från början nu haha! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

madde säger:

Har också biljetter!
Helt underbart, så sjuuuk känsla!
See ya there ;)

Skrivet: | Bloggadress: http://kjellohallman.devote.se

Ida säger:

Jag ska oxå på konserten Jag är så sjukt glad att jag har gråtit 24/7 OMB!
när kommer nästa kapitel??

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback