Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 66.

 

När jag såg Justin och Pearl tillsammans, hand i hand på alla smågator i Stratford, i alla tidningar mådde jag illa. Jag ville att det skulle vara mig han var kär i, mig han ville vara med, och inte Pearl. Hon var precis som vilken annan tjej som helst. Hon hade inte ens ett speciellt utseende, och det störde mig, att han valde henne framför mig. Jag satt med en av alla tidningar i mitt knä och kollade på massa bilder på både Justin och Pearl. Rubriken lydde, Kärlek bland julkulorna, och så var det massa olika kändis par, och dem i mitten, hand i hand. Jag skrynklade ihop tidningen och kastade den över rummet så att nästan hamnade i min papperskorg. Känslorna i min kropp blev inte bättre av det, dem stärktes en aning då jag insåg att jag låg i min säng, och verkligen tyckte synd om mig själv.

 

Elena och jag hade umgåtts nästan hela jullovet, i alla fall dem dagarna hon inte hade spenderat tillsammans med Tony. Jag tror att hon hade märkt på mig att något var annorlunda, men hon hade varken frågat eller påpekat mitt konstiga beteende, vilket jag tyckte var skönt. Jag kände mig liten och ensam, även om jag hade henne. Allt jag kunde tänka på var att få komma tillbaka till skolan, där dem flesta eleverna såg upp till mig. Eftersom att jag var en av dem högst rankade i cheerleading laget. Jag drog mitt täckte över huvudet och la mig ned på kudden. Även om jag inte ville erkänna det för mig själv så var jag avundsjuk på Pearl, på tjejen som inte hade något. Det var förnedrande och det var något jag inte tänkte erkänna för någon. Hon hade något jag ville ha, och jag skulle göra allt för att få det.

 

 

Jag hade kommit på den briljanta planen för att splittra det vackra paret. Även om det stod mycket om Mariah och hennes barn i tidningarna skulle jag få alla Belibers något annat att läsa om. Jag skulle ge dem smaskigheter om Pearl, då jag redan hade varit i kontakt med en reporter som var mer än nyfiken på vad jag hade att komma med. Spegelbilden av mig själv såg annorlunda ut, även om den egentligen inte var det. Jag hade precis gjort mig klar för mötet med Robert Artsh. På vägen ut greppade jag ett äpple i skålen på köksbordet och hoppade i min bil. Vägen till hotellet han hade satt för intervjun kändes lång, fruktansvärt lång om ni frågar mig. Egentligen hade resan inte tagit mer än fem minuter. Kanske berodde det på att det jag var på väg att göra var fel.

 

När jag klev in i lobbyn på hotellet reste sig en man upp och kom emot mig, då jag redan hade förklarat vad jag skulle ha på mig, så att han lätt kunde känna igen mig. Han log med hela ansiktet när han sträckte fram handen. ”Robert Artsh, du måste vara Aurora?” Jag tog hans hand och skakade den samtidigt som jag nickade. För att vara ärlig var jag väldigt nervös, men jag visste inte varför. Tillsammans gick vi mot baren och satte oss ned vid ett av dem få borden. Jag trodde från början att vi skulle vara helt ensamma, och att han ville vara ensam om storyn. ”Så Aurora, vad är det du har att berätta för mig?” En kypare kom fram och avbröt mig precis innan jag hann öppna min mun. Han frågade om vi ville beställa något, men vi tog bara en varsin mineralvatten.

 

 

”Hur länge har du och Pearl känt varandra?” Jag tänkte tillbaka på när vi gick i skolan tillsammans första gången, hur hon hela tiden hade gått själv, och suttit ensam på varje lektion eller i matsalen. ”Sedan vi var 10 år.” Första lögnen var sagd, och nu fanns det ingen återvändo för att dra sig undan. Han satt med ett stort A4:a block framför sig, och klottrade ned allt jag sa, och troligen allt jag gjorde under tiden, så som om jag suckade eller kliade mig i huvudet. Det är väl så dem brukar göra? Våra glas kom till bordet och jag tog mig genast en klunk för att kyla ned mig en aning då jag helt plötsligt började svettas. Jag tror inte att det syntes, men jag ville ändå få bort det.

 

 

Efter hela intervjun lovade han mig att mitt namn inte skulle vara med i tidningen eller någon annanstans. Allt som skulle stå kom enbart från en säker källa, eller från en nära vän till Pearl. Jag ville inte att Justin skulle hata mig efter vad jag precis gjort, vilket han skulle göra om han visste. Jag åkte aldrig hem efter att jag hade lämnat hotellet, jag åkte till stranden istället. Där Justin hade kysst mig helt öppet, efter vår dubbel dejt med Elena och Tony. Jag kommer alltid att kunna tänka tillbaka på det, och känna hur hans läppar lugnt masserade mina. Hur han hade sagt lugnt och försiktigt att vi inte kunde fortsätta där, vilket störde mig, då han fullt öppet visar sin kärlek för Pearl, just det han inte kunde göra med mig.

 

Jag ringde min bästa vän Elena på vägen hem. Hon svarade efter några signaler, och jag hörde att hon egentligen var upptagen med något, men jag var tvungen att prata med henne. ”Ena. Jag har gjort något dumt.” Jag tror att hon satte sig ned och verkligen släppte allt hon höll på med, då hon började lyssna på mig. ”Vad har du gjort nu, Rora?” Vi hade smeknamn på varandra som vi bara använde när det verkligen var något viktigt. Jag kände hur mina tårar började rinna, och jag var tvungen att svänga in till kanten på vägen för att inte orsaka en olycka. ”Jag har smutskastat Pearl i tidningen.” Hon tog ett djupt andetag men hon var fortfarande kvar i luren. ”Gumman. Det kommer försvinna på två sekunder. Tänk inte mer på det. Pearl förtjänar inte Justin, du…” ”Jag förtjänar inte heller honom. Inte efter vad jag har sagt.”


 

 

Förvånade att det var från Auroras Perspektiv? =P 

Hur tror ni detta kommer sluta? :P  


Kommentarer
Ebba säger:

As bra!!!<33 snälla mer idag? Hinner inte skriv ngt långt nu då jag skriver på mobilen. Men jag gillade att de var i roras pers!:3<3

Skrivet: | Bloggadress: http://mybieberlovestorys.blogg.se

elin säger:

wow super! undrar vad hon har sagt :)

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

Becka säger:

Sjukt bra! Jag ser fram emot att se vad hon sa till tidningen!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

Josefin säger:

Grymt bra! Jag hoppas verkligen att hennes namn kommer finnas med i tidningen, hon förtjänar inte att skriva något sådant, som ingen vet var det kommer ifrån!! men, jag är nog den enda här, men jag vet fortfarande inte hur man uttalar hennes namn, Aurora. heheeh, jag har ingen aning!! Men, grymt kapitel!

Svar: Man uttalar hennes namn precis som det står, A U R O R A :) Du kan ju alltid sitta och prova när ingen hör, och när du får med alla bokstäver har du lyckats. =P haha
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Quinee säger:

Oooh! Jag blir så irriterad på henne!hoppas verkligen att reportern råkar göra fel och att hennes namn nämns någonstans... Eller att hon sa något in pearl som bara hon vet. Haha men heeeelt jävla Azuuum!! <333

Skrivet: |

Alexandra säger:

Vill se NU! vad hon sagt om Pearl :) !

Skrivet: |

Me+You 'Imma tell you one time. <3 säger:

En riktig bitch! ;o , stackars Pearl när hon får reda på vad som står & Justin kommer gå i taket, dundun!
Snälla mera idag?! <3

Skrivet: |

The Doll säger:

Svin bra vare verkligen! Grymt att du skrev från Auroras perspektiv. Men trodde ärligt att hon skulle vara mer känslor kall. Typ som i början då hon tänkte att park inte hade nåt å det. Det är nog den sidan i novellen jag gillar med henne då hon får allt så spännande ;) superbare iallafall så hoppas det kommer mer idag. Ha de bra !!

Skrivet: | Bloggadress: http://Thebabydoll.blogg.se

Ebba säger:

Vilket svin Aurora är! Grymt kapitel :)<3

Skrivet: | Bloggadress: http://thatsmile.blogg.se

Ida säger:

Mera! :D

Skrivet: |

Emelie säger:

Skit bra!! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

Emilija med J. säger:

helt awesome !
ledsen över att ha varit frånvarande fån kommentarerna men har varit bortrest ;)
åh jag älskar att du tog ifrån hennes perspektiv, och att hon ångrar vad hon gjort dock att ddet är lite sent men.. hoppas hennes namn kommer att stå med i tidningen !

Skrivet: | Bloggadress: http://musicbyEmilija.blogg.se

rt säger:

Ska du till Justins konsert i globen?
Vilken plats skulle du vilja ha då, typ Golden Circle eller på läktaren? :)

Jättebra som vanligt :)

Svar: SJÄLVKLART.. :D Jag ska sikta in mig på GC, annars blire läktaren. :)
Marielle Sjelin

Skrivet: |

Felicia säger:

Sjuuukt bra!! Riktigt kul att man får se lite från Autoras perspektiv, tycker jag!! :)
Vill verkligen veta vad hon sa till reporten, lääängtar!!! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbiebernovells.blogg.se

Ebba säger:

Gissa vem som har namnsdag idag? AURORA! :D haha

Skrivet: | Bloggadress: http://mybieberlovestorys.blogg.se

Mickan - / My Life In My Words säger:

Alltså jag visste ju att det skulle komma ett kapitel ur hennes perspektiv, och visste att jag inte skulle gilla det då jag inte tål den kossan. Nästan värre än den där kossan som tar sig in i serverrummet och vägrar gå ut och beta i kohagen! :P haha! Och va tusan va det där bra för, att gå till tidningen och smutskasta henne, jag vill gärna veta vad hon har hittat på för skit, men bävar för nästa kapitel då jag vet hur du reagerade på det, och jag kommer antagligen att reagera på samma sätt. =/ ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback