Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter thirty.

 

En månad har gått sedan Justin bestämde sig för att flyga upp Jazmyn, och det är någon dag kvar. Pattie ville ha Liam och Adriana över natten så jag och Justin får två dagar fria från barn. Liam har inte blivit gladare, för han vet inte om vad som kommer hända. Jag kanske skulle ha sagt något till honom, jag vet inte. Han hade haft något att se fram emot, men samtidigt känns det lite som att jag har förlorat hans respekt genom att jag läste hans sms. Jag vill inte vara en dålig mamma, och Justin säger hela tiden att jag inte är det, men när man ser på Liam och hans besvikelse kan jag inte tro annat. ”Baby, var är du?” Justin stämma hördes över hela huset. ”Jag sitter i din studio.” Han kom in med en förvånad blick, med en röd ros i handen. ”Varför sitter du här?” Han vet inte om att stället gör mig lugn. ”Jag kan tänka här inne, och jag trivs.” Han gav mig rosen och kysste mig. ”Tack.” Ett litet leende växte på mina läppar.

 

Vi bestämde oss för att ta en vända i gallerian. Det var längesedan han och jag gjorde något tillsammans, bara vi två. Även om vi hade haft någon timme här och där, så kändes det ändå bra att vi hade hur lång tid som helst. Med ett snyggt yttre tog Justin min hand och vi gick mot bilen. För en gångs skull valde Justin själv att ta med sig Kenny, tro det eller ej. Han är fortfarande med i svängarna, och han är mer än livvakt, han är en nära vän, och jag trivs med honom. Han gör mig glad många gånger då jag är ledsen, eller bara nere. ”Så vad har ni tänkt er idag?” Vi satt båda två i baksätet och snackade. ”Gallerian.” Kenny visste vart, och styrde bilen.

 

”Baby, kan du inte köpa dem här?” Justin stod inne på Victoria’s Secret och höll i ett par string trosor, som knappt täckte något. ”Tyst, och sluta.” Jag började skratta samtidigt som jag ryckte dem ur hans hand och la tillbaka dem. ”Sluta själv. Köp dem.” Jag gick ifrån honom och kollade på nattlinnen istället. Både han och Kenny stod kvar och diskuterade vidare om jag skulle köpa dem eller inte. Flera tjejer samlades utanför affären och tog kort på honom. Tror inte dem hade lagt märke till mig än, så dem måste ha trott att han var galen där inne. Men det var inte mer än rätt åt honom. Jag gick och betalade då jag hittade en hel del, bland annat ett nytt nattlinne, och underkläder. Men absolut inte dem som Justin ville att jag skulle köpa. Hon kassan önskade mig en fortsatt trevlig dag, sådana människor gillar jag. Det är skönt att veta att dem gillar sitt jobb.

 

Både Justin och Kenny stod kvar inne på VS, även fast jag hade gått ut för länge sedan. Jag ville vara lite rolig så jag smälte in i högen av tjejer, med ett par stora solglasögon på mig. Att ingen av dem egentligen förstod att det var jag som stod där är ett under. Trodde faktiskt att dem hade mer koll än så. Fast å andra sidan så stod deras idol framför näsan på dem, och diskuterade trosor med Kenny. Det var en trevlig syn, tills han insåg att jag inte längre var kvar där inne. Precis när han klev ut utanför dörrarna var det flera tjejer som gick fram och frågade om autograf och bild, Kenny gjorde allt tillsammans med några andra vakter, för att styra upp det hela. Vilket gick bra, tills jag fick mitt frispel. Jag sprang fram och hoppade upp på Justins rygg, och pussade honom i nacken och på halsen, tills Kenny fick tag i mig. ”Ha, lurad.” Jag tog av mig mina glasögon och alla runt om började skratta. Justin kollade bara på mig, innan ljuset gick upp för honom att hans flickvän stod framför honom och hade precis spelat honom ett spratt. ”Gör aldrig mer om det där.” Han viskade mot mina läppar och pressade sedan samman dem. Kenny skrattade han också, vilket inte Justin verkade uppskatta. ”Lägg av, jag blev livrädd.” Kenny fick sig ett slag på axeln av Justin, och det lugnade ned honom en aning.

 

Vi gick in i Justins favoritaffär, en med bara skor och kepsar. Jag tror att den affären går runt på grund av att han alltid går därifrån med minst tre par nya skor, och minst 2 nya kepsar. Jag får snart inte plats med mina kläder i min garderob, med tanke på att han har tagit över halva den. ”Jag kollade på dessa skor när jag och Liam var här, men jag köpte dem aldrig.” Jag blev helt förvånad. ”Varför inte? Säg att du inte hade råd.” Jag började skratta åt mitt eget skämt, och Justin kollade på mig som att jag vore galen.  ”Ha-Ha, jätte roligt. Nej, jag ville att han skulle tycka att hans var speciella.” Jag älskar att Justin tänker på alla andra än sig själv. Det är en av hans bra egenskaper. Jag pussade honom i mungipan, och han började le. ”Köp dem.” Han drog en keps över mitt huvud och gick mot kassan. Hon som jobbade där verkade ny, hon darrade om händerna och stammade när hon skulle prata, vilket gjorde mig på glatt humör, varför vet jag inte.

 

”Kan vi inte gå på bio?” Vi satt och fikade tillsammans, på ett litet sött café, ganska likt det hemma i Stratford. Det kommer alltid vara mitt hem, oavsett vad. Kenny kollade på Justin och skakade hysterisk på huvudet. ”Så att ni två kan tissla och tassla i mörkret? Glöm det.” Jag skrattade till och kollade chockat på Kenny. ”Ingen bra idé Justin.” ”Varför inte?” Han tog min hand över bordet och strök sin tumme på min handrygg. ”Därför.” Han slutade tjata, och jag fick som jag ville för en gångs skull. Utanför caféet samlades folk och paparazzi för att kunna få en bild, vilket faktiskt inte störde mig. I början, för några år sedan hade jag kunnat döda alla som förföljde mig med kameror. Men nu var det precis som vardag. Mitt i klungan fick jag se ett ansikte jag absolut inte ville se, eller som jag inte trodde skulle se på länge. ”Alex.”

 

Hade jag haft min hand på Justins rygg hade jag utan tvekan känt hur han spände hela sin kropp, hur ryggraden gav sin rätta form. Kenny förstod inte mycket av dem fyra bokstäverna jag uttalade, men Justin hade hört det namnet för många gånger för att någonsin glömma bort det igen. ”Vi går, kom.” Jag ville få bort Justin från caféet, och Kenny fattade vinken på en gång. ”Justin, NU.” Han reste sig motvilligt upp och tog min hand, han höll den så hårt att jag förstod på en gång att han inte tänkte släppa den. Precis när vi skulle lämna gallerian tog något tag i min andra hand. ”Clarissa.” Jag vände mig om och fick se Alexander, stå livslevande framför mig. Vilket gjorde mig livrädd. ”Kenny ta med Justin ut härifrån.” Justin tog ett hårdare tag om min hand än innan, det gjorde nästan ont. ”Snälla Justin, gå. Vi syns vid bilen om 4 minuter.” ”Nej, jag går ingenstans. Sist vet vi båda hur det slutade.” Alex stod hela tiden med ett äckligt flin på läpparna. ”Vad vill du?” Han kliade sig på huvudet. ”Du har något som tillhör mig.” Jag skrattade till, glädjelöst. ”Jag har inget som du ska ha av mig, jag vill aldrig mer se dig. Förstår du det?” ”Du har min son.”

 

Skräckslagen som jag var stannade hela mitt liv upp. Hade han sådana planer på att ta Liam ifrån mig? Justin stod bakom mig och höll ett fast tag om min midja. Jag vet att han gjorde allt för att inte slå honom, och han sa inte ens bu. Alex såg inte ut att bry sig över huvud taget, vilket gjorde mig ännu mer arg. ”Du kommer aldrig åt Liam, fattar du det. Lämna oss ifred.” Precis när Alex skulle öppna munnen kom en tjej gåendes, skrämmande lik mig om jag fick säga det själv. ”Baby, ska vi gå?” Hon tog Alex hand och det hela blev mer skrämmande. Jag såg till och med att den där tjejen hade linser, klarblåa linser. ”Kan vi göra. Tack för pratstunden, Clarissa och Justin.” Han vände bara och gick därifrån. Utan att ens vända sig om och ge mig en blick. Saken var bara den att detta, var inte över.

 

När vi kom ut i bilen släppte allt, innan hade jag varit för skrämd för att ens ge ifrån mig så mycket som ett ljud. Jag började gråta när vi precis hade satt oss, och Justin drog in mig i sin famn. Kenny kollade ibland på mig genom backspegeln, men sa inget. ”Han kommer aldrig komma åt Liam, hör du det? Jag låter honom inte ens få så mycket som ett hårstrå.” Han försökte få mig att andas lugnare, samtidigt som han viskade lugnande ord i örat på mig, och pussade mig på hjässan. ”Jag kan inte ha honom hemma, han kommer hata mig mer än vad han gör. Alex kommer hitta oss.” Han skakade på huvudet. ”Nej, han kommer inte det. Och glöm inte bort att vi bort på ett område som har vakter runt sig. Ni är min familj, och ska det vara så får ni alla en vakt på er. Jag låter inget hända er, och absolut inte Liam.” Rädslan fanns i min kropp, riktigt mycket. Jag plockade fram min mobil och knappade in ett nytt sms till mamma. ”Alex är i stan, han tänker kidnappa Liam.”


 

Jag försöker skriva så mycket jag kan, men detta år började med halsfluss. =/ Så jag vet inte hur det kommer se ut med kapitel. Jag gör så gott jag kan. I LOVE U... ♥


Kommentarer
Cajsa säger:

Grymt azm!!!!

Åh, jag hade halsfluss för inte så länge sen , inte kul alls:(

Krya på dig <3

Skrivet: | Bloggadress: http://Cajsalundin.devote.se

Bella säger:

Super!!! Krya på dig:D Har också haft halsflus men samt öroninflamation(?) så jag vet hur det känns:l

Skrivet: |

nour säger:

krya! super bra !!:D<33333

Skrivet: | Bloggadress: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

nour säger:

krya! super bra !!:D<33333

Skrivet: | Bloggadress: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

Anonym säger:

omg, j*vla alex! hoppas han inte får tag i liam, och gör honom illa eller något. men sjuuukt bra kapitel! och krya på dig :))

Skrivet: |

Haley säger:

Jävla Alex! Seriöst, hur mycket jag än hatar honom kommer det bli intressant att läsa om vad han kommer läsa! Grymt iaf, och krya på dig <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

linda säger:

Superspännande!

vad spännande om det skulle Hända något som typ att alex försöker ta Liam men Clar försöker stoppa honom och så typ skjuter Alex henne?

kanske är en dålig ide? Men det skulle bli spännande!

Skrivet: |

Emilija med J. säger:

så jäkla spännande !

Jag hatan Alex :( men det där bra att han finns med i novellen, då blir det spänning :D



grymtbra iaf !

krya på dig :)

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

hanna säger:

jättebra mera mera

Skrivet: |

cathrine säger:

JA! Lite dramaaa :DDDDD

Skrivet: | Bloggadress: http://cattenz.blogg.se/

Cherry ♥ säger:

Drama? :D

Men suuuuuuperbra skrivet :DD <3

Nu blir det spännande :))

Skrivet: |

Quinee säger:

Jag håller med Haley till 100% !!!! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Ebba säger:

Jag satt och var jättespänd på slutet. Superbra!

Krya på dig!

Skrivet: | Bloggadress: http://ebost.blogg.se/

Felizia säger:

OMG Jag gråter, vet inte varför men det gör jag :/

JÄTTEBRA! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

Bieber Ways säger:

Jättebra! Vill du göra ett länkbyte? :)

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberways.blog.se

Lisa säger:

Jättebra :)

Skrivet: |

elena HITRISA FAN säger:

super bra krya på dig

Skrivet: |

Arre säger:

SKIT BRA MEERR!!! KRYA! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsshawtyforever.devote.se

Emelie säger:

Krya <3

Du är grym på att skriva :D

Meeeerrr!!! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Anonym säger:

Saknar hon aldrig sin pappa? Läste början på den här novellen(part 1) ochh slutet på fstf (gråter) måste säga att du verkligen har utvecklats! Kolla frågelådan också. :)

Skrivet: |

idaho säger:

Wow, nu händer det grejer! Awesome!

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback